راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی چقدر هزینه دارد؟!

دسته بندی: آموزش, سایت ساز, مدیریت و بازاریابی
هزینه راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی

هزینه راه اندازی سایت فروشگاهی چقدر است؟ تقریبا همۀ ما حتما در طول زندگی‌مان یک بار به این موضوع فکر کرده‌ایم. پشتِ این سؤال، هیجان و اضطراب با یکدیگر کشتی می‌گیرند و هر دوکیسه پول خوب می‌دانند که جواب‌دادن به این سوال، کار یکی دو کلمه نیست و صدالبته باز هم هر دو خوب می‌دانند که در دنیای امروزT کارهایی مثل سایت‌زدن آنقدر ساده و سریع شده که قرار نیست سرمایه عظیمی را برای راه اندازی سایت فروشگاهی درگیر کنیم.

صریح و ساده بگوییم که این هزینه تابعی است از اندازه سایت شما، نیازها، انتظارت و صدالبته نوع کسب‌وکار شما. درواقع  باید هم‌زمان با راه‌انداختن سایت به نوع محصول، خدمات، شیوه پرداخت، بازاریابی و استراتژی کارتان فکر کنید  تا بدانید سایت‌تان چه خواهد بود و قرار است چه کار کند؟

پیشنهاد خواندن: قبل از اینکه سراغ اصل موضوع، یعنی هزینه راه اندازی فروشگاه اینترنتی برویم، توصیه می‌کنیم مقاله آموزش راه اندازی فروشگاه اینترنتی را بخوانید.

خلاصه کنیم! ریزهزینه راه اندازی سایت جزئیات زیادی دارد؛ اما ما در این مقاله، به چند مورد اصلی مثل هزینه راه اندازی سایت فروشگاهی با سایت ساز و خرید هاست و دامنه، سرور مجازی و سرور اختصاصی و همچنین خدمات سفارشی برای یک سایت اشاره کرده‌ایم. در پایان هم از هزینه تولید محتوا و سئوی سایت برای‌تان گفته‌ایم.

هزینه راه اندازی سایت فروشگاهی با سایت ساز

در دنیای امروز، ما از سؤال «چرا باید سایت داشته باشیم؟» به سؤال «چگونه سایت‌مان را خودمان راه بیندازیم؟» رسیده‌ایم.

سایت‌سازها آمده‌اند تا کار ما را راحت کنند.  دیگر برای داشتن سایت، نیازی نیست که برنامه‌نویس باشید و یا برنامه‌نویس استخدام کنید.  قبل از آمدن این ابزارهای کمکی، کارها خیلی سخت‌تر پیش می‌رفتند. در آن دوران، برای مدیریت سایت، هم نیاز به نیرو داشتید و هم باید خودتان تک‌تک کارها را انجام می‌دادید.کارهایی مثل:

  • انتخاب قالب و دامنه مناسب
  •  طراحی گرافیکی سایت، فروش محصولات
  • اتصال سایت به درگاه پرداخت آنلاین
  • مدیریت سیستم‌های پرداخت و ارسال محصولات
  • اضافه کردن محصولات جدید به سایت
  • ارسال پیامک برای خریداران و افزایش رتبه سایت در گوگل

سایت‌سازها دقیقاً می‌توانند امکان اجرای آسان همۀ کارهایی که لیستشان کردیم را فراهم کنند. بدانید و آگاه باشید که این قبلاً یک آرزو بود و این آرزوی تحقق‌یافتهْ حالا یعنی کاهش هزینه راه اندازی سایت فروشگاهی.

سایت‌سازها با اجرای تمام این موارد، راه‌اندازی یک سایت با هزینه بسیار کم‌تر را ممکن کرده‌اند.

اگر قصد استفاده از این ابزار را دارید، می‌توانید از سایت‌ ساز و فروشگاه ساز ایران‌سرور استفاده کنید. با استفاده از این سرویس، صرفه‌جویی زیادی در زمان و هزینه‌های خود می‌کنید. اگر بخواهیم به مزایای سایت ساز اشاره کنیم، موارد زیر جزو اصلی‌ترین‌ها هستند:

  • میزبانی قدرتمند
  • تنوع بالای قالب‌ها
  • پشتیبانی و توسعه‌پذیری مناسب

هسته سایت ساز ما همان هسته CMS وردپرس است. در ضمن به‌خاطر میزبانی شدن روی سرورهای ابری، بیشترین سطح امنیت و سرعت را تجربه خواهید کرد.

ساخت وبسایت با سایت ساز

از موضوع سایت ساز که خارج شویم، به خرید دامنه و هاست می‌رسیم. هر سایتی برای اینکه در اینترنت حضور داشته باشد، نیاز به یک هاست و یک دامنه دارد! ابتدا بیایید هزینه تهیه یک دامنه را بررسی کنیم.

هزینه خرید دامنه چقدر است؟

اگر نمی‌دانید دامنه چیست، توصیه می‌کنیم مقاله دامنه سایت چیست را بخوانید. به‌طور خلاصه،  دامنه آدرس سایت شما است که کاربران با نوشتن آن در نوار جست‌وجوی مرورگرشان، به سایت‌تان هدایت می‌شوند.  در واقع دامنه، آدرس IP سایت را که متشکل از چند عدد است، به زبان آدمیزاد ترجمه می‌کند تا راحت‌تر بتوانیم به یک سایت دسترسی داشته باشیم.

هزینه خرید دامنه، با توجه به نوع پسوندی که می‌خواهید متغیر خواهد بود. مثلاً دامنه ملی یا ir بسیار ارزان‌تر از انواع مختلف دامنه‌های خاص یا پرمیوم است! از طرفی، با گسترش تعداد پسوندهای دامنه، انتخاب شما به حیطه کاری‌تان هم بستگی خواهد داشت. مثلاً اگر فروشگاه آنلاین لوازم اسکی دارید، بهتر است از پسوند ski استفاده کنید، در حالی که دوست‎‌تان برای فروش قهوه و متعلقاتش، از پسوند coffee استفاده می‌کند!

نکته: اگر برندسازی یکی از اهداف‌تان است (که قاعدتاً باید باشد)، بهتر است پسوندهای مختلف نام سایت‌تان را هم تهیه کنید تا دیگران از آن سوءاستفاده نکنند!

در تصویر زیر، هزینه سالیانه برخی از معروف‌ترین دامنه‌ها را می‌بینید:

هزینه پسوند دامنه‌های عمومی

حالا بیایید هزینه تهیه دومین لازمه داشتن یک سایت را بررسی کنیم.

هزینه خرید هاست چقدر است؟

هاست یک فضای مجازی است که از داده‌های مربوط به اطلاعات، عکس‌ها و فایل‌های یک سایت میزبانی می‌کند.

هاست‌ها انواع بسیار گوناگونی دارند که هرکدام بخشی از نیازهای سایت را برطرف می‌کنند. اینجا باید از خودتان بپرسید که سایت‌تان قرار است چقدر وسیع باشد و چقدر بودجه دارید.

در ادامه، هزینه انواع‌ هاست برای راه اندازی سایت فروشگاهی را آورده‌ایم تا به روند تصمیم‌گیری شما کمک کنیم.

هزینه‌ هاست لینوکس

استفاده از سیستم‌عامل پایدار لینوکس، علاوه بر امکانات فراوان، وجود برنامه‌های تحت PHP/MySQL باعث شده‌اند که این سرویس‌های هاست، برای وب‌سایت‌هایی که با دروپال، وردپرس، جوملا، وی‌بولتن و دیگر سیستم‌های مدیریت محتوای مبتنی بر PHP/MySQL ارائه شده‌اند، مناسب باشد. در ضمن ما همراه با هاست لینوکس، SSL رایگان و پشتیبانی شبانه‌روزی را هم ارائه می‌کنیم.

اگر می‌خواهید اطلاعات بیشتری راجع‌به این نوع هاست داشته باشید، مقاله آشنایی با هاست لینوکس را بخوانید. اگر هم قصد تهیه این نوع سرور را دارید، به صفحه فروش هاست لینوکس بروید.

جدول زیر، لیست قیمت پلن‌های مختلف هاست لینوکس ما است:

نوع‌هاست لینوکس و امکانات هزینه ماهانه هزینه سالانه (با تخفیف سالیانه)
Linux5، پنچ گیگابایت، ترافیک ماهیانه 80 گیگابایت 49000 تومان 549000 تومان
Linux10، ده گیگابایت، ترافیک ماهیانه 100 گیگابایت 79000 تومان 780000 تومان
Linux20، بیست گیگابایت، ترافیک ماهیانه 200 گیگابایت 99000 تومان 990000 تومان

هزینه‌ هاست وردپرس

هاست وردپرس یکی از محبوب‌ترین و پرکاربردترین‌ها، میان انواع‌ هاست است. در سال‌های اخیر هم به‌کارگیری CPUهای نسل هشتم Intel و هارد NVMe باعث افزایش کارایی این نوع هاست شده است. ما با تیم پشتیبانی مخصوص وردپرس، به‌کارگیری لایت اسپید اورجینال، گارانتی برگشت وجه کامل برای ۱۴ روز و البته نصب رایگان وردپرس، این ‌هاست را ارائه به مشتریان‌مان ارائه می‌کنیم. همچنین همراه با این هاست، ترافیک نامحدود، گواهی SSL رایگان، DNS اختصاصی رایگان و کنترل‌پنل Cpanel/DirectAdmin ارائه می‌شود.

اگر تصمیم‌تان تهیه چنین هاستی است، می‌توانید به صفحه فروش هاست وردپرس بروید.

جدول زیر لیست قیمت‌های هاست وردپرس در پلن‌های مختلف نشان می‌دهد:

نوع‌هاست وردپرس هزینه ماهانه هزینه سالانه (10 درصد تخفیف سالیانه)
چیتا 2، ۲ گیگابایت حجم 109000 تومان 1,1 میلیون تومان
چیتا ۵، 5 گیگابایت حجم 139000 تومان 1,4 میلیون تومان
چیتا 10، 10 گیگابایت حجم 169000 تومان 1,8 میلیون تومان
چیتا 30، 30 گیگابایت حجم 189000 تومان 2,0 میلیون تومان
چیتا 50، 50 گیگابایت حجم 289000 تومان 3,1 میلیون تومان

هزینه‌ هاست ابری

رایانش ابری یکی از آخرین دستاوردهای تکنولوژی است. با استفاده از هاست ابری، می‌توانید از قوی‌ترین کانفیگ روز دنیا را همراه با هاردهای NVMe، رم‌های EEC DDR4 و پردازنده‌هایی با بیش از 72 هسته استفاده کنید! نکته جالب در رابطه با این نوع هاست این است که فقط به میزان استفاده‌تان پول پرداخت می‌کنید. ما همراه با این نوع هاست، SSL رایگان، کنترل‌پنل دایرکت ادمین و ترافیک نامحدود را در اختیار مشتریان‌مان می‌گذاریم.

برای آشنایی بیشتر با این نوع هاست و قابلیت‌هایش، توصیه می‌کنیم مقاله هاست ابری چیست را بخوانید. همچنین برای تهیه این نوع هاست می‌توانید به صفحه فروش هاست ابری سر بزنید.

جدول زیر، قیمت‌ پلن‌های مختلف این نوع هاست را نشان می‌دهد:

نوع‌هاست ابری هزینه ماهانه هزینه سالانه (همراه با تخفیف)
ابری ۱۰، ۱۰ گیگابایت حجم 299000 تومان 2,9 میلیون تومان
ابری ۳۰، ۳۰ گیگابایت حجم 399000 تومان 3,9 میلیون تومان
ابری ۵۰، ۵۰ گیگابایت حجم 499000 تومان 4,9 میلیون تومان

هزینه‌ هاست ویندوز

می‌توان گفت ویندوز پراستفاده‌ترین سیستم‌عامل در سرتاسر دنیا است! هاستی که از این OS برخوردار باشد، با نام هاست ویندوز شناخته می‌شود. با استفاده از جدیدترین نسخه وب‌سرورهای IIS, Windows Server, NetFramework و زبان برنامه‌نویسی ASP.Net همراه با سرورهایی قدرتمند در کنار کنترل‌پنل Plesk به‌عنوان ابزار مدیریت هاست، می‌توانید از داشتن یک هاست بهینه و مطمئن لذت ببرید. اگر قصد تهیه چنین هاستی را دارید، به صفحه فروش هاست ویندوز بروید و با توجه به نیازتان بهترین پلن را انتخاب کنید.

تحویل آنی و SSL رایگان از جمله مزایایی هستند که ما به مشتریان‌ هاست ویندوز ارائه می‌کنیم.

جدول زیر، لیست قیمت‌ پلن‌های مختلف این نوع هاست است:

نوع‌ هاست ویندوز هزینه ماهانه هزینه سالانه (همراه با تخفیف)
Win5، پنج گیگابایت، ترافیک ماهیانه 80 گیگابایت 49000 تومان 549000 تومان
Win10، ده گیگابایت، ترافیک ماهیانه 100 گیگابایت 79000 تومان 780000 تومان
Win20، یبست گیگابایت، ترافیک ماهیانه 200 گیگابایت 99000 تومان 990000 تومان

هزینه‌ هاست دانلود

کندی سرعت دانلود و اتمام پهنای باند برای کسانی که به راه اندازی سایت فروشگاهی فکر می‌کنند یک کابوس است؛ مخصوصاً آن‌هایی که فایل‌های آموزشی می‌فروشند!

تهیه یک هاست دانلود مناسب این مشکل احتمالی را برطرف خواهد کرد. اگر قصد تهیه چنین هاستی را دارید، به صفحه فروش هاست دانلود بروید و مناسب‌ترین پلن را که بیشترین همخوانی با نیازتان را دارد انتخاب کنید.

مثل هر هاست دیگری، هاست دانلود هم با خصوصیت‌های متفاوت ارائه می‌شود و همین تفاوت‌ها باعث قیمت‌های متغیر می‌شوند:

نوع‌هاست دانلود هزینه ماهیانه
DL001، ده گیگابایت حجم 99000 تومان
DL002، سی گیگابایت حجم 149000 تومان
DL003، شصت گیگابایت حجم 249000 تومان
DL004، صد گیگابایت حجم 399000 تومان
DL005، سه ترابایت حجم استعلام از واحد فروش

هزینه‌ هاست ایمیل

داشتن یک هاست ایمیل، حرفه‌ای بودن برند شما را نشان می‌دهد. در مقاله هاست ایمیل چیست کامل و مفصل راجع‌به این موضوع صحبت کرده‌ایم. با داشتن چنین هاستی، حتی وقتی کل سایت اصطلاحاً Down باشد، ایمیل‌ها قابل دسترسی هستند. برای تهیه این هاست به صفحه فروش هاست ایمیل بروید.

جدول زیر قیمت پلن‌های مختلف این سرویس را نشان می‌دهد:

نوع‌هاست ایمیل هزینه ماهانه هزینه سالانه
Email5، پنج گیگابایت 99000 تومان 990000 تومان
Email10، ده گیگابایت 149000 تومان 1599000 تومان
Email20، بیست گیگابایت 199000 تومان 2149000 تومان

هزینه خدمات سفارشی برای یک سایت

چه یک سایت فروشگاهی تازه‌تاسیس باشید و چه یک سایت قدیمی که قرار است با مجموعه‌ای از خدمات، لباسی نو بر تن کند، در مسیر فعالیت‌تان به مجموعه‌ای از خدمات سفارشی نیاز پیدا خواهید کرد.

جهت این که آمادگی لازم را برای پرداخت این هزینه‌ها در زمان لازم داشته باشید، لیست آن‌ها را به‌همراه قیمت‌های‌شان در جدول زیر آورده‌ایم. در ضمن، این لیست همواره به‌روزرسانی خواهد شد.

اولین جدول مربوط به هزینه‌های انتقال کنترل‌پنل سرورها است:

هزینه انتقال‌ سرور
شرح خدمات قیمت
از دایرکت ادمین به دایرکت ادمین هر اکانت 25000 تومان
از سی پنل به سی پنل هر اکانت 25000 تومان
از سی پنل به دایرکت ادمین هر اکانت 25000 تومان
از دایرکت ادمین به سی پنل هر اکانت 29000 تومان
انتقال اکانت های هاست ویندوز هر اکانت 29000 تومان

اگر هم نیاز به دیتابیس اضافه داشته باشید، جدول زیر مازاد هزینه‌ها را نشان‌تان می‌دهد.

هزینه دیتابیس اضافی‌ هاست ویندوز
شرح خدمات قیمت
250 مگابایت دیتابیس مازاد 29000 تومان (ماهیانه)
50 مگابایت دیتابیس مازاد 19000 تومان (ماهیانه)

اگر از سرورهای مجازی ما استفاده می‌کنید و قصد دریافت برخی از خدمات را دارید، لیست قیمت آن‌ها را در جدول زیر می‌بینید:

خدمات مازاد سرورهای مجازی
شرح خدمات قیمت
یک عدد IP مازاد 35.000 تومان (ماهیانه)
هزینهٔ یک هسته مازاد CPU 50.000 تومان (ماهیانه)
گیگابایت 1 هزینهٔ مازاد RAM 50.000 تومان (ماهیانه)
10 گیگابایت هارد NVME مازاد 45000 تومان (ماهیانه)

اگر نمی‌دانید CDN چیست، مقاله شبکه تحویل محتوا را بخوانید. اگر نیاز به CDN کلودفلر داشتید، لیست هزینه‌های آن را در جدول زیر می‌بینید:

هزینه CDN کلودفلر نسخه رایگان
شرح خدمات قیمت
راه اندازی رایگان
کانفیگ 250000 تومان

لازم به ذکر است که تعویض قطعات معیوب، توسط ماانجام می‌شود و نسخه اصلی کنترل پنل SolidCP، روی تمامی سرورهای ویندوزی، به‌صورت رایگان قابل ارائه است. در ضمن باید بدانید کانفیگ و راه‌اندازی سرور بین یک تا سه روز کاری زمان می‌برد.

خب تمام هزینه‌های مربوط به هاستی که تا اینجا از آن‌ها صحبت کردیم، مربوط به هاست اشتراکی بودند، حالا بیایید ببینیم برای داشتن یک VPS جهت میزبانی سایت چقدر باید هزینه کنید!

هزینه خرید سرور مجازی

ممکن است برای راه‌اندازی سایت فروشگاهی، به یک فضای اختصاصی برای داده‌هایتان نیاز داشته باشید. این مورد مخصوصاً برای کسب‌وکارهای بزرگی گه قصد دارند مقدار مشخصی رم، CPU و حجم دیسک اختصاصی داشته باشند، صدق می‌کند. اینجاست که پای خرید سرور مجازی به بحث هزینه راه اندازی سایت فروشگاهی باز می‌شود.

می‌توانید با خواندن مقاله VPS یا سرور مجازی چیست؟ اطلاعات کاملی را راجع‌به این نوع سرورها به دست آورید.

سرور مجازی بهینگی، پایداری، کارایی و امنیت سایت شما را بالا می‌برد. همان‌طور که میدانید، در هاست اشتراکی میزان RAM و CPU محدودی در اختیارتان قرار می‌گیرد. همچنین امکان دسترسی به ROOT سرور را هم نخواهید داشت؛ اما  در سرور مجازی، صاحبان سرور می‌توانند تنظیمات مدنظر خودشان را در سرور اعمال کنند! 

با این اوصاف و با توجه به امکاناتی که در اختیارتان قرار می‌گیرد، قیمت سرور مجازی کاملاً معقول و به‌صرفه است. بسته به نیازتان، قیمت یک سرور مجازی می‌تواند از 390 هزار تومان شروع شود و تا 1/3 میلیون تومان هم برسد! اینکه شما چقدر باید هزینه کنید، موضوعی است که با توجه به توقع‌تان از سرور مجازی تعیین می‌شود.

با اینکه VPSها امکانات خارق‌العاده‌ای را در اختیارتان می‌گذارند، اما همچنان تواناترین و کامل‌ترین نوع سرور و هاستینگ نخواهند بود.

هزینه خرید سرور اختصاصی

اگر سایت‌تان ترافیک بسیار بالایی دارد، اگر بودجه کافی دارید و از همه‌ مهم‌تر، اگر یک تیم از متخصصین کاربلد در مجموعه‌تان حضور دارند، سرور اختصاصی بهترین انتخاب برای‌تان خواهد بود. با استفاده از این نوع سرور، مشکلات امنیتی تا حد بسیار زیادی برطرف می‌شوند. همچنین زمان بارگذاری صفحات سایت به‌بهترین شکل بهینه‌سازی می‌شوند؛ چراکه سایت شما تنها سایتی است که روی سرور قرار دارد و تمام منابع در اختیار آن است.

در مورد سرور اختصاصی هم میزان هزینه لازم کاملاً به نیاز شما بستگی دارد. اگر به صفحه فروش سرور اختصاصی بروید، می‌بینید که قیمت سرور اختصاصی از 370 هزار تومان شروع شده و بالا می‌رود.

چی بفروشم

خب هرچه تا به اینجا گفتیم، مربوط به هزینه‌های اولیه راه‌اندازی یک سایت فروشگاهی بود! وقتی دامنه خریدید و با انتخاب هاست مناسب سایت‌تان را بالا آوردید، با صرف نظر از هزینه‌ای که باید به طراح بپردازید، باید بودجه‌ای را برای محتوای سایت و بهینه‌سازی آن برای موتورهای جست‌وجو کنار بگذارید.

هزینه محتوا و سئو فروشگاه اینترنتی

 اگر سایت را یک موتورسیکلت درنظر بگیریم، سئو و محتوا چرخ‌های آن هستند و حرکت بدون آن‌ها غیرممکن خواهد بود!  قبلاً ‌در مقاله سئو چیست مفصل راجع‌به Search Engine Optimization صحبت کرده‌ایم. اگر دوست داشته باشید، راجع‌به محتوا و بازاریابی محتوایی هم مطلبی برای‌تان آماده می‌کنیم. کافی است در قسمت کامنت‌‌ها، خواسته‌تان را با ما در میان بگذارید.

برای اینکه سایت فروشگاهی‌تان به‌درستی فعالیت کند، نیاز به محتوای مناسب و البته بهینه‌سازی صحیح آن برای موتورهای جست‌وجو دارید. هزینه‌ای که برای این دو بخش کنار می‌گذارید، باز هم وابسته به نیازتان و البته بزرگی سایت‌تان خواهد بود. حتی می‌توانید با برون‌سپاری این امور، تا حد قابل‌توجهی در هزینه‌ها صرفه‌جویی کنید.

اما یادتان باشد که هرچقدر بیشتر هزینه کنید، کیفیت هم بهتر خواهد بود و متعاقباً سایت‌تان عملکرد بهتری خواهد داشت. در حالت ایدئال، برای یک سایت پربازدید با بودجه مناسب، برای هرکدام از این دو بخش دپارتمانی جداگانه در نظر گرفته می‌شود که متشکل از نیروهای متخصص در این امور خواهد بود.

سئو و محتوا دو لازمه هر سایتی هستند

یک نسخه یکسان وجود ندارد!

در قسمت‌های مختلف مقاله اشاره کردیم که هزینه راه اندازی فروشگاه اینترنتی می‌تواند بسیار متغیر باشد.  همان‌طور که برای گرداندن یک زیرپله، بودجه بسیار کم‌تری از یک فروشگاه بسیار بزرگ چند طبقه‌ای لازم است، سایت‌های فروشگاهی کوچک که بازدیدکنندگان کم‌تری دارند، بسیار ارزان‌تر از رقبای بزرگ‌تر خود با مراجعه‌کنندگان میلیونی هستند! 

دامنه و هاست، دو لازمه وجود هر سایتی در فضای اینترنت هستند. در این مقاله دیدیم انواع مختلف آن‌ها قیمت‌های متنوعی دارند. همچنین با سرورهای مجازی و اختصاصی آشنا شدیم و گفتیم اگر سایت‌تان قرار است بزرگ و پربازدید باشد، بهتر است سراغ این نوع سرورها برای میزبانی از آن بروید. در آخر هم، اشاره مختصری به هزینه‌های مربوط به تولید محتوا و سئو یک سایت فروشگاهی داشتیم.

ضمن تشکر از شما برای همراهی تا انتهای این مقاله، لطفاً ما را در توزیع بیشتر این مقاله یاری کنید. فقط کافی است آن را برای 3 نفر از دوستان‌تان بفرستید.

برچسب ها:
امتیاز شما

مایلید هر دو هفته یک ایمیل مفید دریافت کنید؟

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

همچنین شاید دوست داشته باشید!

نصب وردپرس روی پلسک

نصب وردپرس روی پلسک

0
  زمانی که صحبت از کنترل پنل‌های هاستینگ وب می‌شود، ابزار پلسک (Plesk) یکی از بهترین گزینه‌ها برای کسب‌وکارهای کوچک و بزرگ به حساب می‌آید.…
بلاک کردن آی پی در htaccess

آموزش بلاک کردن آی پی در فایل htaccess

0
بلاک کردن آی پی در فایل htaccess، درِ ورود سایتتان را روی مهمانان پردردسرِ ناخوانده‌ می‌بندد. اگر می‌خواهید کنترل ترافیک ورودی به سایتتان را به…

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

فهرست