با 11 تا از بهترین افزونه‌‌های امنیتی وردپرس آشنا شوید!

دسته بندی: آموزش, آموزش وردپرس به زبان ساده, امنیت
معرفی بهترین افزونه امنیتی وردپرس

وردپرس را باید محبوب‌ترین سیستم مدیریت محتوا دانست چراکه بیش از یک چهارم وب‌سایت‌های اینترنتی بر پایه‌ این سیستم ساخته شده‌اند! و به همین دلیل هکرها علاقه زیادی به این سیستم دارند. در اینجا است که وردپرس دوست‌داشتنی ما، همیشه به فکر کاهش وزن تسک‌های اهالی وب‌سایت است. شناخت بهترین افزونه امنیتی وردپرس به ما کمک می‌کند، بدون اینکه  متخصص امنیت شبکه باشیم از سایت‌مان محافظت کنیم. اما مشکل اینجاست که لیست افزونه‌های وردپرسی به قدری بلند بالا هست که ما را در انتخاب گیج کند. با توجه به شناخت و تجربهٔ بیست‌ساله‌ای که در میزبانی از انواع وب‌سایت‌ها داریم، ضروری دانستیم لیستی تهیه کنیم تا بتوانید بهترین پلاگین برای امنیت وردپرس را به سادگی پیدا کنید.  پس اگر امنیت کسب‌وکار دیجیتال‌تان برای‌تان اهمیت دارد، حتما تا آخر این مطلب با ما همراه باشید تا با بهترین افزونه ها برای امنیت سایت وردپرس و اهمیت به‌کارگیری آن‌ها آشنا شوید.

 بهترین افزونه امنیتی 

۱. افزونه Wordfence برای امنیت وردپرس

یکی دیگر از بهترین افزونه های امنیتی وردپرس، Wordfence است که تاکنون بیش از 4 میلیون نصب فعال دارد! این افزونه به‌صورت منظم و خودکار فایل‌های اصلی، فایل‌های افزونه، پست‌ها و نظرات کاربران را شناسایی می‌کند و درصورت شناسایی تهدید، آسیب‌پذیری یا وجود فایل خراب به شما هشدار می‌دهد.

همچنین این افزونه یک گزارش کامل از لیست تغییراتی که در فایل‌های شما رخ می‌دهد به شما ارائه می‌دهد. بدین صورت هیچ تغییری در سایت از چشمان شما دور نخواهد بود!

افزونه Wordfence

برخلاف اکثر افزونه‌های امنیتی که فقط یک فایروال را در نسخه پریمیوم خود ارائه می‌دهند، نسخه رایگان این افزونه شامل یک فایروال است که برای دور نگه‌داشتن حملات DDOS و ترافیک مخرب از وبسایت شما استفاده می‌شود. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره حملات DDoS، به مقاله ” انواع حمله دیداس ” مراجعه کنید.

حمله DDoS مخفف “Distributed Denial Of Service” و به‌معنای سرازیر کردن تعداد زیادی تقاضا (Request) به یک سرور (کامپیوتر قربانی یا هدف) است.

در این نسخه همچنین قابلیت ردیابی کاربران (شامل انسان‌ها، ربات‌های خوب یا ربات‌های بد) و نظارت بر ترافیک زنده وبسایت وجود دارد.

از دیگر مزایای این افزونه می‌توان به این موضوع اشاره کرد که درصورت بروز هرگونه مشکل برای راه‌اندازی آن،‌ پشتیبانی سریع ارائه می‌شود. همچنین با افزودن بیش از ۱۵ وبسایت به نسخه پریمیوم خود می‌توانید تا ۲۵ درصد تخفیف دریافت کنید.

مطلب مرتبط: آموزش افزونه وردفنس امنیتی Wordfence Security

۲. افزونه امنیتی iThemes Security

یکی دیگر از بهترین افزونه های امنیتی وردپرس، iThemes Security است که درحال حاضر بیش از 1 میلیون وبسایت برای امنیت خود از آن استفاده می‌کنند! این افزونه به‌صورت رایگان ارائه می‌شود اما برای استفاده از برخی خدمات پیشرفته آن باید مقداری پول بپردازید.

افزونه امنیتی iThemes Security

در نسخه رایگان این گزینه، قابلیت‌هایی مانند اسکن بدافزارها، ارائه نکات لازم برای رفع آسیب‌پذیری وبسایت، ایجاد الزامات مختلف برای افزایش امنیت وبسایت مانند ایجاد رمز عبور قوی، ارائه می‌شود. اما درمورد برخی از خدمات دیگر مانند مقایسه آنلاین فایل‌ها باید نسخه پریمیوم این افزونه را تهیه کنید. هزینه این نسخه از ۸۰ دلار در سال شروع می‌شود. از دیگر ویژگی‌های آن می‌توان به این موارد اشاره کرد:

احراز هویت دو مرحله‌ای، اسکن روزانه خودکار بدافزار و ایجاد انقضای رمز عبور و کد کپچای گوگل.

به‌طورکلی،‌ نسخه رایگان این افزونه یک انتخاب مناسب برای مبتدیان محسوب می‌شود. اما خدمات واقعی آن در نسخه حرفه‌ای پدیدار می‌شوند.

۳. Sucuri پلاگین امنیت وردپرس

افزونه Sucuri یک گزینه پیشرو در بازار است که در لیست بهترین‌ افزونه‌ها قرار می‌گیرد. این افزونه درابتدا یک نسخه رایگان به نام Sucuri Security ارائه می‌دهد که امکان کنترل برخی از جنبه‌های مرتبط با امنیت وبسایت‌تان را فراهم می‌کند. اما برای تهیه نسخه اصلی و استفاده از قابلیت‌های پیشرفته آن، باید مبلغ نسبتا زیادی (حدود ۱۰ دلار) در ماه هزینه کنید.

Sucuri پلاگین امنیت وردپرس

در این نسخه، وردپرس شما ازطریق فایروال محافظت می‌شود. این فایروال از دسترسی هکرها به وردپرس و حملات مخرب جلوگیری می‌کند، ترافیک بد را حتی قبل از رسیدن به سرورتان فیلتر می‌کند و تاحدی منجربه افزایش سرعت وبسایت شما می‌شود.

همچنین این فایروال برای محافظت از DDoS، بهینه‌سازی عملکرد CDN، شناسایی امضا و مسدود کردن ربات کاربرد دارد.

نکته جالبی که در این افزونه وجود دارد این است که در صورت تحت تاثیر قرار گرفتن وبسایت شما توسط بدافزارها، این افزونه بدون دریافت هیچ هزینه‌ای آن را پاکسازی می‌کند.

درکنار تمام قابلیت‌ها، Sucuri دارای اسکنرهایی است که بدافزارها، خطاها، کدهای قدیمی و وضعیت لیست سیاه را شناسایی می‌کند. این قابلیت برای نسخه رایگان هم وجود دارد.

۴. افزونه امنیت وردپرس Defender

با ارائه مجموعه‌ای از قابلیت‌های کاربرپسند، Defender به یکی از بهترین افزونه های امنیتی وردپرس تبدیل شده است. طیف ویژگی‌هایی که در نسخه رایگان این افزونه ارائه می‌شوند بسیار قابل توجه است. برای مثال، این گزینه یک فایروال با مسدود کردن IP به‌صورت رایگان فراهم می‌کند. همچنین، این نسخه شامل قابلیت‌های اسکن بدافزار، محافظت از ورود ناامن به سیستم، اعلان‌های تهدیدات و احراز هویت دو مرحله‌ای از طریق Google می‌شود.

Sucuri پلاگین امنیت وردپرس

اما شما می‌توانید با پرداخت 49 دلار در ماه و ارتقا به نسخه Defender Pro از خدمات پیشرفته مانند امکان زمان‌بندی اسکن‌های خودکار، گزارش عمیق‌تر مشکلات امنیتی و پشتیبانی پیشرفته استفاده کنید.

قیمت این نسخه باتوجه به تعداد وبسایت‌هایی که دارید متغیر است. همچنین، این نسخه یک گزارش حسابرسی ارائه می‌دهد که در آن عملکرد تمام کاربران ردیابی می‌شوند.

علاوه‌بر تمام ویژگی‌های گفته شده، فرقی نمی‌کند که کدام نسخه را تهیه می‌کنید، این افزونه شامل اعلان‌های ایمیل فوری در مورد مسائل امنیتی در وب‌سایت وردپرس هم می‌شود.

بیشتر بخوانید: معرفی بهترین نرم افزار امنیتی سرور در سال 2024

۵. All In One WP Security and Firewall

اما یک گزینه دیگر برای انتخاب برای بهترین افزونه امنیتی در وردپرس All in One WordPress  Security است که به شما این امکان را می‌دهد تا به‌راحتی بهترین شیوه‌های امنیتی وردپرس را در وب سایت خود اعمال کنید.

نکته جالب این افزونه همه کاره، این است که تمام خدمات آن به‌صورت رایگان ارائه می‌شوند. برخی از این خدمات شامل این موارد هستند:

  • اسکن بدافزار و آسیب‌پذیری وبسایت
  • محافظت از ورود به سیستم
  • حفاظت از هرزنامه نظرات
  • نظارت بر کاربران
  • پشتیبانی از پایگاه داده
  • فایروال
  • پشتیبان‌گیری از فایل‌های htaccess و wp-config
  • و بسیاری از خدمات دیگری که برای افزایش امنیت وبسایت‌تان بسیار کاربردی است.

افزونه All In One WP Security and Firewall

۶. Malcare Security 

تا حالا درباره گزینه‌های زیادی برای انتخاب بهترین افزونه امنیتی وردپرس صحبت کرده‌ایم و گفته‌ایم که چطور جلوی حملات را می‌گیرند. اما اگر حمله اتفاق بیفتد چه؟ چطور باید بعد از حمله، سایت وردپرس را بازیابی کنیم؟ این همان جایی است که افزونه امنیتی MalCare وارد عمل می‌شود. این افزونه در پاکسازی بدافزار پس از حمله تخصص دارد و با نسخه پرمیوم خود (از ۹۹ دلار ناقابل سالیانه)، حذف بدافزار را با یک کلیک انجام می‌دهد.

افزونه Malcare Security

البته که نسخه رایگان MalCare هم امنیت بسیار قوی را ارائه می‌کند. این نسخه، ابزارهایی برای اسکن عمیق بدافزار در فایل‌های وب‌سایت و پایگاه داده وردپرس، محافظت از ورود و مقابله با ربات‌ها، و فایروال وب را ارائه می‌دهد. اما ویژگی‌های پاکسازی‌های خودکار و نامحدود پس از حمله، فقط در نسخه پرمیوم قابل استفاده هستند.

آنچه MalCare را دوست‌داشتنی می‌کند:

  • اسکن خارج از سایت MalCare فشار روی سرور را کاهش می‌دهد.
  • این افزونه به دلیل دقت بالای اسکن خود معروف شده است.
  • به طور مؤثر بیش از ۱۰۰ سیگنال مختلف را بررسی می‌کند.

۷. Shield Security

افزونه Shield Security نه تنها یکی از برترین و پر‌دانلودترین افزونه‌های امنیتی در مخزن وردپرس، بلکه جزو بامعرفت‌ترین‌هایشان هم هست. به این دلیل که بلافاصله پس از نصب، حتی در لحظاتی که شما در حال ثبت تنظیمات پیکربندی هستید، محافظت را شروع می‌کند!

افزونه امنیتی Shield Security

نسخه رایگان این افزونه فایروالی در لایه اپلیکیشن ارائه می‌دهد و به‌صورت خودکار ربات‌های مخرب را شناسایی و مسدود می‌کند. از دلایل دیگر بامعرفت بودن Shield Security این است که تنها افزونه امنیتی در وردپرس است که نه فقط فایل‌های هسته وردپرس، که تمام فایل‌های پلاگین‌ها و قالب‌ها را عمیق و دقیق بررسی می کند. یعنی برخلاف باقی افزونه‌ها که به fingerprint فایل‌های هسته وردپرس اکتفا می‌کنند، Shield Security برای هر فایل fingerprint خودش را می‌سازد. 

البته برای این سطح از محافظت که شامل پلاگین‌ها و قالب‌ها هم می‌شود، باید نسخهٔ پرو را خریداری کنید. 

آنچه Shield Security را دوست‌داشتنی می‌کند:

  • بدون ارسال نوتیفیکشن‌های بيخودی و غیرضروری، سطح بالایی از امنیت به شما ارائه می‌دهد.
  • از لحظه فعال‌سازی، اسکن و حفاظت را آغاز می‌کند.
  • سه نوع تأیید هویت دو مرحله‌ای (2FA) برای انتخاب به شما ارائه می‌دهد.

بیشتر بخوانید: آموزش رفع خطای لود نشدن المنتور

۸. miniOrange’s Google Authenticator انتخابی کم‌هزینه

شاید MiniOrange بهترین افزونه امنیتی وردپرس برای وب‌سایت‌های بزرگ نباشد اما با یک حقهٔ کوچک لطف بزرگی در حق سایت‌های کوچک تا متوسط می‌کند. می‌دانیم که تأیید هویت دو مرحله‌ای (2FA) در اکثر افزونه‌های امنیتی رایگان وردپرس وجود ندارد. با این افزونه، می‌توانید تأیید هویت دو مرحله‌ای گوگل (Google 2FA) را برای صفحه‌های ورود در تمام سطوح دسترسی کاربران و همچنین فرم‌ها و سایر فیلدهای ارسال کاربر اضافه کنید. علاوه بر این، Google Authenticator با افزونه‌های محبوب محدودیت محتوا مانند BuddyPress و Ultimate Member یکپارچه می‌شود و حتی به شما اجازه می‌دهد روش تأیید هویت دوم مورد نظر خود را انتخاب کنید.

بهترین افزونه امنیتی وردپرس MiniOrang

بنابراین می‌شود گفت که  اگر به دنبال یک افزونه رایگان برای تقویت امنیت ورود هستید، یا بودجه محدودی دارید و نمی‌توانید یک راه‌حل پریمیوم با فایروال، مسدودسازی IP، حذف بدافزار و… راتهیه کنید، MiniOrange یک راه‌حل ساده و رایگان برای محافظت بیشتر از ورود به حساب‌ها است.

آنچه MiniOrange را دوست‌داشتنی می‌کند:

  • به‌طور مؤثر آسیب‌پذیری‌های ناحیه ورود را از بین می‌برد.
  •  از سایر افزونه‌های امنیتی وردپرس مقرون‌به‌صرفه‌تر است.
  • امکان انتخاب روش تأیید هویت دو مرحله‌ای دلخواه را به شما می‌دهد.

۹. افزونه امنیت وردپرس BulletProof Security

بالاخره به افزونهٔ محبوب من از این لیست رسیدیم: BulletProof Security انتخابی حرفه‌ای برای افرادی است که ویژگی‌های حرفه‌ای از یک افزونه امنیتی وردپرس می‌خواهند و با کمی پیچیدگی مشکلی ندارند! این افزونه از طریق فایل اصلی .htaccess وظایف خود را انجام می‌دهد و ویژگی‌های اصلی آن شامل بهبود امنیت پایگاه داده، امنیت فایروال و امن‌سازی فرآیند ورود به سایت است.

علاوه‌بر این‌ها BulletProof بکاپ‌گیری از دیتابیس را به دو روش دستی و زمان‌بندی شده امکان‌پذیر می‌کند.

افزونه امنیت وردپرس BulletProof Security

نسخه رایگان BulletProof Security خودش به‌تنهایی برای یک وبسایت کوچک تا متوسط کافی است.  اما نسخه حرفه‌ای این افزونه، مثل سوخت توربو در بازی کراش تقریباً تعداد ویژگی‌ها را دو برابر می‌کند. ناگفته نماند که برای دسترسی به فایروال در این افزونه باید نسخه پرو را ارتقا دهید. نسخهٔ پرو ویژگی‌های بسیار جذابی دارد که می‌تواند این افزونه را به نامزد خوبی برای عنوان بهترین افزونه امنیتی وردپرس، تبدیل کند:

  • یکی از این قابلیت‌ها، سیستم تشخیص و پیشگیری از نفوذ AutoRestore است. این سیستم تمامی فایل‌های وب‌سایت شما را برای تغییرات نظارت می‌کند. اگر تغییراتی در فایل‌ها تشخیص داده شود یا فایل‌های جدیدی به وب‌سایت آپلود شوند، آن فایل‌ها به‌طور خودکار بازگردانی شده یا برای بررسی فعالیت‌های مشکوک قرنطینه می‌شوند.
  • این افزونه یکی از معدود نامزدها برای بهترین افزونه امنیتی وردپرس است که ویژگی حالت نگهداری (Maintenance Mode)  را ارائه می‌کند. یعنی اجازه می‌دهد تغییرات عملکردی، بدون اینکه بازدیدکنندگان بویی ببرند که در پشت صحنه چه خبر است، انجام شوند. 

با وجود این ویژگی‌های منحصربه‌فرد، اگر کاربر مبتدی وردپرس هستید، ممکن است برای استفاده از این افزونه نیاز به آموزش داشته باشید. اگر زبان انگلیسی شما در سطح متوسط باشد، می‌توانید از wizard خود افزونه برای نصب و همینطور از آموزش‌های وب‌سایت این افزونه برای پیاده‌سازی کارکردهای امنیتی کمک بگیرید. 

۱۰. افزونه امنیتی نام آشنای Jetpack

اگر کاربر وردپرس هستید، احتمالاً قبلاً نام Jetpack را ـ حالا نه لزوما به عنوان بهترین افزونه امنیتی وردپرس ـ اما شنیده‌اید! این افزونه در جامعه وردپرس به عنوان یکی از بهترین‌ها شناخته می‌شود و شایستگی‌اش را هم دارد. جت‌پک پلاگینی ساده اما جامع و کاربردی برای امنیت سایت وردپرس، بهبود عملکرد و مدیریت محتوای پیشرفته است.

افزونه Jetpack

نسخه رایگان این افزونه، اصول پایهٔ امنیت سایت وردپرس را در اختیارتان می‌گذارد:

  • اسپم و بدافزار را بلاک می‌کند. 
  • در برابر حملات brute-force در هنگام ورود، از سایت شما محافظت می‌کند. 
  • یک گزارش ساده از فعالیت‌ها، آمار سایت، و به‌روزرسانی خودکار افزونه‌ها به شما ارائه می‌دهد.

اما اگر امکاناتی مثل اسکن‌های روزانه بدافزار و پشتیبانی بدون نوبت را می‌خواهید، بهتر است نسخهٔ پریمیوم را  به‌عنوان بهترین افزونه امنیتی وردپرس خریداری کنید. از سایر ویژگی‌های پلن پریمیوم جت‌پت، قابلیت بک‌آپ‌گیری لحظه‌ای و بازگردانی با یک کلیک است. برای اینکه ارزشمندی این ویژگی برایتان روشن شود، بگذارید بگویم که حتی بسیاری از پلاگین‌های بکاپ‌گیری خودکار، این کار را به‌صورت روزانه ـ و نه لحظه‌ای ـ برایتان انجام می‌دهند. 

آنچه جت‌پک را دوست‌داشتنی می‌کند:

  • Jetpack به شما این امکان را می‌دهد که سایت خود را با یک کلیک پشتیبان‌گیری و بازگردانی کنید.
  • این افزونه چندکاره است و نیاز به سایر افزونه‌ها برای شبکه‌های اجتماعی، بهینه‌سازی و بازاریابی ایمیلی را برطرف می‌کند.
  • Jetpack امنیت عالی برای وب‌سایت‌های کوچک ارائه می‌دهد.

۱۱. SiteGround Security بهترین افزونه امنیتی وردپرس رایگان!

خبر خوب اینکه افزونه امنیتی SiteGround  کاملاً رایگان و برای همه کاربران وردپرس در دسترس است. این افزونه کاربری ساده‌ای داشته و ویژگی‌های امنیتی قدرتمندی از جمله امنیت سایت، امنیت ورود به سیستم و همینطور گزارش‌ فعالیت‌ها و اقدامات پس از هک و… را ارائه می‌کند. این افزونه به شما کمک می‌کند تا امنیت سایت خود را در لایهٔ اپلیکیشن تقویت کنید و از آن در برابر حملات بروت‌فورس، دسترسی‌های غیرمجاز و سایر تهدیدات محافظت کنید. 

افزونه امنیتی SiteGround

به‌عنوان یک پلاگین رایگان، ویژگی‌های زیادی ارائه می‌کند؟ پس هنوز از گزارش جامع فعالیت خبر ندارید!

این گزارش، امکان مسدود کردن و رفع مسدودیت کاربران مشکوک را به راحتی فراهم می‌کند، و از دسترسی غیرمجاز به سایت شما جلوگیری می‌کند.

در کنار تمام این‌ها، SiteGround  هر هفته خلاصه‌ای از مهم‌ترین رویدادها و توصیه‌های مربوط به امنیت سایت‌تان را به صورت یک گزارش برایتان می‌فرستند. 

اگر احیانا هک شدید و به دنبال بهترین افزونه امنیتی وردپرس برای بازیابی بعد از حمله هستید، بازهم می‌توانید روی SiteGround حساب کنید. این افزونه در صورت مشکوک شدن به هک شدن سایت، نصب یک افزونه مشکل‌دار، یا در معرض خطر قرار گرفتن حساب کاربری یکی از کاربران، می‌تواند به سرعت مشکل را برطرف کند. 

با چند کلیک ساده می‌توانید تمام افزونه‌های رایگان را مجدداً نصب کنید، رمزهای عبور کاربران را اجباری به تغییر دهید و تمامی کاربران را از سیستم خارج کنید. دیگر چه می‌خواهید؟

انتخاب بهترین افزونه امنیتی وردپرس

از بین گزینه‌های معرفی شده در این مقاله،  iThemes Security و Wordfence دو تا از معتبرترین و محبوب‌ترین گزینه‌ها به شمار می‌روند. اما ویژگی‌های این دو بسیار مشابه با یکدیگر است، به‌طوریکه کاربران را برای انتخاب بهترین افزونه امنیتی در وردپرس سردرگم می‌کنند.

اگر بخواهیم از بین این دو یک برنده انتخاب کنیم، باید بگوییم که وردفنس برنده این رقابت است. این افزونه نسبت به گزینه رقیب، در زمینه امنیت وب به‌صورت همه جانبه عمل می‌کند و شامل ویژگی‌هایی مانند فایروال، راه‌حل‌های رایگان و اسکنر بدافزار می‌شود.

البته گرچه وردفنس قدرتمندترین افزونه امنیتی وردپرس شناخته می‌شود اما باید توجه داشته باشید که این افزونه یک افزونه تجاری (پولی) است. درحالی‌که در افزونه All in one security تمام خدمات به‌صورت رایگان ارائه می‌شوند، هرچند این افزونه به اندازه وردفنس قدرتمند نیست.

درمجموع، اگر به‌دنبال یک افزونه امنیتی رایگان هستید، All In One WP Security & Firewall ،Sucuri Security (نسخه رایگان) یا Wordfence Security بهترین گزینه‌های در دسترس هستند. در غیر این صورت آگاه باشید که نسخه پولی افزونه‌های Sucuri Security  و iThemes Security بیشترین قیمت را دارند.

با هاست وردپرس ایران‌سرور، سرعت فوق‌العاده و امنیت پولادین را تجربه کنید.

خرید هاست وردپرس        پشتیبانی : ۳۱۷۷۶-۰۵۱

حرف آخر

در اینکه وردپرس محبوب‌ترین و پرکاربردترین سیستم مدیریت محتوا است هیچ شکی وجود ندارد، اما همین محبوبیت باعث شده تا این سیستم بیشتر از هر گزینه دیگر درمعرض خطرهای امنیتی قرار بگیرد.

در این مقاله با ۱۱ پلاگین به‌عنوان نامزد بهترین افزونه امنیتی وردپرس، آشنا شدیم و ویژگی‌های آن‌ها را برشمردیم. یادتان باشد که همیشه در انتخاب «بهترین» باید به «اصلی‌ترین» نیاز وبسایت خود توجه کنید. اینکه با چه میزان بودجه‌ای، کدام ویژگی‌ها را از یک پلاگین امنیتی برای وبسایت وردپرس می‌خواهید کاملا به شما بستگی دارد. افزونه‌های معرفی شده در این سیستم تمام ویژگی‌هایی که بهترین افزونه امنیتی وردپرس باید داشته باشد را دارا هستند.  اگر در این انتخاب به کمک نیاز دارید، از بخش نظرات با ما در ارتباط باشید. 

هاست وردپرس ایران سرور یکی از بهترین گزینه‌ها برای سایت‌های وردپرسی است که به عملکرد بالا، امنیت بهینه و پشتیبانی سریع نیاز دارند. این هاست با بهره‌گیری از سرورهای قدرتمند و تنظیمات اختصاصی وردپرس، عملکرد سریع و مطمئن سایت شما را تضمین می‌کند.

سوالات متداولی که شما می پرسید؟

۱. بهترین افزونه امنیتی رایگان برای وردپرس چیست؟

از بهترین افزونه‌های امنیتی رایگان برای وردپرس، می‌توانیم به SiteGround Security و  Wordfence Security اشاره کنیم. این افزونه‌ها با فایروال داخلی  و امکان اسکن فایل‌ها و بررسی تهدیدات امنیتی را به طور رایگان فراهم می‌کنند.

۲. بهترین افزونه حفاظت از محتوا برای وردپرس چیست؟

افزونه‌ای مانند Sucuri Security می‌تواند برای حفاظت از محتوا بسیار مناسب باشد. این افزونه قابلیت‌هایی مانند نظارت بر یکپارچگی فایل‌ها، بررسی تغییرات و محافظت از محتوای سایت در برابر حملات را ارائه می‌دهد.

۳. بهترین افزونه آنتی ویروس وردپرس کدام است؟

افزونه MalCare Security یکی از بهترین انتخاب‌ها برای آنتی ویروس وردپرس است. این افزونه به صورت خودکار سایت را اسکن کرده و بدافزارها و ویروس‌ها را شناسایی می‌کند.

منابع: 

 Hubspot blog

WP beginner

Media Access

 

برچسب ها: ,
5/5 - (4 امتیاز)

مایلید هر دو هفته یک ایمیل مفید دریافت کنید؟

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

همچنین شاید دوست داشته باشید!

ساخت Swap File در لینوکس

راهنمای ساخت و حذف Swap File در لینوکس

0
Swap File نجات‌دهنده آبروی RAM جلوی کاربر است؛ فایل سیستم کوچکی که هنگام کم آوردن حافظه RAM، وارد صحنه شده و مسئولیت ذخیره داده‌ها را…

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

فهرست