اگر در فکر راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی پولساز هستید ولی سرمایه اولیه برای راه اندازی آن را ندارید باید خدمت تون عرض کنم که این مقاله مخصوص شماست! بله شما دوستان عزیزی که می خواهید، کسب و کار اینترنتی خود را با کمترین هزینه راه اندازی کنید، در حقیقت مهمترین قدم برای ورود به بازار آنلاین و کسب درآمد از آن، راه اندازی و طراحی یک سایت حرفه ای و قابل قبول است.
حال شما برای طراحی سایت خود شما 2 گزینه دارید:
- طراحی سایت خود را به شرکت های طراحی سایت بسپارید
- خودتان طراحی سایت خود را با کمترین هزینه و بدون کدنویسی انجام دهید.
گزینه اول: استفاده از یک شرکت طراح سایت
خب اگر مشکلی برای پرداخت هزینه ندارید می توانید به سادگی از یک شرکت طراح سایت معتبر استفاده کنید، و پروژه خود را به آن شرکت واگذار کنید و در نهایت یک سایت کامل و آماده استفاده را تحویل بگیرید، ولی باید در نظر داشته باشید که هزینه طراحی سایت شما تنها همان مبلغ قرداد اولیه نخواهد بود، چون شما بعد از اینکه سایت تان را تحویل بگیرید باید به ازای هر تغییر و شخصی سازی جدید، مجددا هزینه بپردازید، و هر بار که بخواهید امکانات جدیدی را بنا به رشد کسب وکارتان به سایت تان اضافه کنید بازهم باید هزینه های گزافی را پرداخت کنید.
البته اگر از نظر مالی مشکلی ندارید و کسب و کاری که می خواهید راه اندازی کنید، بزرگ است، این هزینه ها هیچ مشکلی ایجاد نخواهد کرد، اما اگر از نظر مالی مشکل دارید اینکه طراحی سایت تان را به یک شرکت بسپارید، اشتباه است.
با تهیه یک هاست امن، پرسرعت و مطمئن از ایرانسرور، با خیال راحت به توسعه کسبوکارتان بپردازید!
خرید هاست پشتیبانی : ۳۱۷۷۶-۰۵۱گزینه دوم: خودتان طراح سایت خود باشید
اما اگر شما نمی خواهید در ابتدای کار زیاد هزینه کنید و می خواهید قبل از انجام هزینه های زیاد، ابتدا سایت تان را با کمترین هزینه راه اندازی کنید، شرایط بازار خود را بسنجید، باید آستین ها را بالا زده و خودتان دست به کار شوید و طراحی سایت تان را خودتان انجام دهید.
اصلا نگران نباشید!
برای طراحی و راه اندازی یک سایت حرفه ای + فروشگاه آنلاین اصلا نیازی نیست که برنامه نویسی های پیچیده را یاد بگیرید! خوشبختانه الان حوزه طراحی سایت با قبلا بسیار متفاوت شده است و هر شخصی بدون نیاز به یادگیری کدنویسی و فقط با یادگیری اصولی بسیار ساده، می تواند طراحی سایت های بسیار حرفه ای و را انجام دهد، اجازه بدید در ادامه شما را با سیستم مدیریت محتوا آشنا کنم.
سیستم مدیریت محتوا چیست؟
بزارید به زبان ساده سیستم مدیریت محتوا را براتون توضیح بدم، در گذشته طراحان سایت برای طراحی و پیاده سازی هر سایتی باید از صفر شروع به برنامه نویسی می کردند تا در نهایت سایت را راه اندازی می کردند، اما بعدها برنامه نویس های زرنگ تر! دست به کار شدند و یک سیستم طراحی کردند و امکانات اولیه ای که هر سایتی بهش نیاز داره را در آن قرار دادند، که از آن به بعد برای طراحی هر سایتی نیاز نباشه از صفر برنامه نویسی کنند و تنها امکانات مربوط به همان سایت را کاستومایز کنند، نام این سیستم همان سیستم مدیریت محتوا یا به انگلیسی Content management system و به اختصار CMS است.
هم اکنون سیستم های مدیریت محتوای زیادی در سراسر جهان طراحی شده است که از معروف ترین آنها می توان به وردپرس، جوملا و دروپال اشاره کرد.
توجه داشته باشید که تعداد سایت های طراحی شده با جوملا و دروپال در سرتاسر جهان به اندازه حتی یک دهم سایت های طراحی شده با وردپرس نیست، در ادامه با ما باشید تا شما را با این سیستم دوست داشتنی سایت ساز، آشنا کنیم.
وردپرس چیست؟
اگر بخواهیم خیلی ساده وردپرس را توضیح بدهیم باید بگوییم که وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای Open Source (متن باز) است که با استفاده از آن میتوانید خیلی ساده و بدون برنامه نویسی، برای خود سایت های خیلی حرفهای را راه اندازی کنید.
همچنین باید بدانید که وردپرس کاملا رایگان است و شما با مراجعه به سایت اصلی وردپرس می توانید همین الان جدیدترین نسخه آن را دانلود کنید و طراحی سایت خود را آغاز کنید.
✅ برای مطالعه بیشتر و آشنایی دقیق با مزایا و معایب وردپرس، مقاله وردپرس چیست را حتماً بخوانید.
چرا طراحی سایت خود را با وردپرس انجام دهیم؟
در ادامه برخی از مهمترین دلایلی که چرا باید از وردپرس برای راه اندازی سایت خود استفاده کنید را لیست کرده ایم:
- مهمترین دلیل، سادگی استفاده از وردپرس است و تمام افراد، حتی مبتدی ها هم می توانند از آن استفاده کنند.
- سرعت سایت های وردپرسی در صورت بهینه سازی اصولی، قابل قبول است.
- به جای آنکه برای کوچکترین تغییرات دست به دامن شرکت های طراحی سایت شوید می توانید به سادگی خودتان موارد مورد نیازتان را انجام دهید.
- وردپرس کاملا منعطف است و شما می توانید با آن انواع سایت را طراحی کنید، از یک سایت وبلاگی ساده گرفته تا یک سایت مارکت پلیس فوق حرفه ای مثل آمازون.
- سئوفرندلی بودن وردپرس باعث شده که سایت هایی که با وردپرس طراحی می شوند، از سئوی خیلی قوی برخوردار باشند.
- امنیت بالای وردپرس هم یکی از مهمترین دلایل استفاده از این CMS به جای استفاده از CMS های شرکت های طراحی سایت است.
- یکی دیگر از دلایل اصلی استفاده از وردپرس، فراوان بودن منابع آموزشی رایگان آن هم به زبان فارسی و هم به زبان انگلیسی است.
- وردپرس روز به روز پیشرفته تر می شود و مشکلات آن توسط یک تیم قدرتمند از سراسر جهان برطرف می شود.
- ا زهمه مهمتر شما از این همه امکانات وردپرس کاملا رایگان استفاده می کنید و هیچ هزینه ای بابت آن نمی پردازید! جالب نیست!
قالب و افزونه وردپرس چیست؟
یک سایت که با وردپرس طراحی می شود، علاوه بر هسته اصلی وردپرس شامل قالب و افزونه های وردپرس است. اگر هسته اصلی وردپرس را به تنهایی نصب کنید، فقط یک سایت وبلاگی بسیار ساده و با ظاهری ناخوشایند خواهید داشت. در ادامه شما را با قالب و افزونه های وردپرس آشنا خواهیم کرد.
قالب وردپرس
قالب وردپرس در حقیقت همان ظاهر سایت است، یعنی تمام ظاهر سایت را باید با استفاده از قالب وردپرس کاستومایز کنید، قالب های وردپرس بسیار زیادی تا به امروز برای وردپرس طراحی شده است هم رایگان و هم پولی، که قالب های رایگان را می توانید از پنل تنظیمات سایت تان نصب کنید و ظاهر سایت خود را بهبود ببخشید.
افزونه وردپرس
برای افزودن امکانات مختلف به سایت های وردپرسی باید از افزونه های وردپرس استفاده کنیم، برای مثال شما اگر بخواهید یک سایت فروشگاهی راه اندازی کنید باید از افزونه ووکامرس کمک بگیرید، یا اگر می خواهید یک سایت فروش فایل راه اندازی کنید باید از افزونه easy digital downloads استفاده کنید.
آشنایی با افزونه بینظیر المنتور!
بله عنوان را درست دیدید! حال که با افزونه های وردپرس و کارایی های آن ها آشنا شدید، اجازه بدید همین ابتدای کار که می خواهید یادگیری طراحی سایت را شروع کنید شما را با بهترین افزونه صفحه ساز وردپرس یعنی افزونه المنتور آشنا کنیم.
افزونه صفحه ساز المنتور تحول بسیار بزرگی را در دنیای طراحی سایت با وردپرس ایجاد کرده است، از زمانیکه سایت های زیادی از این افزونه صفحه ساز استفاده می کنند، سایت ها بسیار زیباتر شده همچنین تجربه استفاده از سایت های المنتوری بسیار لذت بخش است.
بیشتر بخوانید: آموزش 9 راهکار تضمینی برای رفع خطای لودینگ المنتور
چک لیست آموزش طراحی سایت با وردپرس و المنتور
در زیر یک چک لیست برای شما عزیزان آماده کرده ایم و اگر می خواهید، طراحی سایت های فوق حرفه ای با وردپرس و المنتور را یاد بگیرید به همین ترتیب پیش برید:
- یادگیری مقدماتی طراحی سایت با وردپرس
- یادگیری مقدماتی طراحی سایت با المنتور
- یادگیری پیشرفته طراحی سایت با وردپرس
- یادگیری پیشرفته طراحی سایت با المنتور
دوره رایگان آموزش طراحی سایت با وردپرس و المنتور
شما می توانید برای یادگیری کاملا رایگان و اصولی طراحی سایت بدون کدنویسی با وردپرس به صفحه آموزش وردپرس وبکیما مراجعه کنید و طراحی سایت با وردپرس را به صورت کاملا رایگان یاد بگیرید.
همچنین با مراجعه به صفحه آموزش المنتور می توانید طراحی سایت های فوق العاده زیبا را با صفحه ساز المنتور یاد بگیرید، تا بتوانید کسب و کار اینترنتی خود را بر پایه یک سایت حرفه ای و زیبا راه اندازی کنید.
1 دیدگاه. دیدگاه تازه ای بنویسید
ممنون از شما که سایت وبکیما را معرفی کردید، من از وقتی با این سایت آشنا شدم کلی چیزهای جدید یاد گرفتم اونم رایگان!
ممنون ایران سرور عزیز