سایت ساز چیست؟ با آسان‌ترین روش ساخت سایت آشنا شوید!

دسته بندی: آموزش, سایت ساز

فقط چند دقیقه با سایت شخصی خودتان فاصله دارید! بدون نیاز به دانش برنامه‌نویسی و با استفاده از سایت ساز. داشتن سایت یکی از اولین لازمه‌های ورود به رقابت عظیمآیکون سایت ساز کسب‌وکارهای اینترنتی است.

شنیده‌اید می‌گویند هروقت ماهی را از آب بگیری تازه است؟! گولش را نخورید. در دنیایی که هر روز چیز جدید برای عرضه وجود دارد و مدل تجارت و کسب درآمد هر روز شکل جدیدی به خود می‌گیرد، اگر از تکنولوژی‌های روز استفاده نکنید، کلی عقب می‌افتید. از زمانی که مردم برای خرید کالای موردنظر خود تمام بازار را زیر پا می‌گذاشتند تا الان که برای خرید کالای موردنظر خود تمام سایت‌های اینترنتی را جست‌وجو می‌کنند، زمان زیادی نگذشته است! از جهت سرعت پیشرفت.

تکنولوژی در جهت آسان‌تر کردن زندگی و کسب‌وکارها حرکت می‌کند. یکی از آخرین دستاوردهای آن، سایت ساز است. لزوماً قرار نیست برای داشتن سایت دنبال طراح حرفه‌ای باشید و هزینه‌های سنگین بپردازید. مخصوصاً اگر کسب‌وکار کوچکی دارید و بودجه‌تان محدود است. کافی است سراغ سایت ساز بروید و در کمتر از 10 دقیقه، سایت‌تان را بالا بیاورید. جالب نیست؟! حتی آن‌هایی که نمی‌خواهند هزار تومان هم هزینه کنند، می‌توانند از سایت ساز رایگان بهره ببرند؛ البته خب مثل هر چیز دیگری، سایت ساز رایگان هم نسبت به برادر پولی خود، امکانات کمتری در اختیارتان می‌گذارد.

خلاصه که این مقاله راجع‌به همین موضوع است. می‌خواهیم تمام جوانب سایت ساز را بررسی کنیم و ببینیم آیا واقعاً به کارتان می‌آید یا نه؟! اول از همه بیایید آن را برای‌تان تعریف کنیم.

سایت ساز چیست؟

احتمالاً این روز‌ها اسامی سایت ساز، فروشگاه ساز، بهترین سایت ساز رایگان، بهترین نرم افزار فروشگاه ساز و … به گوش‌تان زیاد خورده است. قبلاً طراحی سایت کار هرکسی نبود و نیاز به دانش برنامه‌نویسی در این زمینه وجود داشت؛ اما سایت ساز در عرض چند دقیقه سایتی کامل را تحویل‌تان می‌دهد. بدون اینکه نیاز به مهارت خاصی داشته باشید.

در واقع،  سایت ساز ابزاری است که به شما امکان می‌دهد بدون تجربه کدنویسی، یک وب‌سایت کامل بسازید!  این دقیق‌ترین تعریف از یک سایت ساز است.

سایت ساز‌ها به دو صورت آفلاین و آنلاین قابل‌استفاده هستند. سایت ساز آفلاین نرم‌افزاری است که باید آن را روی سیستم‌تان دانلود و نصب کنید. در نقطه مقابل، سایت ساز‌های آنلاین به شما این امکان را می‌دهند که وب سایت خود را مستقیماً در سرور ارائه‌دهنده این خدمت ایجاد کنید.

سایت ساز چیست

پیشنهاد خواندن: مقاله به این 8 دلیل برای کسب و کارتان سایت نسازید را برای درک اهمیت داشتن سایت بخوانید.

بیایید راجع‌به طرز کار سایت ساز صحبت کنیم.

سایت ساز چگونه کار می‌کند؟

گفتیم که ساخت سایت با سایت ساز بسیار راحت است؛ اما این به‌تنهایی ترغیب‌کننده نخواهد بود. نکته مهم اینکه باقی مراحل هم با استفاده از سایت ساز آسان پیش خواهند رفت.

اگر موافقید از دید سازندگان سایت سازها به ماجرا نگاه کنیم:

ارائه بیشترین تنوع ممکن و البته ایجاد آسان‌ترین مسیرها در استفاده از سایت، یک مزیت رقابتی در این عرصه است. این دو نکاتی هستند که افراد را برای استفاده از وب سایت ساز متقاعد می‌کنند. سازندگان سایت‌سازها، باید طرح‌ها و قالب‌هایی را ارائه کنند که با اعمال کمی تغییر، برای کاربردهای مختلف قابل‌استفاده باشند. برای استفاده از وب سایت ساز، باید مراحل ساده‌ای را پشت سر بگذارید:

  • قالب موردنظر خود را انتخاب کنید.
  • از ویرایشگر برای تبدیل قالب سایت به طرح مورد نظرتان استفاده کنید.
  • محتوای موردنظر خود را به سایت اضافه کنید. (متن، تصاویر، ویدئو و …)
  • برای تکمیل سایت خود، صفحات جدید ایجاد کنید و مطالب را بخش‌بندی کنید.

هرکدام از سایت سازهای موجود در اینترنت، برای استفاده مشخصی مناسب هستند. مثلاً برخی خوراک فریلنسرهایی هستند که می‌خواهند یک پورتفولیو حرفه‌ای بسازند. در حالی که برخی دیگر، برای ساخت فروشگاه اینترنتی کاربرد بیشتری خواهند داشت.

ساخت سایت با کمک وب سایت ساز

یادتان باشد که اگر قصد دارید برای کسب‌وکارتان سایت بسازید، نباید در دام اشتباهات رایجی که گریبان گیر عموم می‌شود بیفتید. توصیه می‌کنیم مقاله 7 اشتباه رایج در طراحی سایت را بخوانید تا اطلاعات بیشتری در این زمینه کسب کنید.

اما اصلاً چرا سایت‌ ساز؟ مگر سیستم‌های مدیریت محتوا مثل وردپرس و جوملا چه ایرادی دارند؟! پاسخ این سؤال را می‌توانیم با بررسی مزایای سایت ساز به دست آوریم.

چرا باید از وب سایت ساز استفاده کنید؟ (5 مزیت قانع‌کننده)

خب تا اینجا فهمیدیم که ساخت سایت با کمک سایت ساز بسیار آسان است و البته بسیار مقرون‌به‌صرفه‌تر! اما اگر هنوز هم نسبت به استفاده آن دو به شک هستید، احتمالاً مزایایی که در ادامه نوشته‌ایم شک‌تان را برطرف خواهد کرد.

1- امکان تغییر طراحی سایت با سلیقه شخصی

کسب‌وکارها هنگام ورود به دنیای اینترنت، به دنبال نشان‌دادن ایده‌های خود از طریق طراحی سایت یا لوگوی خود هستند. یکی از خصوصیات جذاب سایت ساز، دسترسی‌های زیادیامکان اعمال تغییرات و طراحی مجدد در سایت ساز است که به کاربران می‌دهد. خیلی راحت می‌توانید قالب سایت را تغییر دهید و تصاویر و ویدئو دلخواه‌تان را به سایت اضافه کنید. با کمک این ویژگی‌ها، می‌توانید سلیقه شخصی خودتان را در سایت اعمال کنید. بدون اینکه نیاز باشد ذهنیات‌تان را برای یک طراح توضیح دهید.

نکته: اگر سلیقه خوبی ندارید، یا اطلاعات‌تان راجع‌به طراحی سایت کافی نیست، این مزیت می‌تواند به یک عیب تبدیل شود! عیبی که باعث زمین خوردن سایت‌تان می‌شود!

2- ارائه سرویس‌های هاست و دامنه

 وقتی از سایت ساز استفاده می‌کنید، به‌طور هم‌زمان از هاست و دامنه هم برخوردار خواهید شد.  در حالی که اگر بخواهیدعموم سایت سازها هاست و دامنه را ارائه میکنند به‌صورت مرسوم سایت بسازید، باید این دو مورد را به‌صورت جداگانه تهیه کنید. همچنین باید هزینه آن‌ها را هم جداگانه بپردازید.

حتی اگر قبلاً نسبت به تهیه دامنه اقدام کرده‌اید، باز هم می‌توانید دامنه‌تان را به پلتفرم جدیدتان منتقل کنید.

نکته: قاعدتاً هاستی که با سایت ساز در اختیارتان قرار می‌گیرد، هاست اشتراکی است؛ پس وقتی کسب‌وکارتان رشد کرد و بازدیدکنندگان بیشتری روانه سایت‌تان شدند، باید قید سایت ساز را بزنید و سایت‌تان را به یک VPS یا سرور اختصاصی منتقل کنید. البته که هاست ابری هم گزینه بسیار مناسبی است.

برای اطلاعات کامل‌تر می‌توانید مقالۀ هاست چیست را مرور کنید.

3- سازگاری سایت ساز با موبایل و دستگاه‌های مختلف

این روزها، بسیاری از افراد با موبایل‌شان وب‌گردی می‌کنند؛ یعنی احتمالاً درصد زیادی از بازدیدکنندگان‌تان با موبایل وارد سایت خواهند شد. به همین جهت، بسیار مهم است کهسایتی که با سایت ساز میسازید ریسپانسیو است سایت‌تان روی مرورگر پلتفرم‌های مختلف مثل موبایل، تبلت، دسکتاپ و … به‌خوبی نمایش داده شود.  به سایتی که در تمام دستگاه‌ها درست نمایش داده شود، ریسپانسیو می‌گویند.  می‌توانید مقاله سایت ریسپانسیو را بخوانید تا اطلاعات بیشتری راجع‌به این موضوع به دست آورید.

پس سازگاری با موبایل یک ویژگی حیاتی برای هر وب سایتی است. با استفاده از سایت ساز، خیال‌تان از این موضوع راحت خواهد بود؛ چراکه یک سایت ساز حرفه ای، عناصر موجود در سایت را به‌نوعی چیدمان می‌کند که در دستگاه‌های مختلف درست نمایش داده شوند.

4- امکان ساخت ایمیل تجاری

هیچ کسب‌وکاری نباید از ایمیل‌های رایگان مثل جی‌میل استفاده کند! قبلاً در مقاله ایمیل شرکتی راجع‌به این موضوع صحبت کردیم.ساخت ایمیل تجاری

بیشتر سایت ساز‌ها یک ایمیل با دامنه سایت را برای‌تان می‌سازند. این ایمیل تجاری برای کسب‌وکار شما لازم است و نشان از حرفه‌ای بودن سطح فعالیت‌تان دارد. هزینه دریافت شده برای ساخت این ایمیل متفاوت است. برخی از ارائه‌دهنده‌ها برای ساختن یک یا دو ایمیل، هیچ هزینه اضافه‌ای دریافت نمی‌کنند، اما برخی دیگر برای ساخت یک ایمیل هم از شما هزینه می‌گیرند. بنابراین، اگر موضوع هزینه ایمیل تجاری برای‌تان اهمیت دارد، حتماً قبل از انتخاب این موضوع را بررسی کنید.

5- تجزیه تحلیل آسان سئو سایت

احتمالاً می‌دانید بهینه‌سازی سایت برای موتورهای جست‌وجو یا سئو، چقدر در موفقیت‌تان تأثیر خواهد داشت. اگر به این موضوع علاقه دارید، توصیه می‌کنیم به دسته سئو در وبلاگسایت ساز سئو سایت را آنالیز میکند سر بزنید تا مقالات مرتبط با این حوزه را بخوانید.

گوگل آنالیتیکس، یکی از محبوب‌ترین ابزارها برای ارزیابی عمکلرد سایت در سئو است؛ اما درصورت استفاده از سایت ساز، می‌توانید گزارش‌های دقیقی از تجزیه‌وتحلیل ترافیک ورودی سایت داشته باشید. با وجود اینکه آنالیتیکس و دیگر ابزار مشابه اطلاعات بیشتر و دقیق‌تری در اختیار صاحب سایت قرار می‌دهند، بسیاری به همین گزارش‌های سایت ساز اکتفا می‌کنند.

در کنار این 5 مزیت، می‌توانید به‌راحتی اکانت شبکه‌های اجتماعی مختلف‌تان را داخل سایت قرار دهید. همچنین اگر می‌خواهید از آن به‌عنوان فروشگاه ساز استفاده کنید، خوب است بدانید ایجاد سبد خرید برای کاربر هم در چنین پلتفرم‌هایی به‌راحتی خوردن آب است.

سوالی که باقی می‌ماند، مربوط به انتخاب بهترین سایت ساز است.

چگونه بهترین سایت ساز را انتخاب کنیم؟

صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و کارآفرینانی که به دنبال حضوری پرقدرت، سریع و بدون دنگ‌ و فنگ در دنیای آنلاین هستند، بیشترین بهره را از وب سایت ساز می‌برند؛ اما خب انتخاب سایت ساز مناسب هم خودش چالشی است. موارد زیر را برای انتخاب بهترین سایت ساز در نظر داشته باشید:

  • بودجه
  • نیاز‌ها و اولویت‌ها
  • تنوع طراحی و قالب
  • رابط کاربری آسان
  • تجزیه‌وتحلیل SEO
  • پشتیبانی
  • سابقه ارائه‌دهنده در مشتری‌مداری

این‌ها مواردی هستند که باید هنگام انتخاب بهترین سایت‌ ساز، سبک سنگین‌شان کنید.

به پایان این مقاله رسیدیم.

چطور بهترین سایت ساز را انتخاب کنیم

بیشتر بخوانید: آشنایی با بهترین افزونه فرم ساز وردپرس (راهنمای انتخاب فرم ساز)

جمع‌بندی

سایت ساز یک انتخاب عالی برای فریلنسر‌ها، مشاغل کوچک و همه کسانی است که می‌خواهند وب سایتی را سریع، آسان و بدون هزینه‌های هنگفت راه‌اندازی کنند.  اگر حساسیت زیادی درباره قالب و طراحی سایت نداشته باشید، خواهید دید که سایت ساز قابلیت هم سو شدن با ایده‌های شما را دارد. 

البته اگر بودجه و زمان کافی دارید، همچنین می‌خواهید طرحی خاص و منحصر‌به‌فرد داشته باشید، شاید بهتر باشد سراغ طراحی سایت بروید؛ در غیر این‌صورت، پلتفرم‌های وب سایت ساز تقریباً تمام نیازها را برطرف خواهند کرد.

هرچه باشد، هزینه اشتراک ماهیانه یا سالیانه یک سایت ساز بسیار کمتر از هزینه‌ای است که برای طراحی حرفه‌ای می‌پردازید. علاوه بر این، از پشتیبانی همیشگی یک تیم حرفه‌ای برخوردار هستید. دلیل اصلی متولد شدن سایت ساز‌ها برطرف‌کردن نیاز عموم مردم و واردکردن کسب‌وکارهای کوچک به رقابت کسب‌وکارهای اینترنتی است.

با کمک سایت‌ساز ایران‌سرور، بدون داشتن دانش فنی و به‌سادگی هرچه تمام‌تر سایت خود را بسازید.

سایت ساز        پشتیبانی : ۳۱۷۷۶-۰۵۱

در ضمن، برای تهیه این مقاله از منابعی مثل Forbes و WPbeginner استفاده کرده‌ایم.

سپاس از وقت ارزشمندتان.

برچسب ها:
1/5 - (1 امتیاز)

مایلید هر دو هفته یک ایمیل مفید دریافت کنید؟

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

همچنین شاید دوست داشته باشید!

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

فهرست