مقایسه محبوب‌ترین کنترل‌پنل‌های هاست

دسته بندی: آموزش
مقایسه دایرکت ادمین، سی پنل و پلسک

کنترل پنل هاست یکی از اصطلاحاتی است که احتمالا در دنیای وب زیاد شنیده‌اید. آیا شما هم در مورد اینکه کنترل پنل هاست چیست و اهمیت آن در مدیریت سرور کنجکاو هستید؟ این مقاله انواع کنترل پنل هاست، کاربرد و نحوه انتخاب نمونه مناسب را پوشش می‌دهد. قصد داریم بدانیم کنترل پنل هاست چیست؟ و با توجه به هدفمان از استفاده از آن چگونه باید نوع مناسب را برای خود انتخاب کنیم، پس با ما همراه باشید. 

کنترل پنل هاست چیست؟

کنترل پنل هاست ابزاری محبوب برای مدیریت حساب هاستینگ شماست. شما می‌توانید از آن برای مدیریت دامنه‌های خریداری شده، نصب برنامه‌ها، ایجاد و مدیریت حساب‌های ایمیل، آپلود فایل‌های وب‌سایت و موارد دیگر استفاده کنید. اما قبل از اینکه به شما بگویم کنترل پنل هاست چیست بهتر از اول به مقاله هاست چیست بلاگ ایران سرور سری بزنید. 

هاست (که در فارسی آن را با نام «میزبان» می‌شناسیم) کامپیوتری با سخت‌افزار قوی و همیشه روشن است که در جای دیگری قرار دارد؛ یعنی ممکن است نزدیک شما نباشد و البته که کامپیوتر خودتان هم نیست.

همچنین می‌توانید همه این کارها را با ورود مستقیم به سرور انجام دهید. بااین‌حال، این کار به کمی دانش توسعه نیاز دارد. علاوه بر این، پنل‌های وب معمولاً تصویری و ساده هستند و به کاربران در صرفه‌جویی در زمان کمک می‌کنند.

به زبانی ساده‌تر در پاسخ به این سوال که کنترل پنل هاست چیست می‌توان گفت ابزاری است که به کاربران در مدیریت وب‌سایت‌ها و سرورهای (سرور چیست؟) خود کمک می‌کند. شما می‌توانید آن را در سایت سرویس میزبانی وب خود مشاهده کنید. این پنل به شما امکان می‌دهد تا کارهای مربوط به سرورها و سرویس‌های میزبانی شده در اینترنت را انجام دهید. 

بهترین کنترل پنل های هاست

ویژگی‌های کلیدی کنترل پنل هاست

کنترل پنل هاست دارای ویژگی‌ها و قابلیت‌های قدرتمند بسیار زیادی است که می‌توانید از آنها برای مدیریت وب‌سایت و سرور خود استفاده کنید. از ویژگی‌های کلیدی این ابزار می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • مدیریت فایل (File Manager): به شما امکان می‌دهد فایل‌ها را روی سرور خود آپلود، حذف و انتقال دهید.
  • مدیریت پایگاه‌داده (Database Management): این ویژگی به شما کمک می‌کند تا پایگاه داده mysql خود را مدیریت کنید.
  • رکوردهای DNS(DNS Records): می‌توانید انواع رکورد های dns را برای سرویس‌های مختلف ویرایش یا اضافه کنید.
  • حساب‌های FTP (FTP Accounts): کنترل پنل به شما امکان می‌دهد حساب‌هایی را برای پروتکل انتقال فایل (FTP) تنظیم کنید.
  • امنیت (Security): گواهینامه‌های SSL (گواهینامه ssl چیست) و سایر ویژگی‌های امنیتی را برای محافظت در برابر هرزنامه‌ها و خطرات احتمالی ارائه می‌دهد.
  • منابع سرور (Server Resources): مراقب میزان فضا و قدرت پردازشی که در سرور استفاده می‌کنید باشید.
  • انتخاب سیستم‌عامل (Operating Systems Choice): سیستمی را انتخاب کنید که بهترین عملکرد را با نیازهای وب‌سایت شما دارد، مانند سرورهای ویندوز یا سیستم عامل لینوکس.
  • مدیریت کاربر (Operating Systems Choice): این ویژگی به شما امکان می‌دهد مجوزها و سطوح دسترسی کاربر را کنترل و مدیریت کنید.
  • گواهینامه‌های SSL/ Let’s Encrypt: کنترل پنل به شما امکان می‌دهد گواهینامه‌های SSL را مدیریت کنید. ویژگی Let’s Encrypt می‌تواند گواهینامه SSL رایگان را برای سایت شما فراهم کند.
  • بکاپ گیری (Backups): در صورت بروز مشکل، این ویژگی بکاپ گیری داده‌ها را در هر شرایطی تضمین می‌کند.
  • دامنه‌ها (Domains): کنترل پنل باید ویژگی‌هایی را برای مدیریت دامنه‌های شما ارائه دهد. می‌توانید دامنه (دامنه چیست؟) را روی سرور خود اضافه یا حذف کنید.
  • تنظیمات PHP: شما به‌راحتی می‌توانید تنظیمات PHP از جمله محدودیت حافظه، حداکثر زمان اجرا و غیره را تغییر دهید.

کنترل پنل های محبوب هاست

کاربرد کنترل پنل هاست

در این بخش از مقاله قصد داریم به این سوال پاسخ دهیم که چرا باید از کنترل پنل هاست استفاده کنیم؟ کنترل پنل هاست از کاربردهای متنوعی برخوردار است که در ادامه به برخی از آن‌ها اشاره می‌کنیم.

۱. رابط کاربری ساده

کنترل پنل هاست دارای یک رابط کاربری بسیار ساده است که مدیریت سرورها و وب‌سایت را برای کاربران آسان می‌کند. با طراحی ساده و راهنمایی بصری، مدیران می‌توانند با چند کلیک کارهای فنی را انجام دهند و در کنترل پنل حرکت کنند. رابط کاربری به شما امکان دسترسی به ویژگی‌های مختلف مانند کرون جاب‌ها، مدیریت فایل، امنیت و مدیریت دامنه با چند کلیک را می‌دهد. شما می‌توانید به‌راحتی تنظیمات وب‌سایت خود را سفارشی کرده و بدون نیاز به کدنویسی یا پیکربندی پیچیده، به‌روزرسانی‌ها را انجام دهید.

۲. صرفه‌جویی در زمان و منابع

کنترل پنل هاست یک ابزار ارزشمند است که می‌تواند در مدیریت وب‌سایت شما در زمان و منابع صرفه‌جویی کند. ابزارهای خودکارسازی ارائه شده توسط کنترل پنل‌ها، فرایندها را ساده کرده و به شما امکان تمرکز بر جنبه‌های مهم دیگر کسب‌وکار خود را می‌دهد. این پنل شما را از دردسر استفاده از ابزارهای جداگانه یا تماس با پشتیبانی مشتری برای هر کاری نجات می‌دهد. به‌طورکلی، داشتن یک کنترل پنل‌هاست به ساده‌سازی مدیریت سرور و بهبود کارایی در مدیریت وب‌سایت‌های شما کمک می‌کند.

با هاست ویندوز ایران‌سرور، سرعت، امنیت و پشتیبانی قوی را تجربه می‌کنید.

خرید هاست ویندوز        پشتیبانی : ۳۱۷۷۶-۰۵۱

۳. ویژگی‌های امنیتی

بسیاری از کنترل پنل‌های هاست ویژگی‌های امنیتی برای محافظت از سرور و داده‌های شما ارائه می‌دهند. این ویژگی‌ها شامل گواهینامه امنیتی ssl هستند که داده‌های منتقل شده بین وب‌سایت شما و کاربران را رمزگذاری می‌کنند. کنترل پنل‌ها همچنین به شما امکان ایجاد دایرکتوری‌های محافظت شده با رمز عبور را می‌دهند تا فایل‌های حساس را ایمن کنند. شما می‌توانید رکوردهای DNS را برای جلوگیری از دسترسی یا تغییرات غیرمجاز مدیریت کنید. کنترل پنل‌ها انواع ابزارهای ضد اسپم را برای فیلتر کردن ایمیل‌های ناخواسته و افزایش امنیت ایمیل ارائه می‌دهند. با این ویژگی‌های امنیتی، می‌توانید وب‌سایت خود را در برابر تهدیدات احتمالی محافظت کنید. این امر تجربه کاربری امنی را برای بازدیدکنندگان شما تضمین می‌کند.

بیشتر بخوانید: آشنایی با انواع ssl و تفاوت گواهینامه ها

کنترل پنل های محبوب هاست

انواع کنترل پنل هاست

کنترل پنل هاست دارای انواع مختلفی است که شما باید باتوجه‌به سیستم‌عامل سرور و زبان برنامه‌نویسی سایتتان یکی از آن‌ها را انتخاب کنید. در ادامه به بررسی هریک از این کنترل پنل‌ها می‌پردازیم تا با قابلیت‌ها و مزایا و معایب آن‌ها بیشتر آشنا شوید.

hPanel: کنترل پنل هاست اختصاصی 

hPanel یک کنترل پنل سفارشی طراحی شده توسط هاستینگ است. این پنل فقط برای کاربران هاستینگ در دسترس است.

 ظاهر hPanel شبیه به cPanel بوده با این تفاوت که از یک رابط کاربری گرافیکی شکیل‌تر، ساده‌تر و مناسب‌تر برای مبتدیان برخوردار است. همچنین از ده زبان از جمله انگلیسی، پرتغالی، اسپانیایی و فرانسوی پشتیبانی می‌کند. در صفحه اصلی، کاربران می‌توانند لیستی از محصولات هاستینگ خود مانند برنامه‌های میزبانی، حساب‌های ایمیل و وب‌سایت‌ها را مشاهده کنند. آنها همچنین می‌توانند تمام خدمات خریداری شده، از جمله تمدید و ارتقا آنها را مستقیماً از طریق hPanel مدیریت کنند. 

در صفحه مدیریت میزبانی، کاربران امتیاز عملکرد وب‌سایت، میانبرها، هشدارهای بدافزار و نکات بهبود را مشاهده خواهند کرد. آنها همچنین می‌توانند برای تغییر فایل‌های میزبانی خود بدون استفاده از FTP یا SSH به File Manager دسترسی پیدا کنند. تمام گزینه‌های دیگر در نوار کناری و در دسته‌های خاص در دسترس هستند. 

hPanel به کاربران امکان مدیریت جنبه‌های مختلف وب‌سایت‌های خود را می‌دهد که در ادامه به برخی از آن‌ها اشاره می‌کنیم: 

  • پایگاه‌داده‌ها – ایجاد یک پایگاه‌داده MySQL و دسترسی به phpMyAdmin برای مدیریت آن فراهم می‌کند. 
  • حساب‌های ایمیل – امکان تنظیم یک حساب ایمیل جدید، فوروارد و پاسخ خودکار را فراهم می‌کند.
  • پشتیبانی – ایجاد یک پشتیبان برای فایل‌ها و پایگاه‌داده‌های وب‌سایت شما که می‌توانید از همان منو بازیابی کنید.
  • شبکه تحویل محتوا یا CDN – سرعت وب‌سایت خود را با CDN داخلی هاستینگ که در برنامه‌های تجاری یا بالاتر میزبانی وب‌سایت مدیریت شده هاستینگ در دسترس است، افزایش دهید.

بیشتر بخوانید: cdn چیست؟ آموزش نحوه نصب CDN و مزایای CDN

 علاوه بر این، hPanel به شما امکان مدیریت پیشرفته وب‌سایت از جمله افزودن کرون جاب‌ها برای خودکارسازی وظایف و ادغام Git برای ساده‌سازی فرایند توسعه را می‌دهد.

پلسک (Plesk): کنترل پنل هاست VPS

کنترل پنل هاست چیست

پلسک (Plesk) یک کنترل پنل هاست VPS (سرور مجازی) است که یک رابط کاربری گرافیکی ساده ارائه می‌دهد. و هم روی هاست لینوکس (هاست لینوکس چیست) و هم روی هاست ویندوز قابل اجرا است. Plesk یکی از ساده‌ترین و پرکاربردترین کنترل پنل‌هاست. برخی از ویژگی‌های قابل توجه آن که به بهبود وظایف مدیریت سرور کمک می‌کنند عبارت‌اند از: 

  • خودکارسازی وظایف – به کاربران امکان برنامه‌ریزی اجرای وظایف برای مدیریت آسان‌تر سرور را می‌دهد. آنها می‌توانند وظایف سفارشی مانند اجرای یک دستور یا اجرای یک اسکریپت PHP ایجاد کنند.
  • حالت دسترسی محدود – به کاربران کنترل دقیق بر مجوزهای دسترسی کنترل پنل خود می‌دهد. این ویژگی از تغییر سرورهای شما توسط افراد غیرمجاز جلوگیری می‌کند. 
  • سرویس نظارت پیشرفته – به کاربران امکان ردیابی مصرف منابع سیستم برای هر دامنه را می‌دهد تا به تعیین مشکلات احتمالی عملکرد کمک کند. 
  • کیت تعمیر – به کاربران امکان تشخیص مشکلات احتمالی روی سرور خود و تعمیر خودکار آنها را می‌دهد.
  • SSL It – به کاربران امکان خرید و پیکربندی گواهینامه‌های SSL جدید از ارائه‌دهندگان مختلف را مستقیماً از داشبورد Plesk می‌دهد.

بیشتر بخوانید: plesk چیست؟ معرفی کنترل پنل پلسک

برنامه‌های VPS هاستینگ شامل پنل کنترل Plesk در قالب‌های سیستم‌عامل CentOS و Ubuntu (اوبونتو چیست) است. برای تغییر به VPS Plesk، وارد حساب هاستینگ خود شوید و به VPS → Operating Systems بروید. سپس، به Operating System خود بروید و روی OS with Templates کلیک کنید. پلسک یک پنل کنترل هاستینگ مبتنی بر مجوز مشابه cPanel است. قبل از نصب، مجوز پنل کنترل را مستقیماً از هاستینگ از طریق منوی تغییر سیستم‌عامل خود خریداری کنید.

با خرید سرور مجازی، پشت یک سیستم پرسرعت و قدرتمند بنشینید و فرمان بدهید!

خرید VPS        پشتیبانی : ۳۱۷۷۶-۰۵۱

سی پنل (cPanel): کنترل پنل محبوب

کنترل پنل هاست چیست

سی پنل برای سیستم‌عامل لینوکس در دسترس است و دارای یک رابط گرافیکی و رابط مدیریت سرور از طریق WHM (مدیریت میزبان وب) است. ازآنجاکه این محیط‌ها با هم کار می‌کنند، امکان مدیریت وب‌سایت شما در هر یک از آنها وجود دارد.

cPanel دارای ویژگی‌های مختلف زیادی است. همه آنها در یک صفحه قرار دارند که بسیار راحت است، زیرا نیازی به کلیک کردن روی منوهای مختلف برای رسیدن به جایی که نیاز دارید ندارید. علاوه بر این، همه ویژگی‌ها دارای توضیحات کوتاهی هستند که نشان می‌دهند چه کاری می‌توانند انجام دهند. 

در اینجا ویژگی‌های اصلی ارائه شده است: 

  • تنظیمات، ثبت‌نام و انتقال نام دامنه
  • ایجاد و مدیریت ایمیل
  • مدیریت فیلترهای اسپم
  • تنظیم پاسخ‌دهنده خودکار
  • فوروارد کننده‌های ایمیل لاگ‌های بازدیدکننده 
  • مدیریت پایگاه‌داده 
  • ویژگی‌های امنیتی مانند مسدودکننده IP
  • محافظت در برابر لیک و دایرکتوری‌های محافظت شده با رمز عبور
  • نظارت بر عملکرد سرور ایجاد و خودکارسازی پشتیبان‌گیری مدیریت فایل 
  • ایجاد کاربر FTP برنامه‌ها 
  • ابزارهای شخص ثالث متعدد برای گسترش قابلیت‌ها

دایرکت ادمین (DirectAdmin): کنترل پنل ساده و مقرون‌به‌صرفه

کنترل پنل های محبوب هاست

دایرکت ادمین چیست؟ (DirectAdmin) برای سیستم‌های لینوکس و BSD در دسترس است. این یکی از ارزان‌ترین کنترل پنل‌های هاست است که کاربران برنامه VPS هاستینگ می‌توانند آن را با قالب CentOS نصب کنند. تمام گزینه‌ها طبقه‌بندی شده و در بالا قرار دارند.

 این کنترل پنل همچنین از سطوح دسترسی چندگانه پشتیبانی می‌کند: مدیر، کاربر و فروشنده مجدد. 

علاوه بر این، دارای ابزارهای ضد اسپم داخلی است و امکان مشاهده آمار کامل استفاده از هر منبع وجود دارد. در میان گزینه‌ها و ویژگی‌های متعدد آن، موارد زیر را پیدا خواهید کرد: 

  • مدیریت DNS ایجاد و مدیریت پایگاه‌داده
  • ایجاد و مدیریت حساب فروشنده مجدد
  • ایجاد پشتیبان
  • مدیریت فایل

 اما مزیت اصلی این پنل سادگی آن است. شما نیازی به دانش فنی برای درک و استفاده از آن ندارید. این کنترل با تمام برنامه‌های VPS هاستینگ در دسترس است. 

Webmin: کنترل پنل هاست قابل تنظیم

کنترل پنل های محبوب هاست

این پنل وب برای همه سیستم‌های یونیکس از جمله BSD، لینوکس و سولاریس در دسترس است. علاوه بر این، تا حدودی برای سیستم‌عامل ویندوز در دسترس است. این بدان معناست که امکان نصب Webmin روی ویندوز وجود دارد، اما تمام عملکردهای آن نمایش داده نخواهد شد. 

طراحی Webmin ساده‌ترین و کاربرپسندترین طراحی نیست، اما کاملا قابل تنظیم است. به‌عنوان‌مثال، دارای یک سرور برای پیکربندی دستورالعمل‌ها و ویژگی‌های آپاچی است. 

علاوه بر این، توسعه‌دهندگان آن چندین پنل مبتنی بر cPanel برای تطبیق با اهداف و انواع میزبانی مختلف ایجاد کردند:

  • Usermin – رابط وب برای مدیریت ایمیل، تنظیم فیلترهای ایمیل، رمز عبور و غیره.
  •  Cloudmin – رابط کاربری برای مدیریت سرورهای مجازی. 
  • Virtualmin – برای مدیریت چندین میزبان مجازی (مانند Plesk)

 Webmin ممکن است به‌اندازه پنل‌های دیگر توضیح داده شده در این مقاله راحت نباشد، اما رایگان است و می‌تواند روی اکثر سیستم‌عامل‌ها نصب شود. به‌عنوان‌مثال، کاربران VPS هاستینگ می‌توانند از Webmin با قالب‌های CentOS، Debian و Ubuntu استفاده کنند.   

بیشتر بخوانید: آموزش ساده‌ترین روش اتصال هاست دانلود به وردپرس 

انتخاب کنترل پنل هاست مناسب

تمام پنل‌های ذکر شده در بالا دارای مزایا و معایب هستند که تعیین بهترین مورد را دشوار می‌کند. با این حال، این پنل‌های وب یک ویژگی مشترک دارند: آنها مدیریت سرورها و میزبانی را آسان‌تر و سریع‌تر می‌کنند. 

در جدول زیر مقایسه هر 3 کنترل پنل سی پنل، دایرکت ادمین و پلسک آورده شده است تا با تفاوت‌های آ«‌ها بیشتر آشنا شوید:

ویژگی‌ها سی پنل دایرکت ادمین پلسک
رابط کاربری رابط کاربری (User Interface) برای کاربران تازه‌وارد کمی پیچیده و گمراه‌کننده است؛ اما به مرور که با آن کار کنند پیچیدگی آن کمتر خواهد شد. سادگی ویژگی اصلی رابط کاربری دایرکت ادمین است؛ اما بعضی‌ها معتقدند که این سادگی بیش از حد کارشان را سخت کرده و برای دسترسی به برخی بخش‌های پنل باید مسیر زیادی را طی کنند. رابط کاربری Plesk نسبت به 2 مورد دیگر مدرن‌تر است و 90 درصد کسانی که با آن کار کرده‌اند، نظرات مثبتی داشته‌اند
امنیت  قابلیت بستن IP های مدنظر وبمستر یکی از ویژگی‌های مهم سی پنل است و استفاده از فایروال‌ها و آنتی ویروس‌ها یکی دیگر از راه‌های امنیتی سی پنل به شمار می‌رود. نصب نرم‌افزارهای امنیتی در کنار آنتی ویروس‌ها و فایروال‌ها به امنیت کنترل پنل دایرکت ادمین شما در ادامه مسیر کمک می‌کند. دایرکت ادمین دارای ابزار ضد اسپم داخلی است.   پلسک از ابزارهای امنیتی مختلفی مانند Revisium Antivirus، Firewall، Fail2ban و … استفاده می‌کند تا امنیت را در سطوح مختلف به کاربران ارائه دهد.
سازگاری سیستم عامل قابلیت پشتیبانی از سیستم‌عامل لینوکس را دارد. قابلیت پشتیبانی از سیستم‌عامل لینوکس را دارد. قابلیت پشتیبانی از هردو سیستم‌عامل لینوکس و ویندوز را دارد.
به‌روزرسانی برای بروزرسانی سی پنل شما باید دسترسی کامل به root (کاربر لینوکس) داشته باشید. در سی پنل می‌توانید آپدیت را روی یکی از ۳ حالت اتوماتیک، دستی و عدم به‌روزرسانی قرار دهید. به‌روزرسانی دستی از طریق دستورات ssh و پنل adminlevel صورت می‌گیرد. به‌روزرسانی این نرم‌افزار ممکن است یک روز کامل طول بکشد. همچنین می‌توانید برای آپدیت کردن پلسک تنظیمات آن را روی اتوماتیک تنظیم کنید.
بکاپ‌گیری می‌توانید نسخه پشتیبان را به صورت Full یا تنها با گرفتن تهیه نسخه پشتیبان بخشی از سایت استفاده کنید. گرفتن بکاپ در دایرکت ادمین درست مانند پلسک است و شما با ورود به کنترل پنل هاست، درخواست خود را مبنی بر گرفتن نسخه پشتیبان اعلام می‌کنید. بعد از آن با فعال کردن تیک هر بخش تعیین می‌کنید از کدام بخش قصد گرفتن بکاپ را دارید. تفاوت پلسک با سی پنل در این است که شما اینجا هر قسمتی که می‌خواهید بکاپ بگیرید تیک آن را فعال می‌کنید و اگر قصد گرفتن یک بکاپ کامل را دارید تیک تمام گزینه‌ها را فعال کنید.

بیشتر بخوانید: تفاوت هاست لینوکس و ویندوز چیست و کدام بهتر است؟

جمع‌بندی

کنترل پنل هاست وظیفه مدیریت ساده‌تر حساب هاستینگ وب شما را برعهده دارد. ابزاری ضروری که تمامی جوانب تجربه هاستینگ را از مدیریت و ثبت دامنه‌ تا نصب اپلیکیشن‌ها و دیتابیس‌ها منظم می‌کند. در این مقاله محبوب‌ترین کنترل پنل‌های هاست را شرح دادیم تا به شما در انتخاب نوع مناسب با توجه به اهداف‌ و توانایی فنی‌تان کمک کنیم. شما می‌توانید تجربیات خود را هنگام استفاده از هریک از این کنترل پنل‌ها در بخش کامنت‌ها با ما به اشتراک بگذارید.

با خرید هاست از ایران سرور، سرعت، امنیت و پشتیبانی بی‌وقفه را برای رشد آنلاین کسب‌وکار خود تضمین کنید!

سوالات متداولی که شما می‌پرسید

  1. محبوب‌ترین کنترل پنل هاست کدام است؟

hPanel، پلسک (Plesk)، سی پنل (cPanel)، دایرکت ادمین (DirectAdmin) و Webmin از محبوب‌ترین کنترل پنل‌های حال حاضر به شمار می‌روند.

  1. چرا به کنترل پنل هاست نیاز داریم؟

کنترل پنل در میزبانی وب بسیار مهم است و به عنوان مرکز فرماندهی برای عملیات وب سایت شما عمل می کند. کاربران را قادر می‌سازد تا وظایف مدیریتی را از راه‌اندازی حساب‌های ایمیل گرفته تا مدیریت پایگاه‌های داده را انجام دهند.

  1. کدام کنترل پنل هاست برای انتخاب مناسب است؟

سی پنل، زیرا یکی از مهمترین مزایای هاست با سی پنل رابط کاربری آسان آن است. cPanel یک رابط کاربری گرافیکی ارائه می‌دهد که برای پیمایش ساده است و این امکان را برای شما فراهم می‌کند تا وب سایت خود را بدون نیاز به مهارت های فنی پیشرفته مدیریت کنید.

  1. با کنترل پنل هاستینگ چه کاری می‌توانیم انجام دهیم؟

یک کنترل پنل هاست به شما امکان مدیریت بسته هاست و نام دامنه، نصب نرم افزار و برنامه‌های کاربردی، نصب و مدیریت پایگاه‌های داده و حساب‌های ایمیل، آپلود و مدیریت فایل‌های وب‌سایت، نظارت بر استفاده از منابع سرور و ایجاد نسخه پشتیبان را می‌دهد.

منابع:

hostinger

cloudpanel

برچسب ها: ,
امتیاز شما

مایلید هر دو هفته یک ایمیل مفید دریافت کنید؟

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

همچنین شاید دوست داشته باشید!

هوش مصنوعی جمینی گوگل

گوگل جمینی چیست و چگونه کار می‌کند؟

0
هوش مصنوعی جمینی گوگل، یکی از چند ابزار بمب در سال 2024 بود که به‌سرعت دنیای اینترنت را دست‌خوش تغییر کرد. آقای ساندرا پیچای، مدیرعامل…

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

فهرست