چه به دنبال برطرفسازی نیازهای روزمره (مانند ثبتنام در برخی سرویسهای گوناگون و بهخصوص ساخت اپل آیدی) باشید و چه کاهش هزینههای شرکت خود در برقراری تماسهای بینالمللی، استفاده از سیستمهای تلفن VoIP و شماره مجازی مزایا متعدد در اختیارتان میگذارد. با شمارههای مجازی میتوانید تماسهای اینترنتی برقرار کنید. این تماسها کیفیت HD خواهند داشت، قابلیتهای پیشرفته با خود به همراه میآورند و اساسا سطحی از سهولت را امکانپذیر میکنند که با موبایلهای عادی ممکن نیست. به مطالعه ادامه دهید تا ابتدا بگوییم شماره مجازی چیست؟و سپس شما را با بهترین ابزارهای ساخت شماره مجازی رایگان و پولی آشنا کنیم.
شماره مجازی چیست ؟
شماره تلفن مجازی (Virtual Phone Number) به شماره تلفنی در فضای ابری گفته میشود که اجازه میدهد از طریق VoIP، تماس اینترنتی برقرار کنید. درحالی که شماره تلفنهای سنتی تنها از طریق خطوط تلفن هر ملک در دسترس قرار میگیرند، شمارههای مجازی به صورت از راه دور در اختیار کاربران قرار میگیرند و وابسته به نقاط فیزیکی نیستند. اما فناوری ویپ چه کاربردی دارد و مزایا و معایب آن چیست؟ نحوه راه اندازی سیستم ویپ چگونه است؟ در مقاله voip چیست به صورت کامل بخوانید.
کاربران، دپارتمانها، شعبهها و تیمهای گوناگون میتوانند از هر نقطهای از جهان با هر دستگاهی که به اینترنت متصل میشود، به شمارههای مجازی دسترسی پیدا کنند. اگرچه شمارههای تجاری قدیمی برای برقراری تماس نیاز به تلفنی فیزیکی دارند، شمارههای مجازی میتوانند از طریق اپلیکیشن VoIP (مخفف Voice Over Internet Protocol) روی کامپیوتر، گوشی، تبلت و یا تلفنهای رومیزی IP، تماسها را برقرار کنند.
این شمارههای مجازی – که گاهی به آنها شماره VoIP هم گفته میشود – مقیاسپذیری بیشتری نسبت به تلفنهای آنالوگ سنتی دارند. کسبوکارها میتوانند بیشمار شماره مجازی بخرند و بسته به ارائهدهنده خدمات خود، به قابلیتهای اضافه مانند تماس رایگان یا شمارههای به اصطلاح Vanity – به معنی شمارههایی که حاوی حروف و کلمات نیز هستند (مثلا 313-DETROIT) – دسترسی یابند. برای خرید شمارههای مجازی و دسترسی به آنها معمولا باید یک اپلیکیشن VoIP نصب کنید و مراحلی چند دقیقهای را پشت سر بگذارید. در بخشهای بعدی بیشتر راجع به این فرایند صحبت میکنیم.
روش کار شماره مجازی چیست و چگونه است؟
روش کار شماره مجازی به این شکل است که صدای خروجی، تبدیل به پکتهایی از داده (Data Packets) میشود که از طریق اینترنت، به سلول مخابراتی مقصد خود میرسند. زمانی که داده از شبکه وایفای محلی تماسگیرنده خارج میشود، ارائهدهنده خدمات VoIP، داده را از یک دیتاسنتر به دیتاسنتر بعدی میفرستد و آنقدر به این کار ادامه میدهد تا به شبکه دریافتکننده برسد. زمانی که پکتهای داده به دستگاه دریافتکننده رسیدند، مجددا تبدیل به یک فایل صوتی بسیار شفاف میشوند.
برای استفاده از شماره مجازی تنها نیاز به یک روتر، سیم اترنت (Ethernet) و دستگاهی سازگار با VoIP – مانند موبایل، کامپیوتر و تبلت – خواهید داشت. سایر تجهیزات VoIP – مانند تلفنهای رومیزی سازگار با VoIP، هدست، اسپیکر و میکروفون – صرفا لوازم جانبی به حساب میآیند. ناگفته نماند که شمارههای مجازی همراه با کیفیت HD Audio از راه میرسند و معمولا قابلیتهایی مانند نویز کنسلینگ، کاهش نویز پسزمینه و تنظیم سطوح صدا دارند.
بیشتر بخوانید: روتر چیست معرفی انواع روتر و کاربردهای آنها
تفاوت شمارههای مجازی با شمارههای سنتی
بزرگترین تفاوت میان شماره مجازی و شماره تلفن معمولی این است که شمارههای مجازی به خط تلفن اماکن فیزیکی متصل نیست. در عوض، تماسها از طریق اکانتهای VoIP و به صورت اینترنتی برقرار میشوند.
جدول پایین تمام وجوه تمایز میان این دو نوع شماره تلفن را نشان میدهد:
قابلیت | شماره تلفن مجازی | شماره تلفن سنتی |
اتصال | بیسیم (اینترنت) | سیمی (خط تلفن اماکن) |
حملپذیری | امکان استفاده در هرجایی با اتصال اینترنت | وابسته به آدرس فیزیکی خیابان |
دیوایسهای دسترسپذیر | تلفن فیزیکی، موبایل، لپتاپ، تبلت | تلفن فیزیکی |
کاربران همزمان | دسترسی همزمان برای بیشمار کربر | تنها یک کاربر در هر لحظه |
حریم شخصی | امکان خرید شمارههای جدید برای کسبوکار | عدم امکان جدا کردن شماره تجاری از شماره تلفن شخصی |
هزینه سختافزار و نگهداری | نگهداری سیستم برعهده ارائهدهنده خدمات است و خرید سختافزار، اختیاری است. | نیاز به نگهداری دستی سختافزار و خرید تجهیزات برای گسترش هرچه بیشتر |
مسیریابی تماس (Call Routing) | مسیریابی ۲۴ ساعته در ۷ روز هفته به هر شمارهای | گزینههای محدود در مسیریابی تماس و پوشش بینالمللی |
انواع شماره مجازی چیست ؟
به صورت کلی چهار نوع شماره تلفن مجازی برای کاربران و کسبوکارها داریم:
شمارههای محلی
شماره تلفنهای محلی (Local Phone Numbers) را میتوان شمارههایی عادی توصیف کرد که با کد محلی دلخواه شما در هر کشور یا نقطهای از جهان ارائه میشوند.
شمارههای Toll-Free
این شمارهها متعلق به کشور آمریکا هستند و گرچه بابت هر تماس از کسبوکارها هزینه دریافت میکنند، اما برای مصرفکنندگان عادی رایگان هستند. این شمارهها پیشرقمهای سهرقمی منحصر به فردی دارند که با عدد ۸ شروع میشوند. برای مثال میشود به 833 و 800 و 888 اشاره کرد.
شمارههای Vanity
شمارههای ونیتی را میتوان شمارههایی Toll-Free به حساب آورد که حاوی کلمات یا عبارات بهیادماندنی خواهند بود. برای مثال چنین شمارهای میتواند به شکل 1-800-DOG-FOOD باشد.
شمارههای بینالمللی (International)
شمارههای بینالمللی در واقع شمارههای محلی متعلق به جایی بیرون از کشور سکونت شما هستند. این شمارهها معمولا هزینه بیشتری نسبت به باقی شمارهها دارند و هزینه با نرخ مصوب هر کشور تعیین میشود.
شمارههای پورتشده (Ported)
اگر در حال حاضر شماره تلفنی تجاری دارید که میخواهید به استفاده از آن ادامه دهید، ارائهدهندگان خدمات VoIP با پورت کردن شماره، شماره تلفن کنونی را به اکانتتان منتقل خواهند کرد.
بیشتر بخوانید: صرافی کوکوین چیست؟ انواع معاملات در صرافی Kucoin
مهمترین قابلیتهای شماره مجازی چیست ؟
شمارههای مجازی همراه با سیستمهای تلفن ابری از راه میرسند و مجموعهای از مزایا و قابلیتهای اضافه را نسبت به تلفنهای عادی به همراه میآورند. با بررسی ارائهدهندگان مختلف خدمات شماره مجازی، چنین قابلیتهایی را مشاهده خواهید کرد:
ارسال پیامک متنی
اکثر سیستمهای تلفن مجازی امکان ارسال پیام در سراسر جهان را نیز مهیا میکنند.
داشبورد مجازی
اپلیکیشنهای VoIP معمولا داشبوردی مجازی دارند که میزبان تمام قابلیتهای VoIP در دسترس است. در این داشبورد میتوانید گزینههای مختلف تماسها، مخاطبان، پیام صوتی، پیامهای گروهی و ارتباطات ویدیویی را ببینید و به ابزار Analytics دسترسی بیابید.
صندوق صوتی (Voicemail)
شمارههای مجازی میتوانند حاوی یک پیام پیشواز سفارشی، صندوق پیامهای صوتی و تاریخچه تماسهایی باشند که براساس تاریخ تماس یا مخاطبان جستجوپذیر هستند. اکثر نرمافزارهای VoIP قابلیت تبدیل پیام صوتی به متن دارند و اجازه میدهند پیامهای صوتی را در قالب ایمیل یا پیامک فوروارد کنید.
پاسخدهی صوتی تعاملی (Interactive Voice Response | IVR)
قابلیت IVR اجازه میدهد منویی تلفنی بسازید که به مشتریان اجازه میدهد به نیازهای خود رسیدگی کنند. مشتری با شمارهگیری اعداد در این منو تلفنی با دپارتمانها و افراد گوناگون ارتباط برقرار خواهد کرد.
صف تماس (Call Queues)
با این قابلیت میتوانید صف تماس را برای کاربران یا واحدهای مختلف کسبوکار فعال کنید. به این ترتیب اگر کاربر مشغول باشد، تماسگیرندگان در صف قرار میگیرند و به ترتیب به تماسهای آنها پاسخ داده خواهد شد. ناگفته نماند که همین صف را میتوان درون اپلیکیشن VoIP نیز مشاهده کرد و با یک کلیک، تماسی دوباره با مشتریان گرفت.
دسترسی تیمی
شماره مجازی را میتوان بهگونهای تنظیم کرد که تماس با تمام اعضای تیم برقرار شود تا یکی از آنها به تماس پاسخ دهد.
تحلیل تماس (Call Analytics)
اپلیکیشنهای VoIP اجازه میدهند شاخصهای گوناگون را در فعالیت کاربران، حجم تماس و عملکرد کلی مرکز تماس بررسی کنید. مدیران میتوانند به صورت در لحظه شاخصهای گوناگون را پایش کنند و به دادههای تاریخی راجع به تمام سیستم یا هر یک از کاربران دسترسی یابند.
یکپارچهسازی شخص ثالث
اکثر پلتفرمهای VoIP قابلیت یکپارچهسازی و ادغام با اپلیکیشنهای شخص ثالث دارند. با این اپلیکیشنها میتوان قابلیتهای گوناگون را اتوماسیون و انتقال داده را آسان کرد. در نتیجه، جریان کار تسهیل و فرایندها سرراست میشود.
اپلیکیشنهای موبایل و دسکتاپ
ارائهدهندگان خدمات VoIP معمولا اپلیکیشنهایی میسازند که هم با سیستم عاملهای موبایل iOS و اندروید سازگاری دارند و هم روی مرورگرها اجرا میشوند. به این ترتیب، دسترسی گستردهتر و آسانتر به شماره مجازی خود – نسبت به شماره تلفن عادی – خواهید داشت.
مدیریت مخاطب
در سیستمهای VoIP میتوانید هزاران مخاطب ذخیرهسازی کنید و اطلاعات گسترده – مانند جزییات کسبوکار و هر دانستنی ضروری دیگری – را به پروفایل مخاطب اضافه کنید. از سوی دیگر میتوانید سیستم VoIP را با پلتفرمهای CRM یکپارچهسازی کنید و اطلاعاتی دقیق از سفر مشتری به دست آورید.
پایش تماس
سوپروایزرها میتوانند تماسها را پایش کامل کنند و به تماشای زنده فعالیتهای هر کاربر در داشبورد خود مشغول شوند. علاوه بر این امکان گوش دادن به تماسهای کاربران – مثلا تیم پشتیبانی فنی – و یا پیوستن به تماس هم وجود دارد.
گزینههای کنترل تماس
کاربران به گزینههای متعدد برای مدیریت تماسها به صورت در لحظه دارند. برای مثال میشود به ضبط تماس، فوروارد کردن تماس، انتقال تماس و مشاهده ID تماسگیرنده اشاره کرد.
بیشتر بخوانید: پرستاشاپ چیست؟ بررسی مزایا و معایب Prestashop
مزایا شماره مجازی
اکنون که میدانیم شماره مجازی چیست و چه قابلیتهای بالقوهای به همراه میآورد، در ادامه مهمترین مزایا آن را نسبت به شماره تلفن سنتی بررسی میکنیم.
- سهولت در استفاده: اگرچه تهیه کردن شماره مجازی در ایران میتواند دردسرهای خاص خود را داشته باشد اما کار با این شمارهها آسان است. در واقع ظرف چند دقیقه میتوان این شمارهها را راهاندازی کرد و از طریق داشبورد موبایل یا دسکتاپ به آنها دسترسی یافت.
- قابلیتهای متعدد: در قیاس با خطوط تلفن فیزیکی، شمارههای مجازی انبوهی قابلیت اضافه در اختیارتان میگذارند، مثل گفتگو تیمی داخلی، مسیریابی پیشرفته و صف پاسخدهی.
- خدمات ۲۴ ساعته در سراسر جهان: با دسترسی به شماره مجازی، کسبوکارهای سراسر جهان میتوانند به تمام تماسهای بالقوه پاسخ دهند.
- پشتیبانی از راه دور مشتریان: شمارههای مجازی انعطافپذیری بیشتر در پشتیبانی از راه دور مشتریان به همراه میآورند. برای مثال میتوانید تیمی متشکل از افراد گوناگون در کشورهای مختلف داشته باشید و تمامی آنها از طریق گوشی یا کامپیوتر، به نیازهای مشتریان رسیدگی کنند.
- تقویت فعالیت بینالمللی: در صورت خرید شمارههای بینالمللی میتوانید دسترسی به کسبوکار خود را برای مشتریان ساکن در کشورهای دیگر آسان کنید.
- مقیاسپذیری: مدیران سیستم میتوانند ظرف چند دقیقه، شمارههای مجازی را حذف کنند و یا تعدادشان را افزایش دهند. فقط باید هزینهای بیشتر به ارائهدهنده خدمات پرداخت و شماره مورد نظر را انتخاب کرد.
- اشتراکگذاری میان کاربران: اکثر سیستمهای تلفن ابری به کاربران اجازه میدهند شمارهها را با یکدیگر به اشتراک بگذارند. این یعنی اعضای مختلف تیم میتوانند از شمارهای واحد استفاده و یا از محیطی یکسان، شمارههای گوناگون را مدیریت کنند.
معایب شماره مجازی چیست ؟
شماره تلفنهای مجازی به صورت کلی ۴ ایراد و محدودیت با خود به همراه میآورند که در ادامه آنها را بررسی میکنیم.
- اشتباه گرفته شدن با شماره شخصی: هنگام استفاده از شماره مجازی روی موبایل، تشخیص میان تماسهای شخصی و تجاری برای برخی از کاربران دشوار میشود. اپلیکیشنهای VoIP معمولا هنگام دریافت تماس زنگ میخورند و کاربر ممکن است این تماس را با تماسی با شماره شخصی اشتباه بگیرد.
- دشواری کار با قابلیتهای جدید: اپلیکیشنهای VoIP و شمارههای مجازی میتوانند انبوهی قابلیت و گزینه ناشناخته – مانند پارک تماس، انتقال صف انتشار و ابزارهای متکی بر هوش مصنوعی – داشته باشند. زمانی که کاربر برای اولین بار با این گزینهها روبهرو میشود، احتمالا احساس سردرگمی کند. کار با برخی پلتفرمهای VoIP هم نیازمند آموزش است.
- لوکیشنیابی دشوار برای خدمات اضطراری: خدمات اضطراری گوناگون مانند فوریتهای پزشکی، از اطلاعات ارائهدهندگان خدمات تلفن برای لوکیشنیابی و ارسال کمک استفاده میکنند. اما حسابهای VoIP میتوانند متعلق به هر نقطهای از کره خاکی باشند و برخلاف خطوط تلفن، به یک لوکیشن ثابت محدود نشدهاند.
- نیاز به پهنای باند کافی: شمارههای مجازی نیاز به اینترنت باثبات و پهنای باند کافی برای برقراری تماسهای باکیفیت دارند. پهنای باند کم یا بیثباتی اینترنت میتواند کیفیت صدا را به شکل قابل توجهش کاهش دهد، تاخیر به وجود آورد یا منجر به قطعی کامل تماس شود.
ساخت شماره مجازی رایگان و پولی
مهمترین مسالهای که باید راجع به شماره مجازی بدانید این است که به ندرت به صورت رایگان در دسترس قرار میگیرد و برای دستیابی به بهترین کارایی و اتکاپذیری معمولا باید هزینه کنید. اکثر ارائهدهندگان خدمات شماره مجازی، شمارهها را به صورت آزمایشی و رایگان در اختیارتان میگذارند و بعد از برهههای زمانی مشخص از شما میخواهند برای ادامه استفاده، پول بپردازید.
اما حتی در این حالت هم باید اطلاعات حسابهای بینالمللی را در اختیار شرکت مورد نظر بگذارید که برای ایرانیها کار آسانی نیست. شمارههایی که در معنای واقعیتر رایگان هستند نیز دردسرهای خاص خود را به همراه میآورند. مثلا ممکن است این شمارهها بعد از مدتی از کار بیفتند، به صورت همزمان در دسترس شما و کاربران ناشناس باشند و یا صرفا از قابلیت دریافت پیامک پشتیبانی کنند.
با درنظرگیری این موارد، در ادامه بهترین ابزارهای رایگان و پولی را معرفی میکنیم. معمولا بهترین روش خرید شماره مجازی معتبر برای ایرانیان، کمک گرفتن از دوستان و آشنایان ساکن کشورهای خارجی و یا شرکتهایی است که نقش واسطه را ایفا میکنند و به جای شما خرید بینالمللی انجام میدهند.
۱. پلتفرم Google Voice
مهمترین ویژگی گوگل وویس، رایگان بودن آن برای مصرفکنندگان (و نه شرکتها و کسبوکارها) ساکن در آمریکا است. این یعنی کاربران عادی میتوانند با شماره مجازی آمریکایی خود، با دیگر کاربران ساکن همین کشور تماس رایگان برقرار کنند و پیامهای رایگان بفرستند. بنابراین اگر دوستان و آشنایانی ساکن آمریکا دارید، میتوانید ساخت حساب Google Voice را به آنها واگذار کنید و شمارهای رایگان و معتبر به دست آورید.
گوگل وویس اشتراک پولی نیز دارد و میتوان با پرداخت مبالغ مشخصی در هر ماه، به قابلیتهای اضافه برای مدیریت همهجانبه سیستم VoIP دسترسی یافت. مهمترین قابلیتها را در ادامه آوردهایم:
- امکان ساخت شماره مجازی رایگان برای کاربران ساکن آمریکا
- تبدیل پیامهای صوتی دریافتی به فرمت متنی
- مسدودسازی خودکار شمارههای اسپم و آزاردهنده
مزایا و معایب Google Voice
مزایا:
- دسترسی به شماره مجازی رایگان برای ساکنین آمریکا
- سازگاری با دستگاههای گوناگون
معایب:
- دسترسی بینالمللی محدود
- یکپارچهسازی فقط با ابزار Google Workspace
۲. پلتفرم Sonetel
با Sonetel میتوانید شمارههای مجازی رایگانی از کشورهای گوناگون دریافت کنید. علاوه برشماره مجازی رایگان، دسترسی به سیستم تلفن ابری، قابلیتهای ضروری مراکز تماس، کنفرانس ویدیویی و موارد مشابه نیز مهیا شده است. با این حال در نسخه رایگان به قابلیتهایی نظیر ضبط تماس، مشاهده ID تماسگیرنده و تبدیل گفتار به نوشتار دسترسی ندارید و برای این قابلیتها باید اشتراک پولی را بخرید.
مهمترین ویژگیهای Sonetel را در ادامه میخوانید:
- اتاقهای کنفرانس با گنجایش ۱۰۰ نفر
- فوروارد کردن بینالمللی تماسها با هزینه کم
- ساخت ID سفارشی برای تماسگیرندگان
مزایا و معایب Sonetel
مزایا:
- قیمتگذاری رقابتی (پرداخت هزینه در ازای میزان استفاده)
- امکان برقراری تماسهای باکیفیت در داشبوردی حرفهای
معایب:
- کمبود قابلیتهای استاندارد در قیاس با دیگر سرویسدهندگان
- نمایش غیرمنظم نوتیفیکیشنها
۳. پلتفرم Dingtone
سرویس Dingtone یکی دیگر از پلتفرمهایی است که برقراری تماس و ارسال پیامک رایگان را از طریق اینترنت امکانپذیر میکند. اصلیترین قابلیت این سرویس – که ارائه شماره مجازی رایگان است – باعث میشود گزینهای منعطف برای افرادی باشد که میخواهند با اعضای تیم، دوستان، یا اعضای خانواده در سراسر جهان گفتگو کنند. تماسها از Dingtone به Dingtone رایگان است. با استفاده از اعتبار یا Credit موجود در برنامه میتوانید تماسهای بینالمللی با قیمت متغیر برای هر کشور برقرار کنید.
دیگر ویژگیهای برجسته Dingtone را در ادامه میخوانید:
- برقراری تماس، تماس ویدیویی و ارسال پیامک نامحدود از طریق وایفای یا اینترنت موبایل
- دسترسی به شمارههای گوناگون
مزایا و معایب Dingtone
مزایا:
- دسترسی به شمارههای بینالمللی و گوناگونی که از طریق وایفای و اینترنت موبایل کار میکنند
- برقراری تماسهای تلفنی بینالمللی کمهزینه
معایب:
- کیفیت صدا و اتصال شبکه پایین
- عدم امکان دریافت تصویر از مخاطبانی که از Dingtone استفاده نمیکنند
۴. پلتفرم FreedomPop
پلتفرم FreedomPop متعلق به یک اپراتور شبکههای مجازی موبایل است که سرویسهای VoIP و اینترنتی رایگان یا مقرونبهصرفه در اختیار کاربران بگذارد. البته قبل از اینکه بیش از حد برای شمارههای مجازی رایگان این پلتفرم هیجانزده شوید، لازم است بدانید همراه با محدودیتهای بهخصوص از راه میرسند. در واقع شمارههای رایگان با محدودیت در مدتزمان تماس و تعداد پیامکها روبهرو هستند و شاید برایتان کافی نباشند.
دیگر ویژگیهای FreedomPop را در ادامه میخوانید:
- صندوق پیامهای صوتی بصری
- هشدار میزان مصرف
- دسترسی خصوصی
مزایا و معایب FreedomPop
مزایا:
- دسترسی به شمارههای مجازی رایگان
- عدم نیاز به هزینه بابت فعالسازی
معایب:
- داده اضافی میتواند هزینهبر باشد
- خبری از قابلیت رومینگ (Roaming) نیست
۵. اپلیکیشن Talkatone
اپلیکیشن موبایل Talkatone اجازه میدهد از طریق وایفای یا اینترنت موبایل، پیامهای صوتی و متنی رایگان بفرستید. این برنامه دسترسی به شمارههای رایگان آمریکایی را میسر میکند و بنابراین قادر به برقراری تماس رایگان با شمارههای مجازی یا خانگی این کشور خواهید بود. تنها پیشنیاز، دسترسی به موبایلی هوشمند و اتصال اینترنت است. در صورت نیاز به تماس با دیگر کشورها نیز میتوانید این کار را در ازای هزینههای مقرون به صرفه انجام دهید.
پلتفرمها: اندروید و iOS
۶. اپلیکیشن TextMe Up
این اپلیکیشن رایگان برای اندروید و iOS نیز اجازه میدهد از طریق موبایل خود و اینترنت، تماسهای تلفنی برقرار کنید و پیامهای متنی بفرستید. با TextMe Up برقراری تماس و ارسال پیام به هر کاربری در هر نقطهای از جهان آسان میشود.
پلتفرمها: اندروید و iOS
جمعبندی
اکنون که به انتهای مقاله رسیدهایم، نهتنها به خوبی میدانید که شماره مجازی چیست و چطور کار میکند، بلکه با مزایا و معایب و همینطور بهترین ابزارهای در دسترس آشنا شدهاید. در صورتی که هنوز سوالات بیپاسخ دارید، در ادامه برخی از آنها را بررسی میکنیم.
سوالات متداولی که شما میپرسید؟
1. آیا استفاده از شماره مجازی امن است؟
بله، از آنجا که داده VoIP رمزنگاری میشود، شمارههای مجازی از هرگونه رهگیری در امان خواهند بود. اکانتهای VoIP هم با پسورد ایمنسازی میشوند و این یعنی تنها افرادی مشخصشده به شماره مجازی دسترسی خواهند داشت.
2. آیا شماره مجازی رایگان است؟
خیر، اکثر سرویسدهندگان VoIP، شمارههای مجازی را در ازای اشتراکهای پولی ارائه میکنند. هزینه شمارهها میتواند ۵ دلار در ماه به بالا باشد، اما برخی سرویسدهندگان یک نسخه آزمایشی رایگان نیز برای هر شماره مجازی دارند. در این میان، گاهی شمارههای مجازی رایگانی در سایتها و اپلیکیشنهای گوناگون خواهید یافت که گرچه میتوانند برخی نیازهای موقتی را رفع کنند، اما اتکاپذیری چندانی ندارند و معمولا شما را به دردسر میاندازند.
3. چطور سرویسدهنده شماره مجازی خود را انتخاب کنیم؟
پیش از اینکه برای استفاده شخصی یا تجاری شماره مجازی بخرید، ضروری است که به اندکی جستجو در سطح وب مشغول شوید و ارائهدهندگان مختلف را بیابید. سپس ویژگیها و قیمتگذاریها را با یکدیگر مقایسه کنید و به دنبال شرکتی بگردید که بیشترین سازگاری را با نیازهای بهخصوص شما داشته باشد.