معرفی بهترین افزونه های کاهش حجم تصاویر در وردپرس

دسته بندی: آموزش, آموزش وردپرس به زبان ساده
بهترین افزونه های کاهش حجم عکس در وردپرس

‌استفاده از یک افزونه کاهش حجم تصاویر در وردپرس، به شما کمک می‌کند تا حجم فایل‌ها را تاحد امکان کاهش دهید، به سرعت وبسایت خود بیافزایید و درنهایت سئوی آن را بهبود دهید! حتما می‌دانید هرچه حجم تصاویری که به‌کار می‌برید کمتر باشد، سرعت وبسایت افزایش پیدا می‌کند. بنابراین در این مطلب با ما همراه باشید تا علاوه‌بر معرفی بهترین افزونه های کاهش حجم عکس در وردپرس، نحوه آموزش و استفاده از آن را بررسی کنیم.

در ضمن بد نیست اگر مقاله افزونه وردپرس چیست را بخوانید! این کار کمک‌تان می‌کند تا با ماهیت افزونه‌ها نیز آشنا شوید.

افزونه Smush

Smush Pro

به‌عنوان اولین گزینه در لیست بهترین افزونه کاهش حجم تصاویر در وردپرس، افزونه Smush را داریم که تاکنون بیش از 1 میلیون بار نصب فعال دارد! دلایلی زیادی وجود دارد که این افزونه را به یک گزینه جذاب تبدیل می‌کند، مهم‌ترین آنها این است که بیشتر خدمات این افزونه به‌صورت رایگان دراختیار شما قرار می‌گیرند.

Smush ویژگی‌های شگفت‌انگیز بسیاری دارد مثل:

  • تشخیص اندازه نادرست تصویر
  • بهینه‌سازی خودکار تصاویر
  • امکان اتصال به چند سایت وردپرسی به طور همزمان
  • تعیین میزان حداقل و حداکثر رزولوشن عکس
  • انتخاب 50 عکس برای بهینه‌سازی همزمان
  • نیاز نداشتن به API برای نصب

 

افزونه smush با رابط کاربری سریع و آسان!

Smush یک رابط زیبا با عناصر فعال دارد. برای مثال، شما در این رابط با یک سیستم راه‌اندازی سریع مواجه می‌شوید که برای پیکربندی تنظیمات از ساده‌ترین تا پیچیده‌ترین عامل کاربرد دارد. این رابط از شما می‌پرسد که آیا می‌خواهید عکس‌هایی که قبلا در وبسایت آپلود شده‌اند را بهینه کنید، یا قصد بهینه‌سازی عکس‌های جدید را دارید؟ مهم‌ترین مزیت درمورد این افزونه، میزان اطلاعاتی است که درمورد تصاویر ارائه می‌شود، همچنین با استفاده از آن شما تا حد زیادی در فضای ذخیره‌سازی صرفه‌جویی می‌کنید.

امکانات افزونه smush در کاهش حجم تصاویر سایت

به‌عنوان یکی از بهترین افزونه‌ها برای کاهش حجم تصاویر در وردپرس، انتظار از خدمات Smush بسیار بالا است! همانطور که گفتیم در نسخه رایگان این افزونه امکان بهینه‌سازی 50 عکس به‌صورت همزمان فراهم شده است. اما در نسخه پولی می‌توان از عکس‌های بیشتری استفاده کرد.

این نکته را هم در نظر داشته باشید که این افزونه گزینه‌هایی برای بک‌آپ گرفتن از عکس‌ها،‌ بعد از بارگذاری آنها در وبسایت ارائه می‌دهد.

برخی از امکانات دیگر این افزونه:

  • امکان lazy load (بارگذاری تنبل): این قابلیت شرایطی ایجاد می‌کند تا بعد از باز کردن صفحه وبسایت، چهارچوب کلی صفحه و مطالب آن بارگیری شوند. به عبارت دیگر عکس‌ها در همان ابتدا لود نمی‌شوند، بلکه زمانی‌که کاربر به یک قسمت از صفحه برسد که حاوی عکس است، آن تصویر شروع به بارگیری می‌کند.
  • فشرده‌سازی تصاویر: یکی از بهترین قابلیت‌های Smush، فشرده‌سازی تصاویر است. به‌طوریکه می‌توانید تنها با یک کلیک تمام تصاویر بارگذاری شده در وبسایت خود را بهینه‌سازی کنید.
  • تغییر ابعاد تصاویر: تغییر ابعاد عکس تاحد زیادی برروی کاهش حجم عکس تاثیر می‌گذارد. این افزونه به شما حداکثر ابعاد مجاز برای تصاویر را پیشنهاد می‌دهد تا بتوانید به بهترین نحو آنها را بهینه کنید.
  • تبدیل خودکار به فرمت WebP: WebP فرمت جدید گوگل است که تا حدود 45 درصد حجم تصاویر را بدون افت کیفیت، کاهش می‌دهد. در نسخه پولی افزونه Smush این کار به‌صورت خودکار انجام می‌گیرد.
  • ذخیره تنظیمات و برون‌بری آن‌ها: این ویژگی برای افرادی که چندین وبسایت را مدیریت می‌کنند، مناسب است. با کمک این ویژگی شما می‌توانید تنظیماتی که برای هر سایت مناسب است را اعمال کنید و این تنظیمات را به‌صورت یک فایل ذخیره کرده و بعد از برون‌بری، آن را در یک سایت درون‌ریزی کنید.

 

امکانات نسخه پرمیوم افزونه Smush

یکی از مزایای Smush این است که شما می‌توانید تعداد زیادی عکس برای بهینه‌سازی انتخاب کنید، اما فقط یک محدودیت وجود دارد، آن هم این است که حجم هر عکس نباید از 5 مگابایت تجاوز کند!

برای حذف این محدودیت، می‌توانید نسخه WP Smush Pro را تهیه کنید. هزینه این نسخه از 7.5 دلار در ماه شروع می‌شود. البته این قیمت برای زمانی است که شما از این افزونه فقط برای یک وبسایت استفاده کنید. درصورت استفاده از آن برای چندین سایت باید مقدار بیشتری هزینه بپردازید.

 

نحوه نصب و فعالسازی Smush

همانطور که گفتیم، Smush دارای یک نسخه رایگان است، بنابراین شما می‌توانید این افزونه کاهش حجم تصاویر در وردپرس را به‌طور مستقیم از داشبورد مدیریت وردپرس نصب کنید. کافیست مطابق شکل زیر به فهرست افزونه‌ها مراجعه کرده و Smush را جستجو کنید. بعد از پیدا شدن این افزونه، باید گزینه نصب را انتخاب کنید تا در پیشخوان مدیریت سایت شما اضافه شود. بعد از طی کردن این مراحل، این افزونه را در منوی داشبورد مدیریت وردپرس خود پیدا می‌کنید.

نصب و فعالسازی افزونه smush
نصب و فعالسازی افزونه smush در مخزن ورپرس

 

پس از نصب افزونه، دکمه نصب به فعال کردن تغییر پیدا می‌کند. این دکمه را انتخاب کنید تا افزونه فعال شود. بعد از فعال شدن آن، با صفحه خوش‌آمدگویی Smush Image Compression مواجه می‌شوید.

فعالسازی افزونه smush

از این پس، این افزونه به‌طور پیش‌فرض تمام تصاویر جدیدی که آپلود می‌کنید را بهینه‌سازی می‌کند. اما برای بهینه‌سازی تصاویری که قبلا آپلود شده‌اند باید دست به‌کار شوید.  برروی گزینه smush نگه دارید تا گزینه‌های مختلف به شما نشان داده شوند.

کاهش حجم تصاویر در افزونه smush

برای آپلود تکی تصاویر، در قسمت فشرده‌سازی انبوه گزینه آپلود تصاویر را انتخاب کنید.

بیشتر بخوانید: آموزش ۲۰ راهکار عملی برای کاهش مصرف منابع در وردپرس

با استفاده از گزینه bulk smush می‌توانید با انتخاب 50 عدد از عکس‌های قدیمی، آنها را بهینه کنید. عکس‌های خود را آپلود کنید و از گزینه کل فشرده سازی در حال حاضر، برای بهینه‌سازی جمعی آنها استفاده کنید.

فشرده سازی تصویر در افزونه smush plugin
بخش فشرده سازی تصویر در افزونه smush plugin

 

اگر می‌خواهید کتابخانه تصاویر خود را به‌صورت فوری بررسی کنید، گزینه در بالای صفحه گزینه عکس‌ها را دوباره بررسی کنید را بزنید.

فشرده سازی حجم تصاویر در وردپرس با افزونه smush
نحوه فشرده سازی انبود و کلی

بررسی قسمت‌های مختلف افزونه smush

در بخش بعد به تنظیمات smush  می‌رسیم. در تنظیمات این افزونه گزینه بهینه‌سازی خودکار تصاویر جدید به‌صورت پیش فرض فعال است،‌ پیشنهاد می‌کنیم که با این گزینه کاری نداشته باشید.

بهینه‌سازی سایز تصاویر در وردپرس
نحوه بهینه سازی اندازه تصاویر در افزونه smush

 

درادامه دو گزینه وجود دارد. با فعال کردن گزینه Reserve image EXIF ​​data یا متا دیتا می‌توانید تمام داده‌های EXIF ​​را برای همه تصاویر ذخیره کنید.

متادیتا تصاویر در افزونه smush

در قسمت Resize original images می‌توانید حداکثر عرض و طول تصاویر را تعیین کنید. با فعال کردن این گزینه، Smush به‌طور خودکار تصاویر بزرگ را بهینه می‌کند. پس از انجام تغییرات لازم، گزینه به‌روزرسانی تنظیمات را انتخاب کنید تا تنظیمات پیکربندی شما ذخیره شوند.

تغییر اندازه تصاویر در افزونه smush
بخش تغییر اندازه تصاویر در افزونه smush

 

از منوی سمت راست وارد قسمت فشرده‌سازی دایرکتوری شوید. این قسمت امکان انتخاب فایل‌های دایرکتوری و قالب سایت را برای شما فراهم می‌کند،‌ تا تصاویری که در آنجا قرار دارند هم فشرده شوند.

فایل دایرکتوری در افزونه smush

پایین‌تر از گزینه فشرده‌سازی دایرکتوری، گزینه ادغام وجود دارد. شما می‌توانید از این طریق پشتیبانی از گوتنبرگ را فعال کنید تا آمار فشرده سازی تصاویر در گوتنبرگ نمایش داده شود.

ادغام افزونه گوتنبرگ با افزونه smush
قابلیت ادغام گوتنبرگ در افزونه smush

 

با انتخاب گزینه lazy load یک صفحه جدید باز می‌شود که چندین بخش دارد. از بخش Media Types نوع تصاویری که می‌خواهید به طور lazy بارگذاری شوند را تعیین کنید.

قابلیت lazy load در افزونه smush
قابلیت بارگذاری آهسته (Lazy Load) در افزونه smush

 

گزینه Output Locations بخش‌هایی از صفحه که می‌خواهید تصاویر آنها lazy load باشند را مشخص می‌کند. Display & Animation گزینه‌ای است که تعیین می‌کند تا لحظه‌ی لود شدن تصاویر چه انیمیشنی نمایش داده شود.

Display & Animation در افزونه smush

در بخش  Include/Exclude می‌توانید به کمک نوع پست، کلاس تصویر، آیدی و آدرس تصاویر تعیین کنید چه تصاویری lazy load نباشند.

Include/Exclude در افزونه smush

بخش  Scriptsتعیین می‌کند که اسکریپت‌های این افزونه در بخش header سایت باشند یا footer که گزینه‌ی پیش فرض فوتر است. بهتر است آن را تغییر ندهید.گزینه Deactivateیا ازکار انداختن هم برای غیر فعال کردن  lazy loadکاربرد دارد.

اسکریپت نویسی در smush

افزونه EWWW Image Optimizer

یک گزینه دیگر برای انتخاب بهترین افزونه کاهش حجم تصاویر در وردپرس، افزونه EWWW Image Optimizer است. بعد از فشرده‌شدن تصاویر توسط این افزونه، شما به‌سختی می‌توانید تشخیص دهید که کدام تصویر اصلی است و کدام یک فشرده شده است. زیرا با استفاده از این افزونه کیفیت تصاویر کاهش پیدا نمی‌کنند.

همچنین، کل فرآیند فشرده‌سازی و بهینه‌سازی تصاویر به‌صورت خودکار انجام می‌شود. این فرآیند شامل مقیاس بندی تصاویر برای تناسب با صفحه و دستگاه، قابلیت بارگذاری تنبل و حتی تبدیل فرمت تصاویر به فرمت WebP می‌شوند.

کاهش حجم عکس با افزونه EWWW-Image-Optimizer

با استفاده از این افزونه شما می‌توانید تصاویر تولید شده توسط سایر افزونه‌های دیگر در وردپرس را هم بهینه‌سازی کنید. خوب است بدانید افزونه EWWW Image Optimizer از فرمت‌های JPG، PNG، GIF و حتی PDF پشتیبانی می‌کند. از مهم‌ترین مزیت آن می‌توان به این موضوع اشاره کرد که هیچ محدودیتی برای اندازه فایل‌های آپلود شده ندارد.

نسخه رایگان این افزونه به شما این امکان را می‌دهد تا بهینه‌سازی تصاویر را روی سرور خود انجام دهید، درنتیجه دیگر نیازی نیست که نگران حریم خصوصی خود باشید! گرچه نسخه رایگان EWWW بسیار مناسب است، اما برخی از سایت‌های پرترافیک ترجیح می‌دهند نسخه پولی را تهیه کنند، چراکه این نسخه بسیار مقرون به‌صرفه است.

افزونه Imsanity

اگر به‌دنبال افزونه‌ای هستید که به‌جای فشرده‌سازی، ابعاد تصاویر را کاهش دهد، می‌توانید از Imsanity استفاده کنید. این افزونه رایگان هنگام آپلود تصاویر، ابعاد آنها را تغییر می‌دهد.

با استفاده از افزونه Imsanity برای کاهش حجم تصاویر در وردپرس، شما می‌توانید عکس‌ها را به‌صورت دسته جمعی یا به‌صورت تکی بهینه‌سازی کنید.

فشرده سازی حجم تصاویر در افزونه Imsanity

این افزونه قابلیت تغییر اندازه تصاویر به‌طور مستقیم در کتابخانه رسانه، امکان پیکربندی حداکثر عرض/طول و کیفیت JPG و تبدیل اختیاری فایل‌های BMP و PNG به JPG را ارائه می‌دهد.

درمجموع، این افزونه بیشتر برای بلاگ‌هایی کاربرد دارد که حجم زیادی از مطلب بارگذاری می‌کنند.

درنتیجه، به‌جای تغییر عکس‌ها به‌صورت تکی توسط نویسنده، این فرآیند به‌صورت خودکار توسط Imsanity انجام می‌شود. برای نهایت استفاده از این افزونه می‌توانید در کنار آن یک افزونه بهینه‌سازی تصاویر در وردپرس هم داشته باشید.

بیشتر بخوانید: 20 روش عملی رفع مشکل استفاده CPU در سایت‌ها و انواع هاست

افزونه Imagify Image Optimizer

مانند گزینه‌های قبلی که برای بهترین افزونه کاهش حجم تصاویر در وردپرس معرفی کردیم، افزونه Imagify Image Optimizer هم برای کاهش حجم عکس در وردپرس برای تصاویر از قبل لود شده و تصاویر جدید کاربرد دارد. این افزونه به‌دلیل ارائه سه سطح متنوع برای فشرده‌سازی تصاویر، در این لیست قرار می‌گیرد. این سطوح  به این صورت هستند: 1. بدون کاهش کیفیت 2. با کاهش کیفیت 3. با کاهش کیفیت زیاد. به‌ترتیب هرکدام از این سطوح از اول تا آخر، میزان بیشتری از فشرده‌سازی را ارائه می‌دهند، درعوض کیفیت تصاویر تاحد بیشتری کاهش پیدا می‌کند. همچنین، این افزونه قابلیت بازگردانی عکس اصلی را هم دارد.

بهینه سازی حجم تصاویر در افزونه EWWW Image Optimizer

افزونه Imagify برای استفاده از قابلیت‌های مختلف خود دو سطح متفاوت ارائه می‌دهد. در نسخه رایگان این گزینه شما می‌توانید تا حجم 20 مگابایت تصویر را در یک ماه بهینه‌سازی کنید. این حجم به تعداد 200 تصویر تخمین زده می‌شود. طرح دیگری وجود دارد که امکان آپلود نامحدود عکس را ارائه می‌دهد. اما برای بهره بردن از این طرح باید هزینه کنید.

افزونه Compress JPEG & PNG images

افزونه Compress JPEG & PNG images با یک رابط کاربری بسیار ساده طراحی شده است، به‌طوریکه بعد از نصب آن شاید درکل 20 ثانیه طول بکشد تا بفهمید چگونه کار می‌کند! درنتیجه، این گزینه بهترین افزونه‌ای است که یک فرد مبتدی برای کاهش حجم تصاویر در وردپرس می‌تواند داشته باشد. این افزونه به‌صورت خودکار تصاویر را پس از آپلود فشرده‌سازی می‌کند و اندازه آنها را تغییر می‌دهد. همچنین، امکان انتخاب اندازه‌های تصاویر در داشبورد وردپرس وجود دارد. علاوه‌بر آن، شما می‌توانید انتخاب کنید که داده‌های تصاویر مانند زمان، تاریخ و مکان GPS در فایل‌های JPEG ذخیره شون

برای استفاده از Compress JPEG & PNG images جهت کاهش حجم عکس در وردپرس شما تنها می‌توانید 500 تصویر را در هر ماه بهینه کنید. برای بهینه‌سازی تعداد بیشتر تصاویر، لازم است که هزینه پرداخت کنید.

 

حرف آخر 

در این مقاله از بلاگ ایران سرور، پس از اشاره به ضرورت بهینه سازی تصاویر برای بهبود سرعت و عملکرد سایت، بهترین افزونه‌های کاهش حجم تصاویر در وردپرس را معرفی کردیم و به تفصیل درباره ویژگی‌های هر یک صحبت کردیم. امیدواریم که با پیاده‌سازی این موارد، شاهد پیشرفت قابل قبولی در بهبود سئوی سایت خود، به‌وسیله بهینه سازی تصاویر باشید. اگر سوالی درباره هر یک از افزونه‌های کاهش حجم تصاویر نیز داشتید، حتما در بخش نظرات آن را مطرح کنید تا ما در اولین فرصت پاسخگوی شما باشیم.

امتیاز شما

مایلید هر دو هفته یک ایمیل مفید دریافت کنید؟

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

همچنین شاید دوست داشته باشید!

ساخت Swap File در لینوکس

راهنمای ساخت و حذف Swap File در لینوکس

0
Swap File نجات‌دهنده آبروی RAM جلوی کاربر است؛ فایل سیستم کوچکی که هنگام کم آوردن حافظه RAM، وارد صحنه شده و مسئولیت ذخیره داده‌ها را…

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

فهرست