راهنمای کامل انتخاب اسم برند با هوش مصنوعی

2 دیدگاه
دسته بندی: آموزش, مدیریت و بازاریابی
راهنمای کامل انتخاب اسم برند

انتخاب اسم برند از انتخاب نام فرزند هم سخت‌تر است. فرزند شما می‌تواند نام و نام‌خانوادگی مشترکی با بسیاری از افراد دیگر داشته باشد، پس فقط باید روی علاقه‌تان تمرکز کنید. اما در انتخاب نام برند، یونیک بودن هم اهمیت دارد. در این مقاله تمام جنبه‌های انتخاب اسم مناسب برای برند، را بررسی می‌کنیم و در نهایت می‌آموزیم چطور انتخاب اسم برند با هوش مصنوعی را در مطمئن‌ترین سایت‌ها انجام دهیم.

مهم‌ترین معیارهای انتخاب اسم برند مناسب

– استرادیواریوس

+ چی؟

– اس تِ را دی وا ری یوس

+ من عمراً یادم نمی‌مونه!

این خلاصه‌ای واقعی از مکالمه‌ای بین من و دوستم دربارهٔ نام برند کاپشن جدیدش است. در نهایت هم نتوانستم نام این برند اسپانیایی را به‌خاطر بسپرم و حتی برای نوشتن این نام در مقاله هم از گوگل کمک گرفتم!

اگر این برند قصد فعالیت بین‌المللی را داشته، در انتخاب نام ضعیف عمل کرده است. برندهای بین‌المللی مثل نایکی و اپل برای بیشتر افراد با بیشتر زبان‌ها به سادگی تلفظ می‌شوند و به یاد می‌مانند. این برندها چطور این نام ها را انتخاب کرده‌اند؟ قبل از اینکه به سراغ بررسی تمام فاکتورهای تاثیرگذار در انتخاب اسم برند خوب برویم پیشنهاد می کنم اگر می خواهید هوش مصنوعی بیشتر آشنا بشوید سری به مقاله هوش مصنوعی چیست؟ هر آنچه درباره هوش مصنوعی باید بدانید در وبلاگ ایران سرور بزنید.

۱) معنادار بودن اسم برند 

نام برند شما باید به خوبی تصویر و ماهیت برند را القا کند. مثلاً برای کسب‌وکاری در حوزهٔ مواد غذایی سنتی، یک اسم مدرن انتخاب معناداری به‌نظر نمی‌رسد. برند ساوا (به معنی ناب و خالص) یک نمونه خوب در این مورد است.

۲) متمایز شدن از رقبا 

پیش از انتخاب، نام تمام برندهای رقیب را بررسی کنید. نام برند شما باید بتواند در ذهن مخاطب از این نام ها سبقت بگیرد. همهٔ ما چندین و چند لباس فروشی با نام پرنسس می‌شناسیم و هزار یکمی فرق چندانی برایمان ندارد. 

اگر نام خلاقانه و منحصربه‌فردی را انتخاب کنید، شانس بیشتری دارید که در حافظه‌ها بمانید. مثلاً نام‌های اسنپ، تپسی، پپسی، گوگل و سونی برای زمان خودشان کاملاً خاص و متمایز هستند و به‌راحتی می‌توانند به حافظه سپرده شوند.

۳) قابل فهم بودن اسم برند 

نامی که انتخاب می‌کنید نباید مثل «استرادیواریوس» پیچیده و غیرقابل درک باشد. نامی انتخاب کنید که بشود آن را راحت به‌خاطر سپرد و حتی دربارۀ آن با دیگران صحبت کرد.

۴) قابل ثبت بودن

اگر برای کسب‌وکار اینترنتی‌تان نام انتخاب می‌کنید، حتماً باید از آزاد بودن دامنۀ آن مطلع شوید. دامنه به عبارتی آدرس سایت شماست که مشتریان با آن شما را پیدا خواهند کرد.

برای چک کردن آزاد بودن دامنه به بخش ثبت دامنه ایران‌سرور بروید و نام‌های مدنظرتان را در کادر جستجو کنید.

اگر هم قصدتان ثبت برند یا شرکت است، باید به سایت مرکز مالکیت معنوی مراجعه کنید. در ادامه مقاله (مراحل پیدا کردن نام برند) این مورد را توضیح داده‌ایم. فعلاً عجله نکنید!

همین حالا، دامنه خود را با تضمین کمترین قیمت در ایران، ثبت کنید.

خرید دامنه        پشتیبانی : ۳۱۷۷۶-۰۵۱

۵) قانونی بودن

استفاده از برخی نام‌ها، مثل تکنولوژی، فانتزی، شهید، ایران، فیلتر، نظام، شهروند، آسانسور و … در ترکیب نام شرکت ممنوع است. لیست کامل اسامی ممنوعه را در سایت ثبت برند می‌توانید ببینید.

برای ثبت نام برند، نمی‌توانید از اسامی مشابه برندهای مشهور (مثل سیب، مشابه اپل)، اسامی که قبلاً ثبت شده‌اند، کلمات توهین‌آمیز (مثل نادان) و کلمات عام (مانند صنایع غذایی) استفاده کنید. در صورت استفاده از نام مشابه یا کپی، برندی که قبلاً آن نام را ثبت کرده می‌تواند از شما شکایت کند و غرامت بگیرد.

به‌علاوه، نام انتخابی شما باید دارای ریشۀ فارسی باشد؛ اگر نام ترکی، کردی، لاتین، فرانسوی و … مدنظرتان است، برای ثبت آن باید کارت عضویت اتاق بازرگانی بگیرید.

یک پیشنهاد: از سایت واژه‌یاب برای یافتن معنی کلمات و پیدا کردن ایده‌های جدید استفاده کنید.

۶) پاسخگوی نیازهای آینده

اگر در آینده قرار است محصولات یا دسته‌بندی‌های جدیدی به کسب‌وکارتان اضافه شود، از همین الان به فکرش باشید. یک نمونه خوب درباره این موضوع سایت گوشی‌شاپ است.

این سایت در ابتدا صرفا روی فروش موبایل متمرکز بود و حالا با گسترش محصولات تا سطح لوازم خانگی به نام جدیدی نیاز دارد. 

اگر می‌خواهید در آینده، به بازارهای بین‌المللی و یا صادرات هم وارد شوید، اسم برند را به زبان کشورهای مقصد هم بررسی کنید. مثلاً شرکت پاکسان صابونی با نام «برف» تولید و صادر می‌کند. غافل از اینکه Barf در لاتین به معنی «غذای استفراغ شده» است.

7) کاربرد اسم برند در سئو

دیگر مثل روز روشن است که توجه به قوانین SEO می‌تواند روی رتبه‌ی سایت و البته فروش بیشتر تاثیر بگذارد؛ پس ترجیحاً نامی را انتخاب نکنید که سئو کردن آن، زمان و هزینۀ زیادی نخواهد.

مثلاً در حوزۀ گردشگری، کلمه تور ارزان به‌شدت پررقابت است. حالا اگر شما بیایید و اسم برندتان را بگذارید «ارزان تور» باید خیلی تلاش و تبلیغات کنید تا بتوانید در گوگل رتبه خوبی بگیرید!

مطلب مرتبط: اگر با سئو آشنایی ندارید، مقاله سئو چیست را بخوانید.

۸) بصری بودن

منظور از بصری بودن این است که نام انتخابی و المان‌های گرافیکی و رنگ‌ها که در کنار هم قرار می‌گیرند، تصویر و حس مدنظر شما را در ذهن کاربران پررنگ کنند.

مثلاً Pallete نام برند رنگ مو است و می‌تواند خیلی راحت رنگ و حس آن را در ذهن مشتری تداعی کند. یا هیمالیا که تداعی‌کنندۀ سرما و بوران است، نام خوبی برای برند یخچال فریزر است.

۹) تک نگارشی بودن

بعضی نام‌های فارسی هستند که چند املای متفاوت دارند یا وقتی می‌خواهید آن‌ها را به انگلیسی بنویسید، چند مدل می‌شوند. مثلاً آسیه که ممکن است به‌صورت Asie، Asiye، Asiyeh و … نوشته شود. بهتر است از این کلمه‌ها که به شکل‌های مختلف می‌توانند نوشته شوند، برای نام برند استفاده نکنید.

۱۰) برانگیختن احساسات

نام‌ها می‌توانند احساس خوب یا بدی را به مردم القا کنند. نام‌ها حتی می‌توانند برند شما را حرفه‌ای یا غیرحرفه‌ای بازتاب دهند. اسم‌هایی مثل اپل (Apple) تمایز و خاص بودن را بازتاب می‌دهند و اسم‌هایی مانند BlueHost کاملاً نشان می‌دهند که این کسب‌وکار به شکل تخصصی در زمینه ارائه خدمات هاستینگ فعالیت دارد.

شما هم با انتخاب درست کلمات می‌توانید تاثیرگذار باشید و شخصیت برندتان را بازتاب دهید.

قدم به قدم، تا انتخاب اسم برند خاص و مناسب

اگر رسیدن به اسم برندی خاص و کاربردی ساده بود، شرکت‌ها برای انتخاب نام برند هزینه پرداخت نمی‌کردند. خوشبختانه هوش مصنوعی بخش‌های سخت و اعصاب‌خردکن بسیاری از وظایف ما را برعهده می‌گیرد و انتخاب نام برند هم از این قاعده مستثنی نیست. در این بخش ابتدا با روال انتخاب نام توسط افراد و سپس با ابزارهایی برای این کار آشنا می شویم. 

بیشتر بخوانید: 14 تا از خطرات هوش مصنوعی برای بشر که باید بدانید!

انتخاب اسم برند خاص و مناسب

مرحلهٔ اول: تعریف هویت برند

برای تعریف هویت برندتان، اول از همه به سوال زیر جواب دهید: «شما که هستید؟ چه کار می‌کنید و چه می‌خواهید؟» برای اینکه دقیق به این سوال پاسخ دهید، به ۴ بخش اصلی هویت برندتان دقت کنید: 👇 (من با مثالی از برند Nike هر بخش را توضیح می‌دهم)

هدف چرا این کسب‌وکار را به‌وجود آورده‌اید؟ از طریق قدرت ورزش، جهان را رو به جلو حرکت دهیم و موانع را از سر راه برداریم.
چشم‌انداز دوست دارید چه آینده‌ای را خلق کنید؟ دنیایی را ببینیم که همه در آن ورزشکار هستند.
ماموریت شما اینجا هستید که چه کاری انجام دهید؟ برای رسیدن به آیندۀ مدنظرتان چه برنامه‌ای دارید؟ می‌خواهیم الهام‌بخش باشیم و با نوآوری، تولید محصولات باکیفیت و ایجاد تاثیر مثبت در جامعه، پتانسیل افراد را افزایش دهیم.
ارزش‌ها چه اصول و ارزش‌هایی رفتار شما را هدایت می‌کند؟ الهام‌بخش بودن، نوآوری، کیفیت، تمایز و تاثیر گذاشتن روی تک تک انسان‌ها

مرحلۀ دوم: به تمایزهای‌تان با رقبا فکر کنید

کسب‌وکار شما چه ویژگی یا مزیتی دارد که آن را از رقبا متمایز می‌کند؟ مثلاً در بین برندهای شامپو، برند 100% Pure را داریم که ادعا می‌کند شامپوهایش طبیعی و عاری از مواد شیمیایی مضر است. نامی که برای این برند انتخاب شده، به‌خوبی تمایز آن را بازتاب می‌دهد.

مرحلۀ سوم: تهیه لیست ایده برای اسم برند

برای این جلسه، ابتدا، افراد تیم یا دوستان خلاق‌تان (اگر تیم ندارید) را دور هم جمع کنید؛ سپس برای نزدیک شدن به موضوع، نام محصولات یا خدمات‌تان، احساس مشتری و تمایزهایتان با رقبا را روی بورد بنویسید. حالا هرکس ایده‌هایش را برای نام برند بیان می‌کند و باید آن‌ها را یادداشت کنید.

در آخر، از طریق تکنیک حذف نام‌های ضعیف، به تعدادی اسم قدرتمند و مناسب خواهید رسید.

روش انتخاب اسم برند با هوش مصنوعی

هوش مصنوعی به دیتابیس‌های زیادی دسترسی دارد و اگر به این منظور طراحی شده باشد تا به شما نام برند پیشنهاد کند، احتمالا طبقه‌بندی‌های درستی در انتخاب به کار می‌گیرد. حتی اگر هوش مصنوعی انتخاب اسم برند به فارسی در دسترس نباشد، نمونه‌های انگلیسی می‌توانند ایده‌های زیادی را به ذهن شما بیاورند. نکتهٔ خوب ماجرا هم اینجاست که محدودیتی در کار نیست و می‌توانید هر تعداد که لازم است، پیشنهاد بخواهید. 

برای انتخاب نام برند از طریق AI باید به دو نکته توجه کنیم: AI درست را انتخاب کنیم و پرامپت مناسب را به آن بدهیم. 

هوش مصنوعی برای انتخاب اسم

بهترین سایت پیشنهاد اسم برند چیست؟

انتخاب بهترین‌ها همیشه دشوار است، آن‌ هم وقتی گزینه‌های زیادی در کار باشند اما هیچکدام مستقیما زبان فارسی را پشتیبانی نکنند. طبق تست و بررسی ما، در چنین شرایطی و برای کمک گرفتن از هوش مصنوعی برای انتخاب اسم برند فارسی، وبسایت‌های زیر می‌توانند ایده‌های نوآورانه‌ای برای الهام گرفتن در اختیارتان قرار دهند:

۱) Namelix

Namelix 2024 انتخاب خوبی برای انتخاب اسم برند با هوش مصنوعی است، چرا که درست به همین منظور طراحی شده است. کافی است وارد این سایت شوید و حوزه فعالیت برند خود را به همراه برخی کلمات کلیدی ضروری در کادر جستجو وارد کنید. نیم‌لیکس از شما خواهد پرسید که دلتان می‌خواهد نام برند را بر چه اساس به شما پیشنهاد کند. مثلاً نام‌هایی که شامل عبارت‌های کوتاه عینی هستند را می‌پسندید یا از نام‌هایی که با کمی خلاقیت و تغییر املای کلمات واقعی (مثل Lyft و Fiverr) ساخته می‌شوند را ترجیح می‌دهید. چند ثانیه بعد از اینکه ذهنیت خود را برای این هوش مصنوعی شفاف کنید، لیستی از نام‌های برند که به خوبی از یکدیگر متمایز شده‌اند را در اختیار خواهید داشت.

Namelix

2) همان شاپیفای همیشگی

درست خوانده‌اید، منظورمان از Shopify همان سایت‌ساز معروف است که به با استفاده از دیتابیس مشتریان سابق خود، هوش مصنوعی برای کاربری صاحبان فروشگاه‌ها راه‌اندازی کرده است. یکی از خدمات نسبتا جدید شاپیفای، انتخاب اسم برند با هوش مصنوعی است که در کمتر از چند ثانیه انجام می‌شود. پس از ورود به صفحهٔ هوش مصنوعی انتخاب نام برند شاپیفای، توضیحاتی درباره برند و بازار کسب‌وکار خود را به زبان انگلیسی این ابزار معرفی کنید. مثلاً بنویسید: cosmetics online shop, focusing on sustainable products in europe. با اولین کلیک، بیش از ۲۰ اسم برند به شما پیشنهاد می‌شود و در صورت تمایل می‌توانید گزینه‌های بیشتری نیز درخواست کنید.

پیشنهاد می‌کنیم بعد از انتخاب نام برند، به باقی کاربردهای این هوش‌مصنوعی برای کسب‌وکارهای جدید هم سری بزنید.

Shopify

بیشتر بخوانید: آشنایی با کاربردهای هوش مصنوعی در زندگی روزمره انسان‌ها

۳. ChatGPTبه شرط پرامپت

اگر نمی‌خواهید نام‌ها را ابتدا به انگلیسی دریافت کنید و سپس با الهام گرفتن و ترجمه، به سراغ نام‌های فارسی بروید، باید از ChatGPT کمک بگیرید. در حال حاضر معتبرترین هوش مصنوعی برای زبان فارسی همین فرزند صالح Open AI است که می‌تواند برای بهترین پرامپت، بهترین پاسخ را آماده کند. بهتر است برای اینکه مقصودتان به خوبی نمایان شود، این موارد را به تفکیک برای چت جی‌پی‌تی تعیین کنید:

  • توضیح کوتاه از برند: یک توضیح کوتاه و شفاف از برندتان و خدمات یا محصولات آن.
  • مخاطب هدف: توضیحاتی در مورد مشتریان هدف شما (سن، جنسیت، موقعیت جغرافیایی، سلیقه‌ها، نیازها).
  • موقعیت برند در بازار: اینکه برند شما در چه بازاری فعالیت می‌کند و رقبای اصلی شما چه کسانی هستند.
  • ارزش‌ها و ویژگی‌های برند: ویژگی‌ها و ارزش‌هایی که برند شما را متمایز می‌کنند.
  • الهامات و سلیقه‌ها: هر نوع الهام، سلیقه یا موضوع خاصی که دوست دارید در اسم برندتان منعکس شود.
  • نوع اسم مورد نظر: آیا دنبال یک اسم کوتاه و ساده هستید یا یک اسم پیچیده و منحصر به فرد؟ آیا اسم برند باید در زبان‌های خاصی معنی داشته باشد یا نباید داشته باشد؟
  • الزامات قانونی: هرگونه الزام قانونی که باید در نظر گرفته شود (مثلاً عدم تکرار با نام‌های موجود).

اقداماتی که پس از انتخاب اسم برند باید انجام شود

  1. بررسی آزاد بودن دامنه: برای این کار به لینک خرید و ثبت دامنه مراجعه و با وارد کردن نام‌های انتخابی‌تان آزاد بودن یا نبودنشان را چک کنید.
  2. بررسی آزاد بودن این نام در شبکه‌های اجتماعی: در اینستاگرام، توییتر و تلگرام، نام‌ها را وارد و IDهای آزاد را ثبت کنید.
  3. بررسی آزاد بودن نام برند یا شرکت: وارد سایت روزنامه رسمی جمهوری اسلامی (بخش آگهی‌های قانونی) شوید و با وارد کردن نام و سایر اطلاعات، مالکیتش را چک کنید.
  4. تست روی محصول: نام برند شما قرار است روی لوگو، بسته‌بندی، وب‌سایت، کارت ویزیت و … قرار بگیرد. برای شروع بد نیست با همکاری یک گرافیست طرح‌هایی را حاضر کنید.
  5. تست بازخورد مشتریان: از مشتریان احتمالی نظرسنجی کنید و انتقاداتشان را درباره نام برند یا طرح‌ها جمع‌آوری کنید. برای این کار می‌توانید از لندینگ پیج و ایمیل کمک بگیرید.

توجه: کسی که قبل از شما دامنه را ثبت کرده، اگر هنوز سایتی ایجاد نکرده، احتمالاً فروشنده باشد و بتوانید با پرداخت مبلغی دامنه را از او بخرید و به مالکیت خودتان درآورید. برای پیدا کردن مالک دامنه مقاله whois چیست؟ بررسی مالکیت دامنه با هوایز در سایت ایران سرور را مطالعه نمایید.

موقع خرید دامنه، ابتدا باید اقدام به بررسی آزاد بودن دامنه کنید. اگر دامنه آزاد باشد که کارتان خیلی راحت است و می‌توانید با چند کلیک آن را ثبت کنید؛ اما اگر دامنه، قبلاً توسط شخص دیگری خریداری شده باشد، کارتان کمی سخت می‌شود و باید بگردید دنبال مالک فعلی دامنه.

برگه تقلب لیست ایده برای اسم برند

در نهایت اگر این روش‌ها و ابزارها شما را به نقطه مورد نظرتان نمی‌رسانند، بد نیست به لیست زیر نگاهی بیندازید  تا ایده‌های جدید فرصت پیدا کنند و در ذهن شما نقش ببندند. برای ساده‌تر شدن کار، این لیست را بر اساس موضوع کسب‌وکار دسته‌بندی کردیم:

1. فناوری و تکنولوژی

  • دیتاچیتا
  • تک‌پلاس
  • اینوتک
  • فَن‌چی
  • تیک‌مدرن
  • سافت‌گراف

2. مد و پوشاک

  • مد‌پلاس
  • استایل‌نوین
  • پوش‌پلاس
  • تیپ‌ساز
  • تیک‌مدرن
  • سافت‌گراف
  • مد‌سنس
  • استایلر
  • مد‌فکتور
  • شیک‌لاین
  • پوش‌آرت
  • استایل‌چی

3. صنعت غذایی

  • ارگایت
  • هلث‌ایت
  • گاسترونو
  • فود‌فکتور
  • پختینو
  • فودسنس

4. آرایشی و بهداشتی

  • آرا‌گلو
  • زیباسنس
  • بلاست‌گلو
  • اسکینا
  • تاپ‌بیوتی
  • گلامور

5. خدمات مشاوره و مدیریت

  • راهبرد‌پلاس
  • مدیران‌ویژن
  • تدبیر‌
  • مدیران‌گاید
  • نیک‌مشاور
  • استرافکت
  • ایده‌پلاس
  • راهبرد‌پرو
  • مدیرنو
  • استراتک

جمع بندی

دربارهٔ اینکه نام برند چیست و بهترین روش و ابزار برای انتخاب اسم برند با هوش مصنوعی صحبت کردیم. توصیه می‌کنیم به نکاتی که برای انتخاب معرفی کردیم، به دقت فکر کنید. چرا که نام برند تنها عضو ثابت و همیشگی تا یک تغییر اساسی خواهد بود. بعد از انتخاب نام می‌توانید به نوبت برای اقدامات بعدی خود یعنی ثبت برند و انتخاب نام دامنه آماده شوید.برای ثبت، وارد سایت مرکز مالکیت‌های معنوی شوید و از منوی میز خدمات الکترونیک، به بخش علامت تجاری (برند) رفته و مدارک و اظهارنامه خود را ارسال کنید. برای ثبت دامنه هم که روی دکمه زیر کلیک و کار را تمام کنید.

سوالات متداولی که شما می‌پرسید

  ۱. بهترین سایت پیشنهاد اسم برند چیست؟

برخی سایت‌های ایرانی مثل «برندیک» و سایت‌های خارجی مثل Name Fasto و Xero به شما در انتخاب کمک می‌کنند.

  ۲. انتخاب اسم برند با هوش مصنوعی چطور انجام می‌شود؟

طی سال‌های اخیر برخی ابزارهای هوش‌مصنوعی مثل Namelix و Shopifiy Ai و حتی خود ChatGPT اطلاعاتی دربارهٔ برند را از شما دریافت کرده و لیستی از نام‌های پیشنهادی به شما ارائه می‌کنند.

  ۳. چطور اسم خاص برای فروشگاه اینترنتی را انتخاب کنیم؟

می‌توانید از وب‌سایت‌ها و هوش‌مصنوعی‌های انتخاب نام برند کمک بگیرید. یا اینکه در یک جلسه طوفان‌فکری ماهیت و ویژگی‌های برند فروشگاهی خود را در نظر گرفته و با روش‌هایی مثل ادغام کلمات نام مناسبی برای برند انتخاب کنید.

منابع

mediaheroes

brandwell

qualtrics

برچسب ها:
4.3/5 - (23 امتیاز)

مایلید هر دو هفته یک ایمیل مفید دریافت کنید؟

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

همچنین شاید دوست داشته باشید!

بررسی خطرات هوش مصنوعی

بررسی 14 خطر اصلی هوش مصنوعی برای بشر

0
با گسترش و پیشرفت سریع هوش مصنوعی، افراد زیادی در مورد خطرات هوش مصنوعی هشدار می‌دهند. احتمالا شما هم فیلم‌های علمی تخیلی با موضوع چیره…

نظرات کاربران

2 دیدگاه. دیدگاه تازه ای بنویسید

  • محمد مهدی
    13 آذر 1400 12:09

    در ارتباط با بخشی از مقاله که نحوه نگارشی برند بود، من خودم برندی انتخاب کردن که به ۳ صورت میشه نوشت مثل همون اسیه( البته که اسم برند من آسیه نیست) به همین خاطر اومد اونی که نگارش صحیح و عرف هست رو دامنه اصلی گذاشتم و ۲ تای دیگه رو پارک کردم در دامین های هستم و به این صورت هز ۳ تا رو خریدم به شخصه ار اینکه هر ۳ اونها آزاد بود اون هم .com واقعا شاخ درآوردم چون توقعم این بود اصلا همشون ثبت شده باشن ولی غافل از اینکه نفر اول بودم

    پاسخ
    • سمیرا سرباز
      13 آذر 1400 12:27

      بله میشه دامنه‌های مشابه رو هم خرید و ریدایرکت هم کرد حتی؛ اما کم پیش میاد که همه‌شون خالی باشن و خب اسم‌های تک نگارشی به خاطر سپردنشون راحت‌تره

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

فهرست