شما اگر ابزار مناسبی برای اندازه گیری تعداد بازدیدکنندگان، بازدید صفحات و سایر جنبه های دیگر از سایت وردپرس خود نداشته باشید، هرگز نمیتوانید بدانید که سایت وردپرس شما موفق است یا نه؟ اگر به دنبال راه هایی برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سایت خود هستید، در این مقاله به معرفی برخی از افزونه آمار وردپرس و آمارگیر وردپرس برای کمک به شما در این مورد می پردازیم.
افزونه Jetpack
Jetpack توسط Automattic (شرکتی که WordPress را ایجاد نموده و نگهداری می کند) ایجاد شده است و یک افزونه چند منظوره و بسیار کاربردی می باشد. این افزونه یک افزونه آماری نیست، اما دارای قابلیت های گزارشدهی زیادی است که می توانید برای جمع آوری آمار و تجزیه و تحلیل از آنها استفاده کنید. در حقیقت، اگر شما Jetpack را نصب کرده باشید، ممکن است به هیچ چیز دیگری نیاز نداشته باشید.Jetpack دارای یک نسخه رایگان و یک نسخه پولی می باشد، که در نسخه رایگان آن نیز قابلیت های فراوانی ارائه می شود.
موردی که با Jetpack باید در نظر داشته باشید این است که، اگر شما فقط از ویژگی های آماری این افزونه آمارگیر استفاده نمایید، و سایر ویژگی های آن برای شما کاربردی نداشته باشد، این افزونه به عنوان یک افزونه آماری بیش از حد سنگین می باشد، زیرا دارای قابلیت های فراوان دیگری می باشد.که در این صورت می توانید از سایر افزونه های معرفی شده در ادامه استفاده نمایید.
افزونه WP Statistics
افزونه WP Statistics یکی دیگر از افزونه های آماردهی و گزارش دهی بسیار کاربردی وردپرس می باشد که با قابلیت های بسیار متنوع ارائه شده است. با استفاده از این افزونه شما می توانید اطلاعات مربوط به کاربران، بازدید ها، بازدید کنندگان و آمار صفحات و همچنین تجزیه و تحلیل دقیق از ترافیک موتورهای جستجو را دریافت نمایید. این افزونه نماهای کلی و جزئی برای انواع داده ها شامل نسخه مرورگرها، آمار کشورهای بازدیدکنندگان، جستجوها، کلمات جستجو و بازدید کنندگان دارد. اگر شما نیاز به تجزیه و تحلیل بیشتر بر روی داده های خود با ابزارهای دیگری دارید، می توانید آن را به صورت XML، CSV یا TSV استخراج نمایید.
افزونه Visitors Traffic Real Time Statistics
اگر چه Visitors Traffic Real Time Statisticsمانند WP Statistics محبوب نیست، اما این افزونه بسیار کاربردی می باشد. این افزونه دارای نسخه رایگان و نسخه پولی می باشد و طبیعتا نسخه پولی ویژگی ها و قابلیت های بیشتری را ارائه می دهد. برای مثال، ردیابی صفحات (یعنی اینکه کدام صفحات بیشتر بازدید می شوند) تنها در نسخه پولی قابل انجام می باشد. نسخه رایگان اجازه می دهد تا کاربران نسخه های مرورگر را ردیابی کنند و آمار کشورها، تعداد بازدیدها ، ارجاع ها، جستجوها، کلمات جستجو و بازدید کنندگان را نیز در اختیار شما قرار می دهد.
افزونه StatCounter – Free Real Time Visitor Stats
شمارنده ها یک راه محبوب برای نشان دادن آمار هستند، و اگر شما علاقه مند به داشتن یک شمارنده برای سایت وردپرسی خود هستید، می توانید از StatCounter – Free Real Time Visitor Stats استفاده نمایید. این افزونه دارای نسخه رایگان و نسخه پولی می باشد. نسخه رایگان آن ویژگی های محبوبی مانند آمار سایت را ارائه می دهد که این آمار در دو بخش آمار خلاصه و آمار تفصیلی ارائه می گردد، البته آمار تفصیلی آن تنها به 500 بازدید محدود می باشد. با استفاده از این افزونه می توانید اطلاعات مربوط به بازدیدها، نمایش صفحات، ورود و خروج صفحات،کلمات کلیدی، مسیرهای بازدید کننده ها و غیره را دریافت کنید.
افزونه (Google Analytics Dashboard for WP (GADWP
برای همه طرفداران گوگل آنالیتیک که معتقدند سایر ابزارهای تجزیه و تحلیل دیگر ضعیفتر از گوگل آنالیتیک هستند، چند افزونه وردپرس برای استفاده وجود دارد. یکی از آنها Google Analytics Dashboard for WP (GADWP) است. شما با استفاده از این افزونه می توانید داده هایی به صورت real-time در خصوص تعداد بازدید کنندگان، کلمات کلیدی، دانلودها، لینک های وابسته و غیره دریافت کنید. علاوه بر Google Analytics، شما می توانید از Google Tag Manager نیز برای ردیابی ترافیک خود استفاده کنید. این افزونه برای استفاده شخصی و تجاری رایگان می باشد.
افزونه Google Analytics for WordPress by MonsterInsights
Google Analytics for WordPress by MonsterInsights یکی دیگر از افزونه های بسیار محبوب وردپرس است که شما ممکن است بخواهید آن را امتحان کنید. افزونه دارای نسخه رایگان و پولی می باشد و با توجه به توسعه دهندگان آن، تمرکز اصلی بر سهولت نصب و استفاده است، بنابراین این افزونه خوبی برای کاربران غیر فنی می باشد. با این حال، این افزونه ویژگی های زیادی مانند ردیابی بازدیدها، دانلودها، لینک ها، تبلیغات، رویدادها و غیره را ارائه می دهد.
اجرای دو یا چند افزونه به طور همزمان برای سایت شما مشکلی ایجاد نخواهد کرد و با این کار شما می توانید نتایج افزونه های مختلف را با هم مقایسه کنید.
ممکن است دیدن این که داده های مشابهی که توسط افزونه های مختلف گزارش شده است، به طرز چشمگیری متفاوت است کمی عجیب باشد، اما این تفاوت طبیعی است. دلیل این اختلاف این است که افزونه های مختلف از روش های مختلف برای اندازه گیری ترافیک، بازدیدها و غیره استفاده می کنند و این تفاوت در سنجش به ناچار منجر به تفاوت در نتایج می شود. به هر حال، حتی اگر نتایج خیلی دقیق نباشد، هر یک از این افزونه ها شما را در مورد مسیری که سایت شما در آن گرفته است (مثلا افزایش ترافیک یا کاهش آن) راهنمایی می کند و به شما در تصمیم گیری در مورد کاری که باید انجام دهید، کمک می کند.
چنانچه سوالی دارید یا می خواهید در قسمت نظرات آن را مطرح کنید تا پاسخگو شما باشیم. همچنین اگر قصد یادگیری وردپرس را دارید می توانید به مقاله آموزش وردپرس مراجعه کنید.
برگرفته از [maketecheasier.com]