وضعیت سرورها

وبــلاگ

وضعیت سرورها
  • مراحل انتقال نام دامنه وب سایت

    ایران‌سرور شنبه ۷ آذر ۱۳۹۴ مقالات

    اگر کاربر دامنه ی جدیدی را برای وب سایت خود مناسب ببیند و با تمام نیازهای وب سایتش مطابقت داشته باشد؛ پس از انجام تحقیقات فراوان در رابطه با دامنه و هاست های متفاوت، تصمیم می گیرد سایت خود را به دامنه جدید انتقال دهد.

    کاربران باید به این نکته توجه داشته باشند قبل از خرید یک حساب جدید از انعطاف پذیری آن مطمئن شوند. اما پس از انتخاب و خرید حساب جدید، برای انتقال امن باید به نکاتی توجه کنند که در ادامه ی این مطلب با زبان ساده برای شما بیان شده است.

    برای اطمینان از انتقال بدون اشکال دامنه وب سایت مراحل زیر را دنبال کنید:

     

    ثبت نام برای دامنه وب سایت

    در ابتدا نام دامنه ی خود را مشخص کنید، سپس یک برنامه میزبانی وب را با توجه به نیازهای خود خریداری کنید.

    دانلود و پشتیبان گیری

    اگر یک نمونه کپی شده از فایل های وب سایت خود در کامپیوتر ذخیره نکرده اید، آن ها را حتما از هاست پیشین خود دانلود کنید. همچنین قبل از انتقال وب سایت خود به دامنه جدید، از پایگاه داده خود پشتیبانی تهیه کنید. توجه داشته باشید این مرحله با دقت و ظرافت کافی انجام شود زیرا سرمایه اصلی هر وب سایت اطلاعات و فایل های آن است.

    آپلود

    هنگامی که دامنه جدید وب سایت شما فعال شد، اطلاعات وب سایت خود را با استفاده از FTP و یا File Manager بر روی دامنه جدید آپلود کنید. اگر شما هر گونه اطلاعاتی برای وب سایت خود دارید، مرحله ی آپلود یا وارد کردن پایگاه داده وب سایت را فراموش نکنید.

    پیکربندی

    از جمله مواردی که پس از آپلود وب سایت بر روی دامنه جدید وجود دارد، راه اندازی حساب های ایمیل با استفاده از سرویس های ایمیل هاستینگ است. در این مرحله هم مطمئن شوید نام کاربری و پسوردها مجددا به درستی راه اندازی شده است.

    تغییر نام سرور

    کاربر با ورود به دامنه ی خود و ثبت نام برای وب سایت، باید نام سرور را با توجه به نام دامنه تغییر دهد. معمولا کاربر می تواند تنظیمات مربوط به این بخش را تحت عنوان ” مدیریت دامنه ” در صفحه کنترل پنل خود پیدا کند.

    انتقال

    کاربر باید۲۴ الی ۴۸ساعت برای تکمیل فرآیند انتقال صبر کند.

    عملیات نهایی

    برای آخرین بار کاربر باید به سیستم میزبانی قبلی خود وارد شده و تمامی ایمیل های خوانده نشده ی خود را بررسی کند، زیرا ممکن است در طول دوره ی انتقال وب سایت، ایمیل هایی برای دامنه ی قبلی ارسال شده باشند.

    لغو حساب قدیمی کاربر

    کاربر پس از اینکه از تمام اطلاعات قبلی خود یک نسخه ی پشتیبان تهیه کرد و تمام ایمیل های حساب خود را بررسی کرد، باید حساب قدیمی خود را لغو کرده و از امکانات حساب جدید خود لذت ببرد.

با عضویت در خبرنامه شما را از آخرین تجربیات مان و مطالب تخصصی آگاه خواهیم کرد.

پاسخ دهید