نصب قالب وردپرس، به سادگی آب خوردن!

دسته بندی: آموزش وردپرس به زبان ساده
نصب قالب وردپرس
آنچه در این مطلب می‌خوانید :

نصب قالب وردپرس مثل بنایی کردن خانه است. با سلیقه خودتان می‌توانید سایت را به‌شکل دلخواه درآوردید. نیازی نیست یک توسعه‌دهنده همه‌فن‌حریف برای نصب قالب باشید. در این مقاله از ایران سرور، گام‌به‌گام مراحل نصب وردپرس را با ۵ روش اساسی به شما آموزش خواهیم داد که با هر سطح دانش و تخصصی نسبت به وردپرس به کارتان می‌آید. پس از خواندن این مقاله، می‌توانید ریش و قیچی را دست بگیرید و کار نصب قالب وردپرس را به سلیقه خودتان پیش ببرید.

پیش‌نیاز نصب قالب وردپرس

شواهد موجود نشان می‌دهد بیش از ۸ هزار قالب در مخزن وردپرس وجود دارد. انتخاب میان این قالب‌ها مثل انتخاب کفش است. همانطور که انتخاب یک کفش مناسب برای دویدن، مهمانی یا روز جلسه متفاوت است، انتخاب قالب وب‌سایت نیز براساس نوع کاربری سایتتان اهمیت بالایی دارد. قبل از شروع مراحل نصب قالب وردپرس، نیاز است پیش‌نیازهای زیر را درنظر بگیرید:

  • نسخه قابل نصب وردپرس
  • هاست یا سرویس میزبانی 
  • دامنه فعال با پسوند موردنظرتان

با مهیا کردن این شرایط، اکنون آماده پُرو قالب مناسب به تن سایتتان هستید. قبل از نصب قالب، اگر محتوایی روی سایت دارید، حتما بکاپ تهیه کنید. همچنین مطمئن شوید نسخه قالب با نسخه وردپرس شما سازگار باشد.

1. نصب قالب از طریق مخزن وردپرس

نحوه نصب قالب در وردپرس با استفاده از مخزن وردپرس، بسیار آسان است. مخزن وردپرس، فقط شامل قالب‌های رایگان است. در صورتی که می‌خواهید از یک قالب وردپرس رایگان با گزینه‌های محدود استفاده کنید، مراحل زیر را قدم به قدم دنبال کنید:

  1. در داشبورد وردپرس خود، ماوس را بالای گزینه “نمایش” نگه دارید و بر روی “پوسته” کلیک کنید. سپس، بر روی دکمه “افزودن” که در بالای صفحه قرار دارد، کلیک کنید.

بخش نمایش پوسته در وردپرس

  1. جهت کمک گرفتن برای مرتب‌سازی گزینه‌ها، بر روی دکمه “صافی خصوصیات” کلیک کنید. همچنین، می‌توانید از کادر جستجو، برای جستجوی قالب‌ها با موضوعات مورد نظرتان استفاده کند تا نتایج جستجوی محدود‎تری را مشاهده نمایید.فیلتر کردن پوسته ها در پیشخوان وردپرس
  2. در‌بخش “صافی خصوصیات” پس از انتخاب موضوعات مورد نظر خود، بر روی دکمه “اعمال صافی‌ها” کلیک کنید.
    انتخاب دسته بندی پوسته در نصب قالب وردپرس
  3. ماوس را بالای قالب انتخاب شده نگه دارید. سپس بر روی گزینه “نصب” کلیک کنید تا نصب قالب شروع شود.نصب قالب در بخش پوسته ها
  4. پس از نصب، می‌توانید با انتخاب گزینه “پیش‌نمایش زنده“، یک پیش‎نمایش از وب سایت خود را با قالب انتخاب شده، ببینید. در صورتی که می‌خواهید از این گزینه صرف نظر کنید و بلافاصله از قالب استفاده نمایید، گزینه “فعال نمایید” را انتخاب کنید.پیش نمایش زنده قالب
  5. اعلانی نمایش داده می‌شود که به شما می‌گوید “پوسته تازه فعال شد“. از قسمت بالای صفحه، بر روی گزینه “بازدید سایت” کلیک کنید تا وب سایت خود را با قالب جدید، مشاهده نمایید.

نصب موفق آمیز قالب در وردپرس

2. نصب قالب وردپرس از طریق بارگذاری فایل (به صورت دستی)

روش دیگری که برای نصب قالب وردپرس در اختیار دارید، آپلود دستی است. در صورتی که فایل zip قالب را از منبع دیگری دانلود کرده‌اید، مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. در داشبورد وردپرس، پس از انتخاب “نمایش” و انتخاب گزینه “پوسته“، روی دکمه “بارگذاری پوسته” که در بالای صفحه وجود دارد کلیک کنید. سپس، بر روی Choose File کلیک کنید.

بارگذاری قالب در پیشخوان وردپرس

  1. از پنجره باز شده، فایل zip را در سیستم خود پیدا کرده و سپس بر روی گزینه “نصب” کلیک کنید و منتظر بمانید تا آپلود قالب کامل شود.
  2. در صورتی که می‌خواهید پیش نمایش قالب را مشاهده نمایید، بر روی گزینه “پیش نمایش زنده” کلیک کنید. در غیر اینصورت، می‌توانید بر روی گزینه “فعال نمایید” کلیک کنید.
  3. برخی از قالب‌های شخص ثالث، نیاز به تنظیمات بیشتری نسبت به قالب‌های موجود در مخزن وردپرس دارند. برای یادگیری نحوه تغییر این تنظیمات، می‌توانید به وب سایت ارائه دهنده قالب مورد نظرتان مراجعه کرده و آموزش‌های لازم را مطالعه کنید و یا به طور مستقیم، با پشتیبان فنی سایت در تماس باشید.
[irp posts=”10757″ name=”آموزش نصب افزونه در وردپرس”]

3. نصب قالب وردپرس روی هاست با بسته نصبی؛ حرفه‌ای‌‌ترین روش نصب

در برخی موارد، ممکن است نصب بسته نصبی شما از طریق روش بالا امکان‌پذیر نباشد. دراین‌صورت، می‌توانید روش نصب قالب وردپرس روی هاست را امتحان کنید. برای این کار، مراحل زیر را پیش بگیرید:

۱. فایل قالب موردنظرتان را دانلود کنید

این فایل را می‌توانید از طریق شرکت‌های ثالث به‌صورت فایل زیپ دانلود کنید. سپس در سیستم خود آن را از حالت فشرده خارج کرده و به مرحله بعدی بروید.

۲. وارد کنترل پنل هاست خود شوید

فرقی ندارد قصد نصب قالب وردپرس در سی پنل یا دایرکت ادمین را دارید. نصب از طریق هاست برای هر دو کنترل پنل (سی پنل و دایرکت ادمین) به‌کارتان می‌آید. وارد پنل میزبانی خود شوید.

۳. یک دیتابیس جدید بسازید

از قسمت MySQL Databases در پنل میزبانی خود، به بخش MySQL database Wizard یک دیتابیس جدید ایجاد کنید. اگر برای ساخت دیتابیس اطلاع کافی ندارید، باتوجه به نوع پنل دو مطلب زیر کمکتان می‌کند.

راهنمای تصویری ساخت دیتابیس در دایرکت ادمین

راهنمای تصویری ساخت دیتابیس در Cpanel

4. نصب قالب در وردپرس با استفاده از پروتکل انتقال فایل (FTP)

در روش سوم ، می‌خواهیم به بررسی نحوه نصب قالب‌های با حجم بالا بپردازیم. در صورتی که یک قالب پیچیده با فایل‌های بزرگ و حجیم انتخاب کرده‌اید، احتمالا برای آپلود دستی آن (روش دوم) به مشکل خواهید خورد. در چنین مواردی، می‌بایست از FTP برای آپلود قالب استفاده کنید.

5 مرحله کلی برای آپلود و نصب قالب وردپرس با استفاده از پروتکل انتقال فایل وجود دارد که در ادامه آن‌ها را شرح می‌دهیم…

  1. در رایانه خود، FTP Client را دانلود کنید.

در قدم اول، باید نرم افزار FTP Client را دانلود کنید. این نرم افزار، ابزاری است که به شما این امکان را می‌دهد برای اضافه یا حذف کردن فایل‌ها، به سرور وب سایت خود دسترسی کامل داشته باشید.

  1. از طریق ارائه دهنده هاست خود، یک حساب FTP ایجاد کنید.

در قدم بعدی، باید از طریق FTP Client به حساب ارائه دهنده هاست دسترسی داشته باشید. در اغلب موارد، می‌بایست در داشبورد هاستینگ خود، حساب FTP را راه‎اندازی کنید؛ با این حال، انجام این فرآیند در هر ارائه دهنده هاستینگ متفاوت است. اغلب ارائه دهندگان هاست، در زمان ایجاد حساب کاربری جدید، یک نام کاربری و رمز عبور برای ایجاد حساب FTP Client به شما ارائه می‌دهند.

  1. پوشه قالب را برای نصب، در وردپرس آپلود کنید.

در این مرحله، باید در FTP Client مکان نصب وردپرس خود را پیدا کنید. سپس، به پوشه wp-content رفته و گزینه “Themes” را انتخاب کنید. حالا باید کل پوشه‌ای که از حالت zip خارج کرده‌اید را در قسمت “Themes” آپلود کنید.

بارگذاری قالب وردپرس با ftp

  1. قالب را راه‌اندازی کنید

در این مرحله، کافی‌است آدرس سایت خود را به‌صورت www.yoursite.com/installer.php در مرورگرتان وارد کنید. به جای yoursite نام دامنه خود را بنویسید. پس از زدن کلید اینتر، صفحه تنظیمات بسته نصبی Duplicator برایتان باز می‌شود. در این صفحه سه بخش شامل setup، validation و Options وجود دارد. روی گزینه Next بزنید.

راه اندازی قالب وردپرسی

پس از بارگذاری فایل‌های شما، در قسمت بعدی نیاز است اطلاعات دیتابیس خود را که در مرحله ۳ ساختید،‌ وارد کنید.

در این بخش می‌توانید روی گزینه Test Database کلیک کنید. درنهایت، اگر تست دیتابیس شما با موفقیت انجام شود، یعنی کارتان را به‌درستی انجام دادید. باخیال راحت روی دکمه Next بزنید.

در سومین بخش، قسمت Options نام کاربری، رمزعبور و ایمیل خود را برای ورود به سایت وارد کرده و روی Next بزنید. پس از تکمیل اطلاعات، پیغام نصب موفقیت‌آمیز قالب وردپرس برایتان ظاهر خواهد شد. اکنون می‌توانید به صفحه پیشخوان رفته و وارد سایت با قالب جذابتان شوید.

5. آموزش نصب قالب وردپرس روی هاست سی پنل

این روش مخصوص سی‌پنلی‌ها است. اگر روش اول یعنی نصب به‌طور دستی به‌کارتان نیامد، ازطرفی، پیچیدگی روش بالا نیز اعصابتان را به‌هم ریخت، روش سوم یعنی نصب قالب وردپرس در سی پنل را امتحان کنید.

۱. وارد پنل کاربری سی‌پنل شوید

پس از وارد کردن نام کاربری و رمز عبور، وارد قسمت اصلی پنل خواهید شد. آدرس و مشخصات هاست سی‌پنل قبلا توسط ارائه‌دهنده برای شما ایمیل شده است. پس از ورود، به بخش File Manager بروید

۲. به پوشه Theme بروید

از قسمت wp-content به پوشه «Theme» بروید. در نصب قالب وردپرس در سی پنل باید فایل فشرده قالب را در این پوشه بارگذاری کنید.

۳. فایل قالب را آپلود کنید

اکنون برای نصب قالب وردپرس روی سی‌پنل کافی‌است فایل قالب را از بخش Upload بارگذاری کنید.

۴. فایل قالب را از حالت فشرده خارج کنید

در آخرین مرحله کافی‌است به پوشه File Manager برگردید و فایل قالب را از حالت فشرده خارج کنید. برای انجام این کار روی فایل کلیک راست کرده و گزینه Extract را بزنید.

۵. نام قالب را در دایرکتوری وارد کنید

پنجره‌ای که برایتان باز شده است، مسیر دایرکتوری را به شما نشان می‌دهد. در اینجا می‌توانید دایرکتوری را به ( /public_html/wp-content/themes/Name Of Your Theme ) تغییر دهید. (به جای Name Of Your Theme نام قالب را وارد کنید.)

۶. قالب را فعال کنید

در گام آخر از نصب قالب وردپرس روی سی پنل از پیشخوان وردپرس به بخش نمایش> پوسته‌ها بروید. در اینجا می‌توانید قالبی که در سی‌پنل بارگذاری کردید، مشاهده کنید. با کلیک روی گزینه «فعال‌سازی» قالب شما فعال خواهد شد.

مطلب مرتبط: بهترین قالب های فروشگاهی وردپرس را در این مقاله مشاهده کنید.

6. آموزش نصب قالب وردپرس در هاست دایرکت ادمین

نحوه نصب قالب وردپرس در دایرکت ادمین نیز تقریبا مشابه سی‌پنل است. برای انجام این کار به‌طریق زیر اقدام کنید:

۱. وارد کنترل پنل هاستینگ خود شوید.

آدرس و مشخصات ورود به هاست قبلا توسط سرویس میزبانی برای شما ارسال شده است.

۲. فایل نصبی را در دایرکت ادمین آپلود کنید

از قسمت File Manager به پوشه Public_html بروید. در قسمت سمت چپ، روی گزینه «+» کلیک کرده و فایل بسته نصبی را آپلود کنید.

نکته مهم: این را درنظر بگیرید که اگر سایت خود را مدتی است راه‌اندازی کردید، با راه‌اندازی بسته نصبی، محتوای قبلی شما حذف می‌شود. پس اگر دیتای شما در این بخش مهم است، دیگر روش‌های نصب قالب وردپرس را انجام دهید. 

۳. بسته نصبی قالب را راه‌اندازی کنید.

حالا کافی‌است ازطریق روش راه‌اندازی قالب که در بخش «نصب قالب وردپرس روی هاست» در قسمت بالاتر همین مقاله توضیح دادیم، با وارد کردن آدرس www.yoursite.com/installer.php در مرورگرتان، قالب را راه‌اندازی کنید.

7. آموزش نصب قالب وردپرس در لوکال هاست

ایجاد یک وبسایت وردپرسی زیبا و کاربردی، اغلب با انتخاب قالب مناسب شروع می‌شود. پیش از اینکه وب‌سایت خود را به‌صورت آنلاین در اختیار عموم قرار دهید، بهتر است در یک محیط لوکال آن را تست کنید.

۱. راه‌اندازی محیط وردپرس در لوکال هاست

اولین قدم، ایجاد یک محیط وردپرس لوکال روی کامپیوتر شماست. نرم افزارهای محبوبی مانند XAMPP، WAMP یا Local by Flywheel به شما در ایجاد یک محیط هاست لوکال کمک کنند. 

پیشنهاد مطالعه: آموزش نصب وردپرس روی لوکال هاست xampp

۲. دانلود قالب نصبی وردپرس

فایل زیپ قالب رایگان یا پولی که دراختیار دارید، روی سیستم خود دانلود کنید.

۳. وارد نرم‌افزار لوکال هاست شوید

اکنون نرم‌افزار لوکال هاست خود را اجرا کنید. مرورگر وب خود را باز کرده و به محل نصب وردپرس در لوکال هاست بروید. آدرس URL بسته به تنظیمات شما ممکن است متفاوت باشد، اما معمولا چیزی شبیه به http://localhost/wordpress یا http://localhost:8888/wordpress خواهد بود. 

۴. قرار دادن پوشه قالب در جای درست

پوشه قالب وردپرس را برداشته و آن را مستقیما درون پوشه themes در مسیر wordpress/wp-content/themes پیست کنید.

۵. راه‌اندازی مجدد سرور و دسترسی به سایت

پس از کپی کردن پوشه، سرور WAMP خود را مجددا راه‌اندازی کنید. سپس برای دسترسی به وب‌سایت لوکال، آدرس localhost را دوباره در مرورگر خود وارد کنید.

۶. ورود به پنل مدیریت و فعال سازی قالب

با استفاده از نام کاربری و رمز عبور خود، وارد پیشخوان وبسایت شوید. در منوی سمت چپ، به بخش نمایش > پوسته ها مراجعه کنید. در این بخش، لیستی از تمامی قالب‌های نصب شده روی سایت وردپرس خود را مشاهده خواهید کرد. قالب جدیدی که به تازگی اضافه کردید، فعال کنید.

با این کار، قالب جدید روی وب‌سایت لوکال شما فعال شده و ظاهر و نحوه عملکرد آن را می‌توانید به‌راحتی شخصی‌سازی کنید. این فرایند فقط چند دقیقه زمان می‌برد اما به شما امکان می‌دهد قبل از انتشار عمومی قالب در وب‌سایت آن را به‌طور کامل آزمایش و سفارشی‌سازی کنید.

پیشنهاد مطالعه:  ومپ سرور چیست؟ برای چه کسانی مناسب است؟

سخن آخر: پایان چم‌وخم نصب قالب وردپرس با ۵ راهکار

نصب قالب وردپرس ظاهر سایت شما را با یک کلیک دگرگون می‌کند. در این مقاله به بررسی کاربردی‌ترین روش‌های نصب قالب وردپرس پرداختیم و گام‌به‌گام هر ۵ روش را بررسی کردیم. اگر در مسیر این فرایند با ابهام یا سوالی روبه‌رو شدید، مشتاق راهنمایی شما هستیم. سوالاتتان را می‌توانید در انتهای همین مقاله بنویسید تا راهنمایی‌تان کنیم.

سوالات متداول نصب آسان قالب در وردپرس

  • چگونه می‌توانم بعد از نصب قالب، آن را سفارشی‌سازی کنم؟

اکثر قالب‌های وردپرس تنظیمات مختلفی دارند که با استفاده از آن‌ها ظاهر و عملکرد سایت خود را می‌توانید مطابق با سلیقه خود تغییر دهید. همچنین می‌توانید از افزونه‌های مختلف وردپرس برای افزودن قابلیت‌های جدید به سایت خود استفاده کنید.

  • چرا نمی‌توانم قالب وردپرس را نصب کنم؟

اگر هنگام آپلود فایل نصبی با پیغام خطا روبه‌رو می‌شوید، ممکن است با مشکل محدودیت فضای هاست روبه‌رو شده باشید.

1/5 - (2 امتیاز)

مایلید هر دو هفته یک ایمیل مفید دریافت کنید؟

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

همچنین شاید دوست داشته باشید!

نصب وردپرس روی پلسک

نصب وردپرس روی پلسک

0
  زمانی که صحبت از کنترل پنل‌های هاستینگ وب می‌شود، ابزار پلسک (Plesk) یکی از بهترین گزینه‌ها برای کسب‌وکارهای کوچک و بزرگ به حساب می‌آید.…
بلاک کردن آی پی در htaccess

آموزش بلاک کردن آی پی در فایل htaccess

0
بلاک کردن آی پی در فایل htaccess، درِ ورود سایتتان را روی مهمانان پردردسرِ ناخوانده‌ می‌بندد. اگر می‌خواهید کنترل ترافیک ورودی به سایتتان را به…
رفع خطای Dns_probe_finished_nxdomain

رفع خطای Dns_probe_finished _nxdomain

0
خطای Dns_probe_finished_nxdomain حکایت نمایش پرچم تسلیم مرورگرتان بوده که نشان می‌دهد در پیدا کردن آدرس IP (IP چیست؟) وب‌سایت ناکام مانده است. هشداری که مانع…

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

فهرست