انتقال سایت وردپرسی به دو روش با افزونه و دستی

دسته بندی: آموزش, آموزش وردپرس به زبان ساده, نکات فنی

انتقال سایت وردپرسی کار خیلی رایجی است! اگر قبلاً تجربۀ کار با این سیستم‌ مدیریت محتوا را داشته باشید، می‌دانید در بسیاری از مواقع، لازم می‌شود سایت وردپرسی را جابه‌جا کنید.

جابه‌جایی می‌تواند مبدأ و مقصدهای متفاوتی داشته باشد؛ مثلاً از لوکال هاست به هاست، یا از هاستی به هاستی دیگر و…. در مقالۀ پیش رو، می‌خواهیم نحوۀ انجام این کار برای شرایط مختلف را بررسی کنیم و ببینیم به سرانجام رساندن انتقال از روش‌های گوناگون، چطور انجام خواهد گرفت. اگر موافق باشید، در اولین بخش، نحوۀ انتقال بین دو لوکال هاست را آموزش دهیم.

آموزش انتقال سایت وردپرسی از لوکال هاستی به لوکال هاست دیگر

به ساده‌ترین بیان، منظور از لوکال هاست، همان کامپیوتر خودتان روی شبکه است! در واقع، این عبارت مثل یک نام مستعار می‌ماند که نشان می‌دهد کامپیوتر شخصی شما هم می‌تواند در نقش یک سرور (با محدودیت‌های زیاد) ظاهر شود. وقتی می‌خواهید چیزی را قبل از عرضه روی اینترنت تست کنید، لوکال هاست به کمکتان می‌آید.

گاهی ممکن است به هر دلیلی بخواهید سایت ساخته‌شده و قرار‌گرفته روی یک لوکال هاست را به لوکال هاست دیگری انتقال دهید.

برای انتقال سایت وردپرس از لوکال به لوکال دیگر، دو راه پیش رویتان قرار دارند:

  • استفاده‌ از افزونه‌های مخصوص مثل Duplicator؛
  • انتقال به‌صورت دستی.

توجه داشته باشید که کلاً هر نوع جابه‌جایی و انتقال سایت وردپرسی، با همین دو روش انجام می‌گیرد. اینجا نحوۀ انتقال به‌صورت دستی یا همان Manual را آموزش دهیم و بعداً در انتهای مقاله، سراغ بررسی طرز کار افزونۀ Duplicator برویم.

قبل از اینکه هرگونه اقدامی را انجام دهید، حتماً از تمام سایت و محتویاتش بکاپ بگیرید. کار از محکم‌کاری عیب نمی‌کند! وقتی بکاپ داشته باشید، خیالتان راحت است که اگر احیاناً مشکلی پیش بیایید، می‌توانید تمام محتویات و اطلاعات را بازیابی کنید.

بعد از برداشتن این قدم اولیه و حیاتی، وقتی از آماده بودن لوکال هاست مقصد اطمینان حاصل کردید، لازم است دیتابیس را به لوکال هاست جدید منتقل کنید؛ به این منظور، وارد phpMyAdmin روی لوکال هاست مبدأ شوید؛ پس از آن، در پنل سمت چپ، دیتابیس وردپرس خود را بیابید و روی آن کلیک کرده و سپس تب Export را انتخاب کنید.

انتقال از لوکال هاست

در صفحۀ جدید، گزینۀ Quick را انتخاب کرده تا فرایند انتقال به‌شکل ساده و استاندارد انجام بگیرد. اگر احیاناً نیاز به اعمال تغییرات خاصی دارید، گزینۀ Custom را انتخاب کنید. در نهایت، روی دکمۀ Go در پایین صفحه کلیک کنید؛ به این ترتیب، فایلی با فرمت .sql که حاوی اطلاعات دیتابیس است، دانلود خواهد شد.

در مرحله بعدی، باید با استفاده از یک کلاینت FTP مثل FileZilla، به لوکال هاست مبدأ متصل شوید اگر در هنگام اتصال به FTP  با خطا مواجه شدید پیشنهاد می کنیم مقاله راهنمای جامع برایرفع مشکل اتصال به FTP با Filezilla را در ایران سرور مطالعه نمایید

سپس به آن دایرکتوری که حاوی فایل‌های وردپرس است بروید و همۀ فایل‌ها به‌استثنای wp-config.php را انتخاب و کپی کنید. بعد به لوکال هاست جدید بروید و همۀ فایل‌های کپی‌شده را در دایرکتوری مشابه آن بارگذاری کنید.

در کنترل‌پنل لوکال هاست جدید، قسمتی که برای ساخت دیتابیس جدید است را بیابید و یک دیتابیس مختص سایت وردپرسی بسازید. مجدداً به phpMyAdmin لوکال هاست مقصد برگردید و روی تب Import کلیک کنید.

انتقال سایت از لوکال هاست به هاست

حالا باید با کلیک روی Choose File، آن دیتابیسی که کمی بالاتر با فرمت .sql دانلود کردید را بارگذاری کنید؛ این کار با کلیک روی دکمۀ Go انجام خواهد گرفت.

در آخرین مرحله باید فایل wp-config.php را به‌روزرسانی کنید. باز هم سراغ کلاینت پروتکل FTP بروید و از این طریق، فایل مذکور را در لوکال هاست مبدأ باز کنید. فایل باید روی کامپیوتر (همان لوکال قدیمی) دانلود و با یک

;define( 'DB_NAME', 'yourdbnamehere')

;define( 'DB_USER', 'yourusernamehere')

;define( 'DB_PASSWORD', 'yourpasswordhere')

باید اطلاعاتی مثل نام دیتابیس به‌همراه نام کاربری و کلمۀ عبور آن را در خطوط بالا جایگزین کنید. در نهایت، تغییرات را ذخیره‌ و فایل را در همان موقعیت، در لوکال هاست جدید بارگذاری کنید.

حالا می‌توانید بررسی کنید و ببینید آیا انتقال با موفقیت صورت گرفته است یا نه!

در بخش بعدی، چگونگی انتقال سایت از لوکال هاست به هاست را آموزش خواهیم داد.

پیشنهاد خواندنی: آموزش نصب وردپرس روی لوکال هاست زمپ

چگونگی انتقال سایت از لوکال هاست به هاست

وقتی فرایند تست و توسعه به پایان می‌رسد، برای اینکه سایت در دسترس عموم قرار بگیرد، باید آن را به هاست، یعنی همان سرویس‌های میزبانی مرسومی که می‌شناسیم منتقل کنید.

روال کار شباهت زیادی با انتقال سایت وردپرس از لوکال به لوکال دیگر دارد؛ ولی اجازه دهید باز هم مروری بر مراحل مختلف آن داشته باشیم؛ مراحلی که باید به‌ترتیب انجام دهید.

اینجا هم باید از طریق phpMyAdmin لوکال هاست به دیتابیس وردپرس دسترسی پیدا کرده و فایل .sql حاوی اطلاعات آن را دانلود کنید؛ پس سراغ تب Export می‌روید و بعد از انتخاب گزینۀ Quick، روی دکمۀ Go کلیک می‌کنید.

phpMyAdmin لوکال هاست

سپس با کمک یکی از کلاینت‌های FTP مثل FileZilla، تمام فایل‌های وردپرسی (به‌جز فایل wp-config.php) را کپی و آن‌ها را به دایرکتوری public_html در سرور اصلی منتقل خواهید کرد.

باید روی هاست هم یک دیتابیس بسازید و فایل .sql که در مرحلۀ اول آن را دانلود کردید، به دیتابیس ساخته‌شده روی آن انتقال دهید. بسته به کنترل‌پنل نصب‌شده روی هاست، کار ساخت دیتابیس هم می‌تواند خیلی راحت انجام بگیرد. مثلاً اگر از سی‌پنل استفاده می‌کنید، کافی است به بخش Databases بروید و روی MySQL Database Wizard کلیک کنید. در صفحۀ بعد، دکمۀ آبی‌رنگ Create Database را خواهید دید که با آن کار دارید.

کلیک بر MySQL Database Wizard

پس از تکمیل فرایند ساخت دیتابیس جدید، برای انتقال هم باید از طریق phpMyAdmin اقدام کنید. از آنجایی که این بار مقصد یک هاست زنده است (بر فرض برخورداری از cPanel) به بخش Databases بروید و این بار روی phpMyAdmin کلیک کنید. صفحۀ جدید تب‌های متفاوتی دارد که یکی از آن‌ها Import است؛ بعد از کلیک روی آن، روی دکمۀ Choose File کلیک و دیتابیس دانلود شده را در هاست مقصد بارگذاری کنید.

در مرحلۀ بعدی، باید فایل wp-config.php را مطابق آنچه در بخش قبلی توضیح دادیم دانلود و بعد از ویرایش، مجدداً در هاست مقصد بارگذاری کنید.

از آنجایی که مقصد یک سرویس میزبانی زنده است، باید تنظیمات DNS آن را هم تغییر دهید؛ چون برای اینکه کاربران بتوانند بدون مشکل وارد سایت شوند، DNS باید به هاست درست رهنمون شود. برای انجام این کار، به دو نوع اطلاعات نیاز خواهید داشت:

  1. اطلاعاتی که هاستینگ جدید در اختیارتان قرار می‌دهد؛
  2. اطلاعاتی که توسط رجیسترار ثبت‌کنندۀ دامنه برایتان فرستاده می‌شود.

لازم به ذکر است که برای انتقال سایت از لوکال هاست به هاست هم باید قبل از انجام هر کاری از سایت و محتویاتش بکاپ بگیرید تا اثرات مخرب مشکلات احتمالی را خنثی کنید.

تا اینجا انتقال سایت وردپرسی از لوکال هاست به لوکال دیگر و یک هاست واقعی را آموختید. بیایید برویم سروقت کندوکاو چگونگی انتقال بین دو سرویس میزبانی اصلی.

انتقال سایت وردپرسی از هاست به هاست دیگر چطور انجام می‌گیرد؟

ممکن است شرایطی پیش بیاید که تصمیم بگیرید سایت خود را از سرویس میزبانی فعلی به هاستی دیگر انتقال دهید. شاید بعد از رشد سایت ببینید دیگر هاست اشتراکی جوابگوی نیازهای شما نیست و بخواهید سراغ سرویس پیشرفته‌تری بروید؛ یا کلاً بخواهید از خدمات ارائه‌دهنده‌ای متفاوت استفاده کنید.

مطابق معمول، انتقال با کمک افزونه‌های مخصوص، یکی از روش‌های پیش روی شما است؛ ولی همچنان روشی که کنترل کامل‌تری در اختیارتان قرار می‌دهد، انجام انتقال به‌صورت دستی است.

طبیعتاً ابتدا باید مقدمات کار را فراهم کنید. مقدماتی مثل انتخاب هاست جدید و آماده‌سازی آن برای میزبانی از سایت وردپرسی و البته تهیۀ بکاپ از محتویات تشکیل‌دهندۀ سایت. علاوه‌بر این‌ها، باید تمام اطلاعات ضروری مثل ملزومات دسترسی به پروتکل FTP، نام کاربری دیتابیس و پسورد آن و… را هم در جایی یادداشت کنید.

انجام انتقال سایت وردپرسی از هاست به هاست دیگر به‌صورت دستی، از همان مسیری می‌گذرد که در دو بخش قبلی آن را ترسیم کردیم؛ پس اجازه دهید با جزئیات کمتر، این مسیر را دوباره مرور کنیم.

از طریق کنترل‌پنل هاست مبدأ، دیتابیس را در قالب یک فایل .sql دانلود خواهید کرد. بعد از آن، تمام فایل‌های تشکیل‌دهندۀ سایت وردپرسی به‌غیر از فایل wp-config.php را کپی کرده و به دایرکتوری public_html هاست جدید می‌برید. اگر بخش‌های قبلی را خوانده باشید، می‌دانید فایل wp-config.php کپی نمی‌شود، چون قرار است در مراحل بعدی آن را تغییر داده و بعداً در هاست جدید بارگذاری کنید.

در همان کنترل‌پنل هاست مقصد، یک دیتابیس جدید می‌سازید. پس از آن، از تب Import، فایل دانلود‌شده با فرمت .sql را در آن بارگذاری می‌کنید.

در آخر، به کنترل‌پنل هاست قدیمی برمی‌گردید و بعد از دانلود فایل wp-config.php و اعمال تغییرات لازم (دو بخش بالاتر گفتیم که باید کدام خطوط را بیابید و آن‌ها را با چه اطلاعاتی تغییر دهید)، آن را ذخیره می‌کنید؛ سپس، فایل ادیت‌شده را در در دایرکتوری root هاست جدید بارگذاری خواهید کرد و بخش اعظم کار به اتمام می‌رسد.

اینجا هم باید تغییرات لازم را در رابطه با URL سایت اعمال کنید تا بازدیدکنندگان بتوانند بدون مشکل، وارد آن شوند و از محتویاتش بهره ببرند. به‌طور مشخص، باید نیم‌سرورهای نام دامنه را به سمت هاست جدید هدایت کنید؛ تغییری که ممکن است اعمال شدن آن 24 تا 48 ساعت زمان ببرد.

نحوۀ انتقال سایت وردپرسی از لوکال هاست به دو کنترل‌پنل مشهور

منظور از دو کنترل‌پنل مشهور، سی‌پنل و دایرکت‌ادمین هستند که هر دو بین کاربران ایرانی از شهرت و محبوبیت بالایی برخوردارند.

بعد از اینکه سایت خود را روی لوکال هاست آماده کردید و قصد انتقال به هاستی با یکی از این دو کنترل‌پنل را داشتید، با فرایندی کاملاً مشابه با آنچه در بخش‌های قبلی تشریح کردیم سروکار خواهید داشت؛ منتهی اجازه دهید به‌صورت جداگانه، روند انجام کار را برای هرکدام توضیح دهیم.

پیشنهاد خواندنی: آشنایی با کنترل پنل هاست و مقایسه محبوت ترین کنترل پنل‌ها

انتقال سایت وردپرسی از لوکال هاست به هاست مجهز به سی‌پنل

از طریق phpMyAdmin اقدام به دانلود دیتابیس در لوکال هاست خواهید کرد:

دانلود دیتابیس در لوکال هاست

روی تب Export کلیک کرده و فایل را با فرمت .sql دانلود خواهید کرد.

در ادامه هم سراغ کپی کردن تمام فایل‌های وردپرس به‌استثنای wp-config.php می‌روید و آن‌ها را به دایرکتوری public_html هاست مقصد منتقل می‌کنید. انتقال فایل‌ها از طریق پروتکل FTP صورت می‌گیرد.

مرحلۀ بعدی که به ساخت دیتابیس اختصاص دارد، در سی‌پنل انجام می‌شود. در صفحۀ اصلی این کنترل‌پنل به بخش Databases می‌روید و روی MySQL Database Wizard کلیک می‌کنید. در صفحۀ جدید، یک فیلد خواهید دید که باید نام دیتابیس جدید را در آن نوشته و روی دکمۀ آبی‌رنگ Next Step کلیک می‌کنید.

ساخت یک دیتابیس

در صفحۀ بعد، پسورد را انتخاب و بعد از وارد کردن مجدد آن، روی Create User کلیک خواهید کرد.

به داشبورد اصلی برمی‌گردید و این بار در بخش Databases روی phpMyAdmin کلیک می‌کنید. در صفحۀ جدید، تب Import را از بالای صفحه انتخاب کنید.

دیتابیس در phpMyAdmin

در همان بخش اول، روی Choose File کلیک کنید و سپس، فایل دیتابیس که کمی بالاتر با فرمت .sql دانلود کردید را بارگذاری کنید.

انتقال سایت از لوکال هاست به هاست

در آخر، روی دکمۀ Go که انتهای صفحه است کلیک کنید تا کار در این مرحله به پایان برسد.

باز هم می‌رویم سراغ پروتکل FTP و دانلود فایل wp-config.php که در بخش‌های قبلی چگونگی انجام این کار و تغییرات لازمی که باید اعمال شوند را به‌صورت کامل توضیح دادیم. همان فایلی که بعد از اعمال تغییرات باید روی هاست مقصد بارگذاری شود.

توجه داشته باشید که انتقال به سایت مقصد می‌تواند از طریق سی‌پنل هم انجام بگیرد. فقط کافی است در صفحۀ اصلی به بخش Files بروید و روی File Manager کلیک کنید.

File Manager

در سمت چپ صفحه، دایرکتوری public_html را می‌بینید؛ یعنی همان‌جایی که باید فایل wp-config.php ویرایش‌شده را به آن منتقل کنید.

انتقال فایل wp-config.php

انتقال سایت وردپرسی از لوکال هاست به هاست برخوردار از دایرکت ادمین

روال کار عیناً شامل همان مراحلی می‌شود که در انتقال سایت از لوکال هاست به هاست برخوردار از سی‌پنل، کاربرد دارند؛ پس اجازه دهید در این بخش، فقط قسمت‌هایی که به دایرکت‌ادمین اختصاص دارند را با عکس برایتان توضیح دهیم.

بعد از اتصال به لوکال هاست با پروتکل FTP و دانلود دیتابیس از طریق phpMyAdmin و البته انتقال فایل‌های تشکیل‌دهندۀ سایت (فارغ از فایل wp-config.php) به دایرکتوری هاست مقصد، برای ساخت دیتابیس جدید در دایرکت‌ادمین، از بخش Account Manager روی Databases بروید و روی آن کلیک کنید.

ساخت دیتابیس جدید در دایرکت‌ادمین

در قسمت انتهایی صفحه‌ای که باز می‌شود، فیلدی وجود دارد که باید نام دیتابیس جدید را در آن بنویسید؛ سپس، روی دکمۀ Create که زیر آن قرار دارد کلیک کنید.

ساخت دیتابیس

مطابق معمول وارد phpMyAdmin شده و بعد از انتخاب دیتابیس جدید، با کلیک روی تب Import، فایل دیتابیسی که از لوکال هاست دانلود کرده‌اید را به آن اضافه خواهید کرد.

در مرحلۀ بعدی هم که دانلود فایل wp-config.php از لوکال هاست را داریم که بعد از ویرایش، باید به دایرکتوری public_html در هاست جدید منتقل شود. علاوه‌بر پروتکل FTP، دسترسی به این دایرکتوری از طریق File Manager دایرکت‌ادمین هم ممکن است.

از منوی سمت چپ این کنترل‌پنل به System Info & Files می‌روید و روی File Manager کلیک می‌کنید.

گزینه System Info & Files در کنترل پنل

دایرکتوری مذکور در پنل سمت چپ قابل مشاهده است:

دایرکتوری public_html

حالا برویم سراغ افزونه‌ای که تمام این فرایندهای جابه‌جایی با مبدأ و مقصدهای گوناگون را به‌شکلی بسیار راحت‌تر انجام می‌دهد.

بهترین افزونه برای انتقال سایت وردپرسی از لوکال هاست به هاست چیست؟

پاسخ کوتاه این پرسش Duplicator است! افزونه‌ای توانمند برای کارهایی مثل انتقال سایت وردپرسی و البته بکاپ گرفتن کاربرد دارد.

Duplicator

در اولین بخش مقاله گفتیم که برای جابه‌جایی سایت‌های وردپرسی بین مبدأ و مقصدهای گوناگون، دو راه پیش رو دارید که یکی بهره‌گیری از افزونه‌های مخصوص است و دیگری پیشبرد امور به‌صورت دستی. تا اینجای مقاله، انواع جابه‌جایی‌ها به‌صورت دستی را آموزش دادیم و گفتیم با اتخاذ این روش، کنترل بیشتری روی جوانب مختلف کار دارید؛ ولی استفاده از افزونه، آن هم پلاگین کارآمدی مثل Duplicator، کلیت کار را خیلی آسان‌تر می‌کند.

با افزونۀ مورد بحث می‌توانید یک پکیج قابل دانلود از تمام فایل‌های تشکیل‌دهندۀ سایت بسازید و سپس، آن را به مقصد جدید انتقال دهید.

Duplicator قابلیت‌های بسیاری دارد که آن را به یکی از بهترین انتخاب‌ها در این راستا بدل می‌کنند. اجازه دهید بحث را کوتاه کنیم و ببینیم طرز استفاده از آن به چه صورتی است.

چطور با Duplicator سایت وردپرسی را از لوکال هاست به هاست ببریم؟

تصمیم داریم نحوۀ استفاده از این افزونه برای جابه‌جایی سایت‌ها بین لوکال هاست و یک هاست زنده را آموزش دهیم. توجه داشته باشید فارغ از مبدأ و مقصد، روال کار همیشه به همین صورت خواهد بود.

در اولین مرحله باید این افزونه را روی سایت وردپرسی خود نصب کنید. پس از منوی کناری داشبورد وردپرس به بخش افزونه‌ها بروید و با جست‌وجو در مخزن وردپرس، پلاگین مذکور را پیدا کرده و اقدامات لازم برای نصب آن را انجام دهید.

نصب Duplicator

بعد از نصب و فعال‌سازی، باید یک پکیج بسازید؛ بنابراین، در منو سراغ Duplicator بروید و بعد از باز شدن صفحۀ این افزونه، روی دکمۀ ایجاد جدید کلیک کنید:

فعال سازی Duplicator

حالا Duplicator شروع می‌کند به اسکن سایت شما تا هرگونه مشکل احتمالی را بیابد. این مشکلات باید قبل از اینکه ساخت پکیج ادامه پیدا کند، برطرف شوند. اگر ایرادی در کار نبود، روی دکمۀ ساختن کلیک کنید تا پکیج ساخته شود.

اسکن سایت با Duplicator

بعد از آن، دو فایل در اختیار شما قرار خواهند گرفت که یکی از آن‌ها پسوند .php دارد و دیگری با پسوند .zip ارائه می‌شود؛ الزاماً باید هر دو را دانلود کنید.

کار در مبدأ تمام شد و حالا باید به مقصد بروید.

از طریق روش‌هایی که در بخش‌های قبل آموزش دادیم، دیتابیس جدیدی در هاست زنده بسازید. علاوه‌بر آن، ساخت یک دایرکتوری (مثلاً همان public_html) هم ضرورت دارد. این‌ها اقداماتی هستند که هاست را برای میزبانی از سایت وردپرسی آماده می‌کنند. بعد از رسیدگی به آن‌ها، هر دو فایل را در دایرکتوری ساخته‌شده آپلود و آن‌ها را Extract کنید.

انتقال سایت وردپرس ، ساخت دیتابیس

فایلی Installer (همان فایلی که پسوند .php) دارد را اجرا کنید. برای این کار، عبارت installer.php را به انتهای دامنۀ سایت خود بیفزایید. مثل:

Example.com/installer.php

مجموعه‌ای از دستورالعمل‌ها را خواهید دید که قصد راهنمایی شما را دارند. از آن‌ها استفاده کنید و باقی کار را پیش ببرید. به‌طور مشخص، باید طی 4 مرحله، اطلاعاتی مثل نام کاربری و رمز عبور دیتابیس ساخته‌شده، عنوان سایت و البته یوزرنیم و پسورد داشبورد وردپرس را وارد کنید.

انتقال سایت وردپرسی، کار با Duplicator

معمولاً اینجا کار به پایان می‌رسد و Duplicator بدون مشکل سایت را به مقصدی جدید انتقال می‌دهد؛ ولی گاهی ممکن است لازم باشد URL سایت خود را در داشبورد وردپرس به‌روزرسانی کنید؛ بنابراین، این کار را هم انجام دهید و با دسترسی به سایت، اجرای درست تمام فرایند را تست کنید.

این هم از چگونگی کار با Duplicator که گفتیم راحت‌تر از روش‌ انتقال به‌صورت دستی است. برویم که برسیم به جمع‌بندی مقاله.

با هاست وردپرس ایران‌سرور، سرعت فوق‌العاده و امنیت پولادین را تجربه کنید.

خرید هاست وردپرس        پشتیبانی : ۳۱۷۷۶-۰۵۱

انتقال سایت وردپرسی؛ کاری که خیلی هم سخت نیست!

همان‌طور که گفتیم، جابه‌جایی سایت وردپرسی از یک میزبان به میزبانی دیگر در بسیاری از مواقع اجتناب‌ناپذیر است. در این مقاله، توضیح دادیم که دو روش برای انجام این کار وجود دارد:

  1. انتقال به‌صورت دستی
  2. انتقال به کمک افزونه‌های مخصوص

در چندین بخش، نحوۀ انتقال دستی برای شرایط گوناگون را توضیح دادیم. در آخر هم گفتیم Duplicator پلاگینی است که این کار به‌شکلی بسیار ساده‌تر انجام می‌دهد و چگونگی استفاده از آن را بررسی کردیم.اگر مطابق مراحلی که برایتان نوشتیم پیش بروید، انتقال با هر دو روش کار نسبتاً آسانی است و بدون مشکل می‌توانید به مقصود خود، یعنی انتقال سایت وردپرسی برسید. امیدواریم توانسته باشیم تمام آنچه لازم بود در این رابطه بدانید را تقدیمتان کنیم. اگر همچنان سؤالی در رابطه با موضوع فوق دارید، حتماً زیر همین بلاگ‌پست برایمان کامنت بگذارید.

در ضمن می‌توانید مقالات آموزش نصب وردپرس روی دایرکت ادمین و نصب وردپرس روی سی پنل را برای تکمیل اطلاعات‌تان در این زمینه مطالعه کنید.

5/5 - (1 امتیاز)

مایلید هر دو هفته یک ایمیل مفید دریافت کنید؟

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

همچنین شاید دوست داشته باشید!

نصب وردپرس روی پلسک

نصب وردپرس روی پلسک

0
  زمانی که صحبت از کنترل پنل‌های هاستینگ وب می‌شود، ابزار پلسک (Plesk) یکی از بهترین گزینه‌ها برای کسب‌وکارهای کوچک و بزرگ به حساب می‌آید.…
بلاک کردن آی پی در htaccess

آموزش بلاک کردن آی پی در فایل htaccess

0
بلاک کردن آی پی در فایل htaccess، درِ ورود سایتتان را روی مهمانان پردردسرِ ناخوانده‌ می‌بندد. اگر می‌خواهید کنترل ترافیک ورودی به سایتتان را به…

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

فهرست