هاست اشتراکی چیست؟ چه مزایا و معایبی دارد؟

دسته بندی: آموزش, خدمات میزبانی وب
کاور هاست اشتراکی چیست

هاست اشتراکی حکایت سفر جاده‌ای با اتوبوس‌های اسکانیا است. اتوبوسی که هرچند ارزان و مقرون‌به‌صرفه شما را به مقصد می‌رساند، اما تا زمان رسیدن ناچار هستید در فضای عمومی پر از مسافر سپری کنید. اسکانیا چه ارتباطی با هاست اشتراکی دارد؟ با خواندن مقاله متوجه خواهید شد. در این مقاله، به‌طور کامل بررسی خواهیم کرد منظور از هاست اشتراکی چیست ، برای چه کسانی مناسب است و چه مزایا و معایبی دارد. درانتها نیز چند نکته مهم پیش از خرید هاست خواهیم گفت. پس از خواندن این مقاله، پاسخ سوالاتتان راجع به هاست اشتراکی را خواهید گرفت.

هاست اشتراکی چیست

هاست اشتراکی چیست؟

هاست اشتراکی (Shared Hosting) نوعی خدمات میزبانی وب و انواع هاست (هاست چیست؟) است که در آن چندین وب‌سایت روی یک سرور واحد قرار می‌گیرد، منابع و هزینه نگهداری سرور بین کاربران تقسیم می‌شود. به عبارتی، شما بخشی از فضای یک سرور را اجاره می‌کنید و بخش‌های دیگر توسط کاربران دیگر مورد استفاده قرار می‌گیرد.

فرض کنید یک آپارتمان را به چندین نفر اجاره می‌دهید. هر مستاجر سهمی از اجاره را می‌پردازد و در عوض، به تمام امکانات آپارتمان مانند برق، آب و آسانسور دسترسی دارد. هاست اشتراکی نیز به‌همین صورت عمل می‌کند. شما به جای اجاره کل یک سرور اختصاصی، فضایی از آن را دراختیار دارید و هزینه‌اش را با دیگر کاربران سرور تقسیم می‌کنید.

ویژگی هاست اشتراکی چیست؟

در هاست اشتراکی، یک سرور در اختیار بیش از یک کاربر قرار می‌گیرد. محتویات سایت‌های مختلف روی یک هاست قرار می‌گیرند و همه کاربران از منابع مشترک (و البته محدود) برای سرپا ماندن استفاده می‌کنند. منابعی مثل فضای ذخیره‌سازی اطلاعات، RAM، CPU و غیره

تعداد کاربرانی که می‌توانند از یک هاست اشتراکی استفاده کنند، بسته به نوع سرور و منابع آن متفاوت است. ممکن است سروری فقط بتواند از ۱ کاربر میزبانی کند، در حالی که سرور دیگر به‌طور هم‌زمان میزبان صدها کاربر است. میزان استفاده کاربران از منابع هم به خودشان بستگی دارد؛ اما همه تا یک جایی می‌توانند از منابع استفاده کنند و دارای محدودیت هستند.

ویژگی هاست اشتراکی

در هاست اشتراکی، کار مدیریت سرور، نصب، به‌روزرسانی نرم‌افزارها، حفظ امنیت و پشتیبانی سرور برعهده ارائه‌دهنده سرویس است؛ بنابراین کنترل شما روی سرور برای تغییر تنظیمات اصلی آن محدود است.

هاست اشتراکی برای چه کسانی مناسب است؟

اگر برایتان سوال است که کاربرد این هاست چیست و برای چه کسانی کاربردی خواهد بود، این بخش از مقاله کمکتان می‌کند. 

هاست اشتراکی برای چه کسانی مناسب است

  • مخصوص کسب‌وکارهای کوچک

اگر جزو کسانی هستید که به‌تازگی کرکره سایتتان را بالا کشیدید و وارد فضای وب شدید، هاست اشتراکی گزینه مناسبی برای شما محسوب می‌شود. استفاده از آن نیاز به دانش فنی ندارد و برای کسب‌وکارهایی با بودجه کم مناسب است.

  • مخصوص وب‌سایت‌هایی با ترافیک کم و متوسط

درصورتی‌که موتور سایتتان با ترافیک کم و متوسط همچنان پرقدرت عمل می‌کند، هاست اشتراکی به‌خوبی از پس میزبانی آن برمی‌آید. میزبانی وب‌سایت‌های وبلاگی، اطلاع‌رسانی یا کسب‌وکارهای آنلاین کم‌ترافیک می‌توانند از این هاست نهایت استفاده را ببرند.

  • مناسب برای میزبانی با بودجه محدود

پلن‌های هاست اشتراکی معمولا ارزان‌ترین گزینه موجود برای هاستینگ هستند. اگر بودجه کمی دارید و به امکانات پیشرفته یا منابع سرور زیادی احتیاج ندارید، هاست اشتراکی به شما این امکان را می‌دهد که بدون خرج اضافه، حضور آنلاین قوی داشته باشید.

انواع هاست اشتراکی کدام است؟

وقتی پای انتخاب می‌رسد، دو نوع از هاست اشتراکی با سیستم‌عامل متفاوت پای میدان می‌آیند:

  • هاست اشتراکی لینوکس 
  • هاست اشتراکی ویندوز 

وب‌سرور هاست اشتراکی لینوکس، لایت‌اسپید و وب‌سرور هاست ویندوز، IIS است. کنترل پنل هاست اشتراکی لینوکس سی‌پنل و دایرکت ادمین بوده و برای هاست اشتراکی ویندوز، از پلسک یا وب‌سایت پنل استفاده می‌کنند. بهره‌مندی از هر یک از این کنترل‌پنل‌های بستگی به سرویس میزبانی ارائه‌دهنده شما دارد. برای آشنایی بیشتر با تفاوت‌های این دو نوع هاست اشتراکی می‌توانید نگاهی به مقاله زیر بیندازید.شما میتوانید برای اطلاع قیمت و خرید هاست لینوکس ایران سرور کلیک کنید.

پیشنهاد مطالعه: تفاوت هاست لینوکس و ویندوز ؟ کدام‌یک برای شما انتخاب بهتری است؟

مزایا و معایب هاست اشتراکی در یک نگاه

مزایا معایب
مدیریت آسان کاهش سرعت لود سایت
ارزان و مقرون‌به‌صرفه در خطر بودن از طرف شرکا
بدون نیاز به نگهداری فنی محدودیت در شخصی‌سازی
مناسب برای سایت‌های کوچک و جدید اختلال هنگام افزایش ترافیک
امکان میزبانی از سایت‌های Dynamic کاهش بازدهی هنگام فشار از سمت شرکای دیگر

کلیدی‌ترین مزایای هاست اشتراکی چیست؟

استفاده از هاست اشتراکی هم خوبی‌ دارد و هم بدی! این قسمت مربوط به خوبی‌ها است. خوبی‌هایی که به‌عنوان مزایای استفاده از این نوع هاست شناخته می‌شوند.

ارزان و مقرون‌به‌صرفه

بالاتر هم گفتیم! یکی از مهم‌ترین و قابل‌توجه‌ترین مزایای هاست اشتراکی، هزینه پایین آن نسبت به هاست اختصاصی و هاست ابری است. دوستان، مبالغ تفاوت‌ چشم‌گیری با هم دارند!

بیشتر بخوانید: تفاوت هاست اشتراکی و هاست ابری + جدول مقایسه

اصلی‌ترین دلیل این ارزانی، تقسیم هزینه‌های نگه‌داری از سرور، بین مشترکین است. مثل این می‌ماند که ساکن یک ساختمان با کلی واحد باشید، اما شارژ ماهیانه‌ای که می‌پردازید، بسیار کم‌تر از مخارج یک خانه ویلایی باشد. چرا؟ چون مخارج بین واحدهای مختلف تقسیم شده‌اند. همان موضوعی که در ابتدای مقاله راجع به آن صحبت کردیم.

مناسب برای سایت‌های کوچک و جدید

آیا کسی که تازه رانندگی یاد گرفته است، نیازی به ماشین فرمول ۱ دارد؟!! نه واقعاً! پس کسی که تازه‌کار است و می‌خواهد برای اولین بار سایت راه‌اندازی کند هم نیازی به هاست و منابع اختصاصی هم ندارد. بنابراین اگر می‌خواهید یک سایت کوچک راه‌اندازی کنید که بازدیدکننده زیادی ندارد، سراغ هاست اشتراکی بروید.

مدیریت آسان

برای کنترل منابع و دسترسی به هاست، به کنترل پنل احتیاج دارید. نکته مثبتی که راجع به عموم هاست‌های اشتراکی وجود دارد این است که سرویس‌دهنده‌ها خدمات‌شان را همراه با کنترل‌پنل‌هایی نظیر دایرکت ادمین ارائه می‌کنند. این کنترل‌پنل‌ها کارتان را برای مدیریت هاست راحت می‌کنند.

امکان میزبانی از سایت‌های Dynamic

می‌دانید سایت داینامیک چه سایتی است؟ برخی از سایت‌ها هستند که ظاهر آن‌ها با توجه به بازدیدکنندگان‌شان تغییر می‌کنند. مثلاً فیسبوک، کوئرا و توییتر از این سایت‌ها هستند. یا CMS هایی مثل وردپرس (وردپرس چیست؟) و جوملا هم که از زبان‌های PHP، پایتون و Perl پشتیبانی می‌کنند، داینامیک هستند. برای میزبانی از سایت‌ها، می‌توانیم از هاست اشتراکی استفاده کنیم.

عدم نیاز به نگهداری فنی

راه‌اندازی و نگهداری سایت یک طرف، رسیدگی به سرور و نگه‌داری آن ‌طرف دیگر! اگر هیچ‌گونه دانشی راجع به مسائل فنی مربوط به سرور و هاست ندارید، لازم نیست نگران باشید! یکی از مزایای هاست اشتراکی، تعمیر و نگه‌داری آن توسط شرکت ارائه‌دهنده سرویس است. در واقع موضوع تعمیر و نگهداری بخشی از پکیجی است که تهیه کرده‌اید و بابت آن پول داده‌اید.

اگر بخواهیم از تمام این مزایا نتیجه بگیریم، باید بگوییم هاست اشتراکی کاملاً مناسب افراد مبتدی و تازه‌کار است و تمام نیازهای آن‌ها را برطرف می‌کند؛ اما خُب گل بی‌عیب خدا است!

دو نفر در حال استفاده از هاست اشتراکی

مهم‌ترین معایب هاست اشتراکی چیست؟

شریک اگر خوب بود، خدا شریک می‌گرفت! احتمالاً این جمله را قبلاً هم شنیده‌اید. بیشتر معایبی که در رابطه با هاست اشتراکی وجود دارند، ناشی از همین فضای شراکتی است. یادتان نرود که در هاست اشتراکی منابع بین سایت‌ها و کاربران مختلف تقسیم می‌شود.

کاهش سرعت لود سایت

منظور از سرعت لود سایت، مدت‌زمانی است که برای بالا آمدن صفحات وب‌سایت پس از ارسال درخواست از طرف مرورگر لازم است. از آنجایی که در این نوع از هاست، منابع مشترک هستند، سرعت لود سایت می‌تواند کاهش چشم‌گیری داشته باشد.

کاهش بازدهی هنگام فشار از سمت شرکای دیگر

اگر در حال انجام کاری مهم باشید و همسایه‌ها شلوغ کنند چه می‌شود؟! منظورمان سایت‌های دیگری هستند که از یک هاست اشتراکی همراه با شما استفاده می‌کنند. وقتی دیگر سایت‌ها بیش از حد به سرور فشار بیاورند، ممکن است دودش به چشم سایت شما هم برود و روی عملکرد آن تاثیر بگذارد.

اختلال هنگام افزایش ترافیک

وجود فشار از سمت سایت های دیگر روی سرورهمان‌طور که گفتیم، هاست اشتراکی برای سایت‌های تازه‌کار با ترافیک کم مناسب است؛ اما وقتی ترافیک سایت‌تان پس از مدتی زیاد می‌شود تکلیف چیست؟ در این صورت دیگر این نوع هاست به‌دردتان نمی‌خورد و باید سراغ ارتقاء پکیجی که تهیه کرده‌اید بروید.

💡 یادتان باشد ارائه‌دهنده‌ای خوب است که هنگام افزایش ترافیک این موضوع را به شما اطلاع دهد تا سرویسی که از آن استفاده می‌کنید را ارتقا دهید.

محدود در شخصی‌سازی

امکان شخصی‌سازی یا Customize کردن در هاست اشتراکی وجود ندارد! چراکه این سرویس به‌صورت اشتراکی استفاده می‌شود و نمی‌توانید آن‌ را با توجه به نیاز خود تغییر دهید. این مسئله باعث می‌شود نتوانید نهایت کارایی را از هاست‌تان دریافت کنید.

حتما بخوانید:  آشنایی با دستور apropos‎

با وجود تمام این معایب، باز هم می‌توان ادعا کرد که هاست اشتراکی، بهترین انتخاب برای افراد تازه‌کار است.

در خطر بودن از طرف شرکا

شما هیچ‌وقت نمی‌فهمید چه‌ سایت‌های هم‌زمان با شما در حال استفاده از یک سرور هستند؛ اما متاسفانه آن‌ها می‌توانند امنیت سایت شما را هم به‌ خطر بیندازند! اگر هکرها بتوانند از طریق یک سایت به سرور دسترسی پیدا کنند، احتمالاً می‌توانند روی دیگر سایت‌ها هم تاثیر بگذارند.

سرویس هاست اشتراکی‌ای خوب است که فعالیت سایت‌ها را رصد کند. به این ترتیب می‌تواند درصورت مشاهده حرکتی اسپم‌وارانه، سایت مشکوک را از دسترس خارج کند تا خطری سایت‌های دیگر موجود روی هاست را تهدید نکند.

۴ نکته مهم قبل از خرید هاست اشتراکی

اگر می‌خواهید مطمئن شوید که هاست اشتراکی مناسب کار شما است، باید ۴ سوالی که در ادامه می‌آوریم را از خود بپرسید.

۱) چقدر بودجه دارید و به چه چیزهایی نیاز دارید؟

بله؛ قبلاً هم گفتیم که مهم‌ترین ویژگی این نوع هاست، ارزان‌تر بودن آن نسبت به دیگر انواع هاست‌ها است. پس اگر با محدودیت منابع مالی درگیر هستید، بهترین انتخابی که می‌توانید داشته باشید هاست اشتراکی است؛ اما از طرف دیگر، این ارزانی همراه با محدودیت امکانات است؛ پس باید از نیازهای‌ سایت‌تان هم اطلاع کامل داشته باشید.

امکانات هاست اشتراکی مدنظرتان را موشکافانه بررسی کنید و ببینید چه چیزهایی ارائه می‌کند. آیا این امکانات پاسخگوی نیازهای شما هستند؟

۲) چقدر مهارت فنی و توانایی مدیریت سرور دارید؟

اگر در این راه تازه‌وارید، بهترین کار این است که از هاست اشتراکی استفاده کنید. چون نگهداری و تعمیر این نوع هاست با شرکت ارائه‌کننده آن است و آن‌ها موظف هستند که پاسخگوی مشکلات احتمالی باشند.

همچنین مسئله دیگری که باید بررسی کنید، مربوط به کنترل‌پنلی است که همراه هاست ارائه می‌شود. باید از قابلیت‌های این کنترل‌پنل به‌خوبی آگاه باشید. یادتان باشد یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های یک کنترل‌پنل خوب، امکان آپگرید کردن راحت است.

۳) سایت‌تان چقدر بزرگ است و چه منابعی نیاز دارد؟

اگر سایتی بزرگ به‌همراه ترافیک زیاد دارید، نباید از هاست اشتراکی استفاده کنید! منابع در این نوع از هاست بین سایت‌های مختلف تقسیم می‌شود. همین موضوع باعث می‌شود تمام توان سرور در اختیار یک سایت قرار نگیرد. پس اگر سایت‌تان حجم و بازدیدکنندگان زیاد دارد، دور این نوع هاست را خط بکشید.

۴) چه محدودیت‌هایی در هاست اشتراکی وجود دارد؟

یکی از مهم‌ترین اطلاعاتی که نیاز است در رابطه با هاست اشتراکی مدنظرتان داشته باشید، محدودیت‌هایی است که بر سایت‌های موجود روی سرور اعمال می‌کند. خوب است بدانید که بودن برخی از این محدودیت‌ها نعمت است!

در هاست اشتراکی میزان دسترسی به منابع مختلف برای هر سایت محدود است. منابع سخت‌افزاری مثل Memory، RAM، هارد و …، همچنین اعمال محدویت روی فایل‌های مختلف برای جلوگیری از نفوذ هکرها و بدافزارهای‌شان هم وجود دارد. در ضمن اگر سایتی به‌خاطر اقدامات اسپم مشکوک به‌نظر برسد، توسط هاست موقتاً یا دائماً از دسترس خارج می‌شود.

اگر بعد از پاسخ به این چهار سوال نتیجه گرفتید که باید از هاست اشتراکی استفاده کنید، در بخش بعد برخی از شاخص‌های یک هاست خوب را خدمت‌تان معرفی می‌کنیم.

نکات کاربردی در انتخاب بهترین هاست اشتراکی

اگر قصد راه‌اندازی سایتتان را دارید، احتمالا اولین چیزی که برای خرید هاست اشتراکی به ذهنتان می‌رسد، قیمت است. نکات مهم دیگری وجود دارد که برای خرید هاست اشتراکی باید درنظر بگیرید.

آپتایم بالا و همیشه در دسترس

هیچکس دوست ندارد وقتی روی لینکی از سایت شما کلیک می‌کند، با پیغام «صفحه موردنظر در دسترس نیست» روبه‌رو شود. این اتفاقات، اعتبار شما را زیرسوال می‌برد و کاربر را کلافه می‌کند. دنبال هاستی باشید که حداقل ۹۹ درصد تضمین آپتایم را ارائه دهد. 

ظرفیت ترافیک براساس نیازتان

اگر یک فروشگاه اینترنتی هستید که با تخفیف‌های ویژه شب عید، ترافیک بالایی در سایتتان دارید، حتما سراغ پلنی بروید که ظرفیت ترافیک بالا را داشته باشد. برای این مورد، نیاز است میزان بازدید ماهانه سایت را تخمین بزنید و سپس سراغ امکاناتی مانند پهنای باند بروید که هاستینگ ارائه می‌دهد. هرچه پهنای باند بالاتری بگیرید، در مواقع پرترافیک عملکرد روان‌تری را از هاست اشتراکی خواهید دید.

امکانات و منابع پلن‌های هاست مشترک ارائه‌دهنده

هاستینگی را انتخاب کنید که ویژگی‌های مورد نیاز شما را داشته باشد. مثل ثبت رایگان نام دامنه، ایمیل سازمانی، پهنای باند نامحدود، قابلیت اتصال به برنامه‌های جانبی و از همه مهم‌تر پشتیبانی. قرار نیست با خرید یک هاست اشتراکی موهایتان سفید و اعصابتان هر دقیقه مختل شود. توجه به ویژگی‌های زیر کمک می‌کند با دید بهتری تصمیم بگیرید.

  • پشتیبانی موثر و همیشه دردسترس
  • ارائه پنل هاستینگ ساده و کاربرپسند
  • ارائه ویژگی‌های امنیتی مثل فایروال و SSL

درنظر داشته باشید میزان نیاز شما به کنترل و مدیریت هاست نیز مهم است. اگر برای تنظیمات پیچیده‌تر به دسترسی روت سرور نیاز دارید، هاست اشتراکی در این زمینه چندان مناسب نیست. برای این مورد، نیاز به خرید هاست مدیریت نشده دارید. اگر به راهنمایی بیشتر نیاز دارید، به لینک زیر مراجعه کرده یا با کارشناسان ایران سرور تماس بگیرید.

ایران‌سرور؛ تجربه میزبانی با بهترین ارائه‌دهنده هاست اشتراکی 

برای اینکه سایت شما به بهترین شکل ممکن بدرخشد، به یک میزبان قدرتمند و مطمئن نیاز دارید. اینجاست که ایران سرور، غول ایرانی هاستینگ، به کمکتان می‌آید.

مزایای خرید هاست اشتراکی از ایران سرور

  • قدرت و پایداری: هاستینگ‌ اشتراکی ایران سرور با استفاده از سرورهای قدرتمند و شبکه پرسرعت، خیال شما را از بابت دسترسی دائم و سرعت بارگذاری بالا وب‌سایت‌تان راحت می‌کنند.
  • امنیت بی‌نظیر: خیال خود را از بابت امنیت اطلاعات و حفظ حریم خصوصی راحت کنید. ایران سرور با ارائه فایروال‌های قدرتمند، گواهی SSL رایگان و پشتیبان‌گیری منظم، امنیت وب‌سایت شما را در بالاترین سطح نگه می‌دارد.
  • قابلیت‌های متنوع: هاست اشتراکی ایران سرور در سطوح مختلف ارائه می‌شوند تا با هر نیاز و بودجه‌ای سازگار باشند. همچنین امکانات متنوعی مثل ایمیل سازمانی، ثبت دامنه رایگان و نصب آسان برنامه‌های کاربردی، خیال شما را از بابت مدیریت وب‌سایت راحت می‌کنند.
  • پشتیبانی ۲۴/۷: تیم پشتیبانی مجرب ایران سرور در همه روزهای هفته آماده پاسخگویی به سوالات و رفع مشکلات شما است.

اگر هنوز برای انتخاب شک دارید، همین حالا می‌توانید از مشاوره رایگان کارشناسان ایران سرور. بهره‌مند شوید.

جمع‌بندی؛ ورود مقرون‌به‌صرفه به دنیای وب با هاست اشتراکی

هاست اشتراکی مانند فضای یک آپارتمان در یک مجتمع مسکونی است. در این نوع هاست شما فضای ذخیره‌سازی و منابع سرور را با سایر کاربران به‌طور مشترک استفاده می‌کنید. همین قضیه باعث می‌شود هزینه‌ها به‌شکل قابل توجهی از سایر انواع هاست کمتر باشد. در این مقاله، به بررسی هاست اشتراکی، انواع، مزایا و کاربرد آن پرداختیم. این نوع هاست برای وب‌سایت‌های کوچک و متوسط، وبلاگ‌ها و فروشگاه‌های آنلاین ایده‌آل است. اگر سوالی در این زمینه دارید که پاسخش را در مقاله پیدا نکردید، ما مشتاق پاسخگویی به شما هستیم. کافی‌است سوالتان را در انتهای مقاله بنویسید تا در سریع‌ترین زمان راهنمایی‌تان کنیم.

سوالات متداول

۱. هاست اشتراکی چیست؟

هاست اشتراکی نوعی سرویس میزبانی وب است که در آن فضای ذخیره‌سازی و منابع سرور بین چندین وب‌سایت به اشتراک گذاشته می‌شود. این نوع هاستینگ به دلیل قیمت مقرون به صرفه، برای وب‌سایت‌های کوچک و متوسط، وبلاگ‌ها و فروشگاه‌های آنلاین ایده‌آل است.

۲. چه تفاوتی بین هاست اشتراکی و سایر انواع هاستینگ مانند هاست اختصاصی و هاست مجازی (VPS) وجود دارد؟

در هاست اشتراکی، شما منابع سرور را با کاربران دیگر به‌اشتراک می‌گذارید. درحالی‌که در هاست اختصاصی، کل سرور به شما اختصاص داده می‌شود و در هاست مجازی (VPS) منابع سرور مجازی مانند سرور مجازی لینوکس به‌طور اختصاصی در اختیار شما قرار می‌گیرد.

۳. آیا هاست اشتراکی برای من مناسب است؟

اگر وب‌سایت شما ترافیک بالایی ندارد و به دنبال راه‌حلی مقرون به صرفه هستید، هاست اشتراکی گزینه مناسبی برای شما است. هاست اشتراکی برای وب‌سایت‌های کوچک و متوسط، وبلاگ‌ها و فروشگاه‌های آنلاین ایده‌آل است.

۴. آیا هاست لینوکس همان هاست اشتراکی هست؟
به هاستی که سیستم عامل لینوکس باشد هاست لینوکس می‌گوییم؛ حال اگر این هاست به صورت اشتراکی در اختیار کاربران قرار بگیرد، همان هاست اشتراکی لینوکس است.

برچسب ها:
4.8/5 - (19 امتیاز)

مایلید هر دو هفته یک ایمیل مفید دریافت کنید؟

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

همچنین شاید دوست داشته باشید!

راهنمای قدم به قدم نصب ماتومو (Matomo)

0
ماتومو «Matomo» یکی از ابزارهای قدرتمند و متن‌باز در حوزه تجزیه‌وتحلیل وب است که به کاربران امکان می‌دهد تا اطلاعات دقیق و ارزشمندی از عملکرد…
SDK چیست

SDK چیست و چه کاربردی دارد؟

0
در دنیای توسعه نرم‌افزارها، ابزارها و تکنولوژی‌های بسیاری برای تسهیل فرآیند ساخت و پیاده‌سازی اپلیکیشن‌ها وجود دارد. یکی از مهم‌ترین این ابزارها، SDK یا Software…

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

فهرست