رندرینگ چیست؟ آشنایی با انواع رندر و کاربردهای آن

دسته بندی: آموزش
رندرینگ چیست

آیا تا به حال برایتان پیش آمده که بخواهید طراحی‌های پیچیده‌ی دوبعدی یا سه‌بعدی خود را به دیگران نشان داده یا از پروژه طراحی خود خروجی بگیرید؟ یا تا به حال با نرم‌افزارهای گرافیکی کار کرده یا به طراحی انیمیشن پرداخته‌اید؟ اگر جواب‌تان حداقل به یکی از سوال‌های بالا مثبت است، احتمالا با رندرینگ آشنا هستید. اهمیت رندرینگ

در حقیقت مهم‌ترین عملکرد ما در زمان پردازش رسانه‌های گرافیکی پیشرفته، رندرینگ (Rendering) نام دارد. در ادامه به تعریف رندرینگ، روش‌های اصلی آن و تفاوت‌های این دو روش می‌پردازیم:

رندرینگ (Rendering) چیست؟

رندرینگ فرآیند تبدیل عکس‌های دوبعدی و سه‌بعدی به مدل‌های قابل نمایش و قابل چاپ است. Rendering اغلب در طراحی‌های معماری، بازی‌های ویدئویی، انیمیشن‌ها، شبیه‌سازها و جلوه‌های ویژه فیلم‌ها استفاده می‌شود. رندرینگ همچنین می‌تواند برای نمایش مفاهیم بصری استفاده شود، پیش از این برای آن که بتوانیم تصویر نهایی یک مدل را درک کنیم ناچار به ساخت آن بودیم اما با تکنولوژی رندرینگ می‌توان فایل دیجیتال مدل تهیه کرده و با دیگران نیز به اشتراک گذاشت.

تعریف رندرینگ

[irp posts=”20055″ name=”GPU یعنی چه؟ منظور از کتابخانه GPU چیست؟”]

2 روش اصلی رندرینگ

دو روش معمول برای رندرینگ وجود دارد:

CPU Rendering  (central processing unit)

و

GPU Rendering (graphic processing unit)

CPU همان پردازشگر مرکزی دستگاه‌های رایانه‌ای بوده و وظیفه‌ی اصلی آن اجرای دنباله‌ای از دستورالعمل‌ها و پردازش کلی داده‌هاست، اما GPU یک پردازشگر گرافیکی قابل نصب بر روی رایانه بوده و بر روی انجام محاسبات خاص و کاهش حجم کاری پردازشگر مرکزی از نظر گرافیکی، پیکسل، بردار و ماتریس تمرکز دارد.

روش‌ها cpu و gpu

رندرینگ مبتنی بر CPU

رندرینگ به روش CPU معمولا در استودیوهای فیلم‌سازی و شبیه‌سازی‌های معماری کاربرد دارد؛ زیرا دقت آن در به تصویر کشیدن تصاویر بالا بوده و در این صنایع زمان رندر اهمیت بالایی ندارد.

رندرینگ مبتنی بر GPU

رندرینگ به روش GPU برای پردازش گرافیکی سریع استفاده می‌شود. در حقیقت ما زمانی به پردازشگر گرافیکی نیاز داریم که بخواهیم بازی‌ ویدئویی تولید کرده یا 30 الی 120 فریم در ثانیه رندر کنیم.

 

ویژگی‌های رندرینگ به روش CPU

ويزگی های رندرینگ cpu

در این قسمت دلایل انتخاب CPU را بیان می‌کنیم:

1)    قادر به انجام پروژه‌های پیچیده

CPU محاسبات مختلفی را برای پردازش مجموعه‌ای از وظایف گوناگون انجام می‌دهد و به همین دلیل روشی ایده‌آل برای انجام پروژه‌های معماری است که نیاز به طراحی متفاوت چندین اتاق دارد.

2)    افزودن حافظه بیشتر

هر سیستم CPU از حافظه‌ای با ارزش حداکثر 768 گیگابایت پشتیبانی می‌کند که مقدار این حافظه در سیستم‌های CPU 4x به بیش از 1.5 ترابایت می‌رسد که شما را قادر می‌سازد کارهای مختلف را به راحتی مدیریت کنید.

3)    داشتن ثبات

CPUها در درون رایانه‌ها قرار گرفته و با دیگر سخت‌افزارها هماهنگ می‌شوند و تجربه کاربری یکپارچه‌ای را ارائه می‌دهند.

4)    فراهم کردن کیفیت بالاتر در مقابل سرعت بیشتر

CPUها زمان زیادی را برای ارائه یک تصویر باکیفیت صرف می‌کنند؛ به بیان دیگر کیفیت تصاویر در آن‌ها از اولویت بیشتری نسبت به سرعت انجام کار برخوردار است.

 

ویژگی‌های رندرینگ به روش GPU

ویژگی های رندرینگ gpu

رندرینگ به روش GPU مزایای خاص خود را دارد که در ادامه به 3 ویژگی آن می‌پردازیم:

1)    سرعت پردازش بالا

موتورهای رندرینگ GPU به شدت بر روی سرعت فرآیندهای رندرینگ متمرکز هستند به گونه‌ای که در چند دقیقه کاری که پردازشگر مرکزی را ساعت‌ها درگیر می‌کند، انجام می‌دهد.

2)    هزینه پایین در کنار فعالیت سنگین

با استفاده از GPU می‌توانید طراحی‌های سطح بالا با منابع فشرده را که نیاز به سرمایه‌گذاری‌های بالا دارند با قیمت پایین ولی با کیفیت استودیو انجام دهید.

3)    به‌روزرسانی مستمر

رندرهای GPU دائما در حال تکامل بوده و با هر به‌روزرسانی بر محدودیت‌های قبلی خود غلبه می‌کنند؛ بنابراین با گذر زمان به انتخاب‌ بهتری تبدیل می‌شوند.

 

تفاوت بین روش‌های GPU رندرینگ و CPU رندرینگ

تفاوت رندرینگ cpu و gpu

حالا که با ویژگی‌های GPU و CPU آشنا شدید، زمان آن رسیده که بهترین روش رندرینگ را برای خود انتخاب کنید. برای این کار بهتر است این دو روش را با هم مقایسه کنید:

1)    کیفیت یا کمیت

اگر شما به طراحی یک ساختمان مشغول بوده و نیاز دارید که هر چه زودتر انتظارات کارفرما را برآورده کنید، رندرینگ GPU به دلیل سرعت بالای آن برای شما مناسب است. اما اگر در حال ساخت یک انیمیشن هستید، کیفیت و دقت را باید در اولویت قرار دهید. رندرینگ CPU نسبتا کندتر بوده اما بسیار دقیق‌تر است و رندر را بدون مشکل به شما تحویل می‌دهد.

2)    هزینه سخت‌افزار

اگر شما یک طراح گرافیک بوده و پروژه‌های متعدد و با ادیت های فراوان داشته باشید، قطعا به یک پردازنده گرافیکی قدرتمند نیاز پیدا می‌کنید؛ در چنین شرایطی تهیه رندرینگ GPU نسبت به خرید چندین CPU می‌تواند هزینه‌های شما را پایین نگه داشته و در عین حال کارهای حرفه‌ای برای شما آماده کند.

خرید بهترین سرویس پردازش گرافیکی

اگر به این نتیجه رسیدید که نیازمند GPU برای انجام فعالیت‌های خود هستید، باید از تهیه یک GPU خوب نیز اطمینان حاصل کنید. سیستم پردازش گرافیکی (GPU) ایران سرور دارای معماری قدرتمند، قدرت پردازش سریع، حافظه‌ی بالا بوده که بهترین تجربه کاربری را با قیمت‌های منعطف ارائه می‌کند.

شما می‌توانید با مراجعه به قسمت خرید GPU، خدمات مختلف سیستم‌های پردازش گرافیکی ایران سرور را مشاهده کنید.

5/5 - (1 امتیاز)

مایلید هر دو هفته یک ایمیل مفید دریافت کنید؟

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

همچنین شاید دوست داشته باشید!

نصب وردپرس روی پلسک

نصب وردپرس روی پلسک

0
  زمانی که صحبت از کنترل پنل‌های هاستینگ وب می‌شود، ابزار پلسک (Plesk) یکی از بهترین گزینه‌ها برای کسب‌وکارهای کوچک و بزرگ به حساب می‌آید.…
بلاک کردن آی پی در htaccess

آموزش بلاک کردن آی پی در فایل htaccess

0
بلاک کردن آی پی در فایل htaccess، درِ ورود سایتتان را روی مهمانان پردردسرِ ناخوانده‌ می‌بندد. اگر می‌خواهید کنترل ترافیک ورودی به سایتتان را به…

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

فهرست