آموزش گام‌به‌گام تغییر فونت در قالب وردپرس

دسته بندی: آموزش, آموزش وردپرس به زبان ساده
تغییر فونت در وردپرس

فونت‌ها نقش اساسی در طراحی وب‌سایت شما دارند؛ چون احساس، لحن برند، سبک طراحی و زیبایی‌شناسی کلی را تعیین می‌کنند. ازاین‌رو، روش‌های مختلفی برای تغییر فونت در وردپرس وجود دارد که بسته‌به نوع تم، افزونه‌ها و حالت‌های دستی یا خودکار، روش‌های مختلفی به‌کار گرفته می‌شود. در این مقاله به 4 راه‌ برای تغییر فونت در قالب وردپرس (وردپرس چیست؟) می‌پردازیم. این آموزش برای مبتدیان نگاشته شده است که هرکدام از مراحل، به‌شکل گام‌به‌گام با تصویر پیش می‌روند.

4 روش تغییر فونت در قالب وردپرس

برخی از تم‌ها دارای ابزار داخلی برای مدیریت فونت‌ها هستند؛ مانند Divi. درحالی‌که برخی دیگر، نیاز به تغییر تنظیمات و تعیین پارامترهای مدنظر به‌شکل دستی دارند. در ادامه به چهار روش انجام این کار خواهیم پرداخت.

1. استفاده از گزینه‌های سفارشی‌سازی تم 

این روش برای تغییر فونت در قالب وردپرس به‌کار می‌رود که پس از ورود به پنل مدیریت، باید مسیر Appearance > Customize را طی کنید.

سفارشی‌سازی تم

پس از ورود به صفحه Customize، روی Typography کلیک کنید. دو گزینه شامل مدیریت فونت و افزودن تایپوگرافی نمایان می‌شود. روی کادر Choose Font کلیک کنید تا منوی کشویی آن باز شود. 

از همین بخش می‌توانید لیست را پیمایش و فونت مدنظرتان را جست‌وجو و انتخاب کنید. پس از انتخاب فونت، دکمه Add Font را بفشارید تا فونت به سایت‌تان اضافه شود.

روی Typography کلیک کنید.

گزینه دوم، یعنی Typography Manager به شما امکان اختصاص فونت‌های قالب را به بخش‌های مختلف سایت می‌دهد. برای مثال می‌توانید آن‌ها را به بدنه، عنوان، توضیحات، آیتم‌های منو، سرفصل‌ها و موارد دیگر اضافه کنید. 

در این بخش هم امکان تغییر فونت را دارید. برای انجام این کار، ابتدا المان گرافیکی یا بخش هدف را انتخاب کنید. سپس خانواده فونت را از لیست پیش‌رو برگزینید. وزن فونت و هر تغییر متن را متناسب‌با سلیقه خودتان در همین بخش تغییر دهید. سپس اندازه فونت، ارتفاع خط و فاصله حروف را مشخص کنید. این فرآیند را برای سایر عناصر هم قابل‌انجام است.

اضافه کردن فونت به سایت

بیشتر بخوانید: آموزش نصب قالب وردپرس به‌صورت گام‌به‌گام

2. استفاده از ویرایش‌گر سایت 

در این حالت، از فونت‌های قالب استفاده می‌کنیم. بسیاری از تم‌های معروف مانند Blockbase، Emulsion، Aino، و Twenty Twenty-Two به شما امکان تغییر فونت در ویرایش‌گر تم را می‌دهند.

برای تغییر فونت در وردپرس با ویرایش‌گر، به مسیر Theme > Editor بروید.

استفاده از ویرایشگر سایت

سپس روی آیکون سبک (Style) در سمت راست بالای صفحه کلیک کنید.

کلیک روی Style

حال روی بخش تایپوگرافی کلیک کرده تا امکان تغییر فونت فراهم شود.

تغییر فونت در تایپوگرافی

با کلیک روی نماد فونت، می‌توانید قلم بخش‌های مختلف را تغییر دهید. ما در این مثال، فونت‌های متن و لینک‌ها را تغییر دادیم.

تغییر فونت متن ها

در قسمت Font Family، روی منوی کشویی کلیک کنید تا فونت‌های قالب به نمایش دربیایند. فونت موردنظرتان را از همین لیست انتخاب کنید. همچنین می‌توانید اندازه قلم، ارتفاع خط و ظاهر را از این بخش مشخص کنید. پس از انتخاب، روی دکمه Save در سمت راست و بالای صفحه کلیک کنید تا تغییرات جدید اعمال شوند.

انتخاب font family

بیشتر بخوانید: آموزش رفع خطای لود نشدن المنتور با ۵ روش کاربردی

3. تغییر فونت در وردپرس با ویرایش‌گر بلوک 

با استفاده از ویرایش‌گر پیش‌فرض وردپرس هم می‌توانید ظاهر فونت‌های‌تان را تغییر دهید. در این بخش، شاهد گزینه‌های متنوع برای ویرایش متن هستیم؛ مانند امکان پررنگ یا مورب کردن و تنظیم تراز متن.

تغییر فونت در وردپرس با ویرایش‌گر بلوک 

در این ویرایش‌گر، گزینه‌های دیگری هم برای تفکیک بخشی از متن، اضافه کردن کد و تصاویر هم وجود دارد. 

تغییر فونت در وردپرس با ویرایش‌گر بلوک 

4. استفاده از یک پلاگین 

برای تغییر فونت در وردپرس و قالب‌های عمومی، باید از افزونه‌ای مانند Fonts Manager استفاده کنیم.

این افزونه را نصب، پیکربندی و اجرا کنید. سپس به Appearance > Customize بروید. هنگامی‌که صفحه جدید باز شد، بخش جدیدی را به‌نام Fonts Plugin خواهید دید.

نصب پلاگین Fonts Manager

با کلیک روی این افزونه، به بخش تنظیمات آن می‌روید و چیزی مشابه‌ تصویر زیر را می‌بینید.

پیکربندی پلاگین Fonts Manager

در این صفحه، چهار گزینه شامل تنظیمات اولیه، تنظیمات پیشرفته، بارگیری فونت و اشکال‌زدایی وجود دارد. تنظیمات اولیه شما را قادر می‌سازد تا از بین فونت‌های قالب، گزینه دل‌خواه‌تان را برگزینید.

توسط پلاگین‌های تغییر فونت در وردپرس، می‌توانید یک فونت را برای هدرها، دکمه‌ها و کادرهای دریافت ورودی از کاربران تنظیم کنید. 

تنظیمات پیشرفته این پلاگین به شما امکان تغییر فونت‌های برندتان را می‌دهد که شامل عنوان و برچسب سایت‌تان می‌شود. 

در قسمت تنظیمات ناوبری، می‌توانید فونت منوهای ناوبری سایت‌تان را تغییر دهید.

تغییر فونت در قالب وردپرس

در بخش Content Typography، امکان تغییر متن اصلی و فونت همه تگ‌های عنوان به‌صورت جداگانه فراهم است.

تغییر فونت و تگ اصلی همه مقالات

تب‌های Sidebar و Footer به شما امکان تغییر فونت‌ بخش‌های سرفصل (Heading) و تایپوگرافی را می‌دهد. 

آخرین تب، یعنی Load Fonts Only، بستری را برای آپلود و اضافه کردن فونت‌های جدید و خاص را می‌دهد؛ اما پس از بارگذاری، هیچ تغییری را به‌طور خودکار انجام نمی‌دهد. این ویژگی زمانی مفید است که می‌خواهید از فونت‌ها فقط در بلوک‌های خاصی استفاده کنید. 

پلاگین‌های زیر هم برای تغییر فونت در قالب وردپرس به‌کار می‌روند:

آنچه در تغییر فونت در وردپرس خواندیم

تغییر فونت در قالب وردپرس به‌سادگی انجام می‌شود و راه‌های متنوعی دارد؛ ازجمله بخش Customize قالب، ویرایش‌گر سایت، ویرایش‌گر بلوک و استفاده از پلاگین‌ها. این ویرایش‌ها با چند کلیک انجام شده و به‌سادگی اعمال می‌شوند. شما از چه روش‌هایی برای انجام این کار استفاده می‌کنید؟ استفاده از پلاگین راحت‌تر است یا شخصی‌سازی فونت‌های هر بخش از سایت؟ ما در بخش نظرات همین پست میزبان دیدگاه و تجربه شما هستیم.

اگر می‌خواهید یک سایت وردپرسی حرفه‌ای داشته باشید، انتخاب و خرید هاست وردپرس ایران سرور، گزینه‌ای عالی برای شما است. هاست وردپرسی در انواع سایت‌های بلاگ، شرکتی یا فروشگاهی با کنترل‌پنل سی‌پنل قابل استفاده است. و امنیت و سرعت سایت شما را تضمین می‌کند.

سوالات متداولی که شما می‌پرسید

  1. چگونه فونت وردپرس را تغییر دهیم؟

چهار روش‌ ساده و سریع برای انجام این کار شامل گزینه‌های سفارشی‌سازی تم، استفاده از ویرایش‌گر سایت، تغییر فونت در وردپرس با ویرایش‌گر بلوک و استفاده از پلاگین هستند.

  1. آیا تغییر فونت وردپرس پیش‌نیاز دارد؟

خیر. البته می‌توانید از انواع پلاگین برای انجام این کار استفاده کنید که جزو پیش‌نیازها محسوب می‌شوند.

  1. بهترین پلاگین‌های تغییر فونت وردپرس کدامند؟

Font Awesome، Styleguide و Custom Fonts از بهترین پلاگین‌های تغییر فونت وردپرس هستند.

منابع:

elegant theme

WPbeginner

5/5 - (1 امتیاز)

مایلید هر دو هفته یک ایمیل مفید دریافت کنید؟

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

همچنین شاید دوست داشته باشید!

ساخت Swap File در لینوکس

راهنمای ساخت و حذف Swap File در لینوکس

0
Swap File نجات‌دهنده آبروی RAM جلوی کاربر است؛ فایل سیستم کوچکی که هنگام کم آوردن حافظه RAM، وارد صحنه شده و مسئولیت ذخیره داده‌ها را…

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

فهرست