کلود فلر چیست؟ مزایای استفاده از Cloudflare + آموزش نصب کلودفلر

57 دیدگاه
دسته بندی: آموزش, امنیت, خدمات میزبانی وب
کلود فلر چیست

شرکت کلودفلر که بیشتر به‌خاطر ارائه خدمات CDN در دنیای وب شناخته می‌شود، در سال ۲۰۰۹ و با شعار «کمک به ساخت اینترنت بهتر» راه‌اندازی شد. آمار استفاده در سال 2024، بیش از 14 میلیون وب‌سایت در سال 2024،  از Cloudflare استفاده کردند و این میزان همچنان روبه‌افزایش است. در طی سال‌های فعالیت کلودفلر، خدمات آن توانسته تاثیر زیادی روی سئو، امنیت و دسترسی آسان محتوای سایت‌ها بگذارد. 

خبر بد برای ما ایرانیان این است که محدودیت‌هایی در دسترسی به CDN کلودفلر داریم که بارزترین آن، کاهش سرعت سایت و بارگذاری محتوای آن است. بااین‌حال، CDN ایران سرور می‌تواند جایگزین قابل اعتماد و مناسبی باشد؛ چراکه سرویس‌های آن همیشه دارای جدیدترین نرم‌افزارها و سخت‌افزارها هستند.

CDN چیست؟

 CDN مخفف کلمات CONTENT DELIVERY NETWORK و به معنای شبکه توزیع محتواست. این شبکه، شامل مجموعه‌ای به‌هم‌پیوسته از سرورها است که در سراسر دنیا مستقر شده‌اند و محتوا را از جایی که به کاربر نزدیک‌تر است، تحویل او می‌دهند. 

بگذارید ساده‌اش کنم!

در حالت عادی، تمامی اطلاعات وب‌سایت شما روی یک سرور یا هاست ذخیره می‌شود. سرور چیزی مثل همان رایانه خودتان است، با یک سری تفاوت‌های جزئی و البته این تفاوت مهم که سرورها هیچ وقت خاموش نمی‌شوند. به همین دلیل است که می‌توانید در 24 ساعت شبانه‌روز به هر وب سایتی در سطح وب متصل شوید.

مقاله پیشنهای: سرور چیست؟ | معرفی انواع سرورها + کاربرد آنها در هوش مصنوعی

زمانی که شما بخواهید وارد یک سایت شوید، به کمک اینترنت به هاست آن سایت متصل شده و اطلاعاتش را مشاهده می‌کنید. اما در این بین ممکن است با مشکلاتی روبرو شوید. مثلا شاید به دلیل قطعی اینترنت دیتاسنتر (محل نگهداری سرورها) هاست مورد نظر از دسترس خارج شده باشد؛ یا اینکه به دلیل دور بودن شما از هاست، زمان اتصال به آن خیلی طول بکشد و دیگر مشکلات.

نقشه سرورهای کلودفلر
نقاط نارنجی به‌زودی به دیتاسنترها اضافه می‌شوند.

اینجاست که پای CDN و البته کلودفلر به میان می‌آید. کلودفلر بزرگترین ارائه دهنده خدمات CDN در جهان است. این شرکت تعداد بسیار زیادی سرور در نقاط مختلف جهان، از همین ترکیه کنار خودمان گرفته تا شیکاگو آمریکا دارد! (برای اطلاعات بیشتر، حتماً مقاله cdb چیست را مطالعه کنید:

CDN مخفف Content Delivery Network و به معنیِ «شبکه تحویل محتوا» است. وقتی که از CDN استفاده می‌کنید، وضع کمی فرق می‌کند؛ محتوای سایت شما (شامل تصاویر، متن، کدها، دیتاها و …) در شبکه‌ای جهانی از سرورها کپی (یا کش) شده و از نزدیک‌ترین نقطه جغرافیایی، به مخاطب تحویل داده می‌شود.

 

اگر شما از سرویس CDN استفاده کنید، محتوای استاتیک سایت‌تان کش شده و به‌صورت یک کپی، روی این سرورها ذخیره می‌شود. به کمک تصویر پایین بهتر متوجه نحوه کارکرد CDN می‌شوید. 👇

شبکه توزیع محتوا

به زبان ساده، اگر هاست اصلی سایت شما با مشکل روبرو شود، کاربر بدون اینکه متوجه شود، از طریق اتصال به یکی از سرورهای CDN سایت شما، اطلاعات را مشاهده می‌کند. همینطور کاربری که از منطقه جغرافیایی‌تان دور است، نیاز ندارد برای اتصال به سایت زمان زیادی را منتظر بماند. چرا؟ چون به راحتی بعد از وارد کردن آدرس سایت شما، به نزدیک‌ترین سرور CDN متصل می‌شود که اطلاعات سایت روی آن قرار گرفته است.

مقاله پیشنهادی: هاست چیست؟ همه چیز درباره انواع هاست

چه وبسایت هایی میتوانند از کلودفر استفاده کنند؟

هر سایت داینامیک و استاتیک می‌تواند از این سرویس استفاده کند؛ اما پلتفرم‌های پخش محتوای چندرسانه‌ای، مانند یوتیوب و نتفلیکس، بهترین کاندید استفاده از کلودفلر هستند (به‌خاطر داشته باشید که این مقاله صرفا جهت آموزش نوشته شده و به‌معنی استفاده این شرکت‌ها از کلود فلر نیست. این اسامی تنها یک مثال واقعی هستند.)

Cloudflare CDN محتوای وب‌سایت‌ها را از سرور اصلی، در سرورهای توزیع‌شده خود که در سراسر جهان قرار دارند، کپی و ذخیره می‌کند. این فرآیند به صاحبان سایت‌ها کمک می‌کند تا معایب وب‌سرورهای سنتی را کاهش داده و یک لایه امنیتی بیشتر به ارتباط میان کلاینت و سرور بیفزایند.

از طرفی دیگر، وب‌سایت‌های دولتی، پزشکی و سایت‌های دیگری که اطلاعات حساس و محرمانه را مدیریت می‌کنند، می‌توانند بیشترین بهره را از امنیت کلودفلر ببرند.

لیستی از دیگر کاندیدهای مناسب برای استفاده از CDN Cloudflare به شرح زیر است:

  • بلاگ
  • وب‌سایت وردپرسی
  • فروشگاه اینترنتی
  • سرور بازی
  • مدیریت ترافیک وب‌اپلیکیشن

نحوه کار با Cloudflare

برای نصب کلودفلر روی سایت وردپرسی خود و انجام تنظیمات اولیه، به مقاله «CDN چیست و چگونه آن را روی وردپرس نصب کنیم؟» سر بزنید. 

اما پس از نصب کلودفلر روی سایت خود و اعمال تنظیمات اولیه، باید بتوانید با حساب‌های کاربری، زیردامنه‌ها، تنظیمات امنیتی و دیگر موارد کار کنید که در این بخش هریک را به تفکیک آموزش داده‌ایم.

کار با پروفایل‌ها و نواحی قابل مدیریت کلودفلر

در اکوسیستم Cloudflare، سه مفهوم سازماندهی برای حساب‌های کاربری وجود دارد که هرکدام دارای تنظیمات خاص و کنترلرها هستند: 

  1. User Profiles
  2. Accounts
  3. Zones

نواحی قابل مدیریت کلودفلر

User Profile

هر کاربر یک Profile دارد که شامل چندین تنظیمات، مانند تنظیمات ارتباطی و زبان  است.

برای دسترسی به پروفایل خود، نماد کاربر و سپس گزینه My Profile را از هر صفحه‌ای در داشبورد Cloudflare، مطابق تصویر زیر انتخاب کنید.

Account

حساب‌ها یا همان “Accounts”، بخش دیگری از پنل کلودفلر هستند که برای اشتراک‌های سازمانی یا “Organization” در نظر گرفته شده‌اند. حساب‌ها شامل یک یا چند کاربر می‌شوند و می‌توانند یک یا چند Zone یا منطقه اختیار برای کاربران داشته باشند. یک کاربر می‌تواند بخشی از یک یا چند حساب کاربری باشد.

در این بخش، امکانات خاصی وجود دارد که کنترل هر حساب سازمانی را افزایش می‌دهد؛ مانند Workers, Pages, Security Center و Bulk redirects.

حساب‌ها همچنین تنظیمات خاص خود را دارند، حساب‌رسی پروفایل‌های کاربران، اعضای هر حساب، فهرست‌ها و موارد دیگر.

برای دسترسی به Accounts، روی آیکن Profile در سمت راست و بالای صفحه کلیک و گزینه Account Home را از پنل آن انتخاب کنید. 

دسترسی به Accounts

Zone

دامنه‌ها یا زیر دامنه‌هایی که به Cloudflare اضافه می‌شوند، به «zones1» تبدیل می‌شوند که تاثیر مستقیمی بر امنیت و عملکرد وب‌سایت، برنامه یا API شما دارند. از Zone خود برای نظارت بر امنیت و عملکرد سایت و ترافیک آن، به‌روزرسانی پیکربندی‌ها و درج محصولات و خدمات استفاده کنید.

خدمات Zone-level مانند Load Balancer و قوانین کش، فقط بر روی وب‌سایت، برنامه، یا API شما برای همان Zone  تاثیر می‌گذارد و ارتباطی با دیگر Zoneها ندارد؛ حتی اگر در همان Account باشد.

برای دسترسی به Zone سایت خود، وقتی وارد داشبورد Cloudflare شدید و حساب مدنظرتان را انتخاب کردید، فهرستی از تمام Zoneهای همان حساب را می‌بینید.

هنگامی که در یک Zone قرار گرفتید، موارد موجود در نوار کناری پنل، همان اختیارات Zone هستند. 

اگر نیاز به تغییر یا سوئیچ به Zone دیگری دارید، از فلش روبه‌جلو در کنار نام Zone استفاده کنید یا به صفحه اصلی حساب خود برگردید.

داشبورد شخصی Cloudflare

مشاهده Sessionهای فعال در کلودفلر

در داشبورد Cloudflare، می‌توانید لیستی از جلسات فعال مرتبط با آدرس ایمیل خود را مشاهده کنید.

هر بار که از ایمیل شما برای ورود به حساب Cloudflare استفاده می‌شود، یک جلسه شروع می‌شود. داشبورد Cloudflare اطلاعات جلسه از جمله این‌که آیا دستگاه در حال مشاهده داشبورد است، آدرس IP آن، مکان جغرافیایی، نوع دستگاه، نوع مرورگر و آخرین ورود فعال را ارائه می‌دهد.

اگر متوجه فعالیت مشکوک شدید، می‌توانید هر جلسه فعال را Cancel کنید.

نکته مهم در مورد Sessionهای کلودفلر: به‌طور پیش‌فرض، زمان پایان هر جلسه در داشبورد کلودفلر 72 ساعت است. البته این زمان برای جلسه‌ای که هیچ‌گونه فعالیتی ندارد، در نظر گرفته شده است.

برای دسترسی به این بخش، پس از ورود به داشبورد کلودفلر، روی «Sessions» کلیک کنید.

برای قطع دسترسی یک Session هم می‌توانید مراحل زیر را طی کنید:

  • وارد داشبورد Cloudflare شوید.
  • به My Profile > Sessions بروید.
  • در یک بخش خاص، روی Revoke کلیک کنید.
  • قبل از لغو جلسه از شما خواسته می‌شود که رمز عبورتان را وارد کنید. پس از تایپ آن، روی دکمه Revoke کلیک کنید تا Session غیرفعال و دسترسی کاربر به آن قطع شود.

استفاده از CDN ایران سرور چه مزایایی دارد؟

CDN یا شبکه توزیع محتوا یکی از انواع سرویس‌های ابری ایران سرور است که علاوه‌بر ایجاد تجربه کاربری بهتر، مدیریت وب‌سایت را هم آسان‌تر می‌کند. فعال‌سازی این سرویس رایگان مزایای متعددی دارد که شاید اصلی‌ترین آن همان توزیع محتوا بدون محدودیت زمانی و مکانی باشد. خرید cdn و استفاده از آن مثل این است که شما به‌جای ایستادن در صف‌های طولانی بانک‌ها برای دریافت وجه از دستگاه‌های خودپرداز استفاده کنید.

در ادامه با مزایای CDN ایران سرور بیشتر آشنا شوید:

1) بهبود سئوی سایت

خوب است بدانید که موتور جست‌وجوی گوگل همیشه به دنبال افزایش رضایت کاربران  است. شبکه توزیع محتوا با بهبود عملکرد سایت شما و ایجاد یک تجربه کاربری خوب در برابر ربات‌های گوگل خودنمایی می‌کند و درنهایت باعث بهبود رتبه سئو می‌شود.

1) افزایش امنیت

به جرأت یکی از مهم‌ترین مزیت‌های استفاده از سرویس CDN، افزایش امنیت وب‌سایت شماست. متاسفانه چه در ایران و چه کشورهای خارجی، سالانه بیشتر از ده‌ها هزار وب‌سایت با مشکلات امنیتی روبرو شده و بازیچه دست هکرها می‌شوند. در چنین شرایطی ممکن است اطلاعات وب‌سایت‌تان را از دست بدهید، با مشکلات سئو روبرو شوید، مورد اخاذی قرار بگیرید و… .

خوشبختانه کلودفلر امنیت وب‌سایت شما را نسبت به قبل بهبود داده و احتمال هک شدن‌تان را پایین می‌آورد. البته این به معنای امنیت کامل نیست و مطمئنا خودتان هم باید یک سری نکات پایه‌ای امنیت سایت را رعایت کنید.

2) راه اندازی SSL رایگان

SSL یک پروتکل امنیتی است. یا ساده‌تر بگویم؛ SSL همان چیزی است که باعث می‌شود به جای HTTP آدرس وب سایت‌تان با HTTPS باز شود! اینجا در همین حد که بدانید کافی است؛SSL اما اگر مشتاقید بیشتر بدانید، مقاله ssl چیست را بخوانید.

شاید تا چند سال پیش وجود SSL در سایت اهمیت نداشت، اما مدتی است که گوگل به سایت‌های بدون SSL کمی گیر می‌دهد. حتی بعضی مواقع با استفاده از مرورگر محبوب کروم، به کاربران اجازه نمی‌دهد وارد این سایت‌ها شوند! سرویس کلودفلر دست شما را باز می‌گذارد تا با کمترین زحمت، SSL وب سایت‌تان را فعال کنید. در مورد فعال‌ سازی ssl در کلود فلر،  بخوانید.

3) فشرده کردن کدهای سایت

ببینید، وب‌سایت شما از چند هزار خط کد ساخته شده است . بنابراین بخشی از زمانی که کاربر برای ورود به سایت‌تان صرف می‌کند، صرف دانلود این کدها روی مرورگرش می‌شود.

حالا هرچه حجم و اندازه این کدها کمتر شوند، سرعت سایت بهبود پیدا می‌کند و کاربران از شما راضی‌تر می‌شوند. کلودفلر به شما کمک می‌کند فعالیت فشرده کردن کدهای JavaScript، CSS و HTML را در کمترین زمان انجام بدهید.

4) افزایش امنیت DNS

باز هم یک کلمه تخصصی! ببینید، هر وب سایت یک IP عددی دارد. این یعنی اگر شما به جای عبارت iranserver.com در گوگل IP سایت ما که به عدد نوشته می‌شود را وارد کنید، باز هم وارد ایران سرور می‌شوید!

حالا در این بین برای راحتی کاربران، DNS ها وارد شده و IP را به همان اسم قابل شناسایی مثل IRANSERVER ترجمه می‌کنند. اگر نیاز به اطلاعات بیشتری داشتید، مقاله DNS چیست کمک‌تان می‌کند.

مراحل انجام کار DNS

شما برای راه اندازی سرویس CDN کلودفلر نیاز به استفاده از DNS های آن دارید. خوبی قضیه اینجاست که استفاده از این DNS ها علاوه بر یک تاثیر مثبت جزئی روی سرعت سایت، باعث افزایش امنیت آنها هم می‌شود.

5) فشرده‌سازی حجم تصاویر

بعد از کدها، تصاویر هستند که باعث افزایش حجم سایت می‌شوند. حتی در بعضی سایت‌ها، عکس‌ها حجم بیشتری از کل کدهای سایت دارند.

کلودفلر سرویسی به اسم Cloudflare Polish دارد که کمک‌تان می‌کند با کمترین نرخ کاهش کیفیت، تصاویرتان را بهینه کنید و سرعت را افزایش بدهید.

بیشتر بخوانید: آموزش گام‌ به‌ گام رفع خطای ۱۰۲۰ کلودفلر

6) UPTIME بالا

آپ‌تایم آن زمانی است که هاست یا سرور سایت شما بدون هیچ مشکلی روشن است و به کاربران اجازه ورود به سایت می‌دهد.

راستش را بخواهید هیچ سایتی طی 365 روز سال و 24 ساعت شبانه روز بدون مشکل کار نمی‌کند! حتی بهترین‌ها هم در بعضی شرایط با مشکل روبرو می‌شوند. به همین دلیل بهترین فروشندگان سرور می‌گویند UPTIME محصولات‌شان حدود 99.9 درصد در سال است نه 100 درصد.

حالا اگر می‌خواهید در هر شرایطی، مثل قطعی برق و حتی از بین رفتن کل هاست بر اثر یک حادثه باز هم سایت‌تان به مخاطبان نمایش داده شود، باید از CDN استفاده کنید.

در این شرایط آخرین اطلاعات سایت شما در سرورهای کلودفلر باقی می‌ماند و نیاز به نگرانی در مورد آنها ندارید چون همیشه در دسترس کاربران هستند.

7) جلوگیری از حملات DDOS

هر هاست یا سروری یک ظرفیت محدود دارد. مثلا شاید هاست سایت شما ظرفیت پاسخگویی به 200 بازدیدکننده آنلاین در یک لحظه را داشته باشد. حالا اگر ناگهان تعداد بازدیدکننده‌ها افزایش پیدا کند و از این عدد بیشتر شود، منابع سرور با مشکل روبرو شده و سایت از دسترس خارج می‌شود. دقیقا مشابه چیزی که موقع تخفیف‌های سنگین در دیجی کالا یا زمان ثبت نام خرید خودرو در سایت‌های ایرانخودرو و سایپا مشاهده می‌کنید.

دیاگرام حمله دیداس

متاسفانه بعضی از رقبا از محدودیت سرور سایت شما استفاده کرده و برای از دسترس خارج کردن آن، چندین میلیون ربات در یک لحظه به سمت سایت‌تان می‌فرستند! به این ترتیب، سایت از دسترس خارج شده، کاربران با مشکل روبرو می‌شوند و حتی سئو سایت کاهش پیدا می‌کند.

💡 به این کار حمله DDOS می‌گویند که در مقاله DDOS چیست و انواع حمله دیداس اطلاعات بیشتری در موردش ارائه کردیم.

اگر احتمال می‌دهید ممکن است رقبا از چنین تکنیک‌هایی استفاده کنند، حتما از کلودفلر کمک گرفته و CDN سایت را فعال کنید. این شرکت در آخرین اطلاعیه‌اش گفت که روزانه حدود 72 میلیارد از حملات دیداس را مسدود می‌کند! حتی در سال 2019 کلودفلر توانست سایت ویکی پدیا را از شر حملات دیداس بسیار سنگین خلاص کند.

8) بهبود سئوی سایت

و آخرین مزیت استفاده از کلودفلر که در این مقاله به آن اشاره می‌کنم، بهبود سئو سایت است. در واقع زمانی که امنیت سایت شما تامین شود، سایت هیچ زمانی در سال از دسترس کاربران خارج نشده و سرعت مناسبی داشته باشد، گوگل نسبت به آن علاقه‌مند شده و قدرت بیشتری برایش در نظر می‌گیرد.

9) افزایش درآمد حاصل از سایت

CDN ایران سرور با کم کردن فاصله کاربر از سرور اصلی مانع از (latency) تاخیر سایت شما می‌شود. سرعت عملکرد سایت منجر‌به تجربه کاربری بهتر و درنهایت موجب افزایش درآمد حاصل از سایت شما می‌شود.

برای اطلاع بیشتر بد نیست بدانید که یک ثانیه تاخیر در لود صفحات یک وب‌سایت می‌تواند درآمد شما را تا ۱۰ درصد کاهش دهد!

10) کاهش هزینه میزبانی پهنای باند

CDN می‌تواند با افزایش ترافیک ناگهانی و غیرمعمول ربات‌ها مبارزه کند و بارگذاری محتوا را حتی در زمان‌های اوج مصرف سرعت بخشد. از این طریق بیش از 50درصد هزینه‌های شما کاهش می‌یابد.

CDN ایران‌سرور

با CDN ایران‌سرور، محتوای خود را در کمال سرعت و امنیت توزیع کنید.

فعال‌سازی رایگان        پشتیبانی : ۳۱۷۷۶-۰۵۱

 

سوالات متداول

CDN کلودفلر چیست؟

CDN به معنی شبکه توضیح محتوا است. با استفاده از CDN شرکت کلودفلر می‌توانید محتوای استاتیک (ثابت) سایت را در سرورهای CDN کلودفلر کپی کرده و در زمان کمتری، به کاربران تحویل دهید. اینطوری سایت سریع‌تری خواهید داشت.باتوجه به اختلا

مزایای اصلی استفاده از شبکه توزیع محتوای Cloudflare چیست؟

بهبود سرعت و افزایش امنیت سایت، 2 مزیت اصلی استفاده از CDN هستند که به دنبال آن‌ها، تجربه کاربری سایت هم بهتر شده و روی SEO اثر مثبتی می‌گذارد. برای دیدن آموزش استفاده و نصب کلودفلر، این مقاله را در وبلاگ ایران‌سرور بخوانید.

برچسب ها: , ,
1.4/5 - (172 امتیاز)

مایلید هر دو هفته یک ایمیل مفید دریافت کنید؟

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

همچنین شاید دوست داشته باشید!

نظرات کاربران

57 دیدگاه. دیدگاه تازه ای بنویسید

  • ممنون از مطلب خوبتون
    خیلی مفید بود
    ممنون

    پاسخ
  • سلام
    در این حالت dns سایت کامل عوض خواهد شد.اگه بله من سایت رو بروز کردم چطور باید اطلاع بدم به این سایت؟

    پاسخ
    • درصورتیکه dns های cloudflare را در پنل دامنه و رکوردهای dns را در cloudflare تنظیم نموده باشید، تنظیمات صحیح خواهد بود و خودکار شناسائی انجام می شود، لازم بذکر است این سیستم زمانی که سرور از دسترس خارج شده باشد و سایت به هر دلیلی در دسترس نباشد به کمک کاربر می آید و سایت را همچنان نمایش خواهد داد، تا زمانی که سرور به حالت عادی بازگردد.

      پاسخ
  • مطلب خوبی بود ممنونم

    پاسخ
  • سلام دامنه ir هم پشیبانی یکنه

    پاسخ
    • شاید تنها عیب بزرگ و غیر قابل رفع کلودفلر، عدم پشتیبانی از پروتکل HTTPS در دامنه های .ir می باشد.
      با اینکه دامنه های بین المللی قابلیت دریافت SSL رایگان را نیز با کلودفلر دارند، دامنه های .ir حتی اگر از SSL معتبر نیز استفاده کنند، نمی توانند از پروتکل HTTPS بهره ببرند
      شما می توانید از نمونه ایرانی کلودفلر ابراروان استفاده کنید و یا دامنه com مشابه نام دامنه تان را خریداری کنید و دامنه ir را پارک کنید

      پاسخ
      • حتی برای دامنه های بین المملی مثل .com هم مشکل دیگه ای وجود داره ! از این جهت که وقتی SSL کلودفلر رو فعال می کنیم سایت از طریق ایران دیگه باز نمیشه با پروتکل HTTPS
        این مشکل کلودفلر نیست و مشکل ایرانه چون وقتی VPN استفاده می کنیم سایت باز میشه !!!

        پاسخ
        • متاسفانه این مشکل بصورت مقطعی برای برخی دامنه ها رخ داده بود و مربوط به زیرساخت می باشد.
          اما اخیرا این مشکل مشاهده نشده و گزارش جدیدی دریافت نکرده ایم.

          پاسخ
  • توضیح عالی و شیوایی بود… به من خیلی کمک کرد… تشکر

    پاسخ
  • سلام ممنون از مقاله خوبی که نوشتید.
    ایا با توجه به تحریم‌ها استفاده از کلودفلر ممکن است مشکلاتی و یا محدودیت‌هایی را در پی داشته باشد؟

    پاسخ
    • درود بر شما احسان عزیز
      ممنون که مقاله رو مطالعه کردین.
      خیر، تحریم ها تاثیری بر کلودفلر ندارند و در بدترین حالت نیم سرور رو تغییر میدین.
      برای SSL دامنه های .ir مشکل بود که راه حلش رو پیدا کردیم و به زودی در موردش کامل توضیح میدیم.

      پاسخ
  • مسعود جویبار
    24 آذر 1397 21:52

    با عرض سلام و احترام .
    بنده با مشکلی مواجه شدم ، در صورت امکان لطفا به بنده راهنمایی دهید .
    روی این دامنه و سرویس ، سرویس cloudflare را فعال کردم . dns های مربوط به آن را تنظیم کرده و از روی dns های نت افراز به cloudflare تغییر دادم . در سایت cloudflare نیز این موضوع تایید شده است که روی این دامنه سرویس cloudflare فعال شده است .
    حالا مشکل اینجاست که من روی دامنه masami یک ساب دامین دارم به آدرس : wordpress.masami.ir
    روی آدرس masami.ir ، کلودفلر فعال شده و سایت بالا می آید . اما دیگر ساب دامین wordpress.masami.ir بالا نمی آید . بنده خیلی تحقیق کردم اما به نتیجه نرسیدم . امکانش هست خواهش کنم بنده رو راهنمایی کنید ؟
    با تشکر از شما دوستان گرامی .

    پاسخ
    • سلام
      در قسمت dns کلود فلر نیاز است یک A رکورد بنام ساب دامنه تون در اینجا wordpress ایجاد نموده و به آدرس ip اصلی سروری که اطلاعات ساب دامنه در آن آپلود شده است متصل نمائید.

      پاسخ
  • خیلی مفید بود

    پاسخ
  • سلام کلودفایر فعال کنیم اگر خودمون ssl داشته باشیم از قبل از کار میوفته؟

    پاسخ
    • سلام
      اگر پلن پولی کلودفر را خریداری کنید می توانید ssl را منتقل کنید.

      پاسخ
    • سلام
      من یک هاست خریداری کردم و همچنین یک دامنه از ایران سرور خریدم . دو تا سوال داشتم . اول اینکه من مثلا میخوام دامنه ی اصلی که استفاده میکنم مثل example.com رو به هاست وصل کنم اما وقتی نیم سرور های این دامنه رو کلود فلر ست میشن چطور میشه کاری کرد که زمانی که شخصی آدرس سایتمون رو وارد میکنه بره به سایتی که روی هاستمون ساخته شده ؟ و سوال دومم این هست که من مثلا یک دامنه دیگه مثل example11.com هم اگر داشته باشم چطور میتونم کاری کنم که وقتی کاربر این آدرس رو در مرورگرش وارد میکنه به اون یکی دامین ریدایرکت بشه و هدایت بشه به example.com ? ممنون میشم پاسخ بدید

      پاسخ
      • سمیرا سرباز
        17 آبان 1399 15:09

        سلام
        مشکلی از این بابت وجود نداره، شما باید تیکتی به پشتیبانی شرکت هاستینگ خود ارسال کنید تا با توجه به نوع کنترل پنل مورد استفاده تغییرات را اعمال و یا لینک راهنما رو برای شما ارسال کنند

        پاسخ
  • سلام
    ممنون از توضیحات خوبتون

    یک سوال دارم

    بعد از اتصال دومین ir به کلادفلر ، cPanel سایت من دیگر بارگزاری نمیشود !
    یعنی Style سی پنل لود نمیشود و Cpanel در یک صفحه سفید بارگزاری میشود !

    مشکل از چیست ؟
    امکانش هست راهنمایی کنید ؟
    اینطوری لود میشود :
    https://discourse-cdn-aws1.com/cloudflare/original/3X/9/5/954246ed988fc94f776c99068a8c498fa5297f35.png

    پاسخ
  • با سلام.
    با فعال کردن کلودفلر سایت فقط با مرورگر اوپرا بالا میاد و با هیچ مرورگر دیگری سایت بالا نمیاد…. دامنه هم .com هست و تاجایی که اطلاع دارم روی دات کام ،کلودفلر مشکلی نباید داشته باشه…ممنون میشم در این زمینه راهنمایی بفرمایید که شکل حل شود.

    پاسخ
    • پیام مختارنیا
      1 مرداد 1398 07:02

      سلام، این سرویس روی بعضی از ISP های داخلی مشکل دارد و همین مسئله باعث می شود تا برخی از وب سایت ها به درستی لود نشوند.

      پاسخ
  • امیر امامی
    4 مرداد 1398 20:58

    سلام
    سایت دات کام رو اد کردم .
    امکان آپلود فایل های سایت در کلود فلر وجود داره یا نه ؟

    پاسخ
  • یک سوال داشتم با ست کن DNS ها مشکلی برای MX ایمیل بوجود نمیادش؟

    چرا که من ایمیل های سایتمو تنظیم کردم روی سرویس Google App – یا همون Admin Console هست و تمام MX ایمیل روی گوگل ست شده
    آیا اینا بهم نمی خوره یا قطع نمیشه؟

    پاسخ
  • بسیار عالی بود موفق باشید

    پاسخ
  • سلام
    من از افزونه کش تو سایتم استفاده میکنم
    و با همین افزونه هم کد های سایتم رو ترکیب و کم حجم میکنم
    با اتصال به CDN مشکلی تو سایت من به وجود نمیاد ؟؟

    پاسخ
    • سمیرا سرباز
      7 مهر 1399 11:34

      سلام بهتره از یک کش استفاده کنید و از کش cdn بعد اتصال به cdn استفاده بشه.

      پاسخ
  • سلام خسته نباشید.
    من dns هارو تغییر دادم همچیز تکمیل شد سایت هم فعال شد داخل پنل کلاد فلار اما ارور Error 502 دریافت میکنم زمان ورود به سایت دلیلش چیه؟

    پاسخ
    • سمیرا سرباز
      1 آبان 1399 15:14

      سلام ممنون

      کش مرورگرتون رو پاک کنید و بعد دوباره چک کنید
      با یک مروگر دیگه هم باز بهتره که چک کنید
      دیگه اینکه ip های کلودفلر رو بررسی کنید تو یه سرورش بلاک نشده باشین
      تایم اوت رو هم افزایش بدین

      پاسخ
  • سلام بعد فعالسازی کلود فلر ادرس دسترسی به پنل دایرکت ادمین تغییر کرد و دیگه با ادرس مثلا http://www.site.com:2222 به پنل دایرکت ادمین دسترسی نداشتم. مشکل از فعالسازی بود یا طبیعیه؟

    پاسخ
    • سمیرا سرباز
      25 آذر 1399 11:44

      سلام
      باید DNS رو دوباره تنظیم کنید

      پاسخ
      • دوباره تنظیم کردم ولی باز همون مشکل رو داره

        پاسخ
        • سمیرا سرباز
          4 دی 1399 09:46

          ببینید دلایل مختلفی میتونه داشته باشه. ولی فعلا از روش IP وارد بشید، بعدش تنظیمات SSL رو چک کنید و مطمئن بشید که هاست نیمتون از طرف کلودفلر Proxied نشده باشه.
          این توضیح هم شاید کمکتون کنه: https://help.directadmin.com/item.php?id=629

          پاسخ
    • سلام وقت بخیر CDN خارجی بخوایم سفارش بدیم روی هاست ایرانی ممکن هستش؟

      پاسخ
      • سلام،
        بله امکان استفاده از CDNکلودفلیر بر روی هاست ایران میسر است. ولیکن جهت بهبود عملکرد سایت پیشنهاد میگردد از CDN ایران‌سرور استفاده بفرمایید.

        پاسخ
  • با سلام و خسته نباشید، ببخشید میشه توضیح بدید که از کجای کلادفلر ریدایرکت 301 رو میشه انجام داد؟؟
    ممنون میشم جواب بدید

    پاسخ
    • نیکان حیدری
      18 بهمن 1399 09:20

      سلام و درود
      تو قسمت create a page rule که برید، از بین گزینه های موجود برای فیلد دوم، Forwarding URL رو انتخاب کنید. فیلد جلویی از شما میپرسه که میخواین دائم ریدایرکت بشه یا موقت؟ اگر دائم ریدایرکت 301 رو انتخاب کنید، اگر موقت مدنظرتونه ریدایرکت 302 رو انتخاب کنید. تو فیلد پایینی هم آدرس مقصد رو که میخواین بهش ریدایرکت بشه رو بنویسید. آخر سر هم روی Save and Deploy کلیک کنید.

      پاسخ
  • سلام
    من یک سایت با پسوند ir دارم و می خواهم مثل سایت namnak.com فقط از ssl کلودفلر استفاده کنم.
    برای اینکار چکار باید کنم؟
    ممنون

    پاسخ
  • محمدرضا
    21 دی 1400 20:24

    سلام بسیار آموزش خوبی بود ممنون اما بعد از اتصال هر دو سایت من قطع شد !!!

    پاسخ
    • هادی مقدم
      25 دی 1400 09:04

      سلام، ممنون
      لطفا واضح‌تر بگید چه اتفاقی افتاده یا چه خطایی میاد که بتونیم راهنمایی کنیم.

      پاسخ
    • مشکلی که داشتم باهاش بعد فعال سازی و تغییر ns میل وبم باز نشد و ارور ssl داد . درحالی که با ip به هاست سایتم متصل بود . کلا سایت رو از کلودفلر حذف کنم و مجدد ns های هاست رو کانفیک کنم . مجدد Ip میل هاست رو بدم به هاست سایت تا ایمیلم فعال بشه و ارور ssl نده . پیچیده شد
      مشکل بعدی ت قسمت سلامت سایتم بود که ارور سربرگ و http میداد . میزان پینگش با سرور اصلی بالا بود . بالای ۷۰۰ میلی ثانیه . و اینکه افزونه کش و فشرده سازی تصویرم داشتم روش .

      پاسخ
      • سلام،
        بعد از اتصال دامنه به کلودفلر، باید مطمئن بشید رکوردهای DNS مثل IP هاست و میل به‌درستی تنظیم شده باشد.
        ارور SSL معمولاً به‌دلیل تنظیم نادرست گواهی SSL در کلودفلر یا هاست هست؛ حالت SSL رو روی “Full” یا “Full strict” بذارید.
        ارور سلامت سایت می‌تواند از تنظیمات DNS، موقعیت سرور یا افزونه‌های سنگین وب‌سایت شما باشد.

        پاسخ
  • سلام و تشکر از سایت خوبتون – من دیدگاهی ندارم ولی ضمن آشنائی با این سیستم و مشکلی که تلگرام برایم پیش آورده ؛ مجبور شدم مزاحم شما بشم.من با دو سه تا شماره تلگرام دارم ولی اخیرا از دست رفته اند و برای باز یابی از تلگرام از من کد کلودفلر میخواهد خواستم با شما مشورت کنم .من فقط یک کاربر ساده در اینترنت وازجمله تلگرام هستم. سیستم کلو دفلر را چراتلگرام از من میخواهد چون تا جائیکه من آموزش ها رو خوندم فکر میکنم برای دارندگان سایت هست . نظر شما جیست . متشکرم

    پاسخ
  • کریمی
    4 تیر 1401 14:10

    روی سایتم دو اسکریپت قرار دارد که یکی از آنها فقط با نسخه ۵.۶ پی‌اچ‌پی کار می‌کند و پس از انتقال سایت به کلودفلر خطای ۵۰۲ می‌دهد. سی پنل و فایل اچ‌تی‌اکسس برای این موضوع کدگذاری شده اما تاثیری ندارد.

    پاسخ
    • سلام
      در دایرکت ادمین امکان تنظیم نسخه PHP به‌صورت جداگانه برای هر مسیر وجود ندارد.
      مگر آنکه اسکریپت خود را که نیازمند نسخه 5.6 است در یک سابدامین استفاده کنید و php سابدامین را روی 5.6 قرار دهید.

      پاسخ
  • متاسفانه بعد از تغییر dns های دامنه ir ارور 1016 میده کلاً
    Error 1016 Ray ID: 766070d9da938ec8 • 2022-11-06 20:04:53 UTC
    Origin DNS error

    پاسخ
    • سلام،
      خطای 1016 نشان‌دهنده مشکل در یافتن رکورد DNS مبدا (Origin) توسط کلودفلر است.
      لطفاً بررسی کنید که رکوردهای DNS دامنه (خصوصاً A و CNAME) به‌درستی به IP هاست اصلی اشاره کنند.
      همچنین مطمئن شوید که تغییر DNS به‌طور کامل و صحیح در پنل دامنه ثبت شده باشد.

      پاسخ
  • پایگاه خبری باغستان نیوز
    9 دی 1401 18:00

    سلام و خسته نباشید
    ببخشید
    یک سوال داشتم با ست کن DNS ها مشکلی برای MX ایمیل بوجود نمیادش؟

    پاسخ
    • سلام و ممنون از لطفتون.
      اگر هنگام ست کردن DNS روی Cloudflare رکوردهای MX (ایمیل) را به‌درستی وارد کنید، هیچ مشکلی برای دریافت یا ارسال ایمیل پیش نمی‌آید. فقط دقت کنید رکوردهای مربوط به ایمیل (MX، و رکوردهای A یا CNAME مرتبط با mail) باید غیرفعال از پروکسی کلودفلر (ابر نارنجی خاموش) باشند تا ترافیک ایمیل فیلتر نشود.

      پاسخ
  • saeid.barati.t3@gmail.com
    3 بهمن 1401 22:34

    سلام
    من دامینم رو با یک کدی که از اینترنت پیدا کردم SSL کردم و دامینم https شد.
    حالا وقتی میرم در کلادفلر در قسمت DNS و در رکوردی که اضافه کردم تیگ گزینه Proxy status(همونی که یک فلش از داخل ابر نارنجی رد میشه) رو فعال میکنم، سایتم دیگه بالا نمیاد.
    سوالم اینجاست که چطور میتونم هم SSL فعال باشه هم پراکسی؟ چون نیاز دارم کلودفلر هر چند دقیقه یک آی پی متغییر برای اون رکورد دامینم اختصاص بده و در عین حال SSL هم داشته باشم.
    ممنون میشم هر وقت جواب دادین از طریق ایمیل مطلع شم.

    پاسخ
    • سلام، مشکلی که با فعال‌سازی پراکسی کلادفلر و عدم لود سایت دارید معمولاً به تنظیمات SSL در هاست یا نوع ارتباط بین کلادفلر و سرور شما برمی‌گرده. باید مطمئن بشید که در تنظیمات SSL در کلادفلر، گزینه‌ی “Full” یا “Full (Strict)” انتخاب شده و هاست شما هم گواهی SSL معتبر نصب شده داره.

      اگر گواهی روی سرور ناقص یا self-signed باشه، با فعال بودن پراکسی سایت بالا نمیاد. پیشنهاد میشه ابتدا تنظیمات SSL هاست و کلادفلر رو بررسی و هماهنگ کنید، سپس مجدد پراکسی رو فعال کنید تا هم IP مخفی بمونه و هم سایت با https بدون خطا بالا بیاد.

      پاسخ
  • باسلام وعرض خسته نباشي.من در حدود ٢٠ سال ايران نبودم و الان كه بركشتم اتصال به اينترنت و اكانت هام رو از دست دادم،و درواقع اكثر سرج هام با خطا مواجح ميشه،ارتباتم با اكثر اكانتهام قطع شده.اجازه دسترسي هم ندارم .وب سايت شخصي ندارم ومجموعه اي از ٣ تا لب تاب و كوشي موبايل و اي بد وتب لت دارم كه هيج كدوم زماني كه خودم استفاده ميكنم،دسترسي به نت رو ندارن و سواد الكترونيكم خيلي بالا نيست ولي در حد انجام اين كارها رو داشتم ولي الان مثل كسي كه تا حالا لب تاب رو نديده شدم،اكر كسي ميتونه راه حلي بده،باعث خوشحالي منه.ممنون از همه.

    پاسخ
    • سلام و وقت بخیر،
      برای شروع، پیشنهاد می‌کنم از یک دستگاه مطمئن و اینترنت پایدار استفاده کنید و وارد صفحه بازیابی گوگل بشید.
      با وارد کردن هر اطلاعاتی که به‌یاد دارید (رمز، زمان ساخت، دستگاه قبلی) شانس بازیابی بیشتر می‌شه.

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

فهرست