بکاپ گیری در دایرکت ادمین حکم جعبه سیاه هواپیما را دارد؛ در روز مبادا به دادتان میرسد و خیالتان را با اطلاعات ذخیرهشده در خود راحت میکند. در این مقاله از بلاگ ایران سرور، بهصورت گامبهگام نحوه بکاپ گیری از سایت در دایرکت ادمین را بررسی میکنیم. با خواندن این مقاله نحوه ایجاد و بازگردانی بک اپ سایت را در کنترل پنل دایرکت ادمین خواهید فهمید.
آموزش بکاپ گیری در دایرکت ادمین
دایرکتادمین (دایرکت ادمین چیست) این امکان را به شما میدهد تا بهراحتی از کل وبسایت خود یا بخشهای خاصی از آن، پشتیبان تهیه کنید. با چند کلیک ساده، میتوانید یک نسخه کامل از وبسایت خود ایجاد کرده و درصورت بروز هر مشکلی، آن را بهسرعت بازیابی کنید. در این بخش از آموزش بک آپ گرفتن از هاست دایرکت ادمین، کافیاست قدمبهقدم مراحل زیر را طی کنید:
۱. گام اول: ورود به دایرکتامین
برای ورود به پنل مدیریت دایرکتامین، یکی از آدرسهای زیر را در مرورگر خود وارد کنید:
- https://yourdomain.com:2222
- https://IP-address:2222
- https://server-hostname:2222
در این آدرسها، yourdomain.com را با نام دامنه خود جایگزین کنید. اگر می خواهید با نحوه ورود به دایرکت ادمین به صورت قدم به قدم آشنا شوید این مقاله “ورود به دایرکت ادمین“را از وبلاگ ایران سرور بخوانید.
۲. گام دوم: دسترسی به بخش پشتیبانگیری
- پس از ورود، به بخش Advanced Features بروید.
- سپس گزینه Create/Restore Backups را انتخاب کنید.
۳. گام سوم: انتخاب دامنه
در این مرحله از بکاپ گیری از سایت در دایرکت ادمین، مشخص کنید که میخواهید از همه وبسایتهای میزبانیشده روی این سرور، یا فقط یک دامنه (دامنه چیست؟) خاص، پشتیبان تهیه کنید.
- برای پشتیبان گرفتن از همه وبسایتها، گزینه Select All Domains را انتخاب کنید.
- اگر میخواهید از یک دامنه خاص پشتیبان بگیرید، روی Select Domains کلیک کنید و سپس وبسایت موردنظر خود را از لیست انتخاب کنید.
۴. گام چهارم: انتخاب نوع دادهها
در این مرحله بکاپ گیری در دایرکت ادمین، تعیین میکنید قصد بکاپگیری از چه نوع دادههایی را دارید. گزینههایی مانند دادههای وبسایت، ایمیل، FTP را انتخاب کنید. توصیه میکنیم برای امنیت بیشتر، همه را بزنید.
بیشتر بخوانید: ftp چیست و چه کاربردهایی دارد؟
۵. گام پنجم: شروع بکاپ گیری از سایت در دایرکت ادمین
برای شروع فرایند پشتیبانگیری، روی دکمه Create Backup کلیک کنید.
۶. گام ششم: پایان بکاپ گیری در دایرکت ادمین
دایرکتامین شروع به ساختن بکاپ میکند. پس از اتمام این فرایند، یک ایمیل اطلاعرسانی به آدرس ثبتشده شما ارسال خواهد شد. همچنین، میتوانید با رفتن به بخش DirectAdmin → File Manager → backups، از محل ذخیرهسازی پشتیبانها مطلع شوید.
بیشتر بخوانید: آموزش ساخت ایمیل سازمانی به صورت گام به گام در دایرکت ادمین
نحوه بازگردانی بکاپ دردایرکت ادمین
تا این قسمت، نحوه بکاپ گیری در دایرکت ادمین را بررسی کردیم. حالا سراغ بازگردانی بکاپ گرفته شده میرویم. خیالتان راحت، هیچ پیچیدگی خاصی در کار نیست. در این قسمت، دو گام اول و دوم مشابه آموزش بالا است؛ یعنی پس از ورود به دایرکت ادمین به بخش Advanced Features و سپس Create/Restore Backups بروید.
۱. گام اول: شروع بازیابی بکاپ
پس از بکاپ گیری در دایرکت ادمین، برای شروع بازیابی، روی دکمه (Restore Backup) کلیک کنید.
۲. گام دوم: انتخاب فایل بکآپ
در گام دوم از آموزش بک آپ گرفتن از هاست دایرکت ادمین، از منوی کشویی، فایل بکآپ موردنظرتان را انتخاب کنید. همچنین میتوانید با کلیک روی (View current backups)، لیست بکآپهای موجود را مشاهده کنید.
۳. گام سوم: انتخاب اطلاعات برای بازیابی
در این مرحله از آموزش بک آپ گرفتن از هاست دایرکت ادمین، مشخص کنید کدام بخشهای داده را میخواهید بازیابی کنید. بهطور مثال، میتوانید وبسایت، ایمیل، یا اطلاعات FTP را بهصورت جداگانه انتخاب کنید و یا همه گزینهها را برای یک بازیابی کامل، تیک بزنید.
نکته: فقط میتوانید گزینههایی را برای بازیابی انتخاب کنید که در زمان ایجاد بکآپ فعال بودند.
۴. گام چهارم: شروع فرآیند بازیابی بکاپ
پس از انتخاب اطلاعات موردنظر، روی دکمه (Restore) کلیک کنید..
۵. گام پنجم: فرآیند بازیابی بکاپ در دایرکتادمین
فرآیند بازیابی دایرکتادمین در پسزمینه شروع میشود. مدت زمان این فرآیند به حجم دادهها و عملکرد سرور بستگی دارد.
بیشتر بخوانید: 12 افزونه بکاپ وردپرس رایگان که حتماً باید بشناسید
دانلود فایل بک آپ در دایرکت ادمین
برای دانلود فایل بک آپ در دایرکت ادمین پس از اتمام فرآیند بکاپگیری، به بخش «File Manager» مراجعه کرده و پوشه «backups» را انتخاب کنید. کافی است روی فایل ایجاد شده راست کلیک کرده و گزینه دانلود را انتخاب کنید تا فایل بهصورت مستقیم روی سیستم شما ذخیره شود. این روش نه تنها امکان بازیابی سریع و امن اطلاعات در مواقع بروز خطا را فراهم میکند، بلکه توصیه میشود نسخه دانلود شده را در یک فضای ذخیرهسازی مطمئن مانند سرورهای ابری نیز نگهداری کنید تا ریسک از دست رفتن دادههای حساس بهحداقل برسد.
در هاست ایران سرور خیالتان از بکاپگیری راحت است
هیچ چیز بدتر از این نیست که با یک اقدام کوچک یا بزرگ تمام اطلاعات وبسایت شما در چشمبرهمزدنی نابود شود. اینجاست که آرزو میکنید ساعتی مثل ساعت برنارد داشته باشید که همه چیز را به عقب برگردانید. خبر خوب اینکه هاست ایران سرور با ارائه قابلیت بکاپگیری مداوم و ذخیره آن در فضای ابری خیال شما را از بکاپ گرفتن راحت میکند. با انتخاب هاست ایران سرور وبسایت شما همیشه از یک نسخه پشتیبان امن و مطمئن برای روز مبادا برخوردار خواهد بود.
جمع بندی
بکاپ گیری در دایرکت ادمین بیمهنامه وبسایت شماست. با ایجاد بکاپهای منظم خیالتان از حفظ اطلاعات در هر شرایطی راحت است. در این مقاله، نحوه ایجاد و بازگردانی بکاپ را بهطور گامبهگام بررسی کردیم. اگر میخواهید از دردسر بکاپگرفتن راحت شوید، با تهیه هاست ایران سرور دیگر دغدغه بکاپگیری را نخواهید داشت. درصورتیکه نیاز به راهنمایی بیشتر دارید، همین حالا میتوانید با کارشناسان ایران سرور تماس بگیرید یا سوالتان را در انتهای همین مقاله بنویسید تا در سریعترین زمان راهنماییتان کنیم.
با هاست وردپرس ایرانسرور، سرعت فوقالعاده و امنیت پولادین را تجربه کنید.
سوالات متداولی که شما میپرسید؟
۱. فایلهای بکاپ گیری از سایت در دایرکت ادمین در کجا ذخیره میشوند؟
محل ذخیره بکآپها بستگی به تنظیمات شما دارد. معمولاً بکآپها در یک دایرکتوری مشخص روی سرور شما ذخیره میشوند. همچنین میتوانید بکآپها را بهصورت دستی دانلود کرده و در یک مکان امن ذخیره کنید.
۲. هرچند وقت یک بار باید نسبت به بکاپ گیری از سایت در دایرکت ادمین اقدام کنیم؟
بهتر است حداقل هفتهای یک بار از وبسایت خود بکآپ بگیرید. اگر تغییرات زیادی در وبسایت شما ایجاد میشود، ممکن است نیاز به بکآپگیری روزانه داشته باشید. ایران سرور بکاپگیری را بهطور خودکار برای مشتریان خود انجام میدهد.
منابع:
2 دیدگاه. دیدگاه تازه ای بنویسید
سلام خیلی عالی ایران سرور عالی
ممنون از لطفتون