در دنیای دیجیتال پرسرعت امروز، افزایش سرعت سایت وردپرس یک امری ضروری است، زیرا بارگذاری سریع صفحات یک وبسایت نه تنها باعث جذب کاربران بیشتر میشود، بلکه به بهبود سئو سایت نیز کمک میکند. باتوجه به اهمیت این موضوع، قصد داریم در این مقاله مهمترین راهکارهای افزایش سرعت سایت وردپرسی را به شما آموزش دهیم تا بهراحتی بتوانید سرعت وبسایت خود را افزایش دهید. پس در ادامه با ما همراه باشید.
چرا باید سرعت وردپرس را افزایش داد؟
افزایش سرعت وردپرس یکی از مهمترین و اصلیترین کارهایی است که متخصصان حرفهای در قدم اول انجام میدهند. معمولاً بسیاری از افراد تازهکار ابتدا با این سوال مواجه میشوند که چرا افزایش سرعت سایت وردپرس اهمیت بالایی دارد؟ بدون شک انجام اقدامات مختلف جهت افزایش سرعت سایت وردپرس دلایل مختلفی دارد که موارد زیر مهمترین آنها به شمار میآیند:
- جلب رضایت کاربران: تقریباً بیشتر بازدیدکنندگان انتظار دارند که سایت شما کمتر از 2 ثانیه باز شود. درصورتیکه سرعت سایت بالا نباشد، کاربران سریعا سایت را ترک خواهند کرد.
- تاثیر مثبت بر سئو سایت: شرکت گوگل صراحتاً اعلام کرده است که سرعت سایت تاثیر بسیار زیادی در سئو و ارتقای رتبه آن دارد، بنابراین باید با انجام تکنیکهای مختلف سرعت سایت را بالاتر ببرید.
- افزایش درآمد: بالا برد سرعت وردپرس باعث میشود که سئوی سایت بهتر انجام بگیرد و کاربران بعد از مدت کوتاهی از آن خارج نشوند. باتوجهبه این تاثیرات مهم میتوان گفت که افزایش سرعت سایت، رابطه مستقیمی با افزایش مشتریان و بالا رفتن درآمد شما دارد.
مطلب مرتبط: وردپرس چیست ؟ هر آنچه که در شروع کار باید بدانید!
روشهای افزایش سرعت وردپرس
برای افزایش سرعت سایت وردپرس روشهای زیادی وجود دارد، اما برخی از آنها تاثیر بیشتر و قویتری دارند که در ادامه به برخی از مهمترین آنها اشاره میکنیم:
1) خرید هاست (Host) پرسرعت و سریع
شاید بتوان گفت: اولین و مهمترین روش برای بهینهسازی سرعت سایت وردپرسی خرید یک هاست پرسرعت است؛ به طوری که یک هاست مناسب، میتواند بسیاری از مشکلات سایت شما را حل کند. خرید هاست ارزانقیمت شاید از لحاظ اقتصادی به صرفه باشد؛ اما با افزایش تعداد بازدید مخاطب از سایت شما، آن را با مشکلات متعددی روبهرو میکند. اگر میخواهید در مورد هاست وردپرس بیشتر بدانید، توصیه میکنیم به مقالهی هاست وردپرس چیست به درد چه کسانی میخورد در ایران سرور مراجعه نمایید:
هاست وردپرس برای وبسایتهای وردپرسی مانند مثل راندن یک ماشین قدرتمند و تازهنفس در دل جاده است که حتی در شلوغترین و ناهموارترین جادهها میتواند بهخوبی حرکت کند. سیستم مدیریت محتوای وردپرس طرفداران زیادی دارد و در حال حاضر بیشتر از ۳۵ درصد تمام سایتهای جهان با این CMS طراحی شدهاند.
بنابراین با توجه به اینکه نقش هاست در بارگذاری (یا به عبارت خودمانیتر، بالا آمدن) سایت، بسیار مهم است؛ اگر صاحب سایت هستید یا در فکر راهاندازی آن هستید، حتما در خرید یک هاست، سرعت آن را در نظر داشته باشید تا نتیجه زحمات شما هدر نرود. هاست وردپرس ایران سرور، با سرعت باورنکردنی، یکی از بهترین گزینهها، برای کسانی است که حجم دیتای نسبتاً بالایی دارند و به سرعت سایتشان اهمیت میدهند.
2) نصب یک افزونهی کش (Caching Plugin)
استفاده از افزونهی کش برای افزیش سرعت بارگذاری سایت، یکی دیگر از روشهایی است که برای این کار بسیار مورد توجه قرار گرفته است. این افزونه، نمای نهایی سایت شما را برای بازدیدکنندگان ذخیره میکند. این کار به افزایش سرعت بارگذاری سایت کمک میکند.
3) استفاده از شبکه تحویل محتوا (Content Delivery Network)
شبکه تحویل محتوا، شبکه توزیع محتوا یا CDN، نامهایی هستند که برای این روش استفاده میشود. این شبکه زمان بارگذاری سایت شما را بهبود میبخشد. شبکه توزیع یا تحویل محتوا، شبکهای است که از سرورهای سراسر دنیا تشکیل شده است.
در واقع در این روش، زمانی که یک کاربر از یک سایت بازدید میکند، نزدیکترین سرور به او، خدمات خواسته شدهی او را ارائه میکند. همچنین این روش به افزایش سرعت سرور هاست سایت نیز کمک میکند.
4) افزونههای غیرفعال یا از کارافتاده را پیدا کنید
افزونههای غیرفعال یا افزونههایی که به درستی کار نمیکنند، نیز میتوانند در کاهش سرعت بارگذاری یک سایت موثر باشند. بنابراین لازم است تا افزونههای مختلف سایت خود را بررسی کنید. برای این کار میتوانید از افزونههای مناسب مانند Query Monitor استفاده کنید.
علاوه بر این، این نکته را به یاد داشته باشید که استفاده از تعداد زیادی افزونه، سرعت سایت شما را کاهش میدهد. بنابراین باید تنها افزونههای کاربردی را نصب و استفاده کنید. همچنین برخی از افزونهها بلافاصله پس از نصب، باعث کاهش سرعت بارگذاری سایت میشوند. بنابراین در نصب آنها باید توجه کافی داشته باشید.
5) فشردهسازی فایلهای چندرسانهای
یکی از دلایل دیگری که میتواند باعث کاهش سرعت یک سایت شود، بارگذاری فیلم و تصاویری است که حجم بسیار بالایی دارند. بنابراین توصیه میشود برای بهبود سرعت سایت، پیش از بارگذاری این فایلها، آنها را فشردهسازی یا از لحاظ اندازه بهینه کنید.
برای این کار، علاوه بر استفاده از نرمافزارهای مناسب برای کاهش حجم تصاویر و فیلم، میتوانید از افزونههایی که برای این کار طراحی شدهاند نیز استفاده کنید و پیش از انتشار این محتواها آنها را از لحاظ حجم بهینه کنید. این نکته را همیشه به خاطر داشته باشید که استفاده از فایلهای کوچکتر، سرعت بارگذاری سایت را افزایش میدهند.
6) کاهش اندازه سایت
علاوه بر کاهش اندازهی محتواهای چندرسانهای، کاهش اندازهی سایت نیز میتواند در افزایش سرعت بارگذاری آن کمککننده باشد. دلیل این اتفاق، کاهش پهنای باند مربوط به سایت است که به بارگذاری سریع آن کمک میکند.
برای این کار نیز افزونههای مختلفی وجود دارند که میتوانید از آنها استفاده کنید.
7) بررسی مرکز دادهی (Data Center) سایت و پایگاه داده (Database)
این نکته را در نظر داشته باشید که استفاده از یک مرکز داده مشابه برای سایت و پایگاه داده میتواند سرعت سایت شما را افزایش دهد. قرارگیری سایت و پایگاه داده در یک مرکز داده مشابه، باعث آسان و روان شدن کار با پایگاه داده و فرآیند واکشی پستها (fetching posts) میشود.
8) صفحهی اصلی سایت را بهینهسازی کنید
یکی دیگر از روشهایی که میتواند در افزایش سرعت بارگذاری سایت شما موثر باشد، بهینهسازی صفحهی اصلی سایت است؛ به این معنی که به منظور سرعت بخشیدن به زمان بارگذاری صفحات آرشیو، میتوانید سایت خود را طوری تنظیم کنید که به جای محتوای کامل، گزیدهای از آنها را نمایش دهد.
درواقع میتوان گفت: هرچه صفحهی اصلی شما سادهتر و کم حجمتر (سبکتر) باشد، سایت شما راحتتر بارگذاری میشود.
9) سایت را به صورت پیوسته بهروزرسانی کنید
با توجه به این که بستر وردپرس به صورت پیوسته در حال بهروزرسانی است و ویژگیهای جدیدی به آن افزوده میشود و مسائل و باگهای وجودی خود را بهبود میبخشد؛ شما نیز برای افزایش سرعت سایت خود، ملزم به، بهروزرسانی پیوستهی سایت خود هستید.
بهروزرسانی سایت به قدری اهمیت دارد که در صورت سهلانگاری در انجام آن، با چالشهای مختلفی از جمله خطرات امنیتی و سرعت پایین روبهرو خواهید شد.
بیشتر بخوانید: معرفی بهترین قالب فروشگاهی وردپرس؛ معرفی 7 قالب برتر
10) هات لینکینگ (Hotlinking) و لیچینگ (Leaching) محتوای خود را غیرفعال کنید
برای آن که پهنای باند سایت شما کاهش نیابد شما مجبور به غیرفعال کردن Hotlinking و Leaching هستید. این کار باعث میشود تا اگر دیگران از محتوای تصویری و ویدیویی شما استفاده کردند، به پهنای باند سایت شما آسیبی وارد نشود. درواقع در صورت عدم غیرفعالسازی این موارد، در زمان بازدید کاربر از سایتی که محتوای شما را کپی کرده است، پهنای باند سایت شما برای نمایش محتوا استفاده خواهد شد.
برای این کار شما باید کدهای زیر را در فایل htaccess وردپرس سایت خود اضافه کنید.
11) اندازهی فایلهای جاوا اسکریپت و CSS را کاهش دهید
با کاهش اندازهی فایلهای جاوا اسکریپت و CSS، زمان پاسخگویی سرور و استفاده از پهنای باند کاهش مییابد، که نتیجهی آن افزایش سرعت بارگذاری سایت شما خواهد بود.
برای این کار راههای مختلفی وجود دارد که از جملهی آن میتوان به روشهای دستی و استفاده از افزونههای مختلف وردپرس (مانند کش) اشاره کرد.
12) تم (Theme) سایت خود را ساده انتخاب کنید
این نکته را همیشه به خاطر داشته باشید که استفاده از تمهای پر زرق و برق در کنار محتوای پویا، ابزارکها و و و، ضمن جلوه بخشیدن به سایت، در بارگذاری آن نیز موثر است. درواقع استفاده از تمهای پیچیده و زیبا (سنگین) میتواند هاست را با کندی سرعت مواجه کند.
بنابراین توصیه میشود از یک تم یا پوستهی ساده (سبک) و متناسب با کار خود استفاده کنید تا سرعت سایت شما در بارگذاری، کاهش نیابد.
13) تعداد دفعات ویرایش پستها را کنترل کنید
در زمان ویرایش هر پست، این نکته را به یاد داشته باشید، با تغییر محتوای هر پست در طی هر ویرایش، یک کپی جدید از آن ایجاد میکنید که در پایگاه داده ذخیره میشود. این کار باعث افزایش اندازه پایگاه داده میشود و یک پایگاه داده با اندازه بزرگ میتواند مشکلات زیادی ایجاد کند.
برای رفع این مشکل میتوانید تعداد دفعات ذخیره را با توجه به زمان دلخواه تنظیم کنید یا آن را کاهش دهید.
14) حذف ابزارکهای بدون استفاده
استفاده از ابزارکهای مختلف، اندازهی سایت شما را افزایش میدهند که نتیجهاش کاهش سرعت بارگذاری سایت است. بنابراین پیشنهاد میشود از نصب ابزارکهایی که استفاده چندانی در سایت شما ندارند خودداری کنید و آنهایی که مدتها بدون استفاده هستند را حذف کنید.
15) کاهش درخواستهای اسکریپتهای خارجی
با توجه به اینکه پوستهها و افزونهها معمولا از اسکریپتهایی برخوردار هستند که به منابع مختلفی مانند جاوا اسکریپت، CSS، فونتها و تصاویر نیاز دارند؛ توصیه میشود به منظور افزایش سرعت بارگذاری سایت، تا حد ممکن این اسکریپتها کاهش یابند.
16) پایگاه داده وردپرس را بهینه کنید
یکی دیگر از راههای افزایش سرعت سایت وردپرسی، بهینهسازی پایگاه داده وردپرس است. با توجه به اینکه پس از مدتی استفاده از وردپرس، اطلاعات زیادی در پایگاه دادهی آن ذخیره میشود؛ بنابراین لازم است تا هر از چندگاهی آن را مرتب و پاکسازی کنید.
برای این کار میتوانید به دو روش دستی و افزونههای ویژهی این کار، استفاده کنید و سرعت سایت خود را افزایش دهید.
17) استفاده از کش پایگاه داده
با توجه به اینکه بسیاری از پوستهها و تمهای وردپرس، کدگذاریهای ضعیفی دارند که باعث ارسال تعداد زیادی درخواستهای غیرضروری به پایگاه داده میشوند، لازم است تا هر تماس ناخواسته PHP و پایگاه داده را با HTML ساده جایگزین کنید تا سرعت بارگذاری سایت کاهش نیابد.
Redis و Memcached دو مکانیزم کش هستند که با ذخیره کردن تمام درخواستها به سرعت سایت وردپرسی شما کمک میکنند. این روش زمان لازم برای ارائه درخواستهای متداول را کاهش میدهد.
18) در انتخاب پایگاه داده دقت کنید
نقش پایگاه داده در سرعت سایت بسیار مهم است. بنابراین این نکته را به یاد داشته باشید که از یک پایگاه داده معتبر برای سایت وردپرسی خود استفاده کنید. پس در زمان خرید یا تعویض هاست حتما درمورد پایگاه دادهای که شرکت هاست ارائه میدهد تحقیق کنید.
19) صفحهبندی نظرات
وجود بخش نظرات در سایتها علیرغم جذابیت و حالت تعاملی که میتواند برای سایت به همراه داشته باشد؛ میتواند سرعت سایت را نیز تحت تاثیر قرار دهد. دلیل این امر، ارسال تعداد زیاد نظرات است که به پشتیبانی سرور برای بارگذاری آنها نیاز دارد.
بنابراین ایجاد یک صفحهی جداگانه برای نظرات کاربران، میتواند در جلوگیری از کاهش سرعت سایت شما بسیار موثر باشد. این کار باعث میشود تا این صفحه تنها کاربرانی که تمایل به ارسال نظر یا مشاهده نظرات دیگران دارند، قابل مشاهده باشد.
20) محتوای طولانی را صفحهبندی کنید
در زمان انتشار هر پست باید به این نکته توجه کنید که محتواهای طولانی و حاوی تصاویر و فیلمهای مختلف، میتواند در کاهش سرعت بارگذاری سایت موثر باشد. بنابراین توصیه میشود به جای انتشار محتوای طولانی در یک صفحه، آن را صفحهبندی کنید.
برای این کار میتوانید از قابلیت وردپرس استفاده کنید. در واقع با اضافه کردن ستون Page Break میتوانید محتوای خود را در چند صفحه منتشر کنید.
21) بارگذاری تنبل (Lazy Load)
روش بارگذاری تنبل، یکی از روشهای قدیمی برای بهینهسازی سایتهای وردپرسی است. در این روش، تصاویر با حرکت دادن صفحه به سمت پایین (اسکرول کردن کاربر) بارگذاری میشوند. درواقع با این روش همه تصاویر به یک باره، دانلود نمیشوند و سرعت بارگذاری سایت افزایش مییابد.
این روش را میتوانید با استفاده از افزونههای مخصوص به این کار، بر روی سایت خود اجرا کنید و سرعت بارگذاری آن را افزایش دهید.
22) ویدیوهای خود را جایی دیگر بارگذاری کنید
با توجه به اینکه استفاده از ویدیو یکی از راههای جذاب برای جذب مخاطب به شمار میآید، بسیاری از افراد از آن در سایت خود استفاده میکنند. اما باید به این نکته توجه کنید که برای دانلود این ویدیو حجمی از سرور سایت شما اشغال میشود.
بنابراین بهتر است برای جلوگیری از کاهش سرعت سایت خود، این ویدیوها را در شبکهها و پلتفرمهای دیگر منتشر کنید. علاوه بر این، شما میتوانید ویدیو مدنظر خود در پلتفرمی دیگر بارگذاری کنید، اما مخاطب برای پخش و دانلود آن از سایت شما استفاده کند. در این حالت برای دانلود و پخش ویدیو از سرور سایت شما استفاده نخواهد شد، این امر از کاهش سرعت بارگذاری سایت شما جلوگیری میکند.
23) از آخرین نسخه PHP استفاده کنید
با توجه به اینکه وردپرس بیشتر با زبان برنامهنویسی PHP نوشته شده است؛ بنابراین استفاده از هاست شرکتی که از آخرین نسخه PHP استفاده میکند، میتواند در افزایش سرعت بارگذاری سایت شما موثر باشد. برای اطلاع از نسخه PHP سایت خود، میتوانید از افزونه Version Info استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: راهنمای خرید هاست وردپرس؛ راهنمای گام به گام هاست ورپرس
آشنایی با چند افزونه وردپرس؛ برای افزایش سرعت
ببینید، در سطح وب یک سری افزونه وجود دارند که خیلی از کارهای فنی مورد نیاز برای افزایش سرعت سایتهای وردپرسی را به شکل راحتی انجام میدهند. مثلاً افزونهای که با یک دکمه، تمام کدهای CSS سایت شما را فشرده میکند، افزونهای که باعث به تعویق افتادن لود کدهای JS میشود، افزونهای برای فعالسازی کش سایت با یک دکمه و….
اگر شما هم از آن دسته وبمسترانی هستید که خیلی زمان برای یادگیری مسائل فنی ندارید، مطمئناً استفاده از این افزونهها به شدت کمکتان میکند. اما یک نکته مهم وجود دارد که باید همینجا به شما یادآوری کنیم:
سایتهای وردپرسی گاهی در زمان نصب افزونههای مختلف، دچار مشکلات زیادی میشوند؛ بنابراین، ممکن است نصب افزونه افزایش سرعت سایت روی وردپرس شما، مشکلات فنی مختلفی را در آن ایجاد کند. باتوجهبه این موضوع، باید قبل از نصب هر نوع افزونه خاصی روی سایت، ابتدا یک بکاپ کامل از آن بگیرید.
البته اگر شرکت هاستینگ معتبری داشته باشید، به شکل خودکار از سایتتان نسخه پشتیبانی تهیه میشود. اما با اینحال باز هم کار از محکم کاری عیب نمیکند، بنابراین پیشنهاد میکنم به کمک افزونههایی مثل backupbuddy یا افزونه UPDRAFT یک بکاپ کامل از سایت بگیرید و سپس با خیال راحت به سراغ نصب افزونههای بهینهسازی سرعت وردپرس بروید:
1) افزونه افزایش سرعت وردپرس WP ROCKET
یکی از بهترین افزونههای بهینهسازی سرعت سایت، افزونه راکت است. این افزونه به تنهایی چندین عمل مختلف را برای وبسایت شما انجام داده و سرعت آن را بهینه میکند. از جمله فعالیتهای این افزونه که به بهینهسازی سرعت سایت وردپرسی شما کمک میکند، عبارتاند از اینها:
- فعالسازی کش سایت،
- به تعویق انداختن بارگذاری کدهای JS و فشردهسازی آنها،
- فشردهسازی و ترکیب کدهای CSS و HTML سایت،
- ترکیب فونتهای گوگل در جهت افزایش سرعت سایت،
- حذف رشته کدهای اضافی،
- فعالسازی لود تنبل رسانهها،
- بهینهسازی دیتابیس وردپرس،
- و…
در بین افزونههای بهینهسازی سرعت وردپرس، راکت یکی از بهترینهاست. اما ممکن است این افزونه یا بخشی از عملکرد آن با سایت شما تداخل ایجاد کند؛ بنابراین میتوانید برای بهینهسازی سرعت، از افزونههای دیگری هم کمک بگیرید. مثلاً یکی از این افزونهها که به شکل کاملاً رایگان عرضه شده، پلاگین Autoptimize است. این افزونه رایگان هم کارهای مختلفی مثل بهینهسازی کدهای سایت، فعالسازی کش، فعالسازی لود تنبل تصاویر و… را برای سایت شما انجام میدهد.
2) افزونه بهینهسازی دیتابیس وردپرس
بهینهسازی دیتابیس وردپرس هم یکی دیگر از کارهایی است که انجام آن میتواند به افزایش سرعت سایت شما کمک کند. پیشنهاد میکنیم اگر با مسائل فنی آشنا هستید، خودتان این کار را به شکل دستی انجام بدهید. اگر نه میتوانند از افزونههایی مثل wp-optimize کمک بگیرید. این پلاگین با بهینهسازی و حذف جزئیات اضافه از دیتابیس وردپرس، به سبک شدن و افزایش سرعت آن کمک زیادی میکند.
مطلب مرتبط: چطور با بهینه سازی دیتابیس سرعت سایت را افزایش دهیم.
سخن پایانی
خب، بالاخره به انتهای این مقاله جامع آموزش افزایش سرعت وردپرس رسیدیم. در این مطلب روشهای بهبود عملکرد یک وبسایت وردپرسی را بررسی کرده و با افزونه پرکاربرد برای بهینهسازی سرعت سایت آشنا شدیم در نهایت و بهعنوان کلام آخر باید این نکته مهم را یادآوری کنم که: در سطح وب فارسی و انگلیسی تعداد زیادی افزونه وردپرسی برای افزایش سرعت وجود دارند. اما به هیچ عنوان نباید بدون کسب دانش قبلی، اقدام به نصب آنها کنید. این کار ممکن است ابتدا باعث ایجاد مشکلات فنی و سپس مشکلات امنیتی در سایتتان شود. انتخاب بهتر استفاده از همین افزونههایی است که در این مقاله آنها را به شما معرفی کردیم.
با هاست وردپرس ایرانسرور، سرعت فوقالعاده و امنیت پولادین را تجربه کنید.
خرید هاست وردپرس پشتیبانی : ۳۱۷۷۶-۰۵۱سوالات متداولی که شما میپرسید
- چگونه میتوانیم سرعت سایت وردپرس خود را افزایش دهیم؟
از راهکارهای اصلی برای افزایش سرعت سایت میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- حذف صفحات قدیمی
- ساده کردن طراحی و محتوای صفحه
- استفاده از فرمت webp
- خودداری از ریدایرکتهای زیاد
- تقسیم کردن پستهای طولانی به چند قسمت
- بهترین افزونههای افزایش سرعت سایت وردپرس کدامند؟
افزونه افزایش سرعت وردپرس WP ROCKET و افزونه بهینهسازی دیتابیس وردپرس.
- چرا سرعت سایت وردپرس کاهش مییابد؟
رایج ترین دلایلی که باعث کند شدن سرعت سایت وردپرس میشود میتوان به عدم تطابق هاست با سطح یا ترافیک یا سایت شما، عدم وجود پلاگین کش و CDN اشاره کرد.
8 دیدگاه. دیدگاه تازه ای بنویسید
سلام
وقتتون بخیر
بنده چند وب سایت با وردپرس دارم.
در قالب های فروشگاهی محصولات فیزیکی، وودمارت بسیار سرعت بالایی داره و درموارد گفته شده کاملا بهینه شده هستش.
در قالب های شرکت و یا آموزشی و حتی شخصی، قالب زفایر و همچنین ایمپرزا از سرعت خوبی برخوردار هستند.
در قالب آموزشی و فروش فایل آموزشی بهترین قالب مگا وردپرس هستند.
البته همه این قالب ها از وب سایت ژاکت قابل خرید هستند.
سلام آقای کریمی، وقت شما هم بخیر
خیلی ممنون که تجربهتون رو گفتید بهمون. قطعاً راهنماییتون خیلی ارزشمند هست برای خوانندگان این مقاله.
تشکر و موفق باشید
سلام وقت بخیر،
من قصد خرید قالب های porto و start IT را دارم. سرعت و بهینه بودن برای سایت من اهمیت زیادی دارد ممنون میشم در مورد این دو قالب راهنمایی بفرمایید.
سپاس از پاسخگویی تون
سلام آیدا جان هر دوی این قالبها رو گفته میشه که بهینه شدن و برای سئو هم مناسبن؛ امتیاز خوبی هم از کاربران گرفتن.
اما قبل از خرید، نظرات کاربرانی که ازش استفاده کردن رو تو سایتهای مختلف بخونید و بعد تصمیم بگیرید. چون ممکنه به یه سری مشکلات اشاره کرده باشن و براتون مهم باشه.
موفق باشید
سلام
وقتتون بخیر
یک سوالی داشتم
افزونه wp rocket or lscache
میشه یه مقایسه کنید برای ما از لحاظ عملکرد؟
من که عملکرد خیلی بهتری نسبت به wp rocket میبینم اما متاسفانه قالب سایت من باهاش سازگاری نداره.
سلام
وقت شما هم بخیر
در مجموع خیلی با هم فرق ندارن، اما lscache یک مقدار سرعت و انعطاف پذیری بیشتری داره.
در ضمن لایت اسپید تاکید داره که این افزونه همیشه رایگان خواهد بود.
فقط در نظر داشته باشید که برای استفاده از این افزونه حتماً باید از وب سرور لایت اسپید استفاده کنید
سلام و عرض ادب
من سایت وردپرسی دارم از قالب فروشگاهی نگارشاپ استفاده میکنم ، میخواستم نظرتون راجع به این قالب رو بدونم
ممنونم
سلام، قالب بدی نیست. اما ممکنه که کار کردن باهاش برای افراد مبتدی سخت باشه و یه مقدار هم سنگینه. اما امکانات خوبی داره. سعی کنید نظر کسانی رو که از این قالب در حال استفاده هستند رو بپرسید حتما.