ایمیل مارکتینگ چیست؟ چرا هنوز از بهترین روش‌های بازاریابی است؟

2 دیدگاه
دسته بندی: آموزش, مدیریت و بازاریابی
ایمیل مارکتینگ چیست

ایمیل مارکتینگ (Email Marketing) هنر جلب توجه در یک نگاه است؛ با یک خط موضوع هوشمندانه، می‌توانید دل مخاطب را به‌دست آورده و او را به سمت خود بکشید. بازاریابی ایمیلی اولین بار ۴۱ سال پیش توسط پدر اسپم دنیا رقم خورد. ماجرا از این قرار بود که گری توئرک به‌صورت انبوه برای ۴۰۰ نفر از مشتریان خود ایمیل فرستاد. هرچند تعداد زیادی از ایمیل‌های او تبدیل به اسپم شد اما فروش فوق‌العاده ۱۳ میلیون دلاری را رقم زد. 

در این مقاله از بلاگ ایران سرور، بهترین روش های ایمیل مارکتینگ، کاربرد و چالش‌های آن را باهم بررسی می‌کنیم. اگر قصد دارید تکانی به آمار فروشتان دهید، خواندن این مقاله را از دست ندهید.

ایمیل مارکتینگ چیست؟

ایمیل مارکتینگ (Email Marketing) یا بازاریابی ایمیلی یعنی ارسال پیام‌های تبلیغاتی هدفمند به گروهی مشخص از افراد از طریق ایمیل. به عبارت ساده‌تر، هر ایمیلی که برای جذب مشتری جدید یا حفظ مشتریان فعلی ارسال می‌کنید، نوعی ایمیل مارکتینگ محسوب می‌شود. این روش بازاریابی به شما کمک می‌کند تا محصولات یا خدمات خود را معرفی کنید، مشتریان را به خرید مشتاق کرده و وفاداری آن‌ها را افزایش دهید.

با این تعریف، ممکن است بپرسید «پس تفاوت بازاریابی ایمیلی با ایمیل‌های تبلیغاتی چیست؟» در پاسخ باید بگوییم هر گردی که گردو نیست!

بازاریابی ایمیلی مثل قلاب عمل می‌کند که اگر به‌موقع انداخته شود، ممکن است قاپ مخاطب را بدزدد. برخلاف ایمیل‌های تبلیغاتی، ایمیل مارکتینگ به هدف ایجاد ارتباط و تقویت رابطه با کاربر یا مشتری انجام می‌شود. درحالی‌که در ایمیل‌های تبلیغاتی، پیام‌های کلیشه‌ای تبلیغاتی را ازطریق ایمیل به گروه انبوهی از افراد ارسال می‌کنند که الزاما استراتژی مشخصی پشت آن نیست؛ پس بازاریابی ایمیلی فرایندی شسته‌رفته‌تر از ایمیل‌های تبلیغاتی به‌شمار می‌رود.

قبل از شروع، می‌توانید این ویدئوی جذاب را که دربارۀ نمونه‌های موفق ایمیل مارکتینگ در دنیاست، ببینید.

 

کاربرد ایمیل مارکتینگ چیست؟

این روش محبوب تبلیغات بازاریابی دیجیتال، کاربردهای متنوعی دارد. با ایمیل مارکتینگ می‌توانید:

  • مشتریان غیرفعال را برگردانید.
  • روابطتان را با مشتری بهتر کنید.
  • آگاهی از برندتان را افزایش دهید.
  • ترافیک وب‌سایتتان را افزایش دهید.
  • اطلاعات و لید از مشتریان جمع‌آوری کنید
  • محصول و خدمات جدیدتان را معرفی کنید.
  • پیشنهادات و تخفیف‌های ویژه را اطلاع‌رسانی کنید.

کاربرد ایمیل مارکتینگ - ایران سرور

اهمیت ایمیل مارکتینگ در بازاریابی دیجیتال

مطالعات نشان می‌دهد ایمیل مارکتینگ یکی از موثرترین روش‌های بازاریابی دیجیتال به‌شمار می‌رود. آمار HubSpot، به‌خوبی این قضیه را  نشان داده که نرخ بازگشت سرمایه (ROI) ایمیل مارکتینگ حدود ۴۴ دلار برای هر دلار هزینه است. بازگشت سرمایه یا ROI یعنی به ازای خرج کردن هر ۱ هزار تومان در تبلیغات یا بازاریابی‌تان، چقدر پول به جیب‌تان برگشته؟ ایمیل مارکتینگ به شما کمک می‌کند با سرمایه‌گذاری کم، بازدهی خیلی بالایی داشته باشید. اینطوری تیم مارکتینگ شرکتتان هم کمتر بابت هزینه تبلیغات جواب پس می‌دهد. چراکه نحوه بهبود و بررسی عملکرد کمپین‌های ایمیل مارکتینگ هم نسبت به سایر کمپین‌های مارکتینگ دقیق‌تر و مشخص‌تر است.

اهمیت بازاریابی ایمیلی در دیجیتال مارکتینگ 

مزایا و معایب ایمیل مارکتینگ: فرصت طلایی یا چالش بزرگ؟

ایمیل مارکتینگ یکی از محبوب‌ترین ابزارهای بازاریابی برای کسب‌وکارهاست؛ زیرا ایمیل‌ها تا زمانی که خوانده، حذف یا آرشیو شوند، در صندوق ورودی منتظر توجه کاربر می‌مانند. این یعنی فرصتی طلایی برای دیده شدنِ شما.

مزایای ایمیل مارکتینگ

اگر بخواهیم صادقانه از ویژگی‌های کاربردی ایمیل‌ مارکتینگ بگوییم، به موارد زیر می‌توانیم اشاره کنیم:

  • ساخت رابطه با مخاطب

ایمیل مارکتینگ کارتان را برای برقراری ارتباط با مخاطب راحت می‌کند. سپس از ایمیل می‌توانید او را به وبلاگ، شبکه‌های اجتماعی یا هر جای دیگری که می‌خواهید، هدایت کنید.

  • هدف‌گذاری دقیق

ابزارهایی که در ایمیل مارکتینگ از آن‌ها استفاده می‌کنید، به شما اجازه می‌دهند حتی مخاطبان‌تان را دسته‌بندی کنید. مثلا مخاطبانی که برای دریافت محتوای آموزشی شما ایمیل‌شان را در اختیارتان قرار داده و مخاطبانی که برای گرفتن کد تخفیف به شما آدرس ایمیل داده‌اند. 

  • آزمایش و بهبود

می‌توانید با استفاده از نرم‌افزار ایمیل مارکتینگ، موضوع ایمیل‌ها و فراخوان‌های خود را با آزمایش‌های A/B تست کنید تا بهترین پیام را برای جلب مخاطب بفرستید.

  • هزینه‌های اندک

شاید زمانی که صحبت از قیمت و ارزانی در روش‌های بازاریابی شود، خیلی‌ها تصور کنند پیامک مارکتینگ ارزان‌ترین روش است. اما باید بگوییم شما تا رسیدن لیست ایمیل‌تان به بیشتر از چند هزار مخاطب، هیچ هزینه مالی نخواهید داشت! چراکه ابزارهای ایمیل مارکتینگ تا زمانی که تعداد مخاطبان‌تان زیاد نیستند، به شما رایگان خدمات می‌دهند و بعد از افزایش تعداد آنها هم هزینه‌‌های اندکی از شما می‌گیرند.

مزایای ایمیل مارکتینگ  معایب ایمیل مارکتینگ

هرچند ممکن است ایمیل مارکتینگ روش کاملی به‌نظر برسد، ناگفته باقی نماند محدودیت‌هایی هم برایتان رقم می‌زند. به‌همین دلیل بسیاری از کسب‌وکارها همچنان ارسال پیامک را محبوب‌ترین روش کمپین‌های تبلیغاتی می‌دانند. معایبی از جمله:

  • خطر اسپم شدن دارید

اینباکس‌ ایمیل‌های ما همیشه پر از اطلاعات بی‌فایده مثل «کاهش ۲۵ کیلوگرم در دو هفته» یا «برای تخفیف بزرگ اینجا کلیک کن» شده است. اکثر ما به محض دیدنشان اگر پاکشان نکنیم، در بهترین حالت نادیده‌شان می‌گیریم. علاوه‌براین، بسیاری از این ایمیل‌ها حتی به به چشم ما نمی‌آید، زیرا در پوشه اسپم جا خوش کردند. جایی که اگر مقصد ایمیل شما شود، عملا تلاشتان برای ارسال ایمیل به مخاطبان بی‌فایده می‌شود.

  • اندازه ایمیل محدودیت دارد

اگر ایمیل شما خیلی بزرگ یا حجیم باشد، زمان بیشتری برای لود شدن می‌برد. در این فاصله هم مشتری صفحه را می‌بندد و برای همیشه ایمیل شما را بی‌جواب می‌گذارد.

  • رقبای پای‌کار دارید

باوجود انواع روش‌های بازاریابی، ایمیل مارکتینگ هنوز خیلی پرطرفدار است؛ پس فقط ایمیل شما نیست که در صندوق اینباکس‌ کاربر وجود دارد. برای اینکه از رقبا متمایز شوید، باید از نویسنده‌های خوب استفاده کنید تا کاربر ترغیب شود روی ایمیل کلیک کند.

  • تعامل با مخاطب نامشخص است 

اغلب مشتری‌ها براساس یک تبلیغ یا پیشنهاد خاص برای دریافت ایمیل ثبت‌نام می‌کنند. درهرصورت، آن‌ها حالا در لیست مشتریان شما قرار دارند، اما هیچ تضمینی وجود ندارد ایمیل شما را باز کنند. باید همیشه راه‌هایی برای جذب مخاطب پیدا کنید، وگرنه ممکن با نرخ باز شدن پایین یا لغو اشتراک مواجه شوید.

معایب ایمیل مارکتینگ 

  • نیاز به طراحی کاربرپسند دارد 

امروزه می‌توانیم از طریق دستگاه‌های مختلفی مثل گوشی، تبلت و کامپیوتر به ایمیل دسترسی داشته باشیم. یعنی اگر ایمیل را برای هر پلتفرم جداگانه طراحی نکنید، مشتریان نسخه مناسبی از ایمیل را نخواهند دید. 

  • هزینه در ازای خدمات اضافه دارد

باوجودی‌که بسیاری از سرویس‌های ایمیل رایگان هستند، اما برای کارهایی مثل اضافه کردن عکس یا تعداد کلمه بیشتر، هزینه دریافت می‌کنند. مطمئن شوید قبل از استفاده قوانین ایمیل‌های رایگان یا هزینه‌های اضافه‌ را خواهید دانست. 

پیشنهاد مطالعه: هاست ایمیل چیست؟

انواع ایمیل مارکتینگ چیست؟ راه‌هایی برای ارتباط موثر با مخاطبان

شناختن انواع ایمیل مارکتینگ به شما کمک می‌کند تا کمپین‌های موثرتری راه بیندازید. درادامه باهم نگاهی به پرطرفدارترین انواع بازاریابی ایمیلی نگاهی خواهیم داشت:

نوع ایمیل مارکتینگ هدف توضیحات
ایمیل خوش‌آمدگویی معرفی کسب‌وکار و جلب توجه استقبال از مشتریان جدید، تشویق به کسب اطلاعات بیشتر، ارائه پیشنهادات تشویقی
ایمیل خبرنامه اطلاع‌رسانی و تعامل اشتراک‌گذاری اخبار، محصولات جدید، مقالات، نظرات مشتریان و ترغیب به اقدام
ایمیل پرورش لید تبدیل مخاطب بالقوه به مشتری هدفمند کردن پیام‌ها برای گروه خاصی از مخاطبان، افزایش علاقه و سوق دادن به خرید
ایمیل تأییدیه اطمینان‌بخشی و ارائه اطلاعات تأیید دریافت اطلاعات یا سفارش، ارائه اطلاعات تکمیلی و پیشنهادات بعدی
ایمیل اختصاصی ارتباط هدفمند ارسال پیام به بخش خاصی از مخاطبان بر اساس معیارهای مشخص
ایمیل دعوت اطلاع‌رسانی و جذب مخاطب اعلام رویدادها، محصولات جدید یا سمینارها برای جلب توجه
ایمیل تبلیغاتی افزایش آگاهی و فروش معرفی محصولات یا خدمات به صورت گسترده، ایجاد علاقه و ترغیب به خرید
ایمیل نظرسنجی جمع‌آوری بازخورد دریافت نظرات مشتریان برای بهبود محصولات و خدمات
ایمیل بازاریابی فصلی افزایش فروش در مناسبت‌های خاص ارائه پیشنهادات و تخفیف‌های ویژه مرتبط با فصول یا تعطیلات

به یاد داشته باشید کلید موفقیت در ایمیل مارکتینگ، ارائه ارزش واقعی به مخاطبان است. با ارسال محتوای مرتبط و مفید، می‌توانید اعتماد مخاطبان را جلب کرده و روابط بلندمدتی با آن‌ها ایجاد کنید.

با هاست وردپرس ایران‌سرور، سرعت فوق‌العاده و امنیت پولادین را تجربه کنید.

خرید هاست وردپرس        پشتیبانی : ۳۱۷۷۶-۰۵۱

مراحل اجرای یک کمپین ایمیل مارکتینگ موفق

چگونه با کمپین ایمیل‌ تکانی به دنیای مارکتینگ دهیم؟ 

برای اجرای یک کمپین ایمیل مارکتینگ موفق، باید مراحل زیر را دنبال کنید. این مراحل به شما کمک می‌کند تا کمپینی جذاب و موثر ایجاد کنید و نتایج بهتری کسب کنید.

مرحله ۱: هدف‌گذاری روشن

  • چرا این کار را می‌کنید؟ هدفتان از ایمیل مارکتینگ چیست؟ قصد افزایش فروش، بالا بردن آگاهی از برند یا برقراری ارتباط بهتر با مشتریان را دارید؟ 
  • مخاطب شما کیست؟ به‌طور دقیق مشخص کنید که قصد دارید به چه کسانی ایمیل بزنید. هرچه مخاطب و سلیقه او را بهتر بشناسید، ایمیل‌های مؤثرتر و هدفمندتری می‌توانید طراحی کنید.

مرحله ۲: ساخت لیست ایمیل

  • جمع‌آوری آدرس‌ها: از طریق فرم‌های ثبت‌نام در سایت، مسابقات، رویدادها و شبکه‌های اجتماعی آدرس ایمیل جمع‌آوری کنید.
  • بخش‌بندی لیست: مخاطبان را براساس علاقه‌مندی‌ها، رفتار خرید و سایر ویژگی‌ها تقسیم‌بندی کنید تا بتوانید ایمیل‌های شخصی‌سازی شده بفرستید.

مرحله ۳: انتخاب پلتفرم مناسب

  • ابزارهای حرفه‌ای: از پلتفرم‌های ایمیل مارکتینگ مثل Mailchimp، Constant Contact یا Sendinblue استفاده کنید. این ابزارها به شما  کمک می‌کنند تا ایمیل‌ها را طراحی کنید، بفرستید و نتایج را آنالیز کنید.

مرحله ۴: طراحی ایمیل‌های جذاب

  • سادگی و زیبایی: از قالب‌های آماده استفاده کنید یا خودتان ایمیل‌های جذاب و ساده طراحی کنید.
  • محتوای ارزشمند: به مخاطبانتان چیزی دهید که به دردشان بخورد. اطلاعات مفید، تخفیف‌ها و پیشنهادهای ویژه همیشه جذاب هستند.
  • فراخوان به عمل: به مخاطب بگویید بعد از خواندن ایمیل دقیقا چه کاری انجام دهد؛ برای مثال، روی لینک کلیک کند، محصولی را بخرد یا در نظرسنجی شرکت کند.

مرحله ۵: ارسال و تست

  • تست قبل از ارسال: قبل از ارسال ایمیل به مخاطبان، ایمیل را روی تعداد کمی از افراد تست کنید تا از درست کار کردن همه چیز مطمئن شوید.
  • زمان‌بندی ارسال: بهترین زمان برای ارسال ایمیل را پیدا کنید. معمولاً صبح‌ها یا عصرها زمان‌های خوبی برای باز شدن ایمیل‌ها محسوب می‌شود.

با رعایت این مراحل، می‌توانید کمپین‌های ایمیل مارکتینگ موفقی اجرا کنید که به شما در دستیابی به اهداف بازاریابی‌تان کمک می‌کند.

نحوه اجرای کمپین ایمیل‌ مارکتینگ 

معرفی ۶ نمونه از ابزارهای ایمیل مارکتینگ

برای اجرای کمپین‌های ایمیل مارکتینگ به‌طور موثر و کاربردی به پلتفرم‌های قدرتمند نیاز دارید. این ابزارها با امکانات پیشرفته مثل طراحی ایمیل‌های شخصی‌سازی‌شده، مدیریت لیست مخاطبان، ارسال ایمیل خودکار و نظارت بر عملکرد کارتان را راحت‌تر می‌کنند. برخی از محبوب‌ترین پلتفرم‌های ایمیل مارکتینگ عبارت است از:

  • پلتفرم جامع ایمیل مارکتینگ، پیامک و چت Sendinblue
  • پلتفرم شناخته شده با امکانات متنوع و رابط کاربری ساده Mailchimp
  • پلتفرم تخصصی برای فروشگاه‌های آنلاین Omnisend
  • پلتفرم قدرتمند با قابلیت وبینار و فرم آنلاین GetResponse
  • پلتفرم مناسب کسب‌وکارهای کوچک Constant Contact
  • پلتفرم با قابلیت پیشرفته هوش مصنوعی ActiveCampaign

در مقاله ۵ سرویس ایمیل مارکتینگ رایگان برای ایرانی‌ها به‌طور کامل ۵ سرویس کاربردی و رایگان مخصوص ایرانی‌ها به شما معرفی کردیم. برای اطلاعات بیشتر می‌توانید نگاهی به مقاله بیندازید.

ابزارهای ایمیل مارکتینگ 

نکات مهم در ایمیل مارکتینگ؛ ۹ ترفند کاربردی 

انتخاب بهترین استراتژی و روش‌ های ایمیل مارکتینگ به شناخت دقیق شما از کسب‌وکار و مخاطبان بستگی دارد. باوجوداین، در اینجا ۹ راهکار موثر به عنوان نکات مهم در ایمیل مارکتینگ معرفی می‌کنیم که به کارتان می‌آید:

۱. محتوا را شخصی‌سازی کنید

ایمیل‌ها را با نام مخاطب شروع کنید و محتوا را براساس علایق و رفتار خرید آن‌ها تنظیم کنید. این کار باعث افزایش نرخ باز شدن و تعامل می‌شود.

۲. ایمیل را برای موبایل بهینه کنید 

کمتر کسی این روزها ایمیل‌هایش را با کامپیوتر چک می‌کند. پس طراحی ایمیل‌های خود را برای نمایش مناسب در دستگاه‌های موبایل بهینه کنید.

۳. از تیترهای جذاب، خوانا و ساده استفاده کنید

پشت هر ایمیل موفق، یک عنوان جذاب نهفته است. عنوان ایمیل اولین چیزی است که مخاطب می‌بیند. از تیترهای کوتاه، جذاب و مرتبط استفاده کنید تا نرخ باز شدن را افزایش دهید. 

۴. در زمان مناسب ارسال کنید

در این مورد، می‌توانید با آزمایش زمان‌های مختلف، بهترین زمان برای ارسال ایمیل به مخاطبان خود را پیدا کنید.

۵. محتوای ارزشمند تحویل کاربر دهید 

ایمیل‌های خود را با اطلاعات مفید، نکات کاربردی یا پیشنهادات ویژه پر کنید. این کار باعث می‌شود مخاطبان مشتاقانه منتظر ایمیل‌های بعدی شما باشند. به قول نیل پتل معروف:

یادتان باشد شما در صندوق ایمیل مخاطبان، مهمانید!

یعنی عملا باید حین ایمیل مارکتینگ، حواس‌تان باشد که مخاطب تا لغو عضویتش از لیست ایمیل‌تان و حتی گزارش شما به عنوان یک اسپمر، یک کلیک فاصله دارد! 

آلت تصویر: نکات مهم در ایمیل مارکتینگ 

۶. از دکمه‌های فراخوان عمل (CTA) غافل نشوید

ایمیل بدون CTA مثل بردن کاربر لب چشمه و تشنه برگرداندن اوست. دکمه فراخوانی را برجسته و قابل کلیک طراحی کنید تا مخاطبان به‌راحتی بتوانند اقدام مورد نظر شما را انجام دهند.

۷. کمپین‌های ایمیل را خودکار کنید

از ابزارهای اتوماسیون ایمیل مارکتینگ برای ارسال خودکار ایمیل‌ها در زمان‌های مناسب و براساس رویدادهای مختلف استفاده کنید. یک مسیر مشخص برای مشتریان خود تعریف کرده و با استفاده از ایمیل‌های خودکار آن‌ها را در این مسیر پیش ببرید.

۸. تست A/B انجام دهید

همیشه دو نسخه مختلف از ایمیل‌های خود را آزمایش کنید تا ببینید کدام یک عملکرد بهتری دارد. این کار به شما کمک می‌کند تا استراتژی خود را مداوم بهبود بخشید.

۹. لیست نخرید

همین الان اگر در اینترنت به دنبال لیست‌های ایمیل بگردید، می‌توانید چند ده هزار ایمیل مخاطبان ایرانی را پیدا کرده و با یک سرویس ایمیل مارکتینگ انبوه، به آنها پیام بدهید. اما یادتان باشد:

  • در این حالت احتمالا تعداد بسیار زیادی از ایمیل‌های‌تان یک‌راست به صندوق اسپم مخاطبان می‌رود
  • خیلی از مخاطبان از اینکه بدون اجازه برای‌شان ایمیل فرستاده‌اید ناراحت شده و ایمیل‌تان را به عنوان اسپم ثبت می‌کنند
  • مزاحمت‌آمیز بودن تبلیغ‌تان باعث می‌شود یک برندسازی منفی در ذهن مخاطبان برای‌تان به وجود بیاید

 ترفندهای بازاریابی ایمیلی

بیشتر بخوانید: آموزش ساخت ایمیل در دایرکت ادمین و مدیریت ایمیل ها در پنل دایرکت ادمین

معیارهای اندازه‌گیری عملکرد؛ اصطلاحات دنیای جذاب ایمیل مارکتینگ

بازاریابان دیجیتال از اصطلاحات مختلفی برای توصیف فرآیند بازاریابی ایمیلی استفاده می‌کنند. به عنوان آخرین بخش مقاله، برخی از اصطلاحات کلیدی را که باید بدانید، معرفی می‌کنیم:

اصطلاح تعریف
نرخ پذیرش (Acceptance rate) درصد پیام‌هایی که توسط سرورهای ایمیل گیرندگان دریافت شده است.
نرخ برگشت (Bounce rate) درصد پیام‌هایی که توسط سرورهای ایمیل گیرندگان دریافت نشده است.
نرخ باز شدن (Open rate) درصد ایمیل‌هایی که توسط گیرندگان باز شده است. یکی از معیارهای کلیدی برای تعیین موفقیت یک کمپین ایمیل، نرخ باز شدن آن است. هرچه نرخ باز شدن بالاتر باشد، بهتر است.
خط موضوع (Subject line) متنی که در صندوق ورودی گیرنده نمایش داده می‌شود و ایمیل را توصیف می‌کند. خطوط موضوع باید جذاب و مرتبط با گیرندگان باشند.
فراخوان به عمل (CTA) لینکی یا دکمه‌ای که به یک دانلود یا وب‌سایت، مانند صفحه محصول، پست وبلاگ یا صفحه زمان‌بندی، متصل می‌شود.
نرخ تبدیل (Conversion rate) تعداد گیرندگانی که با کلیک کردن روی یک لینک یا خرید، یک CTA را دنبال می‌کنند، مانند زمانی که یک گیرنده روی لینکی به وب‌سایت شما کلیک می‌کند.
نرخ کلیک (CTR) درصد گیرندگانی که روی یک CTA در یک ایمیل کلیک می‌کنند.
IP warming عملی که طی آن تعداد فزاینده‌ای از ایمیل‌ها به تدریج به یک گیرنده ارسال می‌شود تا آدرس IP شما تأیید شود.
ثبت‌نام/انصراف (Opt-in/opt-out) برای اشتراک (ثبت‌نام) یا لغو اشتراک (انصراف) از یک لیست ایمیل.
توالی پرورش لید (Nurture sequences) مجموعه‌ای از ایمیل‌های خودکار که زمانی که کسی برای لیست ایمیل شما ثبت‌نام می‌کند، ارسال می‌شود. توالی‌های پرورش لید تعامل را در طول سفر مشتری تقویت می‌کنند و به پیشرفت مشتریان در قیف بازاریابی کمک می‌کنند.

با هاست ایمیل ایران سرور، ایمیل‌ها را با سرعت نور به مشتری برسانید 

نگرانی بابت اسپم شدن یا محدودیت در ارسال ایمیل یکی از عواملی است که حین اجرای کمپین‌های مارکتینگ خواب و خوراک را از شما می‌گیرد. ایران سرور با ارائه هاست ایمیل‌های پرسرعت و با ظرفیت بالا، پشتیبان کمپین‌های شما خواهد بود. با ایران سرور، ایمیل‌هایتان با خیال راحت به دست مخاطبان می‌رسند و نگرانی بابت افت سرعت یا مشکلات فنی نخواهید داشت. همین حالا می‌توانید تجربه یک ارسال ایمیل روان و کارآمد را با خرید هاست ایمیل آغاز کنید.

کلام پایانی: ایمیل مارکتینگ، سلاح ماندگار شما برای جذب مخاطب

ایمیل مارکتینگ، پل ارتباطی شما با دنیای مشتریان است. با ارسال پیام‌های هدفمند و شخصی‌سازی شده، می‌توانید دل مشتری را به‌دست بیاورید و آن‌ها را به سفیران برند خود تبدیل کنید. در این مقاله، سیر تا پیاز ایمیل مارکتینگ، استراتژی‌های مهم، نحوه ساخت کمپین و اهمیت ایمیل مارکتینگ را بررسی کردیم. فراموش نکنید ایمیل مارکتینگ فقط یک ابزار نیست؛ بلکه هنری است که با کمی خلاقیت و دانش به یکی از قدرتمندترین سلاح‌های بازاریابی شما تبدیل خواهد شد. 

سوالات متداول 

۱. ایمیل مارکتینگ چیست؟

ایمیل مارکتینگ به معنای استفاده از ایمیل برای برقراری ارتباط با مشتریان بالقوه و بالفعل است. با ارسال ایمیل‌های هدفمند، می‌توان محصولات یا خدمات را تبلیغ کرد، روابط با مشتریان را تقویت کرد و در نهایت، فروش را افزایش داد.

۲. چه کسب و کارهایی از ایمیل مارکتینگ استفاده می‌کنند؟

تقریباً همه کسب‌وکارها، از کوچک تا بزرگ، از ایمیل مارکتینگ برای ارتباط با مشتریان و افزایش فروش استفاده می‌کنند. از جمله:

  • صنایع غذایی
  • صنایع زیبایی
  • شرکت‌های خدماتی
  • شرکت‌های آموزشی 
  • فروشگاه‌های انلاین
  • شرکت‌های نرم‌افزاری
  • بلاگرها و اینفلوئنسرها

۳. چگونه ایمیل‌های خود را از اسپم جدا کنیم؟

بعد از صرف وقت و انرژی زیاد برای طراحی ایمیل‌های جذاب، بدترین اتفاق این است که ایمیل شما در پوشه اسپم یا زباله‌ها قرار بگیرد. بهترین راه برای جلوگیری از این مشکل، این است که از گیرنده بخواهید وب‌سایت شرکت شما را به لیست مخاطبین امن اضافه کند.

۴. بهترین زمان برای ارسال ایمیل چه زمانی است؟

بهترین زمان برای ارسال ایمیل به عوامل مختلفی مانند صنعت، مخاطب و منطقه زمانی بستگی دارد. به‌طورکلی، صبح‌ و عصر زمان‌های خوبی برای ارسال ایمیل هستند.

۵. چگونه نرخ باز شدن ایمیل‌ها را افزایش دهیم؟

برای افزایش نرخ باز شدن ایمیل‌ها، باید از خطوط موضوع جذاب، شخصی‌سازی ایمیل‌ها، ارسال ایمیل در زمان مناسب و استفاده از قالب‌های ایمیل جذاب استفاده کنید.

منابع

4.8/5 - (37 امتیاز)

مایلید هر دو هفته یک ایمیل مفید دریافت کنید؟

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

همچنین شاید دوست داشته باشید!

ساخت Swap File در لینوکس

راهنمای ساخت و حذف Swap File در لینوکس

0
Swap File نجات‌دهنده آبروی RAM جلوی کاربر است؛ فایل سیستم کوچکی که هنگام کم آوردن حافظه RAM، وارد صحنه شده و مسئولیت ذخیره داده‌ها را…

نظرات کاربران

2 دیدگاه. دیدگاه تازه ای بنویسید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

فهرست