ووکامرس یا پرستاشاپ؛ بهترین فروشگاه ساز برای شما کدام است؟

دسته بندی: آموزش, آموزش وردپرس به زبان ساده
ووکامرس یا پرستاشاپ؛ راهنمای انتخاب بهترین فروشگاه ساز

ووکامرس یا پرستاشاپ؟ کدام یک بهترین فروشگاه ساز برای ساخت فروشگاه اینترنتی وردپرس است؟ اگر قصد دارید یک فروشگاه اینترنتی راه‌اندازی کنید، اما نمی‌دانید از کدام فروشگاه ساز استفاده کنید، این مقاله برای شما مناسب است.

ممکن است با کمی تحقیق در مورد پلتفرم‌های تجارت الکترونیک موجود، به این نتیجه رسید باشید که ووکامرس و پرستاشاپ بهترین فروشگاه سازهای موجود هستند. اما در نهایت کدام یک بهترین گزینه برای فروشگاه اینترنتی شما است؟ در واقع، هر دوی این پلتفرم‌ها عالی هستند؛ اما بسیاری از افراد و کسب و کارهای حرفه‌ای ترجیح می‌دهند ووکامرس را انتخاب کنند.

در این مقاله، ووکامرس و پرستاشاپ را با هم مقایسه می‌کنیم تا به شما کمک کنیم ویژگی‌های هر دو فروشگاه‌ساز را بشناسید و آگاهانه تصمیم بگیرید. اگر می‌خواهید بدانید از بین ووکامرس و پرستاشاپ، کدام یک بهترین فروشگاه ساز برای شما است، در ادامه با ایران سرور همراه باشید.

ووکامرس یا پرستاشاپ؟

تفاوت پرستاشاپ و ووکامرس

ووکامرس

ووکامرس یک افزونه فروشگاهی است که به شما امکان می‌دهد یک فروشگاه اینترنتی را در یک وب سایت وردپرسی راه‌اندازی کنید. ووکامرس در سال 2011 راه‌اندازی شد و امروزه فروشگاه‌های آنلاین بزرگ و کوچک بسیاری از آن استفاده می‌کنند. از آنجایی که ووکامرس یک افزونه رایگان و منبع باز است، توسعه دهندگانی از سراسر جهان به طور مداوم در بهبود این پلتفرم مشارکت می‌کنند. ووکامرس تقریباً همه چیزهایی که از یک پلتفرم فروشگاهی پیشرفته انتظار دارید را در اختیار شما قرار می‌دهد. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره ووکامرس و نحوه راه‌اندازی آن، به مقاله ووکامرس چیست مراجعه کنید.

پرستاشاپ

پرستاشاپ به عنوان یک سیستم مدیریت محتوای قابل اعتماد و پیشرفته برای ساخت فروشگاه اینترنتی شناخته می‌شود. پرستاشاپ اولین بار در سال 2007 منتشر شد و اگرچه می‌توان آن را با هر نیازی تطبیق داد، اما کاربرد اصلی آن توسعه سایت‌های فروشگاهی است. هم توسعه‌دهندگان مبتدی و هم توسعه‌دهندگان باتجربه از این راهکار تجارت الکترونیک برای ایجاد یک فروشگاه آنلاین حرفه‌ای استفاده می‌کنند.

مزایای ووکامرس

مزایای ووکامرس چیست؟

  1. انعطاف‌پذیری عالی

یکی از دلایل محبوبیت ووکامرس این است که مقیاس پذیری بالایی دارد و به کسب‌وکارهای کوچک و بزرگ اجازه می‌دهد تا با موفقیت فروشگاه خود را راه‌اندازی کنند.

صاحبان کسب‌وکارها می‌توانند از ووکامرس برای فروش انواع محصولات استفاده کنند، از جمله:

  • اقلام فیزیکی مانند کاناپه یا محصولات مو
  • محصولات قابل دانلود مانند رمان یا فیلم
  • محصولات خارجی مانند افیلیت آمازون
  • دعوت به وبینارها و جلسات آموزشی
  1. گزینه‌های سفارشی‌سازی بسیار زیاد

تعداد بسیار زیادی افزونه رایگان در دایرکتوری افزونه وردپرس وجود دارد. نسخه‌های پولی این افزونه‌ها را می‌توانید در WooCommerce.com و Codecanyon پیدا کنید. همچنین تم‌های فراوان و متنوعی برای فروشگاه‌های ووکامرسی وجود دارد. معمولا بخش‌های مختلف این تم‌ها، از هدر تا ریزترین جزئیات، قابلیت سفارشی‌سازی دارند و شما می‌توانید با یک تم، چندین سایت فروشگاهی را بدون اینکه شباهتی به هم داشته باشند توسعه دهید. برای این کار شما نیازی به داشتن دانش برنامه‌نویسی ندارید.

  1. امنیت بالا

امنیت موضوع بسیار مهمی برای فروشگاه‌های اینترنتی است. در صورتی که یک فروشگاه اینترنتی مورد حمله قرار گیرد، جلب اعتماد مجدد کاربران برای این فروشگاه بسیار دشوار و تا حدودی غیرممکن خواهد بود. توسعه‌دهندگان ووکامرس برای جلوگیری از موفقیت حملات هکری، رخنه‌های امنیتی را کشف و ووکامرس را به طور مرتب به‌روزرسانی می‌کنند. برای اطمینان بیشتر، می‌توانید به صورت دوره‌ای و منظم از سایت خود بک‌آپ بگیرید و همچنین اطلاعات مشتریان و کاربران را به‌صورت رمزگذاری شده ذخیره کنید تا محرمانه بودن مشتریان شما حفظ شود. ووکامرس همچنین به شما این امکان را می‌دهد که یک افزونه امنیتی به سایت خود اضافه کنید که به طور منظم سایت شما را با هدف یافتن بدافزار اسکن می‌کند.

  1. جامعه گسترده بسیار تعاملی

در حال حاضر، تقریباً 4.5 میلیون وب سایت ووکامرسی در حال فعالیت هستند. تعداد زیادی از کاربران، توسعه‌دهندگان و مدیران این سایت‌ها در فروم‌ها و گروه‌های پرسش و پاسخ فعالیت می‌کنند. آن‌ها مقالاتی در مورد تجربیات خود به اشتراک می‌گذارند و به سوالات سایر کاربران پاسخ می‌دهند. Advanced WooCommerce یک گروه فیسبوک با بیش از 25000 عضو است که کاربران حرفه‌ای وردپرس و همچنین توسعه دهندگان وردپرس و ووکامرس در آن فعالیت می‌کنند. این گروه، روی جنبه‌های پیشرفته ووکامرس تمرکز دارد. زمانی که نتوانستید پاسخ سؤالات خود را در گوگل پیدا کنید، می‌توانید از این گروه کمک بگیرید.

  1. اتصال به سیستم‌های مدیریتی پیشرفته

در ووکامرس، امکان اتصال به سیستم‌های حسابداری، سیستم‌های پوز و سیستم‌های مدیریت انبار مانند Lexoffice، Billbee یا Sevdesk وجود دارد. کاربرانی که از شما خرید می‌کنند، می‌توانند مقدار موجودی، سفارشات خود و وضعیت تحویل را به‌راحتی و بدون دردسر پیگیری کنند.

  1. افزونه‌های کاربردی فراوان

افزونه‌های موجود برای ووکامرس تمامی نیازهای فروشگاه شما را برطرف می‌کنند. تعداد و تنوع این افزونه‌ها بسیار زیاد است. برخی از محبوب‌ترین افزونه‌های ووکامرس عبارتند از:

افزونه YITH WooCommerce Wishlist

با نصب این افزونه مشتریان می‌توانند محصولات مورد علاقه خود را ذخیره کرده و بعدا آن‌ها را مجددا بررسی کنند. این ویژگی، به طور بالقوه فروش شما را افزایش می‌دهد و تجربه کاربری بهتری را برای مشتریان ایجاد می‌کند.

افزونه WooCommerce Multilingual

با نصب این افزونه می‌توانید تمامی بخش‌های فروشگاه آنلاین خود را ترجمه کرده و چندین واحد پول به آن اضافه کنید. این ویژگی به شما امکان می‌دهد از فرصت‌های موجود در بازارهای جهانی استفاده کنید و بر اساس موقعیت مکانی کاربر، زبان مناسب را به او نشان دهید.

افزونه WooCommerce Customizer

افزونه WooCommerce Customizer تعداد تنظیمات قابل سفارشی‌سازی در ووکامرس را گسترش می‌دهد. از تغییر تعداد محصولات نمایش داده شده در هر صفحه گرفته تا تغییر متن دکمه‌ها، با استفاده از این افزونه امکان‌پذیر است. این افزونه، سفارشی‌سازی پیشرفته را بدون نیاز به کدنویسی و استخدام توسعه‌دهنده، امکان‌پذیر می‌کند.

  1. سئوی خوب

کاربرانی که با جستجو در اینترنت به دنبال یافتن یک محصول هستند، معمولا بر روی لینک سایت‌هایی کلیک می‌کنند که در صفحه نتایج جستجو رتبه بالاتری دارند. سایت‌های رقیب با استفاده از سئو (بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو)، همواره در حال رقابت بر سر جایگاه و رتبه خود هستند تا بتوانند مشتریان بیشتری جذب کنند.

ووکامرس، بهینه‌سازی صفحات سایت شما در موتورهای جستجو را آسان کرده است و با کمک افزونه Yoast WooCommerce SEO به‌راحتی می‌توانید صفحات خود را بهینه کنید تا در صفحه جستجوی رتبه بالاتری بگیرید.

  1. امکان استفاده از هاست وردپرس ایران سرور

هاست وردپرس ایران سرور برای افرادی که قصد دارند از فروشگاه ساز ووکامرس استفاده کنند، توصیه می‌شود. با انتخاب هاست وردپرس، وردپرس به طور خودکار روی وب سایت شما نصب می‌شود. پس از نصب وردپرس، راه‌اندازی سایت فروشگاهی شما با چند کلیک ساده انجام می‌شود. سپس می‌توانید یک تم انتخاب کرده و محصولات و اطلاعات پرداخت را به فروشگاه آنلاین خود اضافه کنید.

در عین حال، می‌توانید از امنیت بالای سایت خود اطمینان داشته باشید. در این نوع هاست، یک لایه امنیتی مخصوص حملات وردپرس تعبیه شده است که از آسیب‌پذیری‌های بزرگ وردپرس جلوگیری می‌کند و امنیت بیشتری به سایت شما می‌بخشد. علاوه بر این، شما با تهیه هاست وردپرس، از پشتیبانی اختصاصی وردپرس بهره‌مند می‌شوید و می‌توانید مشکلات خود را با کمک متخصصان وردپرس ایران سرور، رفع کنید.

[irp posts=”9824″ name=”آموزش نصب ووکامرس (WooCommerce) و فروش اولین محصول!”]

تنها عیب ووکامرس!

معایت ووکامرس

همانطور که پیش‌تر نیز گفتیم، ووکامرس یک افزونه است. بنابراین نمی‌توانید از آن در سایت‌های غیر وردپرسی استفاده کنید. چنین شرایطی کار را برای کسب‌وکارهایی که قبلا توسعه داده شده‌اند و مایل به استفاده از ووکامرس هستند، سخت می‌کند؛ زیرا به این معنی است که آن‌ها باید وب سایت خود را بازسازی کنند.

مزایای پرستاشاپ

فواید پرستاشاپ چیست؟

  1. بک‌اند انعطاف‌پذیر و مدیریت آسان

این یکی مهم‌ترین مزایای پرستاشاپ، مدیریت حرفه‌ای اما آسان آن است. صاحبان فروشگاه‌ها می‌توانند به‌راحتی فاکتور صادر کنند، محصولات را به سرعت آپلود کنند، کدهای کوپن ایجاد کنند، آمار فروش و فعالیت مشتری را مصورسازی کنند و بسیاری موارد دیگر.

  1. پنل مدیریت کاربرپسند

از زمان راه‌اندازی پرستاشاپ تاکنون هزاران برنامه نویس و طراح تجربه کاربری روی توسعه آن کار کرده‌اند؛ زیرا یک پلتفرم منبع باز است. این ویژگی، منجر به توسعه یک پنل مدیریتی شفاف اما حرفه‌ای شده که حتی فروشندگان تازه‌کار نیز می‌توانند از آن استفاده کنند. پنل مدیریت پرستاشاپ را می‌توان با نیازهای موردنظر تطبیق داد و آن را سفارشی کرد. همچنین می‌توان آن را به آسانی در راستای رشد مداوم کسب و کار توسعه داد.

  1. امکان استفاده از چندین گزینه درگاه پرداخت

اگر فروش نداشته باشید، داشتن یک فروشگاه اینترنتی هیچ سودی برای شما نخواهد داشت. شما برای تسهیل پرداخت‌ها به یک پردازنده شخص ثالث نیاز دارید. پرستاشاپ به شما این امکان را داده است که از چندین گزینه درگاه پرداخت استفاده کنید. بنابراین مشتریان می‌توانند از بین درگاه‌های مختلف انتخاب کنند.

  1. سفارشی‌سازی آسان فروشگاه

اگر می‌خواهید وب‌سایت شما ظاهری منحصربه‌فرد داشته باشد، باید آن را سفارشی‌سازی کنید. سفارشی کردن فروشگاه آنلاین شما نیاز به استفاده از دو ماژول مجزا دارد. ماژول اول برای انجام ویرایش‌های سریع مورد نیاز است در حالی که ماژول دیگر یک ماژول پیشرفته برای تغییر کد است تا بتوانید فروشگاه آنلاین خود را سفارشی کنید. به این دلیل، باید به فایل‌های جاوا اسکریپت، HTML و CSS دسترسی داشته باشید.

ابزارهای سفارشی‌سازی پرستاشاپ، به مدیر فروشگاه امکان می‌دهد محصولات خود را سازماندهی کند. در مارکت رسمی پرستاشاپ بیش از 1500 تم متنوع وجود دارد که می‌توانید از بین آن‌ها تم موردنظر خود را انتخاب کنید. تم‌های حرفه‌ای معمولا بیش از 60 دلار قیمت دارند.

  1. امکان توسعه فروشگاه آنلاین مبتنی بر IP

فروشگاه‌های آنلاین با هیچ مرزی محدود نمی‌شوند. بنابراین صاحبان فروشگاه می‌توانند محصولات و خدمات خود را به کشورهای مختلف ارائه کند. برخی از فروشگاه‌های آنلاین در اینجا شکست می‌خورند. اگر می‌خواهید فروشگاه شما برای کاربران کشورهای دیگر نیز کار کند، باید از مزایای SEO برای فروش ارگانیک استفاده کنید.

فروشگاه‌های مبتنی بر IP، راهکار مورد نظر را به شما ارائه می‌دهند زیرا می‌توانید محصولات، تخفیف‌ها و قیمت‌های خود را بر اساس موقعیت مکانی کاربر به نمایش بگذارید.

خوشبختانه، پرستاشاپ این قابلیت قابل توجه را ارائه می‌دهد. این ویژگی یکی از ویژگی‌های منحصر به فرد پرستاشاپ است که آن را به یک پلتفرم مناسب برای هر کسی که به دنبال پیشرفت در صنعت تجارت الکترونیک است، تبدیل می‌کند.

  1. انجمن گسترده

انجمن پرستاشاپ یک جامعه اختصاصی از افرادی است که به طور فعال و روزانه با نرم افزار پرستاشاپ کار می‌کنند. این افراد نکات، آموزش‌ها و همچنین تجربیات خود را در انجمن‌های رسمی و گروه‌های تخصصی در پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی به اشتراک می‌گذارند. در صورت داشتن هر گونه مشکل یا هنگامی که به کمک نیاز دارید، می‌توانید به انجمن پرستاشاپ مراجعه کنید.

ممکن است شخص دیگری در گذشته با این مشکل مواجه شده باشد و بتوانید راهکار حل آن مشکل را در انجمن پیدا کنید. اگر مدیر یک فروشگاه هستید و برای تکمیل پروژه فروشگاه خود به توسعه‌دهندگان پرستاشاپ نیاز دارید، می‌توانید توسعه‌دهندگان حرفه‌ای را در انجمن‌های پرستاشاپ پیدا کنید.

معایب پرستاشاپ

معایت پرستاشاپ چیست؟

پرستاشاپ یک پلتفرم اختصاصی برای توسعه فروشگاه‌های حرفه‌ای است و برخی از مدیران، آن را بهترین فروشگاه ساز می‌دانند. با این حال، معایبی نیز دارد که بهتر است پیش از تصمیم به انتخاب از آن‌ها آگاهی داشته باشید.

  1. هزینه بالای توسعه

هزینه خرید تم‌ها و افزونه‌های پولی در مقایسه با ووکامرس بیشتر است. همچنین در صورتی که نیاز به توسعه افزونه‌ها و قالب‌های اختصاصی داشته باشید، باید هزینه بیشتری پرداخت کنید.

  1. مناسب برای کسب و کارهای کوچک

پرستاشاپ مقیاس پذیر است، اما محدودیت های خود را دارد. ایجاد برخی تغییرات روی آن بسیار سخت است، به همین دلیل است که معمولاً کسب و کارهای کوچک و متوسط آن را انتخاب می‌کنند.

بهترین فروشگاه ساز برای شما کدام است؟

انتخاب بهترین فروشگاه‌ ساز اینترنتی

در این مقاله، ووکامرس و پرستاشاپ را برای یافتن بهترین فروشگاه ساز بررسی کردیم. ووکامرس یک افزونه وردپرسی است درحالی که پرستاشاپ یک پلتفرم مخصوص توسعه فروشگاه اینترنتی به شمار می‌رود. ووکامرس نسبت به پرستاشاپ مقیاس‌پذیری بیشتری دارد. اگر کسب و کار شما کوچک است تفاوتی ندارد که ووکامرس یا پرستاشاپ را انتخاب کنید. اما استفاده از ووکامرس برای فروشگاه‌های بزرگ و فروشگاه‌هایی که در آینده احتمال توسعه آن‌ها وجود دارد، توصیه می‌شود.

در سایت‌های ووکامرسی برای هر نیازی یک افزونه کاربردی وجود دارد که باعث می‌شود بتوانید با استفاده از آن ویژگی مورد نظرتان را به سایت خود اضافه کرده و هر تغییری را به سادگی اعمال کنید.

با وجود چنین مزایایی، بی‌دلیل نیست که اکثر فروشگاه‌های اینترنتی بزرگ و کوچک، ووکامرس را انتخاب کرده‌اند و آن را بهترین فروشگاه ساز می‌دانند.

در نهایت از توجه شما به این مقاله سپاسگزاریم امیدوار بتوانید در انتخاب بهترین فروشگاه ساز، موفق عمل کنید.

5/5 - (1 امتیاز)

مایلید هر دو هفته یک ایمیل مفید دریافت کنید؟

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

همچنین شاید دوست داشته باشید!

نصب وردپرس روی پلسک

نصب وردپرس روی پلسک

0
  زمانی که صحبت از کنترل پنل‌های هاستینگ وب می‌شود، ابزار پلسک (Plesk) یکی از بهترین گزینه‌ها برای کسب‌وکارهای کوچک و بزرگ به حساب می‌آید.…
بلاک کردن آی پی در htaccess

آموزش بلاک کردن آی پی در فایل htaccess

0
بلاک کردن آی پی در فایل htaccess، درِ ورود سایتتان را روی مهمانان پردردسرِ ناخوانده‌ می‌بندد. اگر می‌خواهید کنترل ترافیک ورودی به سایتتان را به…

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

فهرست