نکات کلیدی جهت ارسال ایمیل های گروهی (تبلیغاتی)

دسته بندی: آموزش, امنیت

حتما تا به حال درباره ایمیل مارکتینگ (بازاریابی ایمیلی) شنیده‌اید، زمانی که با استفاده از ایمیل بخشی از مخاطبین را مورد هدف قرار می‌دهیم، این فرآیند را بازاریابی ایمیلی می‌گویند. ارسال ایمیل به روش گروهی با هدف‌های مختلفی ارسال می‌شود که تبلیغات از مهم‌ترین آن‌ها است. ارسال ایمیل‌های تبلیغاتی نسبت به سایر روش‌های تبلیغات بسیار مقرون به‌صرفه است. همانطور که می‌دانید پیش از ارسال ایمیل انبوه بهتر است ایمیل خود را warm up کنید. «عبارت IP Warmup به ارسال مستمر و افزایشی ایمیل از یک IP به‌منظور افزایش اعتبار IP مورد نظر گفته می‌شود.» در ادامه مطلب می‌خواهیم درباره اینکه چطور می‌توانیم آدرس ایمیل خود را قبل از ارسال ایمیل‌های تبلیغاتی warm up کنیم، توضیح دهیم.

چگونه می‌توانم آدرس ایمیلم را قبل از ارسال ایمیل‌های تبلیغاتی وارم آپ کنم ( warm up ) کنم؟

وارم آپ

“وارم آپ” کردن (warm up) دامنه به سرویس دهندگان ایمیل می گویند ایمیل شما  دارای ارتباطات واقعی است، و  SPAM نیست. این بدان معنی است که شما باید روزانه چند ایمیل به مدت چند روز پشت سر هم  ارسال کنید. برای مثال، روزانه 5 تا 10 ایمیل ارسال کنید و اطمینان حاصل کنید که آنها بازشده و پاسخ داده می شوند، به این ترتیب دامنه شما در رده دامنه های قابل اعتماد دسته بندی می شود. همکاران و دوستان خود را در این کار شریک کنید چون بسیار مهم است که ایمیل ها را به دامنه ها و سرویس دهندگان ایمیل مختلف ارسال نمایید. این کار دامنه شما را  ایمن و قابل اعتماد خواهد کرد.

پس از یک یا دو هفته از ارسال و پاسخ به ایمیل های دامنه جدید، می توانید ارسال های اصلی خود را شروع کنید. احتمالا در رتبه بندی لیست سفید امتیازاتی به دست آورده اید- لطفا مراقب باشید این اعتبار را خراب نکنید. بسیار مهم است که در همین ابتدا، صدها ایمیل ارسال نکنید. با ارسال 10 تا 20 ایمیل به صورت روزانه شروع کنید، هفته آینده می توانید آن را به 30 برسانید و سپس 50. هر کدام از سرویس دهندگان ایمیل محدودیت های خاص خود را از نظر حداکثر تعداد  ایمیل ارسالی در روز دارد ، اما تا آنجا که ما اطلاع داریم ، بهترین تعداد  ارسال روزانه حداکثر  100 ایمیل است.

اگر نیاز به ارسال بیشتر ازین دارید، احتمالا لیست گیرنده های شما به اندازه کافی خوب نیست. همیشه بهتر است ایمیل های کمتری ارسال کنید اما به یک گروه هدف بهتر. ارسال  ایمیل انبوه باعث ایجاد مشکلات SPAM می شود. و به یاد داشته باشید،  اگر با ارسال اسپم باعث شوید ایمیلتان مسدود گردد، کار آن ایمیل به اتمام رسیده است.

قبل از شروع  استفاده از یک صندوق پستی (mailbox)  جدید  برای کمپین های خارج از کشور، ضروریست که حتما آن را کمی وارم آپ(warm up)   کنید. در Woodpecker، اغلب می بینیم آدرس های  ایمیل کاملا جدیدی که برای مکاتبات خارجی، بدون وارم آپ شدن(warm up) استفاده می شوند، بلافاصله پس از ارسال اولین ایمیل، مسدود می گردند. در اینجا بیشتر در مورد این که چرا این اتفاق می افتد و چگونه می توان از آن جلوگیری  کرد صحبت  می کنیم. قبل از شروع یک کمپین ایمیل گروهی،  آموزش گام به گام زیر را در مورد چگونگی وارم آپ کردن  (warm up) آدرس ایمیل خود، مطالعه کنید.

 

مرحله اول – مراقبت از اعتبار دامنه خود

به دلایل حفظ اعتبار و امنیت IP یا دامنه، توصیه می کنیم یک آدرس ایمیل جدید در یک دامنه مجزا ایجاد و برای ارسال ایمیل استفاده کنید.گاهی اوقات  برخی از کاربران  یک دامنه جدید را راه اندازی کرده ،سپس یک آدرس ایمیل در این دامنه تنظیم می کنند  و ظرف 3 روز یا بیشتر، 50 ایمیل در روز به طور خودکار ارسال می کنند.

متاسفانه، این بهترین راه برای مسدود شدن، توسط شرکت ارائه دهنده ایمیل است.

 

در اینجا نحوه کار را توضیح می دهیم

هر دامنه شهرتی دارد. شهرت خوب، خنثی یا بد، تنها می تواند در طول زمان به دست بیاید. هر دامنه جدید با شهرت خنثی شروع به کار می کند، اما در ابتدا ، توسط  سرور میزبانش  مشکوک در نظر گرفته می شود.

اگر شما شروع به ارسال خودکار ایمیل انبوه از یک آدرس ایمیل در دامنه جدید  خود کنید، در واقع  آنچه سرور میزبان در مورد شما تلقی می کند را تایید کرده اید، یعنی ممکن است یک کاربر خطرناک یا اسپمر باشید.  اگر سرور میزبان چنین علامتی را از اکانت شما دریافت کند، ممکن است به سرعت  اکانت را مسدود کند. بنابراین نکته کلیدی  این است که به خود و دامنه جدیدتان زمان  بدهید، تا  اعتباری بدست آورد.

 

منظور از این زمان دقیقا چقدر است؟

این زمان کاملا به میزبان دامنه شما بستگی دارد. میزبان های مختلف به دوره  های زمانی متفاوتی  برای اعتماد کردن به یک دامنه نیاز دارند تا بتوانند آن دامنه را از لیست دامنه های مشکوک خود خارج کنند. این دوره ممکن است چند روز تا حتی چند هفته طول بکشد. هرچه زمان بیشتری برای کسب اعتبار و شهرت خوب بگذارید، اعتماد بیشتری را جلب خواهید کرد.

علاوه بر این، SpamAssassin، ( پلتفرم ضداسپم شماره یکی که  توسط میزبان های بسیاری استفاده می گردد) تمام  پیام های مشکوکی که از ایمیل های مبتنی بر دامنه های تازه ثبت شده (کمتر از 14 روز) دریافت می شود را علامت گذاری می کند.

به همین دلیل، در حالت ایده آل، شما باید پیام های خود را از آدرس ایمیلی ارسال کنید که دامنه آن را قبلا ثبت کرده و مدتی از آن استفاده کرده اید. اگر یک دامنه جدید را مخصوص کمپین های خارجی ثبت کرده اید، باید حداقل 2 تا 4 هفته  به آن فرصت دهید سپس شروع به ارسال ایمیل کنید. علاوه بر این، باید از این زمان برای وارم آپ کردن (warm up) آدرس ایمیل مبتنی بر این دامنه استفاده کنید. برای یادگیری نحوه انجام این کار مرحله به مرحله با ما در این مقاله همراه باشید.

 

اکانت ایمیل خود را پیکربندی کنید

یک اکانت ایمیل ایجاد کنید و قابلیت هایی که دارد رابیاموزید

وقتی ایمیلی ایجاد می کنید اطمینان حاصل کنید که این اکانت نیاز های شما را از نظر تعداد ارسال تامین می کند. ارائه دهندگان سرویس ایمیل محدودیت های مختلفی را از نظر میزان ارسال در اکانت های خود اعمال می کنند. وقتی در مرحله وارم آپ کردن (warm up) ایمیل هستید به این خط قرمز نزدیک هم نخواهید شد اما وقتی ارسال ایمیل را به طور واقعی آغاز می کنید این موضوع اهمیت پیدا می کند. بنابراین آینده نگر باشید و عاقلانه انتخاب کنید.

 

بخش فرستنده و  امضای ایمیل خود را تنظیم کنید

وقتی در حال انجام تنظیمات اولیه ایمیل خود هستید باید چند مرحله را با دقت و حوصله طی کنید تا این پیکربندی به درستی انجام گیرد. اولین کاری که باید انجام دهید تنظیم فرستنده و امضا است.

این نکته ضروریست که از اسم فرستنده و امضای واقعی خود استفاده کنید. هرگز  نام های تصادفی و هویت های جعلی بکار نبرید. از داده های واقعی خود استفاده کنید. اگر اکانت Gmail دارید، یک عکس به پروفایل Google خود اضافه کنید. شما یک شخص واقعی هستید، بنابراین هیچ دلیلی وجود ندارد که سرویس دهنده ایمیل شما فکر کند که نیستید.

اگر از امضای HTML استفاده می کنید مطمئن شوید که آن را درست ایجاد کردید. یعنی دقت کنید که این امضای HTML فضای بیشتری از متن اصلی خود ایمیل نمی گیرد. یک امضای HTML باید شسته و رفته باشد. اگر نسبت به طراحی  امضای HTML اطلاعات کافی ندارید،  بهتر است از متن به عنوان امضا استفاده کنید، چون یک امضای ضعیف و نامناسب ایمیل های ارسالی شما را  به پوشه اسپم هدایت می کند.

 

رکورد های SPF و DKIM ایمیل خود را تنظیم  کنید

تنظیمات SPF و DKIM در سرویس دهندگان مختلف ایمیل کمی با هم فرق دارد. برای کمک می توانید از آموزش های موجود در وب سایت سرویس دهنده خود استفاده کنید. یا از کارشناسان پشتیبانی بخواهید که شما را راهنمایی کنند.

در هر صورت، این چیزی است که به شدت بر نرخ دلیور شدن ایمیل های شما تاثیر می گذارد، بنابراین نباید آن را نادیده بگیرید.

 

روزانه چند ایمیل دستی ارسال کنید

زمانی که اکانت ایمیل خود را ایجاد و تنظیم کردید، در ابتدای کار می توانید با ارسال ایمیل دستی آن را وارم آپ کنید (warm up). برای انجام این کار اول یک لیست از آدرس هایی که مطمئن هستید وجود دارند تهیه کنید. به دوستان و همکارانتان فکر کنید و به این ایمیل به چشم یک فرصت برای ارتباط دوباره با آنها نگاه کنید. مسلما در این اولین ارتباط نباید برای آنها ایمیل مربوط به فروش بفرستید، بلکه ارتباط شخصی با آنها برقرار کنید. دقت کنید که از هیچ تنظیم خودکاری در این ایمیل های اولیه استفاده نکنید. بهترین ایده این است که قدم های اولیه را ساده و آهسته بردارید.

نکته ظریفی در این میان وجود دارد: در بهترین حالت، شما ایمیل های دوستان و همکاران خود را که تحت دامنه و هاست های مختلف ثبت شده است را جمع آوری می کنید، مثل  Gmail ، Outlook/Exchange ، GoDaddy ، 1&1 ، Yahoo ، Yandex.  می دانیم که نمی توانید نسبت به اینکه دوستان و همکارانتان از چه هاستی استفاده کرده اند مطمئن باشید اما سعی کنید در صورت ممکن، به آدرس ایمیل کاری آنها دست پیدا کنید. نکته ای که در این انتخاب  نهفته است این است که دامنه و ایمیل جدید شما در تمام این هاست ها اعتبار کسب خواهد کرد.

 

سعی کنید متن ایمیل دست نویس شخصی باشد

به محتوای آنچه می نویسید توجه کنید. اینکه چه چیزی را ارسال می کنید بسیار پراهمیت است، بنابراین دقت کنید که هر مطلبی را به این ایمیل اضافه نکنید.  بنابراین تمام متن را به یک متن واقعی تبدیل کنید نه فقط بخشهای تصادفی از آن را. اگر نمی دانید چه چیزی بنویسید، می توانید  جوک یا داستان های خنده دار را در اینترنت پیدا کرده، برای دوستانتان ارسال کنید. حتما تعدادی سوال در متن ایمیل خود بگنجانید، با این کار متوجه می شوید که آیا از وارم آپ  کردن (warm up) ایمیل های خود نتیجه گرفتید یا نه؟

 

وقتی به چند تا از ایمیل هایتان پاسخ داده شده شروع به جواب دادن به آنها کنید

یک صندوق پستی (mailbox) فقط برای ارسال پیام  استفاده نمی شود بلکه برای دریافت آنها نیز بکار می رود. با در نظر گرفتن این نکته، mailbox جدید شما باید از سمت گیرندگان ایمیل پاسخ هایی دریافت کند. نکته جالب اینجاست که شما می توانید از آدرس های قبلی خودتان به این آدرس جدید ایمیل ارسال کنید و به آنها پاسخ هم بدهید.

اگر دوستانتان به ایمیل های شما از آدرس های میزبانی شده توسط سرویس دهنده های  مختلف پاسخ دهند، به نفع شما خواهد بود. در صورت امکان، به پاسخ های آنها  جواب دهید. خلاصه مطلب، نکته کلیدی این است که شما باید یک مکالمه معمولی را با ایمیلی که تازه افتتاح کردید انجام دهید ، قبل از اینکه از این ایمیل برای ایمیل های گروهی با تنظیمات خودکار استفاده کنید.

 

یک کمپین  آزمایشی را در Woodpecker تنظیم کنید

اگر دامنه شماجدید است، حداقل 4 هفته صبر کنید.

قبل از اینکه ارسال هر نوع ایمیل خودکاری را شروع کنید، چند هفته طول می کشد تا وارم آپ کردن (Warm Up) دستی ایمیل صورت پذیرد. زمان واقعا پراهمیت است. اگر عجله کنید، شهرت خود را به عنوان یک فرستنده خوب، خراب می کنید.

این زمان فرصتی عالی برای کار کردن روی   ICP خود  (پروفایل ایده آل مشتری) و ایجاد یک چشم انداز هدفمند است، همچنین زمان مناسبی برای کار بر روی تعدادی از نسخه های کپی ایمیتان و روشن تر کردن  چشم انداز خود با  استفاده از شخصی سازی برخی قسمت ها ست. بنابراین از یک سو، شما روی اعتبار دامنه و  IP خود و از سوی دیگر روی کیفیت کمپین های ایمیل سرد واقعی خود کار می کنید. بنابراین برای موفقیت در تمامی این جوانب آمادگی پیدا می کنید.

 

یک کمپین آزمایشی را در Woodpecker تنظیم کنید

پس از اینکه ایمیل خود را به طور دستی وارم آپ کردید، می توانید اولین کمپین تست خودکار خود را در Woodpecker تنظیم کنید. برای ارسال کردن این ایمیل ها تنها به 10 الی 20 ایمیل معتبر نیاز دارید. حتما قبل از ارسال نسبت به معتبر بودن آدرس های ایمیل اطمینان حاصل کنید. در حالت ایده آل بهتر است این لیست شامل ایمیل های دوستان و همکارانتان باشد و از آنها بخواهید به ایمیل شما پاسخ دهند.

و یک نکته پر طرفدار دیگر: به عنوان اولین گیرنده در لیست، یک آدرس ایمیل تست از Mail-Tester اضافه کنید. این ابزاریست که به شما امکان می دهد به راحتی کیفیت کپی ایمیل خود را ارزیابی کرده و صحت تنظیمات اکانت ایمیل خود را تأیید کنید. من کمی درباره این ابزار در این پست نوشتم.

در این مرحله، شما یک کپی از نسخه اصلی که می خواهید برای گیرنده های خود در یک کمپین واقعی ارسال کنید را دارید. از هر متنی استفاده نکنید! مثلا ” این ایمیل تست است” یا “تست”. معمولا به علت ساده تر و سریعتر ارسال کردن ایمیل از این عبارات استفاده می کنند که کار اشتباهیست. Mail Tester به شما یک برآورد از کپی ایمیلتان نشان می دهد، بنابراین برآورد کپی واقعی که می خواهید در کمپین خود استفاده کنید را بگیرید.

و یک نکته دیگر: هنگامی که دکمه “ارسال” را در Woodpecker کلیک می کنید، لطفا صبور باشید. ایمیل ها برای ارسال به زمان نیاز دارند چون همه در یک زمان ارسال نمی شوند.  عجله کردن شما در بلندمدت تاثیر منفی بر نرخ دلیور شدن پیام هایتان خواهد داشت. بهترین کار این است که از فواصل زمانی نسبتا زیاد برای ارسال ایمیل استفاده کنید. ما آنها را “پنجره” می نامیم. اگر تلاش کنید پیام های  زیادی را در قالب یک پنجره ارسال کنید، فعالیت های mailbox شما برای هاست شما مشخص و در نهایت بلاک می گردد. به خاطر اینکه در یک بازه زمانی اصلا چیزی ارسال نمی کنید و ناگهان می خواهید حجم زیادی از پیام را ارسال کنید.

 

به ما اعتماد کنید، شما باید از این زمان های اوج (پیک) اجتناب کنید. در زیر روند انجام کار توضیح داده می شود:

تعداد زیادی پیام را در یک مرحله ارسال نکنید

ممکن است  قبلا در مورد “بهترین ساعات ارسال ایمیل های کاری” چیزی شنیده باشید. در زیر آنچه ما  در این  مورد فکر می کنیم را شرح می دهیم:

اگر سعی دارید همه ایمیل های خود را در ساعات و روزهای طلایی بفرستید مجبور خواهید بود تعداد زیادی پیام را در بازه های زمان کوتاهی ارسال نمایید. همچنین اگر mailbox شما پیام های متعددی را در زمان های خاص ارسال کند و در زمان های دیگر کاملا غیرفعال باشد، سرویس دهنده ایمیل به راحتی متوجه شده و آن را غیر طبیعی تلقی می کند. چنین رفتاری ممکن است در نهایت به مسدود  شدن اکانت ایمیل شما بیانجامد و کلا نتوانید چیزی ارسال کنید.

دو نمودار زیر را بررسی و مقایسه کنید:

نخستین نکته این است که سرویس دهنده ایمیل چه چیزی را دوست ندارند و به آن مشکوک می شود نمودار زیر مواقعی را نشان می دهد که شما در یک روز در بازه های  یک یا دو ساعته تعداد زیادی ایمیل ارسال می کنید و در روزهای دیگر هیچ ارسالی ندارید.

 

نمودار ساعات ارسال ایمیل

نکته دوم این است که چه چیز هایی از دید یک سرویس دهنده ایمیل طبیعی به نظر می رسد؟ نمودار زیر کم و بیش وضعیت mailbox شما را نشان می دهد وقتی که  تلاش نمی کنید تعداد انبوهی ایمیل را در ساعات و روز های طلایی ارسال کنید بلکه آنها را به تدریج و پیوسته ارسال می کنید.

خوب، با ایمیلی که هنوز وارم آپ (warm up) نشده و به اصطلاح سرد است مسلما نمی توانید هر روز همان مقدار ایمیل قبلی را ارسال کنید چه باید کرد؟ راه حل شما این است که ایمیل های خود را به طور پیوسته و با صرف زمان بیشتر بفرستید.

بنابراین  به جای اینکه زمان تحویل ایمیل ها را اینگونه تنظیم کنید:

از این زمان بندی استفاده کنید:

و دقت داشته باشید که چه این ارسال ایمیل حالت آزمایشی داشته باشد و چه واقعی، برای شروع ارسال روزانه خود به 50 ایمیل اکتفا کنید. به خصوص اگر برنامه پیگیری هم دارید چون باعث می شود پس از چند روز پیام های جدید و پیگیری های قبلی دچار همزمانی در ارسال شوند. و اگر شما مثلا  7 برنامه پیگیری داشته باشید، یک روز از  خط قرمز تعداد ارسال روزانه خود عبور می کنید  و  اکانت شما مسدود می گردد.

 

پس از وارم آپ کردن (warm up) ایمیل چه کاری باید انجام دهیم

فقط پس از یک وارم آپ کردن(warm up) خوب ، آدرس ایمیل شما که روی یک دامنه جداگانه ثبت شده است آماده است تا  بدون هیچ گونه مزاحمتی، ایمیل های تبلیغاتی را ارسال کند. مطمئنا کیفیت پیام ها ، لیست ایمیل پایه شما، تنظیمات زمان تحویل و حجم ایمیل های  ارسالی، عوامل ضروری است که به طور مداوم و نه فقط در دوره وارم آپ کردن (warm up) ایمیل، باید مراقب آنها باشید و چشم از آنها برندارید.

فعالیت mailbox شما به طور مداوم توسط سرویس دهنده ایمیل نظارت می شود. اگر سعی می کنید همه چیز را با عجله و یا برخی راه های میانبرانجام دهید، ممکن است اعتبار ایمیل شما زیر سوال برود و در نتیجه نرخ دلیور شدن ایمیل هایتان نزول کند.

بنابراین زمان کافی برای وارم آپ کردن (warm up) ایمیل خود و ایجاد یک کمپین شخصی اختصاص دهید، این کاربه شما اطمینان می دهد که ارسال ایمیل به راحتی انجام می گیرد و در mailbox گیرنده شما خواهد نشست.

 

برگرفته از [woodpecker.co]

 

 

امتیاز شما

مایلید هر دو هفته یک ایمیل مفید دریافت کنید؟

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

همچنین شاید دوست داشته باشید!

نصب وردپرس روی پلسک

نصب وردپرس روی پلسک

0
  زمانی که صحبت از کنترل پنل‌های هاستینگ وب می‌شود، ابزار پلسک (Plesk) یکی از بهترین گزینه‌ها برای کسب‌وکارهای کوچک و بزرگ به حساب می‌آید.…
بلاک کردن آی پی در htaccess

آموزش بلاک کردن آی پی در فایل htaccess

0
بلاک کردن آی پی در فایل htaccess، درِ ورود سایتتان را روی مهمانان پردردسرِ ناخوانده‌ می‌بندد. اگر می‌خواهید کنترل ترافیک ورودی به سایتتان را به…

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

فهرست