هاست ایمیل چیست؟ چرا کسب‌و‌کارها باید از آن استفاده کنند؟

1 دیدگاه
دسته بندی: آموزش, خدمات میزبانی وب
کاور مقاله هاست ایمیل

مگر Gmail چه ایرادی دارد؟! چرا باید میزبانی از ایمیل‌ها را روی دوش سروری از طرف خودمان بگذاریم؟ وقتی با مزایای هاست ایمیل آشنا شوید، پاسخ این سوالات را هم خواهید گرفت.

سرویس‌های رایج ایمیل، مثل Gmail و Yahoo، برای افراد حقیقی و مصارف شخصی مناسب هستند؛ اما نه برای کسب‌و‌کارهای آنلاین! وقتی حجمآیکون ایمیل مراودات ایمیلی زیاد شود، وقتی نیاز به ابزارهای مخصوص احساس شود، وقتی می‌خواهید یک آدرس ایمیل اختصاصی برای کارتان داشته باشید که از دامنه سایت‌تان در آن استفاده شده باشد و …،  این سرویس‌های عمومی، ناتوانی خود را نشان می‌دهند. 

تمام این مشکلات، با استفاده از هاست ایمیل برطرف می‌شوند. در این مقاله، از سیر تا پیاز هاست ایمیل یا Mail Hosting را بررسی خواهیم کرد؛ با مزایایش آشنا خواهیم شد، چگونگی انتخاب یک هاست ایمیل مناسب را یاد می‌گیریم و … .

ابتدا ببینیم اصلاً با چه چیزی طرف هستیم:

منظور از هاست ایمیل چیست؟

با هاست که آشنایی دارید؟ اگر نه، مقالۀ کامل و جامع هاست چیست را نگاهی بیندازید.

ایمیل‌ها، اصلی‌ترین راه ارتباط در دنیای دیجیتال هستند. پیام‌رسان‌ها را فراموش کنید! ایمیل‌ها از قدیم جنبه رسمی داشتند و همچنان هم این خصوصیت مهم خود را حفظ کرده‌اند. به همین دلیل اهمیت ویژه‌ای برای کسب‌و‌کارهای فعال در اینترنت دارند. از موضوع اصلی دور نشویم. (مثلاً خود شما؛ به ایمیل info یک شرکت (مثلا info@iranserver.com) اعتماد می‌کنید یا جیمیل آن؟😃)

 وقتی از عبارت هاست ایمیل استفاده می‌شود، یعنی یک سرور، به نگه‌داری از ایمیل‌ها و انجام امور مرتبط به آن‌ها، اختصاص داده می‌شود. 

در زبان انگلیسی، به این کار Mail Hosting می‌گویند. در فارسی هم به آن هاست ایمیل یا میزبانی ایمیل گفته می‌شود.

خلاصه که اگر کسب‌و‌کارتان را روی اینترنت آورده‌اید، شاید لازم باشد از هاست ایمیل هم استفاده کنید. مخصوصاً اگر کسب‌و‌کار بزرگی دارید! سروری را به میزبانی از ایمیل‌ها وبرای برندتان از جی میل استفاده نکنید هرچیزی که به آن‌ها مربوط می‌شود اختصاص دهید. به این ترتیب، از شر محدودیت‌های مختلف خلاص خواهید شد!

گاهی ممکن است از سروری که تهیه کرده‌اید، هم برای میزبانی از وب و هم برای میزبانی از ایمیل‌ها استفاده شود. در هر صورت، مهم این است که به‌هیچ‌عنوان از سرویس‌های رایگان موجود مثل Gmail، برای کسب‌و‌کارتان استفاده نکنید!

در ادامه دلیل این مسئله را هم توضیح خواهیم داد؛ اما اجازه دهید ابتدا کمی راجع‌به تفاوت‌های بین هاست وب و هاست ایمیل صحبت کنیم.

هاست ایمیل و هاست وب چه تفاوتی با هم دارند؟

منظور از هاست، سروری است که وظیفه میزبانی را برعهده دارد! میزبانی از چه چیزی؟ بستگی به انتخاب شما دارد. می‌خواهید از چه چیزی روی آن میزبانی کنید؟

هاست ایمیلبرای راه‌اندازی یک وب‌سایت، باید یک هاست وب برای آن تهیه کنیم. سروری که از اجزای تشکیل‌دهنده سایت (مثل قالب‌ها، فایل‌ها، تصاویر، ویدیوها، نوشته‌ها و …) نگه‌داری می‌کند و در زمان نیاز، آن‌ها را به بازدیدکنندگان نمایش می‌دهد. این سرور، با بهره‌گیری منابع سخت‌افزاری (مموری، رم، فضای ذخیره‌سازی و …)، اینکار را انجام می‌دهد.

اما هاست ایمیل – همان‌طور که در بخش قبلی هم به آن اشاره کردیم –  وظیفه دارد از ایمیل‌های آن سایت و هرچه به آن‌ها مربوط می‌شود، نگهداری کند. 

یکی از جذاب‌ترین ویژگی‌های استفاده از هاست ایمیل، برخورداری از آدرس ایمیل اختصاصی است. آدرس ایمیلی که در آن، نام دامنه شما به‌جای gmail و yahoo قرار می‌گیرد.

احتمالاً قبلاً با ایمیل کسب‌و‌کارهای مختلف برخورد کرده‌اید و دیده‌اید که آدرس ایمیل آن‌ها، منحصر‌به‌فرد است! مثلاً اگر بخواهید با پشتیبانی سایتی مثل دیجی‌کالا ارتباط بگیرید، باید به آدرس Support@digikala.com پیام‌تان را ارسال کنید.

داشتن آدرس ایمیل اختصاصی با دامنه سایت خودتان، یکی از فواید و مزایای هاست ایمیل است. قبل از اینکه این مزایا را زیر ذره‌بین ببریم، بیایید ببینیم سرویس‌های رایج ایمیل مثل Gmail و Yahoo چه ایرادی دارند؟ چرا کسب‌و‌کارها نباید از آن‌ها استفاده کنند؟

چرا نباید از سرویس‌های معمول خدمات ایمیل برای برندتان استفاده کنید؟

این روزها تقریباً همه ایمیل دارند! در اصل باید داشته باشند. حالا در فضای اینترنت، هرگونه اقدام و عضویت در سایت‌های مختلف، نیازمند داشتن ایمیل است. سرویس‌های ایمیل زیادی هم وجود دارند که ساخت یک آدرس ایمیل، با استفاده از آن‌ها، به‌سادگی انجام می‌شود. مثل Gmail از گوگل، Hotmail از مایکروسافت، Yahoo و ….

اتفاقاً داشتن چنین ایمیل‌هایی، برای مصارف شخصی خیلی هم کافی است! اما داستان کسب‌و‌کارها، جدا از مصارف شخصی نوشته می‌شود.

ایمیل‌ها برای بیشتر مشاغلی که روی اینترنت فعالیت می‌کنند، بسیار حیاتی هستند! اطلاعات سرّی، ارتباطات درون‌سازمانی و بیرون‌سازمانی، نتیجه کمپین‌های مختلف، گزارش کار کارکنان و … همه مواردی هستند که از طریق ایمیل‌ها ردوبدل می‌شوند.

داشتن هاست ایمیل،باعث می‌شود تسلط کاملی روی این بخش حیاتی از کارتان داشته باشید. در نقطه مقابل،  استفاده از سرویس‌های عمومی ایمیل، یعنی همیشه در معرض خطرات رایج و البته گوناگونی هستید که در این سرویس‌ها، به وجود می‌آیند. 

مشکلاتی مثل لو رفتن یا فراموش کردن رمز عبور! یک لحظه فکر کنید رقیب‌تان به اکانت ایمیلی که دارید و تمام محتویاتش دسترسی پیدا کند. چه اسراری که لو نمی‌روند و چه اطلاعات محرمانه‌ای که افشا نمی‌شوند!

هاست ایمیل از لو رفتن اطلاعات جلوگیری میکند

از طرف دیگر، درصورتی که ایمیل‌های‌تان به هر دلیلی از بین بروند (هیچ‌چیز بعید نیست، ممکن است روزی از خواب بیدار شوید و صندوق Gmail‌تان را خالی ببینید!) دست‌تان به‌ هیچ‌جا بند نیست؛ چراکه نه قرادادی در کار است و نه آن‌ شرکت‌های بزرگ، تعهد سفت‌و‌سختی نسبت به شما و کاسبی‌تان دارند! درست است که احتمال رخ دادن این اتفاق بسیار کم است، اما همچنان وجود دارد. غیر از این است؟!

در ضمن اختیاراتی که کاربر در محیط Gmail و دیگر سرویس‌های عمومی ایمیل دارد، بسیار کم‌تر از اختیاراتی است که توسط ارا‌ئه‌کنندگان هاست ایمیل در اختیار او قرار می‌گیرند.

به همین خاطر، اصلاً کار درستی نیست که برای برندتان، از این نوع ایمیل‌ها استفاده کنید؛ علاوه بر دلایل بالا، فکر نمی‌کنید پرستیژ کارتان با داشتن چنین ایمیل‌هایی پایین می‌آید؟

فرض کنید آدرس ایمیل پشتیبانی دیجی‌کالا، spdigikala@gmail.com بود. زشت نبود؟!

خب دیگر مقدمه‌چینی کافی است. بیایید ببینیم هاست ایمیل، چه مزیت‌های دارد.

مزایای هاست ایمیل چیست؟

وقتی قرار باشد از جیب مبارک هزینه کنید، کاملاً طبیعی است که بخواهید بدانید در ازای پول عزیزتان، چه خدمات و مزیت‌هایی را دریافت خواهید کرد. داشتن هاست ایمیل حرفه‌ای هم مجانی نیست! شرکت‌هایی که چنین خدمتی را در اختیار مشتریان‌شان قرار می‌دهند، در ازای آن از ایشان پول می‌گیرند!

همان‌طور که در بخش قبلی هم گفتیم، مهم‌ترین مزیت Mail Hosting، داشتن تسلط کامل روی تمام ایمیل‌ها است. مخصوصاً اگر اطلاعات حساس و محرمانه‌تان را با ایمیل منتقل می‌کنید، اهمیت این موضوع چندبرابر هم می‌شود.

باقی مزایایی که در ادامه راجع به آن‌ها صحبت می‌کنیم هم، به‌نوعی ناشی از همین داشتن اختیار تمام‌وکمال هستند.

با تهیه یک هاست امن، پرسرعت و مطمئن از ایران‌سرور، با خیال راحت به توسعه کسب‌وکارتان بپردازید!

خرید هاست        پشتیبانی : ۳۱۷۷۶-۰۵۱

1) داشتن آدرس ایمیل اختصاصی

بالاتر هم به این موضوع اشاره کردیم. یکی از مهم‌ترین خصوصیات داشتن هاست ایمیل، این است که می‌توانید آدرس ایمیل اختصاصی خود را داشتهبا استفاده از هاست ایمیل میتوانید آدرس ایمیل اختصاصی داشته باشید باشید. آدرس ایمیلی که با دامنه سایت‌تان همخوانی داشته باشد.

در این حالت، بعد از علامت @، نام دامنه سایت‌تان می‌آید. به این ترتیب، آدرس ایمیل بخش‌های مختلف کسب‌و‌کار، روی ایمیل اختصاصی ثبت می‌شوند. مثلاً منابع انسانی شرکت Mesal، احتمالا چنین آدرس ایمیلی داشته باشد: hr@mesal.ir

✅ داشتن آدرس ایمیل اختصاصی، می‌تواند فواید زیادی داشته باشد. یکی از مهم‌ترین آن‌ها، افزایش اعتبار برندتان است. این که آدرس ایمیل با دامنه خودتان درست شده باشد، به مشتری این پیام را می‌دهد: با برند معتبری طرف هستید!

مسئله بعدی اینکه آدرس ایمیل اختصاصی – نسبت به ایمیلی که پسوند Gmail ،Hotlink یا Yahoo داشته باشد – خیلی بهتر در یادها می‌ماند و اثر ماندگارتری می‌گذارد.

2) داشتن فضای نگه‌داری و ذخیره‌سازی بیشتر

سرویس‌های عمومی مثل Gmail، فضای محدودی را برای نگه‌داری از ایمیل‌ها در اختیار کاربران‌شان قرار می‌دهند! البته شاید تابه‌حال با چنین مشکلیهاست ایمیل فضای ذخیره سازی بیشتری در اختیار کاربران قرار میدهد مواجه نشده باشید، بالاتر هم گفتیم که داستان ایمیل‌های یک کسب‌و‌کار، با داستان ایمیل‌های یک شخص، از زمین تا آسمان تفاوت دارد.

مطمئناً دوست ندارید ایمیل مهمی که شریک‌تان فرستاده و مربوط به قرارداد جدید شرکت است، به‌خاطر پر بودن فضای نگه‌داری، حتی وارد صندوق پیام‌های‌تان هم نشود! با استفاده از هاست ایمیل،  خیال‌تان راحت است که به‌خاطر مشکلات پیش‌پا‌افتاده‌ای مثل پُر بوذن فضای ذخیره‌سازی، ارتباطات‌تان با مشکل مواجه نخواهد شد ؛ چراکه فضای نگه‌داری و ذخیره‌سازی در این سرورها، به‌مراتب بیشتر از فضایی است که گوگل و دیگر دوستان، در اختیار کاربرانشان قرار می‌دهند.

3) امنیت بسیار بالاتر

جای اسناد محرمانه در گاوصندوق است! هرچقدر امنیت گاوصندوق بیشتر باشد، بهتر است! چون صاحب یا حتی مسئول هیچ کسب‌و‌کاری، دلش نمی‌خواهداستفاده از هاست ایمیل امنیت را افزایش میدهد اسناد محرمانه‌اش را فاش شده ببیند!

هیچ می‌دانید که احتمال لو رفتن ایمیل‌ها در سرویس‌های عمومی چقدر زیاد است؟! البته که این کمپانی‌های بزرگ نهایت تلاش‌شان را می‌کنند تا امنیت بالایی برای کاربران‌شان فراهم کنند. اتفاقاً تا حد بسیار زیادی هم موفق هستند؛ اما این میزان از موفقیت، برای تجارتی که ایمیل‌ها برایش حکم شریان‌های تنفسی را دارند، اصلاً کافی نیست!

به همین خاطر، کسب‌و‌کارهای کوچک و بزرگ (مخصوصاً بزرگ‌ترها) سراغ استفاده از هاست ایمیل می‌روند. در نسخه‌های پیشرفته این سرورها، ایمیل‌ها رمزنگاری هم می‌شوند. همین موضوع امنیت را بسیار بیشتر از قبل می‌کند.

4) نداشتن تبلیغ

تبلیغات می‌توانند آزاردهنده باشند! مخصوصاً وقتی در حال انجام مکاتبات کاری از طریق ایمیل‌ها هستید. در چنین مواقعی، آخرین چیزی که می‌خواهیدهاست ایمیل تبلیغ ندارد! ببینید، یک تبلیغ مزاحم است که از ناکجا پیدایش می‌شود.

خوشبختانه، با استفاده از هاست ایمیل، دیگر خبری از این تبلیغات اذیت‌کننده نیست!

5) داشتن ابزارهای کارآمد و مفید

معمولاً ارائه‌دهندگان Mail Hosting، همراه با سروری که در اختیار کسب‌و‌کارها قرار می‌دهند، ابزارهای مختلفی را هم برای آن‌ها فراهم می‌کنند.هاست ایمیل همراه با ابزارهای مختلف ارائه میشود  ابزارهایی که انجام کار تیمی را راحت‌تر از قبل می‌کنند. مخصوصاً بعد از کرونا و رواج دورکاری، این ابزارها می‌توانند بسیار کارآمد باشند. 

مثلاً ابزاری برای تعیین لیست وظایف هر فرد و قرار دادن آن در جایی که در دسترس همه باشد. جداول مختلف، گزارش‌های گوناگون با فرمت‌های متفاوت و ….

همچنین ابزارهای دیگری هم وجود دارند که برای برگزاری کمپین‌های مختلف کمک‌تان می‌کنند. این ابزارها که توسط ارائه‌دهندگان خدمات Email Hosting عرضه می‌شوند، می‌توانند در هدف‌ قرار دادن بخشی از مشتریان‌تان کارآمد باشند.

به این ترتیب، کمپین ایمیل مارکتینگ شما به بهترین‌شکل، بهینه‌سازی می‌شود.

6) امکان استفادG همزمان در دستگاه‌های مختلف (موبایل، لپ‌تاپ و نرم‌افزارهای ایمیل مثل Outlook)

با استفاده از هاست ایمیل، Sync یا همگام‌سازی اکانت، روی دستگاه‌های مختلف و نرم‌افزارهای متفاوت، به‌راحتی انجام می‌شود. می‌توانید از اکانت‌تان هم روی موبایل‌تانآیکون Sync استفاده کنید و هم پس از روشن کردن لپ‌تاپ، وارد صندوق پیام‌های ورودی‌تان شوید.

البته ناگفته نماند. سرویس‌های عمومی هم در این زمینه عملکرد قابل‌قبولی دارند.

7) امکان پیوست فایل‌هایی با حجم بیشتر

همه سرویس‌های عمومی خدمات ایمیل، برای فایل‌هایی که پیوست ایمیل‌ها می‌شوند، محدودیت 25 مگابایتی در نظر گرفته‌اند!آیکون پیوست

اگر هاست ایمیل داشته باشید، اسیر این محدودیت پیش‌پاافتاده هم نخواهید بود.

8) امکان اعمال فیلترهای مختلف و احراز هویت ایمیل‌های ارسالی و دریافتی

یکی از آزاردهنده‌ترین پدیده‌ها در ارتباطات ایمیلی، اسپم‌ها هستند.آیکون احراز هویت

می‌توانید مقاله اسپم چیست را بخوانید تا با این پدیده ناخوشایند و انواع آن، بیشتر آشنا شوید.

با داشتن هاست ایمیل،  می‌توانید فیلترهایی را تعریف کنید که از دریافت اسپم‌ها جلوگیری کنند . مثلاً می‌توانید لیستی از آدرس‌های اسپمر را در نرم‌افزار هاست‌تان تعریف کنید. به این ترتیب، اگر ایمیلی از جانب آن‌ها بیاید، به‌صورت خودکار وارد سطل زباله هرزنامه‌ها خواهد شد.

همچنین در ارتباطات درون و برون سازمانی، تائید هویت فرستنده یا گیرنده هم اهمیت بسیاری دارد. نرم‌افزاری که امکان استفاده از هاست ایمیل را فراهم می‌کند، می‌تواند با سازوکارهای گوناگون، فرایند احراز هویت را هم انجام دهد.

9) امکان ایجاد بلک‌لیست و وایت‌لیست

قرار دادن آدرس ایمیلی در بلک‌لیست، این معنی را می‌دهد که هیچکدام از ایمیل‌های دریافتی از این آدرس، وارد صندوق پیام‌های ورودی (Inbox) نشود.آیکون بلک لیست

در نقطه مقابل، قرار دادن یک آدرس ایمیل در وایت‌لیست، یعنی ایمیل‌های دریافتی از آن، بدون احراز هویت، مستقیماً به مقصد نهایی که همان گیرنده است برسد.

با استفاده از سرویس Email Hosting، می‌توانید بلک‌لیست و وایت‌لیست درست کنید.

10) مدیریت آسان فولدرها و لیست مخاطبین

وقتی حجم ایمیل‌ها زیاد باشد، مدیریت و سازمان‌دهی آن‌ها می‌تواند یک سردرد تمام‌عیار ایجاد کند.آیکون مدیریت فولدرها

یکی دیگر از مزیت‌های استفاده از هاست ایمیل، امکان مدیریت آسان فولدرها، لیست فرستندگان ایمیل، لیست گیرندگان ایمیل و … است. این کار با استفاده از نرم‌افزارهای مرتبط با این نوع هاست انجام می‌شود.

11) بک‌آپ گرفتن و ریکاوری راحت

 داشتن بک‌آپ از ضرورت‌های اصلی هر کسب‌و‌کار است! با استفاده از Email Hosting، گرفتن بک‌آپ وآیکون بک آپ البته ریکاوری کردن اطلاعات ازدست‌رفته، بسیار پیشرفته‌تر و بهتر از سرویس‌های عمومی انجام می‌شود.

12) خودکارسازی فرایندهای مختلف

نرم‌افزارهایی که برای مدیریت هاست ایمیل مورد استفاده قرار می‌گیرند، می‌توانند با خودکارسازی فرایندهای مختلف، زمانآیکون خودکارسازی قابل‌توجهی را برای‌تان ذخیره کنند.

این اتوماسیون با کمک ربات‌های ارسال مجدد پیام (Forwarder)، ربات‌های پاسخ‌دهنده و … انجام می‌شود. به این ترتیب، نیازی نیست برای انجام کارهای تکراری، هربار زمان یک نیرو از سازمان گرفته شود!

13) امکان تنظیم قوانین مشخص برای ایمیل‌های دریافتی و ارسالی

با استفاده از این قابلیت، می‌توانید برای ایمیل‌هایی که از فرستنده‌های مختلف می‌آید، قوانین مشخصی تنظیم کنید.آیکون قانون

مثلاً تمام ایمیل‌هایی که از آدرس X می‌آیند، به‌صورت خودکار داخل فولدر Y ذخیره شوند. یا رونوشت تمام ایمیل‌های ارسالی مدیرعامل، برای معاون او هم ارسال شود.

14) استفاده از پروتکل‌های IMAP و POP3

در کل، برای انجام ارتباطات ایمیلی در فضای اینترنت، از دو پروتکل IMAP و POP استفاده می‌شود (POP3 نسخه به‌روز POP است). سرویس‌های Emailآیکون پروتکل ارسال ایمیل Hosting از هر دو این پروتکل‌ها، برای ارسال و دریافت ایمیل استفاده می‌کنند.

با این اوصاف، کسب‌وکارهای فعال در اینترنت (مخصوصاً آن‌هایی که عریض و طویل هستند) باید از هاست ایمیل استفاده کنند تا ارتباطات ایمیلی‌شان بدون محدودیت و در نهایت کارآمدی انجام شود.

می‌دانید چطور می‌توان یک هاست ایمیل داشت؟

سرور ایمیل بخریم یا برون‌سپاری کنیم؟ کدام منطقی‌تر است؟

برای داشتن هاست ایمیل، چند راه مقابل‌تان قرار دارد! اولین راه این است که سروری بخرید و آن را به میزبانی از ایمیل‌های سایت‌تان اختصاص دهید.  اگر قبلاً برای وب هاستینگ یا میزبانی از وب، سرور خریده‌اید، می‌توانید از همان سرور برای میزبانی ایمیل‌ها هم استفاده کنید. 

نکته: کسب‌وکارهای کوچک، از یک سرور مشترک برای میزبانی وب و ایمیل‌های‌شان استفاده می‌کنند؛ اما برندهای بزرگ‌تر، معمولاً یک سرور اختصاصی را برای Mail Hosting در نظر می‌گیرند. اینکه برای هاست ایمیل یک سرور اختصاصی تهیه کنید یا به همان سرور هاستینگ وب قانع باشید، مسئله‌ای است که پاسخ آن با توجه به نیازهای شما و کسب‌و‌کارتان داده می‌شود.

راه بعدی، برون‌سپاری است؛ یعنی گرفتن سرویس از شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات هاستینگ! مثلا اگر به صفحه فروش هاست ایمیل در وب‌سایت ایران‌سرور سر بزنید، پلن‌های مختلفی را می‌بینید. هرکدام از این پلن‌ها، برای برطرف کردن مجموعه‌ای از نیازها کارآمد هستند.

اگر تصمیم دارید خودتان سرور بخرید، باید چند نکته را مدنظر داشته باشید:

  1. خرید سرور، هزینه قابل‌توجهی را روی دست‌تان می‌‌گذارد.
  2. تمام امور نگه‌داری و به‌روزرسانی سرور برعهده مجموعه شما است.
  3. باید یک تیم IT شبانه‌روزی، متشکل از متخصصین کاربلد داشته باشید. این تیم موظف است دائماً سرور را زیرنظر داشته باشند.

پس  اگر بودجه کافی دارید و می‌توانید سرور را به‌خوبی مدیریت کنید، خودتان سرور بخرید. در غیر این‌صورت، سراغ شرکت‌های هاستینگ بروید. 

در حال حاضر، عموم شرکت‌های هاستینگ، پکیج‌هایی را ارائه می‌کنند که خدمات میزبانی وب و میزبانی ایمیل، به‌صورت هم‌زمان در آن‌ها وجود دارد. البته هستند شرکت‌هایی که فقط روی Mail Hosting تمرکز دارند.

اختصاص یک سرور برای هاست ایمیل

راستی، ابرها به آسمان Mail Hosting هم رسیده‌اند! ☁

هاست ایمیل ابری: سوغات جدید تکنولوژی

اگر بگوییم ابرها، انقلابی در دنیای اینترنت بوده‌اند، اغراق نکرده‌ایم! پرداختن به ماهیت این موضوع بسیار مفصل است. قبلاً در مقاله‌ای باعنوان رایانش ابری، کامل و جامع راجع به این موضوع صحبت کرده‌ایم. می‌توانید برای داشتن اطلاعات بیشتر، این مقاله را بخوانید.

مانند تمام سرویس‌های ابری، هاست ایمیل ابری هم دو مزیت کلیدی دارد:

  1. انجام کارآمد امور با استفاده بهینه از منابع
  2. کاهش هزینه‌ها

هاست ایمیل ابریدر سیستم‌های ابری هرچقدر پول بدهید آش می‌خورید! یعنی به‌میزان نیاز‌تان از منابع استفاده می‌کنید و متعاقباً، به همان میزان هزینه پرداخت می‌کنید.

به همین خاطر،  هاست ایمیل ابری، برای کسب‌و‌کارهایی که بزرگ هستند یا قصد رشد دارند، بهترین انتخاب است. 

هرگاه احساس کردید مراودات ایمیلی‌تان زیاد شده است، می‌توانید از منابع بیشتری استفاده کنید. در نقطه مقابل، هرگاه احساس کردید نیازی نیست از منابع زیادی استفاده کنید، آن‌ها را کاهش می‌دهید و پول کم‌تری خرج می‌کنید.

در ضمن دیگر نیازی به داشتن تیم IT شبانه‌روزی ندارید. خیال‌تان از بابت امنیت هم راحت است؛ چراکه ارائه‌دهندگان خدمات ابری، همواره سیستم‌های‌شان را با آخرین راهکارهای امنیتی، ایمن می‌کنند.

جمع‌بندی

کسب‌و‌کارهای کوچک و بزرگ فعال در اینترنت، می‌توانند با استفاده از هاست ایمیل، کنترل کاملی بر ایمیل‌های کاری‌شان داشته باشند. به همین خاطر، استفاده از این سرویس (Mail Hosting)، به‌عنوان یک اصل مهم برای آن‌ها شناخته می‌شود.

 سروری که از ایمیل‌ها میزبانی می‌کند، می‌تواند با سرور هاست وب مشترک باشد، می‌تواند سروری مجزا از همان کمپانی ارائه‌دهنده هاستینگ وب باشد، یا می‌تواند سروری جداگانه از شرکتی مجزا باشد!  این شما هستید که باید با توجه به نیازتان، مناسب‌ترین انتخاب را داشته باشید.

در آخر پیشنهاد می‌کنم اگر لازم بود، مقاله هاست دانلود چیست را نیز بخوانید و با مزایا و معایب آن آشنا شوید.

** سایت‌های Namecheap و InMotion Hosting منابع ما برای تهیه این مقاله بودند.

با تهیه یک هاست امن، پرسرعت و مطمئن از ایران‌سرور، با خیال راحت به توسعه کسب‌وکارتان بپردازید!

خرید هاست        پشتیبانی : ۳۱۷۷۶-۰۵۱

 

***

سوالات متداول

ساخت ایمیل info چگونه است؟
برای این کار باید وارد کنترل پنل هاست (دایرکت ادمین، سی پنل یا پلسک) شوید و از طریق بخش مدیریت ایمیل‌ها اقدام کنید.
آیا برای ارسال ایمیل از سایت باید سرور جدا تهیه کنیم؟
بسته به بزرگی کسب‌وکارتان، این شمایید که انتخاب می‌کنید از هاست وب‌سایت‌تان استفاده کنید یا اینکه سروری جدا، مخصوص ایمیل تهیه کنید. در این مقاله شما را درباره هاست ایمیل راهنمایی کرده‌ایم.

برچسب ها:
5/5 - (1 امتیاز)

مایلید هر دو هفته یک ایمیل مفید دریافت کنید؟

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

همچنین شاید دوست داشته باشید!

نصب وردپرس روی پلسک

نصب وردپرس روی پلسک

0
  زمانی که صحبت از کنترل پنل‌های هاستینگ وب می‌شود، ابزار پلسک (Plesk) یکی از بهترین گزینه‌ها برای کسب‌وکارهای کوچک و بزرگ به حساب می‌آید.…

نظرات کاربران

1 دیدگاه. دیدگاه تازه ای بنویسید

  • بهتر بود اگر در جلوی هاست در پرانتز نام معادل آن(میزبانی) را هم ذکر میکردید. سپاس

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

فهرست