جنگ در راه است. سپاهی از رومیان شکستناپذیر، با 42 هزار جنگجو به سمت ایران لشکر کشیدهاند و چیزی جز فتح سرزمین کهن نمیخواهند. کراسوس، فرمانده این سپاه بزرگ، با غرور روی اسب نشسته است و از پیروزی اطمینان دارد.
شهر حران محل برخورد سپاه دو کشور است.
ایرانیها بسیار کمتر هستند. میتوان گفت رومیها 4 برابر ایرانیها نیرو دارند و بهنظر میرسد نتیجه جنگ قبل از شروع مشخص است؛ اما سورنا، فرمانده شجاع و دلیر ارتش ایران، ورق را کاملاً برمیگرداند!
جنگ حران اولین شکست روم در تاریخ بود که با درایت و دلیری سورنا به دست آمد. فرماندهای که باد به غبغب انداخته بود، جانش را از دست داد و باقیمانده سپاهش به روم هزیمت کردند.
شکست و موفقیت امپراطوریها، مانند کیش و مات در بازی شطرنج است.
در شطرنج، موفقیت یا عدم موفقیت شما، در گرو نگاه استراتژیک و توجه به جزئیات است. اینجا، تمام مهرهها برای شما اهمیت دارند؛ از همان سربازی که راه را بر دشمن میبندد بگیرید، تا وزیر زیرک و فیلهای جنگی که به قلب هدف هدایت میشوند.
این همان اتفاقی است که در امپراطوریهای بزرگ و پرآوازۀ تاریخ رخ داده است. سیستمی که در آن افراد در جایگاه درست خودشان قرار گرفتهاند، همه در جهت یک هدف بزرگتر حرکت میکنند و به هم اعتماد دارند.
گزارش کمپین امپراطور ایران سرور
ایرانسرور، قرنِ جدید را با کمپین امپراطور آغاز کرد. حتماً برایتان جالب است که بدانید چرا امپراطور و اصلاً هدف، پیام و دستاورد این کمپین چه بوده است!
در مقاله امروز ایرانسرور، میخواهیم یک بار دیگر به پشت صحنه سر بزنیم و درباره پیام و نتایج این کمپین، اطلاعاتی را در اختیارتان بگذاریم.
مشخصات کلی کمپین
کمپین امپراطور، از تاریخ 25 اسفند تا 13 فروردین برگزار شد و جوایز هیجانانگیز آن عبارت بودند از:
- یک دستگاه PS5
- ۳ عدد هارد اکسترنال ایدیتا مدل HD710 ظرفیت یک ترابایت
- ۳ عدد هدفون بلوتوث شیائومی
- ۳ عدد ساعت شیائومی میبند 5
برای شرکت در کمپین، باید به لندینگ پیج امپراطور مراجعه میکردید، چندتا سوال جواب میدادید و در آخر نتیجه را که نزدیکترین شخصیت تاریخی به خودتان بود، با هشتگ #ایران_سرور و #امپراطور_وب، در شبکههای اجتماعی به اشتراک میگذاشتید.
مثلاً این نتیجه:
چرا امپراطور؟ پیام این کمپین چه بود؟
اکوسیستمی که در آن فعالیت میکنید را به شکل یک امپراطوری بزرگ تصور کنید. برای اینکه این امپراطوری موفق و قدرتمند باشد، به چه چیزهایی نیاز داریم؟
مسلماً ما به آدمهای مسئولیتپذیر و پرتلاشی نیاز داریم که در هر جایگاهی، بهترین خودشان باشند و بهترین عملکردشان را برای رشد فردی و جمعی به کار بگیرند.
رشد جمعی، مخالف انحصارگرایی، تکقطبی کردن بازار و رقابت ناسالم است!
یک امپراطوری قدرتمند، به پادشاهی دادگر، حکمرانان دلسوز، مشاوران دانا، وزیران خبره، تجار زیرک، پژوهشگران باهوش، سربازان دلیر، مردم رضایتمند و … نیاز دارد.
یک اکوسیستم قدرتمند هم، به مدیران آگاه و باتجربه، مشاوران باسواد، افراد نخبه، جنگجوهایی آمادۀ یادگیری و پیشرفت و مشتریهای راضی نیاز دارد! تکتک این نقشها، برای موفقیت یک مجموعه، مهم و کلیدی هستند و با حذف هر کدام، عملاً نقطه ضعیفی داریم که زمینه نابودیمان خواهد شد.
تاریخ ایران و جهان، پر است از شخصیتها، داستانها و نکتههایی که میتوانند برای همهمان الهامبخش باشند. در این کمپین، ما این آدمها و داستانهایشان را کنار هم قرار دادیم، تا جرقهای هر چند کوچک را، در ذهن مخاطبان بیدار کنیم.
بگویید ببینیم، شما کجای این پازل هستید؟ از نقشتان راضی هستید؟ فقط رشد خودتان برایتان مهم است، یا رشد کردن، با ایجاد ارزش و هُل و دادن رشد جمعی؟
دوست داریم جوابهایتان را بخوانیم. اگر در کمپین شرکت کردهاید، نقش تاریخیتان را هم میتوانید بگویید :)
دستاوردهای این کمپین چه بود؟
در درجه اول، هدف و ایده اولیه کمپین، قدردانی از مشتریان فعلی ایران سرور و تلاش برای وفادارسازی آنها بود.
ما طی سوالاتی که در صفحۀ فرود قرار داده بودیم، میتوانستیم مدت همراهی و اعتبار سایت کاربران را ارزیابی کنیم. بر اساس این ارزیابی، هدایایی جدا از جوایزی که اول مقاله گفتیم، برای کاربران ایمیل میشد.
مثلاً اگر 10 سال از خدمات ایرانسرور استفاده کرده باشید، جدا از قرعهکشی نهایی که در آن شرکت داده شدید، یک تخفیف خوب استفاده از خدمات هم برایتان ایمیل شده است.
مورد بعدی، آمار و اطلاعاتی بود که میخواستیم از مخاطبانمان بهدست آوریم. در ادامه میتوانید بخشی از این اعداد و ارقام جالب را ببینید!
همانطور که در تصویر زیر پیداست، بیشتر مخاطبان کمپین، صاحبان سایتهای فروشگاهی، توسعهدهندگان نرمافزار و صاحبان سایتهای آموزشی هستند.
در نمودار زیر نیز دستهبندی شغلی جامعه مشتریان ایرانسرور را میبینید؛ مشتریانی که بیش از 3 سال در کنارمان بودهاند. از این نمودار میتوان دریافت که حوزههای آموزش، توسعه نرمافزار و فروشگاه آنلاین، جزو سرمایهگذاریهای مطمئن هستند.
در این میان، درصد زیادی از کسبوکارها، توسط یک الی پنج نفر اداره میشوند. این یعنی فریلنسری و تشکیل تیمهای کوچک، در چند سال اخیر رشد زیادی داشته و ما هم در دایره مخاطبانمان این موضوع را بهخوبی میتوانیم ببینیم.
حالا جالب است که بدانید که 74% کل شرکتکنندکان در کمپین را آقایان و 26% را خانمها تشکیل میدهند.
از بین مشاغل، خانمها بیشتر در حوزۀ طراحی UI و UX فعال هستند، آقایان در حوزه برنامهنویسی و توسعه وب و مدیریت فروشگاه اینترنتی هم تقریباً به یک اندازه، در هر دو دسته، طرفدار دارد!
اگر بخواهیم یکپارچه هم نگاه کنیم، بعد از مدیریت، برنامهنویسی بیشترین فراوانی را دارد و میشود حدس زد که در سالهای پیش رو، این تخصص چه تاثیری بر رشد صنعت و اکوسیستم خواهد داشت.
نکته بعدی اینکه، برخلاف هرم سنی ایران که تعداد افراد بین 30 تا 40 سال بیشترین فراوانی جمعیت را دارند، بیشتر افراد فعال در وب فارسی کمتر از 25 سال سن دارند.
💡 شما از این آمار چه نتایجی میگیرید؟ آیا میتوانید آینده را پیشبینی کنید؟
پیش به سوی یک امپراطوری قدرتمند و پیشتاز
در پایان، امیدواریم در هر زمینهای که فعالیت میکنید، تواناییهای خودتان را دستکم نگیرید و بتوانید بهعنوان عنصری مفید، در جهت رشد، توسعه و بهتر شدن دنیای وب و کسبوکارهای آنلاین قدم بردارید.
به امید روزهای روشنتر.